-
Τελικά ίσως ένα συγκριτικό ανάμεσα στα χιλιάρια της Αουντι και της Χοντα κρίνεται απαραίτητο !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Τελικά ίσως ένα συγκριτικό ανάμεσα στα χιλιάρια της Αουντι και της Χοντα κρίνεται απαραίτητο !Sent from my iPad using Tapatalk
Παραπάνω από απαραίτητο, αλλά μην περιμένουμε, καν το εσύ που θες να παίξεις στην κατηγορία. [emoji2]
Το 7 από χιλιαρι μεσα στην πόλη με ρο σταμάτα ξεκινά και το βάρος κλπ ακούγεται λογικό. Έτσι κι αλλιώς εντός πόλης όλα καίνε παραπάνω.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
μετά από πολύ πολύ ψάξιμο για την αντικατατάσταση του colt της γυναίκας κατέληξα στο clio diesel, και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου αντιθέτως αυτός ο ''οριακός'' για μενα κινητήρας, από πλευράς επιδόσεων, με έχει γοητεύσει.
φυσικά δε συστήνω σε κανέναν την αγορά κινητήρα 1.000 κε.
για αρκετή χρήση στην πόλη προτείνω το υβριδικό γιαρις, για περιαστικη χρήση μόνο πετρέλαιο.
μακάρι να κυκλοφορήσει το πετρέλαιο civic σε γήινες τιμές γιατί θα συνδυάζει και επιδόσεις και οικονομία καυσίμου.
-
Πάντως εγώ είμαι κάτοχος δυο μεσαίων ντίζελ και η οδήγηση ενός φορντ φοκους με αντίστοιχο κινητήρα με εντυπωσίασε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Diesel? εγω φυλάω λεφτά να αγορασω ηλεκτρικό μετα απο καμία δεκαριά χρονια
-
Άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά με την μάστιγα των ντίζελ...
-
https://www.caroto.gr/2017/06/02/honda- ... est-drive/
7,7 μέση κατανάλωση για το 1,5
και 7,2 για το μικρό (υπό πίεση προφανώς).
-
Ξέρει κανείς αν θα έρθει το Si* στην Ελλάδα ;
*όπου Si σημαίνει 205 άλογα (από τον ίδιο 1,5Τ) , μπλοκέ διαφορικό , ηλεκτρονική ανάρτηση , μονής μάζας βολάν κλπ σε coupe ή sedan σχήμα.
από μία συζήτηση σε αμερικάνικο forum βρήκα τα παρακάτω extra σε σχέση με το 1,5T sport
*Basically per civic forum, si give you discount price for these parts,
higher-flowing turbocharger
higher-flowing exhaust
cooling gallery pistons
helical limited-slip differential
single-mass flywheel
larger 12.3' front brake rotors
adaptive damper system
larger tires 235/40R18 tires
stiffer springs
larger stabilizer bars
Si-specific seats with thicker side bolsters
solid compliance bushings
more rigid control arms shared with the Type R
center-mounted polygonal exhaust outlet
aluminum pedals
carbon fiber-look interior trim
short-throw shifter
450-watt audio system (same as EX-T coupe vs. 180-watt in EX-T sedan)
additional items in Driver Information Display including G-force meter, turbo boost gauge with PSI indication, lap timer, throttle percentage, and brake pressure
leather-wrapped steering wheel, shift boot, and shift-knob
EX-T + tune = $23,070
Si = $24,775
Difference = $1,705Can you buy all those other things in the list above for $1,705? No - not even close. Just the LSD alone lists for $1,370.*
-
Ψιλοδυσκολο για φτιαχνεται Αμερικη/Καναδα αρα ακριβο να το εισαγεις στην Ευρωπη.
-
Έχει άλλη μία έκδοση την Sport+ στις ευρωπαϊκές αγορές που ο Σ δεν την εισάγει. Αυτή νομίζω έχει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αλλά δεν θυμάμαι αν είναι και 205 άλογα σαν το Si. Πάντως δεν είναι φοβερές αλλαγές που ο enthusiast στην Ελλάδα δεν θα μπορέσει να κουμπώσει μετά την αρχική αγορά.
-
Να διορθώσω ότι από Ελληνικό περιοδικό αναφερεται ως μεση κατανάλωση του πρόσφατου τεστ από την παρουσίαση για το χιλιάρη τα 7,8 λ/100χλμ.
Σκέψου για το 1,5 υπό πίεση τι θα θέλει.
-
180 άλογα ειναι αυτα,να μην θέλουν ταισμα;
-
Πριν απο λιγο ειδα το type-R στον Κορυδαλο με πινακιδες BG .........σε κοκκινο χρωμα,ηταν ωραιο,κραυγαλεο,εντυπωσιακα φορτωμενο,ηταν ολα μαζι ταυτοχρονα! Το κεφαλι ΔΕΝ γινεται να μη το γυρισεις παντως......οπως καναμε καποτε με τα Sti.
-
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
180 άλογα ειναι αυτα,να μην θέλουν ταισμα;έχω φάει κόλημα με το θέμα της κατανάλωσης από τη στιγμή που με το civic μου βγάζω 450 χλμ με 50ευρώ και με τα ίδια λεφτά το πετρέλαιοκίνητο clio πάει στα 650 χλμ.
μπορεί να βλέπω τα κόκκινα στο στροφόμετρο του civic μου να ξεκινάνε από τις 7.200σαλ αλλά η περίοδος που σανό υπήρχε αρκετό πέρασε πια...
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν θα έρθει το Si* στην Ελλάδα ;*όπου Si σημαίνει 205 άλογα (από τον ίδιο 1,5Τ) , μπλοκέ διαφορικό , ηλεκτρονική ανάρτηση , μονής μάζας βολάν κλπ σε coupe ή sedan σχήμα.
...Μάλλον ποτέ μιας και είναι μόνο για την Αμερικάνικη αγορά νομίζω. Πρέπει να ήταν κάτι σαν το type R πριν πάει το type R εκεί.
180 άλογα ειναι αυτα,να μην θέλουν ταισμα;
έχω φάει κόλημα με το θέμα της κατανάλωσης από τη στιγμή που με το civic μου βγάζω 450 χλμ με 50ευρώ και με τα ίδια λεφτά το πετρέλαιοκίνητο clio πάει στα 650 χλμ.
μπορεί να βλέπω τα κόκκινα στο στροφόμετρο του civic μου να ξεκινάνε από τις 7.200σαλ αλλά η περίοδος που σανό υπήρχε αρκετό πέρασε πια...
Βέβαια με €50 βάζεις και πιο πολύ diesel λόγω χαμηλότερης τιμής.. αλλά πάντα η βενζίνη καίει πιο πολύ όταν το πατάς..
-
http://www.newsauto.gr/ionda-civic-15-t ... 225-aloga/
To Ηοnda Civic 1,5 turbo φτάνει στα 225 άλογα.
-
4 αστέρια στο EuroNCAP
-
Που ωφειλονται στο κακό αποτέλεσμα στην προστασία των παιδιών.
Κάποια εξήγηση; -
Υπάρχουν γνώμες για καλό αντιπρόσωπο στην Αθήνα για αγορά Civic;
Νέο Honda Civic 2017