-
Κάπου διάβασα για πριν το καλοκαίρι
-
Ειναι type-r και το φωναζει!!!!!
Οντως το παρακανανε.........εγω ο καγκουρ,οταν το αγορασω,πως θα βαλω τη δικη μου πινελια;;;;; -
Κρίνοντας από την τεράστια έκπτωση που δίνει στα civic που είναι σε απόθεμα ( ***800 ευρω) πλησιάζει η εποχή του νεου civic.
-
Σιγά την τερατώδη εκπτωση...για μοντέλο που αποσύρεται..το καινούριο που το υπολογίζετε; Εχει ακουστεί τπτ;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Σιγά την τερατώδη εκπτωση...για μοντέλο που αποσύρεται..το καινούριο που το υπολογίζετε; Εχει ακουστεί τπτ;σατυρικο ήταν το σχόλιο. Όταν βλέπεις στις άλλες χώρες να κάνουν promotion 3000 έκπτωση στα crv & civic (μοντέλα που αλλάζουν) ενώ εδώ το promo είναι 1000 & 800 ευρω αντίστοιχα
-
Κλασικά πράγματα.
Όταν κοιτούσαμε εμείς το Civic τον Ιανουάριο του 2015 (ενώ είχε ήδη κυκλοφορήσει το μοντέλο του 2015 στο εξωτερικό), έδινε χωρίς έκπτωση το μοντέλο του 2014 και 500€ έκτπωση κάποια κομμάτια του 2013 που του είχαν μείνει. Όταν έφερε το καλοκαίρι το μοντέλο του 2015, απλά του τσίμπησε την τιμή 500€ πάνω.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ειναι type-r και το φωναζει!!!!!
Οντως το παρακανανε.........εγω ο καγκουρ,οταν το αγορασω,πως θα βαλω τη δικη μου πινελια;;;;;Κάτι θα βρεις, πάντα κάτι βρίσκεται.
(Χωρίς παρεξήγηση).nickthetrib from tapatalk
-
Θα έρθει στην Ελλάδα και αν ναι πότε;
-
Έλεγαν από Ιούνιο σε μερικά sites αλλά δεν βλέπω κίνηση. Έχει περάσει κανείς από καμιά αντιπροσωπεία να μας πει κάτι περισσότερο; Ίσως καμιά τιμή;
Ενημερωτικά στην γειτονική Βουλγαρία βγήκε ο τιμοκατάλογος με το χιλιάρι στα 25000€ και το 1,5cc με τα 182 άλογα στα 27900€edit: αυτές είναι τιμές με βουλγάρικο ΦΠΑ, με δικό μας 24% και τέλη ταξινόμησης βαράμε 27άρια για το λίτρο και 30άρια για το εναμισάλιτρο
-
Όχι ότι και τα 25 χιλιάρικα για το χιλιάρι στην Βουλγαρία είναι λίγα...
-
Με τη δική μας κλίμακα, τα 27 και 30 που λέτε είναι μάλλον φρούδες ελπίδες....
Από την άλλη, η Honda στην Ελλάδα (βλέπε: γνωστός εισαγωγέας ) έχει ατελείωτο ιστορικό επικά αποτυχημένων και άστοχων τιμολογήσεων, τουλάχιστον τα τελευταία 30-40 χρόνια που παρακολουθώ τις τιμές αυτοκινήτων.
-
Το ειδα απο κοντα Σκωτια χθες.. Ειναι αρκετα ωραιο στις καλες εκδοσεις που μολις κυκλοφορησε εδω.
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Έλεγαν από Ιούνιο σε μερικά sites αλλά δεν βλέπω κίνηση. Έχει περάσει κανείς από καμιά αντιπροσωπεία να μας πει κάτι περισσότερο; Ίσως καμιά τιμή;
Ενημερωτικά στην γειτονική Βουλγαρία βγήκε ο τιμοκατάλογος με το χιλιάρι στα 25000€ και το 1,5cc με τα 182 άλογα στα 27900€edit: αυτές είναι τιμές με βουλγάρικο ΦΠΑ, με δικό μας 24% και τέλη ταξινόμησης βαράμε 27άρια για το λίτρο και 30άρια για το εναμισάλιτρο
Oh la la
Εγώ έλεγα οτι θα είχε τιμες ανάλογες του αντίστοιχου golf. -
Αν έρθει με αυτές τις τιμές μάλλον δεν πρόκειται να δούμε ούτε ένα στο δρόμο.
-
-
Όσο περισσότερο το βλέπω, τόσο περισσότερο μου αρέσει.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Με τη δική μας κλίμακα, τα 27 και 30 που λέτε είναι μάλλον φρούδες ελπίδες....Από την άλλη, η Honda στην Ελλάδα (βλέπε: γνωστός εισαγωγέας ) έχει ατελείωτο ιστορικό επικά αποτυχημένων και άστοχων τιμολογήσεων, τουλάχιστον τα τελευταία 30-40 χρόνια που παρακολουθώ τις τιμές αυτοκινήτων.
Από περιέργεια παντως κοίταξα τιμες στην ιταλια.
Εκει αρχίζει απο 22.500,στην μέση περίπου μεταξύ του golf με τους 110 και αυτού με τους 125 ίππους. -
Η τιμή του οχήματος προ φόρων δεν είναι πάνω-κάτω ίδια σε όλες τις χώρες της ΕΕ;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Θα χάσουμε αυτή την ομορφιά;Και το γνωστό 'τεστ'
Το ότι ανοίγει το καπάκι της βενζίνης πάνω στη μανούβρα μόνο εγώ το πρόσεξα;
-
Ο χρήστης lexota έγραψε:
Θα χάσουμε αυτή την ομορφιά;
Και το γνωστό 'τεστ'
Το ότι ανοίγει το καπάκι της βενζίνης πάνω στη μανούβρα μόνο εγώ το πρόσεξα;
Ειναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αεροδυναμικό βοήθημα τύπου flap για καλύτερο κράτημα σε απότομες στροφες
Νέο Honda Civic 2017