-
http://youwheel.com/home/wp-content/uploads/2016/12/2016_Honda_Civic_Body.pdf
Οι μετρήσεις είναι στη σελίδα 28, και είναι συγκριτικές με αυτές της προηγούμενης γενιάς.
-
Αυτο το ειχα βαλει πριν καποιους μηνες και εγω.....Αν ψαξεις στο νημα θα το βρεις
Μπορεις να κανεις την μετατροπη σε Nm/angle (συνηθισμένη μοναδα μετρησης) για να εχουμε μετρο συγκρισης με αλλα αυτοκινητα;;;;;
-
Αλήθεια πιστεύετε ότι θα επηρεάσει τις τιμές των Honda το δεδομένο Brexit τον επόμενο μήνα από τη στιγμή που το εργοστάσιο της ειναι εκεί;
ΥΓ: (off-topic kinda) Το Mazda 3 είναι εξολοκλήρου made in Japan; Νομίζω κάποιος φίλος μου είχε πει κάτι τέτοιο γι'αυτό έχει υψηλή τιμή (δασμοί εισαγωγής).
-
Για το Brexit κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.
Τα Mazda είναι Made in Hiroshima, οπότε επιβαρύνονται με δασμούς και μεταφορικά από Ιαπωνία.
-
Για το Brexit κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.
Τα Mazda είναι Made in Hiroshima, οπότε επιβαρύνονται με δασμούς και μεταφορικά από Ιαπωνία.
Φίλε από την ώρα που μου είπες ότι είναι made in Japan άρχισα να το βλέπω πολύ δυνατά. Το κακό είναι ότι σε δίλιτρο δεν θέλω να πάω (τέλη, ασφάλεια, φόρος πολυτελείας) οπότε απομένει ο 1.8 diesel. Θα postαρω αύριο στο τσατ της Mazda να μάθω αν το μοτέρ είναι αξιόλογο αξιόπιστο κλπ...
-
η Honda εχει ανακοινωσει οτι τοι εργοστασιο στο Swidon θα κλεισει με το τελος της παραγωγής του Civic x το 2022. θα μεταφερει αλλου την παραγωγη
-
καλημερα σε ολους,
παρατηρησα οτι η honda και στο manual αλλα και πανω στο καπακι των λαδιων στον κινητηρα αναφερεται σε λαδι με προδιαγραφη c2 κατι που δεν προυπηρχε στα αυτοκινητα παραγωγης πριν το 2019 (ας το επιβεβαιωσουν οσοι εχουν αυτοκινητα 2017, 2018).
Προτεινει το λαδι της Honda type 2.0 και αν δεν βαλεις αυτο τοτε 0-30 c2 ή 5-30 c2. ειναι λιγο περιεργο καθως το λαδι της honda δεν ειναι C2.
-
-
Το προηγούμενο UI του forum ήταν καλύτερο, ιδίως όταν μπαίνεις από κινητό.
-
Διόρθωσα το πρόβλημα με τους χάρτες που συζητούσα το καλοκαίρι. Κατέβασα χθες από WINDOWS τους νέους χάρτες (βασικά έκανα απλά την ίδια διαδικασία) και πλέον είναι ΟΚ. Δεν ξέρω εάν φταίει ότι στην αρχή το έκανα από υπολογιστή MAC ή οι ίδιοι οι χάρτες, διότι το καλοκαίρι που δεν λειτουργούσαν ήταν οι του 2019, ενώ τώρα πέρασε τους 2020.
-
Τις προάλλες έβαλα βενζίνη και το τερμάτισα, μόλις μου άναψε λαμπάκι. Το λαμπάκι άναψε όταν ο υπολογιστής έλεγε υπόλοιπο 60 χλμ. Πήρε 38,18 λίτρα. Με δεδομένο το 42άρι ντεπόζιτο που λέει ότι έχει, άρα η ρεζέρβα είναι 4 λίτρα;; Και αν πεις ότι με 1 λίτρο κάνεις περίπου 15 χλμ, τότε βγαίνει και το υπόλοιπο σε χλμ (60) που έλεγε.
-
-
Το ρεζερβουαρ χωράει 46 λίτρα. Εκτός και αν το άλλαξαν!
Για αυτό και αν δεις προηγούμενα ποστ, μερικοί από εμάς αναρωτιόμαστε που είναι τα υπόλοιπα καθώς κανείς δεν έχει βάλει πάνω από 42-43!
-
Σωστα. Γιατί κι εγώ πηρα την προηγούμενη ενημερωση και δεν άλλαξε κατι
-
Αξιζει η μεταβαση απο το προηγούμενο μοντέλο στο νέο; Μιλάω απο το 1.4 στο 1.0.
Το μονο που με χαλαει στο νέο το μικρο ρεζερβουάρ. Φυσικα εχει παραπάνω θετικά.
-
Πιστεύω ότι το παλιό χρειάζεται κυάλια για να δει το καινούργιο όσο αφορά επιδοσεις και οδική συμπεριφορά.
-
Φυσικά και αξίζει η μετάβαση. Είναι ένα εξολοκλήρου καινούργιο αυτοκίνητο καλύτερο μάλλον σε όλους τους τομείς.
Αλλά γιατί στο 1.0 και όχι στο 1.5; -
αύριο θα πάω στην Χόντα με σύζυγο...ελπίζω να εντυπωσιαστεί διότι με έχει φάει με τα 'ψηλά και βαριά' αυτοκίνητα.
-
Φυσικά και αξίζει η μετάβαση. Είναι ένα εξολοκλήρου καινούργιο αυτοκίνητο καλύτερο μάλλον σε όλους τους τομείς.
Αλλά γιατί στο 1.0 και όχι στο 1.5;1ον Ξεφεύγει λιγο το 1.5 απο το μπάτζετ.
Απο την αλλη κανω αρκετά km σε πόλη που το 1.0 ισως συμφέρει λόγω κατανάλωσης.Ετσι ειχα κανει και με το 1.4 και δε το μετάνιωσα.
-
αύριο θα πάω στην Χόντα με σύζυγο...ελπίζω να εντυπωσιαστεί διότι με έχει φάει με τα 'ψηλά και βαριά' αυτοκίνητα.
Αν η σύζυγος ήξερε από αυτοκίνητα θα γνώριζε ότι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι μειονεκτήματα. Οπότε αποφάσισε εσύ.
-
Το ρεζερβουαρ χωράει 46 λίτρα. Εκτός και αν το άλλαξαν!
Για αυτό και αν δεις προηγούμενα ποστ, μερικοί από εμάς αναρωτιόμαστε που είναι τα υπόλοιπα καθώς κανείς δεν έχει βάλει πάνω από 42-43!
Αν ειναι σωστοι αυτοι οι αριθμοι και πολλά βαλατε....Σε 50αρι ρεζερβουαρ δεν εχω βαλει ποτε πανω απο 44,κατι
Και σε 60αρι οχι πανω απο 56
-
Αυτός που γκρινιάζει για τους τριγμούς στη σελίδα 47 είμαι εγω Με στοχευμένες ενέργειες απο το service (αφού είχα εντοπίσει ακριβώς απο που προέρχονταν οι τριγμοί) πλεον δεν εχω κανενα τριγμό εκτος απο αυτόν των παραθύρων όταν είναι μισάνοιχτα. Επίσης θέλω να δω πως θα συμπεριφέρεται ο αισθητήρας βροχής στα ψιλόβροχα (ακόμα δεν με έχει πιάσει κάποιο ψιλόβροχο εν κινήσει).Είχα θέμα και δούλευε σαν παλαβό. Μου είπαν οτι έφτεγε το ζελεδάκι που είναι κολλημένος ο αισθητήρας και οτι το άλλαξαν αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Anyway, δεν το έχω ξαναπεί αυτό αλλά νομίζω οτι η γυναίκα μου πρέπει να ζηλεύει, ...γιατι είμαι ερωτευμένος και με άλλη, με την.... civikara
-
Αααα και το μέγιστο που έχω βάλει εγώ είναι 40λτ βενζίνη αλλά το trip computer είχε τερματίσει. Έδειχνε 0χλμ.Έκανα και καμια 10αρια επιπλέον χλμ μεχρι να γεμίσω (ήμουν εθνική και το έστρωνα στους κόφτες αλλα βενζινάδικο πουθενά). Αναρωτιόμουν και εγώ για τα 6 υπολοιπόμενα λίτρα. Είναι σχεδόν 70 επιπλέον χλμ με κατανάλωση γύρω στο 8,5λτ/100χλμ. Αν ξέρει κάποιος για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό ας μας διαφωτίσει παρακαλώ...
-
Φίλε μου, είχες/έφτιαξες και το συντονισμό πίσω από την οθόνη;
Νέο Honda Civic 2017