-
Αυτοκινηταρα ειναι
-
Το αυτοκίνητο είναι πράγματι τεχνολογικά προηγμένο και φαίνεται αρκετά ποιοτικό. Ιδιαίτερα θετικά αξιολογώ τη μετάβαση στην ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω (έχω ένα θέμα με τους ημιάκαμπτους...) και φυσικά στους νέους τούρμπο κινητήρες. Ωστόσο το αμάξι είναι αδικαιολόγητα μακρύ και εντέλει άσχημο. Κάποιοι έχουν εύστοχα παρατηρήσει ότι από το πλάι μοιάζει σαν ένα κολάζ δύο διαφορετικών αυτοκινήτων -το πίσω μέρος δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο. Αναμένω να το δω από κοντά και να κρίνω οριστικά αν και οι τιμές θα είναι πάλι στο ταβάνι...
-
Το θεμα με την χοντα ειναι οτι πειραματιζεται και δεν βγαζει πανομοιοτυπα κουτια οπως πχ το golf που απλα με τα χρονια, στρογγυλευει. Απο κει κ περα, μετα το s2000 που σταματησε το 2009, σχεδιαστικα δεν εχει να δειξει τιποτα...κριμα. Θα μεινουμε να θυμομαστε τις παλιες σφηνες που εφτιαχνε αν και θα υπαρχει παντα στο υπογειο γκαραζ ενας ''κανιβαλος'' απο τα παλια να μας θυμιζει τι σημαινει ιαπωνεζικο κατανα. Τουλαχιστον χαιρομαι που προλαβα και ειχα-οδηγησα, μερικα απο τα θαυματα της. Για μενα εχει πεθανει ως εταιρεια και οτι βγαζει πλεον, ειναι χειροτερο απ το προηγουμενο! κριμα κριμα κριμα...
-
Μου θυμιζεις σιτροενακια ή αλφιστι παλιας κοπης και σε κατανοω απολυτα
Συμφωνω και σε πολλα σημεια του ποστ του Lapin! -
Nonos ειμαι βαμμενος χοντακιας οσο δεν παει, αλλα ειμαι και ρεαλιστης. Οταν βγηκε το ταπερ του 2000 εκει αρχισα να αναθεωρω για την honda και την πολιτικη της.Τζαμια που ετριζαν μετα απο 40.000χλμ σε ''αστρωτο'' αμαξι, προβληματα σε κρεμαριερες και συναρμολογηση σε ευρωπαικες χωρες? bosch ανταλλακτικα στο μηχανοστασιο??? Aυτοκολλητες ενδειξεις στους αεραγωγους που ξεκολλουσαν??? σε Honda???? το εδεναν αγγλοι? πλαστικα ταμπλω? Για το πιο σπορ χατσμπακ αμαξι της εταιρειας?? θα βγει ο σοχιρο απ τον ταφο και θα τους κυνηγαει!
Απ την αλλη το τζαζακι με 300.000χλμ και δουλευει ρολοι μονο με φιλτρα, λαδια, μπουζι εδω και 8 χρονια! (συναρμολογηση ιαπωνια φυσικα) αλλα ειναι σαν περιπτερο, ξερεις οτι παιρνεις εναν οικονομικο καδο πολης...
Η honda πεθανε δυστυχως και σ αυτο φταινε οι νεοι κανονισμοι που βαζουν καθε τοσο οι αλ@#!@ες οι γερμανοι, με ψευτικα στοιχεια και φυσικα στρεφουν την αγορα πανω τους με αθεμιτους τροπους.Τι προστασια πεζων μου λες...φτιαξτα ολα σαν λεωφορεια τοτε, να μην εχουμε νεκρους! και ενταξει εχασες το παιχνιδι, αλλα μη μου βγαζεις τετραγωνα κουτια σαν το γκολφ ανουσια, ανοστα, αδιαφορα, πανομοιτυπα που δεν θες ουτε να τα φτυσεις και μου τα πασσαρεις ως type-r! ... RXD-ΑR μπορει! Ξεφτυλισαν την εννοια του R οι τυποι και δεν μπορω να βρω τον λογο! Εβγαλαν το νεο NSX και λεω τι σκουπιδι ειναι αυτο? Περιμεναμε ολοι 12 χρονια αυτη την μ@λ@κια? Ο μονος λογος που την σωζει ως εταιρεια, ειναι η αξιοπιστια της τα 20-30 προηγουμενα χρονια, ομως και αυτη σιγα-σιγα κλονιζεται με τις επιλογες που κανει στον καταμερισμο εργασιων ανα την ευρωπη. Αν θες να γινει κατι σωστα το κανεις μονος σου! οι ιαπωνες ειναι μυρμηγκια, αλλα μπροστα στο κερδος τα γ@μησαν ολα! Τεσπα, ευτυχως υπαρχουν ακομη μοντελα 10ετιας και βολευομαστε, μεχρι να μας παρει και μας η μπαλα και να καταληξουμε με κανα accord οικογενειακο (και αλλο ενα για ανταλλακτικα στο υπογειο) παντα απο εργοστασιο της ιαπωνιας και παντα σφηνα, οσο αντεχει η μεση μας. -
Τι 10ετίας λέμε ρε παιδιά, κάθε τόσο κοιτάω στο car και κρατιέμαι να μην πάω να αγοράσω ένα CRX αρχές '90 (ΕΕ ή EG, δεν με πειράζει) να το έχω τζιτζικωτό και να πηγαίνω καμιά βολτίτσα μια στο τόσο....
Εντάξει, είναι και λίιιιιγο υπερβολικός ο kotsifos, αλλά περίπου έτσι έχουν τα πράγματα, εκεί που οι Ιάπωνες (ειδικά Honda και Mazda) έμπαιναν συνεχώς στο μάτι όλων των υπολοίπων βγάζοντας διαμάντια, τώρα έχουν καταλήξει να κάνουν εντελώς μπακαλίστικη πολιτική, τόσα πρέπει να βγάζουμε, μην το παρακάνουμε όμως με το R&D ή τις τεχνολογίες μας, οπότε απλά κοιτάμε να στίψουμε τη μύγα και να βγάλουμε όσα μπορούμε.
-
Παντως παιδες το αμερικανικο σενταν Σιβικ φαινεται πολυ αναβαθμισμενο. Ειχα κανει τεστ ντραιβ το παλαιοτερο Σιβικ με τον 1.8 ατμοσφαιρικο κινητηρα το 2005 και μου εκανε εντυπωση η απουσια ηχομονωσης και γενικα για τα 28000 που ζητουσαν δεν ελεγε, και ψοφιο με εκεινο τον κινητηρα. Απο ηχομονωση ο νεος 1.5t πως να τα πηγαινει?
-
Καλό αυτοκίνητο με ωραίο εσωτερικό....
Εξωτερική εμφάνιση μου φαίνεται πολύ κουραστική.... -
Εμένα εξωτερικά μου φαίνεται πανέμορφο, ξέρω, είμαι παράξενος!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Αντικειμενικά δεν πρόκειται να πάρει βραβεία σχεδιασμού,αλλα για μένα καλύτερα τέτοιος ιδιαίτερος σχεδιασμός απο βαρετό μέχρι αηδιας οπως πολλά αλλα ανταγωνιστικά μοντελα(ονόματα δεν λέω για να μην θιξω κάποιον).
-
Φαντάζομαι εννοείς τις γερμανικές αηδιες...
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Φαντάζομαι εννοείς τις γερμανικές αηδιες...Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Οχι μονο, σχεδιαστικά δλδ ποια η διαφορα μεταξύ golf και 308 (εξωτερικά);
-
Έλα ρε, το 308 μία χαρά είναι,δεν μου μοιάζει τόσο. Τι γκολφ οκ, μοιάζει με όλα τα προηγούμενα.
-
Εμένα μια η άλλη με το γκολφ μου κανει.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εμένα μια η άλλη με το γκολφ μου κανει.Βασικά με το Α3, αλλά η ουσία αυτή είναι
nickthetrib from tapatalk
-
Γι αυτο giulieta μαγκες.. 7 χρονια στη πιατσα, σα να βγηκε τωρα ειναι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γι αυτο giulieta μαγκες.. 7 χρονια στη πιατσα, σα να βγηκε τωρα ειναι [emoji106]Συμφωνώ απόλυτα, άσε την κορυφαία οδική συμπεριφορά, αλλά δεν έχω για να την πάρω ούτε μεταχειρισμένη του 2010 με 500000χλμ πάνω της.
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γι αυτο giulieta μαγκες.. 7 χρονια στη πιατσα, σα να βγηκε τωρα ειναιΌντως πολυ όμορφη σχεδιαστικά η giullieta,αλλα στριμωκολη.
Σημαντικός λόγος που με εξιτάρει το civic ειναι το τεράστιο πορτπαγκαζ, ειμαι πορτπαγκαζολαγνος τι να κάνουμε; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Γι αυτο giulieta μαγκες.. 7 χρονια στη πιατσα, σα να βγηκε τωρα ειναι
Όντως πολυ όμορφη σχεδιαστικά η giullieta,αλλα στριμωκολη.
Σημαντικός λόγος που με εξιτάρει το civic ειναι το τεράστιο πορτπαγκαζ, ειμαι πορτπαγκαζολαγνος τι να κάνουμε;Σωστος ο Aikibill, ειδικά αν φέρνεις και προμήθειες από το χωριό, ούτε octavia combi δεν φτάνει.
Πάντως από κάποια αυτοκίνητα (όχι το civic), σχεδιαστικά, είναι προτιμότερη η giullieta κανιβαλισμένη με μπαγκαζιέρα από πάνω -
..
Νέο Honda Civic 2017