-
Καλύτερα universal fit μαύρη/γκρι χωρίς λογότυπα και σχέδια. Όσο πιο unsuspicious γίνεται
-
Μήπως εννοείς inconspicuous?
-
αληθεια υπαρχει, να εχετε ομως κατανοησις σε οσους ζουλευουν...
με τα #alitiko σχημα του σιβικα ξυπνατε αισθηματα γιατι αυτος και οχι εγω. οπως με εκεινο το γκομενακι που σου εφαγε ο βαγγελης στο λυκειο. και παντα αναρωτιοσουν τι χρωμα βρακακι φοραγε... -
Ο χρήστης snp έγραψε:
εχω και ασχημα νεα.. για το συγκεκριμενο μοντελο, δεν εχει βγει ουτε κουκουλα..μονο αμα βρεις τυπου universal..ουτε το ιδιο το εργοστασιο δεν βγαζει..τραγικο.. αν καποιος βρει καποια που να ταιριαζει παρακαλω βακλτε κανα link..Δεν θέλω να σε τρομάξω, δεν θέλω ούτε να σε (σας) κάνω να σιχαθείτε, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ανεγκέφαλοι κ ζηλόφθονοι άνθρωποι. Δεν έχω δικό μου παρκιν κ το βάζω δίπλα σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή που έχει σταματήσει εδώ κ χρόνια. Τι να σας πω;;;; φυσικά τον πρώτο καιρό κ μη μου πείτε επειδή κάποιος ήθελε να παρκάρει εκεί. Σε αυτό το σημείο πάρκαρα όταν είχα ένα κ το προηγούμενο αμάξι μου το παλιό δίχως παρατράγουδα. Λοιπόν στο πίσω μέρος πολλές φορές έβλεπα ότι το είχαν κατουρ@@@ει!!! Όχι δεν ήταν γάτα κλπ γιατί τόσο ψηλά δεν «φτάνει». Κ δεν έφτανε αυτό θέλετε κ το άκρως πιο σιχαμερό;;; κάποιο βράδυ (φυσικά μιλάμε για προχωρημένη ώρα δεν θυμάμαι όμως τι εποχή ήταν) είδα ότι δίπλα είχαν κάνει τις ακαθαρσίες τους κ……φαιν εται είχαν σκουπιστεί (συγγνώμη αλλά θα το αναφέρω δίχως να σιχαθείτε) με το δάκτυλο κ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ!!!! Για αυτό σας λέω, έχει καεί σε μένα η γούνα μου κ πρόσεξε ειδικά όταν είναι καινούργιο. Έχεις παρκιν δικό σου;;;; είσαι άρχοντας! Δεν έχεις κ το βάζεις όπου κάτσι;;; τότε ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!
-
Όταν δεν υπάρχει πάρκινγκ, τί να κάνει;;;;σκοπετο 22:00-08:00;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όταν δεν υπάρχει πάρκινγκ, τί να κάνει;;;;σκοπετο 22:00-08:00;;;;Με νούμερα όλη η οικογένεια και έπαρση Σημαίας.
-
Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα ο νεότερος τρώει χωσιμο!!!
Δύσκολες καταστάσεις πάντως για κάποιον που δεν μπορεί να χαρεί το αυτοκίνητο του όπως θέλει και είναι βορά στον κάθε θρασύδειλο. -
Κάμερες παιδιά.. Μπρος πίσω και ένα powerband
-
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω το αυτοκίνητο 10 μέρες μόνο και δε μου δουλεύει το traffic στους χάρτες. Έχει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ή γνωρίζετε μήπως κάποια λύση; -
Ο χρήστης thv έγραψε:
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!
Θα ήθελα τη βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω το αυτοκίνητο 10 μέρες μόνο και δε μου δουλεύει το traffic στους χάρτες. Έχει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα; Ή γνωρίζετε μήπως κάποια λύση;Traffic μόνο από χάρτες κινητού. Apple carplay ή Google auto. Οι χάρτες που έχει το navigation είναι offline άρα δε δείχνει κίνηση στους δρόμους.
-
Μερικές παραπάνω τεχνικές πληροφορίες που δεν είχα διαβάσει μέχρι τώρα αλλού.
https://www.powermag.gr/el/honda-civic- ... 182ps.html
-
Το αρθρο εχει λαθη στα νουμερα. Τα εχουν μπερδεψει καπως.
Δεν πειραζει καλη προσπαθεια ομως
Νομιζω μια περιλληψη ειχα κανει και πιο παλια και εγω για το σιβικ και το αμαξωμα του.Λοιπον επειδη ψαχνεσε με τις τεχνικες λεπτομερειες σαργε θα ποσταρω λινκ που θα σε ευχαριστησει και θα μαθεις πολλες λεπτομερειες του καρου σου.
Αυτοκινηταρα εχεις στο λεω εγω, μη το ψαχνεις
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 6229707546
Και επειδη στο αρθρο ανεφεραν για τις βαλβιδες που ειναι γεμισμενες, να πω πως γενικα αυτες οι βαλβιδες συμβαλουν αλλα δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας του φτωχου μιγματος καυσης.
Διαβασε και εδω την ιστορια των βαλβιδων αυτων.http://blog.livedoor.jp/nappi11/archives/4043325.html
Ετσι για να παιρνεις μια ιδεα απο την νεα γενια πλαισιου του σιβικ, το αμαξωμα εχει σφαιρικη στρεπτικη ακαμψια χωρις το υποπλαισιο μαλιστα, κοντα στα 36.000 Νμ/μοιρα. Τρελο νουμερακι αν αναλογιστεις και το βαρος του.
Σηκωνει πολυ πειραγμα στην αναρτηση.
Ανεβαινει επιπεδο το θρεντ λεμε.
-
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
...Και επειδη στο αρθρο ανεφεραν για τις βαλβιδες που ειναι γεμισμενες, να πω πως γενικα αυτες οι βαλβιδες συμβαλουν αλλα δεν ειναι καθοριστικος παραγοντας του φτωχου μιγματος καυσης.
Διαβασε και εδω την ιστορια των βαλβιδων αυτων.Λιγότερο πλούσιο ίσως, φτώχο όχι. Στα μεγάλα φορτία.
-
Σωστη παρατηρηση, απλα το ενεφερε ετσι και στο αρθρο και το ανεφερα και εγω.
Να ειμαστε πιο λεπτομερεις στην διατυπωση για να ανεβαινει και το επιπεδο -
Έκανα το εξής σήμερα:
Έπρεπε να βγω έξω από το σπίτι και να βρω ανοικτό σουπερμαρκετ χωρίς βιασύνη. Οπότε πήρα το αμάξι, πάτησα το 'econ' και οδηγούσα σαν να είχα αυγό κάτω από το πόδι μου. Μετά από 20 περίπου χλμ. όλα μέσα σε πόλη με 1η-2α και ενίοτε και 3η (δεν είχε πολλή κίνηση στους δρόμους) το trip μου έγραψε 5,8! Και μέχρι λίγο πριν το σπίτι ήμουν στο 5,4 (!) αλλά μετά έπρεπε να ανέβω κάποιες ανηφόρες για το σπίτι οπότε ανέβηκε λίγο και η κατανάλωση. Θυμίζω ότι συνήθως η διαφορά που βρίσκω μεταξύ trip και αντλίας είναι στο 0,4-0,5. -
Καλησπέρα και καλή χρονιά παίδες!
Επιτέλους παραλαβή και για εμένα χτες!! Πρώτες εντυπώσεις άριστες αν και δεν το πολυβόλταρα... Σήμερα λίγο παραπάνω και το σκ ταξιδάκι! -
Μεγειές, μεγειές!
Περιμένουμε εντυπώσεις! -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Καλοτάξιδο Κώστα. Εγώ σχετικά με τα τριξίματα που είχα τα περισσότερα φτιάχτηκαν στο service. Έχω κανα-δυο ακόμα που δεν ήμουν σίγουρος απο που προέρχονται αλλά τώρα τα εντόπισα οπότε έχουμε και συνέχεια χαχαχααχαχα. Σχετικά με τα παράθυρα και τον αισθητήρα βροχής παρήγγειλαν καινούριους γρύλους παραθύρων και καινούριο αισθητήρα οπότε περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι, την ημέρα που το πήγα, το αυτοκίνητο παρουσίασε αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν και απο το service. Αυτά τα ολίγα......, κατα τα άλλα ευχαριστιέμαι κάθε μέρα που περνάει μαζί με το hondaki
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Καλοτάξιδο Κώστα. Εγώ σχετικά με τα τριξίματα που είχα τα περισσότερα φτιάχτηκαν στο service. Έχω κανα-δυο ακόμα που δεν ήμουν σίγουρος απο που προέρχονται αλλά τώρα τα εντόπισα οπότε έχουμε και συνέχεια χαχαχααχαχα. Σχετικά με τα παράθυρα και τον αισθητήρα βροχής παρήγγειλαν καινούριους γρύλους παραθύρων και καινούριο αισθητήρα οπότε περιμένω να έρθουν τα ανταλλακτικά. Το καλό της υπόθεσης είναι οτι, την ημέρα που το πήγα, το αυτοκίνητο παρουσίασε αυτά τα προβλήματα με αποτέλεσμα να αναγνωριστούν και απο το service. Αυτά τα ολίγα......, κατα τα άλλα ευχαριστιέμαι κάθε μέρα που περνάει μαζί με το hondakiΜπράβο! Ευχάριστα τα νέα σου! Είχες εσύ το συντονισμό κάπου πίσω από την κεντρική οθόνη; Αν ναι, το φτιάξατε και πως;
Νέο Honda Civic 2017