-
Εγώ το θεωρώ καλή επιλογή. Θα σου πω από τώρα καλοτάξιδο
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Εγώ το θεωρώ καλή επιλογή. Θα σου πω από τώρα καλοτάξιδοΑν και δεν είμαι σίγουρος αν θα το προχωρήσω (θα εξαρτηθεί πολύ από την αίσθηση του AGS) θα στοιχημάτιζα ότι θα μοσχοπουλήσει τα επόμενα χρόνια και ο κ@λ@ς του που γκρινιάζουν τώρα οι περισσότεροι θα γίνει και trendy.
Εχει μια αύρα SUVακίου και Crossover/πολυμορφικού που δεν υπάρχει στην αγορά σ αυτό το μήκος πχ το Smartforfour που είναι 20 πόντους κοντύτερο στο πίσω καθισμα ούτε για διαδρομή 10 λεπτών δεν χωράνε 2 ενήλικες, από πόρτ μπαγκάζ δε κλάφτα, το μισό του Ignis. Wagon R πια δεν βγαίνουν και το Jazz ξεκινάει από τα 14-15 χιλιάρικα. Οι επιλογές γι αυτούς που θέλουν κάτι μικρότερο από τα τετριμένα Yaris,Corsa,Fiesta κλπ με εφάμιλλους χώρους είναι λίγες .. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο το παρατηρω τοσο πιο πολυ σε εμβρυο με υδροκεφαλια μοιαζει πισω -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο το παρατηρω τοσο πιο πολυ σε εμβρυο με υδροκεφαλια μοιαζει πισωΝονέ αγόρι μου, και εμένα μου αρέσει να κυλιέμαι σε σπασμενα γυαλιά, αλλά εσύ πέρασες και το heavy-r.com. Υποκλίνομαι...
-
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... ualjet-2wd
Αλλο ένα θετικό τέστ για το Ignis.. 0-100 9.9' το 2WD !!!
Λύνω τις απορίες μου για το AGS και το προχωράω .. -
Oταν πρωτοείδα το πίσω του πραγματικά τσίριζα με τους Ιάπωνες με τι στο καλό καναν εκέι πίσω (το υπόλοιπο μου αρέσει πολύ και ιδίως μέσα).
Ωστόσο, μιας και το υπόλοιπο μου αρέσει πολύ, άρχισα και εγω να το συνηθίζω ή εστω να το βρισκω λιγο καλτ '70ίλα 80ιλα και να σου δημιουργει μια νοσταλγία (με κάποιο μέτρο.. οκ οκ). Το γεγονός οτι ειναι ευρύχωρο πίσω και για το μέγεθός του έχει καλούς χώρους γενικά, όπως και λοιπα καλά χαρακτηριστικά που έχουν αναφερθέι εδώ με κάνουν να το βλέπω ίσως και για το αυτοκίνητο που σκέφτομαι να παρω με τον επαναπατρισμό μου ( ) !! Αν ειναι με βλέπω για το GL+ που ειναι και το μόνο που βγαινει αυτόματο από ότι είδα.
Το θέμα μου ειναι αν για μικρά ταξίδια η λιγο πιο μεγαλα (περ.3-4 ώρες) θα ειναι οκ ή θα μας τρελάνει ο θόρυβος..
Παντως όποια και αν ειναι η τελική απόφαση, γενικά το γουστέρνωΟ χρήστης balex έγραψε:
Οι επιλογές γι αυτούς που θέλουν κάτι μικρότερο από τα τετριμένα Yaris,Corsa,Fiesta κλπ με εφάμιλλους χώρους είναι λίγες ..μπαλεξ, θεωρείς οτι οι χώροι ειναι σχεδόν ίδιοι με το Γιαρις; Ρωτάω γιατί και αυτό παίζει δυνατά στη λίστα αλλά δε μου αρέσει καθόλου (επιλογή λογικής αν ειναι..). Το Γιαρις ειναι μια κατηγορία πάνω...
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-ignis-12-dualjet-2wdΑλλο ένα θετικό τέστ για το Ignis.. 0-100 9.9' το 2WD !!!
Λύνω τις απορίες μου για το AGS και το προχωράω ..Έχει και αυτό τα τυπικά 'Ιαπωνικά' θέματά του...
...Από την άλλη, τα 41,3 m για τα 100-0 km/h είναι μια μέτρια απόσταση ακινητοποίησης που συνοδεύεται από αντίστοιχη αίσθηση στο πεντάλ και ευαισθησία στην κόπωση....
...που επισκιάζει σαφώς τη μέτρια εικόνα σε πλαστικά και ηχομόνωση, καθώς και την όχι πολύ στιβαρή κονσόλα δαπέδου.
Και για να είμαι ειλικρινής εγώ αν ήταν να πάρω αυτοκίνητο τώρα, δεν θα το αγόραζα.
Άσε να το αγοράσουν άλλοι (στην Ελλάδα) και κάποιοι από εδώ μέσα να βγει για τα καλά στους Ελληνικούς δρόμους να δούμε τελικά τι λέει ως αυτοκίνητο.Προς το παρόν κρατώ μικρό καλάθι...
-
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Οι επιλογές γι αυτούς που θέλουν κάτι μικρότερο από τα τετριμένα Yaris,Corsa,Fiesta κλπ με εφάμιλλους χώρους είναι λίγες ..
μπαλεξ, θεωρείς οτι οι χώροι ειναι σχεδόν ίδιοι με το Γιαρις; Ρωτάω γιατί και αυτό παίζει δυνατά στη λίστα αλλά δε μου αρέσει καθόλου (επιλογή λογικής αν ειναι..). Το Γιαρις ειναι μια κατηγορία πάνω...
Οι χώροι τους είναι απόλυτα συγκρίσιμοι, θα έλεγα το γιάρις δίνει μια ανεπαίσθητη υπεροχή στο πλάτος του πίσω καθίσματος και το Ιγκνις την ισοφαρίζει με το συνολικό προσφερόμενο ύψος μπρος πίσω.
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Οι χώροι τους είναι απόλυτα συγκρίσιμοι, θα έλεγα το γιάρις δίνει μια ανεπαίσθητη υπεροχή στο πλάτος του πίσω καθίσματος και το Ιγκνις την ισοφαρίζει με το συνολικό προσφερόμενο ύψος μπρος πίσω.ευχαρστώ, εντυπωσιακό. Εδω που είμαι δε το φέρνουν οπότε, όταν βρεθώ Ελλάδα θα το δω και από κοντά. Αν θες, αν το ξαναοδηγήσεις ή το αγοράσεις, δώσε καποιες πληροφορίες για ποιότητα κύλησης και θόρυβο, μιας και αυτά τα 2 μοιαζουν να είναι τα βασικά αρνητικά του..
Για αυτόματο ενδιαφέρομαι βασικά. Εσύ αυτό οδήγησες αν κατάλαβα; Αν ναι, πως σου φάνηκε; Μπορεί να δώσει και λίγο σπιρτόζικο χαρακτήρα ή πας για καφε στις αλλαγές. Δυστυχώς λόγω συζύγου που οδηγεί μόνο αυτόματο, δεν έχω αλλη επολογή. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Οι χώροι τους είναι απόλυτα συγκρίσιμοι, θα έλεγα το γιάρις δίνει μια ανεπαίσθητη υπεροχή στο πλάτος του πίσω καθίσματος και το Ιγκνις την ισοφαρίζει με το συνολικό προσφερόμενο ύψος μπρος πίσω.
ευχαρστώ, εντυπωσιακό. Εδω που είμαι δε το φέρνουν οπότε, όταν βρεθώ Ελλάδα θα το δω και από κοντά. Αν θες, αν το ξαναοδηγήσεις ή το αγοράσεις, δώσε καποιες πληροφορίες για ποιότητα κύλησης και θόρυβο, μιας και αυτά τα 2 μοιαζουν να είναι τα βασικά αρνητικά του..
Για αυτόματο ενδιαφέρομαι βασικά. Εσύ αυτό οδήγησες αν κατάλαβα; Αν ναι, πως σου φάνηκε; Μπορεί να δώσει και λίγο σπιρτόζικο χαρακτήρα ή πας για καφε στις αλλαγές. Δυστυχώς λόγω συζύγου που οδηγεί μόνο αυτόματο, δεν έχω αλλη επολογή.Οδήγησα το χειροκίνητο, το αυτόματο-ρομποτιζέ AGS δεν έχουν ακόμη αυτοκίνητα και μάλλον δε θα το χουν για τέστ ντράιβ. Θα οδηγήσω το Σελέριο AGS για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το πόσο ομαλό είναι το AGS και να πάρω μια απόφαση αν θα το προχωρήσω. Μου είπανε ότι και του Ιγκνις το AGS θα είναι βελτιωμένο σε σχέση με το Σελέριο. Προς το παρόν έχω κάνει μια προπαραγγελία με δυνατότητα υπαναχώρησης με παράδοση το Μάρτιο.
Γενικά από τα ημιαυτόματα-ρομποτιζέ μην περιμένεις αμεσότητα στις αλλαγές, είναι περισσότερο για χαλαρή οδήγηση. Το συγκεκριμένο λόγω βάρους μου φάνηκε αρκετά σπιρτόζικο από στάση, εν κινήσει κάπως νωθρό. Και γω για τη γυναίκα μου κυρίως το θέλω και οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολλές -
ok balex, ευχαριστώ για τις πληροφορίες
-
Ολα καλα με αυτο το αμαξακι αλλα άκαμπτος αξονας πισω εν ετει 2017;
Εσεις που το εχετε οδηγήσει δεν κοπανάει /αποσταθεροποιείται στις ανωμαλίες; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ολα καλα με αυτο το αμαξακι αλλα άκαμπτος αξονας πισω εν ετει 2017;
Εσεις που το εχετε οδηγήσει δεν κοπανάει /αποσταθεροποιείται στις ανωμαλίες;Εγώ οδήγησα για κανά τέταρτο το 2WD που έχει ημιάκαμπτο και στις 2-3 λακκούβες που βρήκα μου φάνηκε μια χαρά, καθόλου 'ξερό'. Επειδή παλιότερα είχα Jimny,Samurai και ξέρω τι σημαίνει άκαμπτος εικάζω ότι το 4WD θα έει σημαντική διαφορά στην άνεση
-
Απο τις δοκιμές στην ινδία balex, λένε οτι το AGS στο βενζινοκίνητο είναι μια κλάση ανώτερο απο αυτό του celerio που περιμένουμε να δοκιμάσουμε. Επίσης αναφέρεται οτι η ανάρτηση είναι ικανοποιητική στις αποσβέσεις του οδοστρώματος και δεν επηρεάζεται η κύλιση του αυτοκινήτου στις μεγάλες ταχύτητες.
-
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για 820 κιλά, πάρα πολύ καλό!3άστερο το standard, 5άστερο αυτό με το safety pack
Αν κάποιος είχε άγχος από που έγιναν οι περικοπές στο βάρος η απάντηση όχι από την ασφάλεια. Μια χαρά η συμπεριφορά του..
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Αν κάποιος είχε άγχος από που έγιναν οι περικοπές στο βάρος η απάντηση όχι από την ασφάλεια. Μια χαρά η συμπεριφορά του..
Συμφωνώ, πολύ καλό αποτέλεσμα.
Δεν είχα ξαναδεί αυτό με το αυτόματο φρενάρισμα, εντυπωσιακό!! Το ίδιο και το lane assist.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν 'τσαλακώνει' σχεδόν καθόλου η οροφή κατά την πρόσκρουση. Έχω δει σε μεγαλύτερα μοντέλα να 'τσαλακώνει' αρκετά. Ίσως να μη σημαίνει και τίποτα γιατί και τα άλλα πεντάστερα ήταν.
-
Ρε σεις το ηχοσύστημα στο Ignis είναι aftermarket!
Το βάζουν εδώ στην Ελλάδα, δεν υποστηρίζει USB και δεν κουμπώνει και καλά!...!... Φαίνεται ότι κουμπώνει στραβά...http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... _25597.asp
υ.γ. πάντως το εσωτερικό του Ignis εγώ το θεωρώ άθλιο εντελώς. Καλώδια φαίνονται από κάτω, η μοκέτα δεν καλύπτει όλα τα σημεία στα πεντάλ, το ηχοσύστημα φαίνεται ξεκάρφωτο εντελώς και το βάζουν εδώ στην Ελλάδα στο πόδι, τα λευκά πλαστικά σύντομα θα έχουν κιτρινήσει από τη βρώμα κλπ... Χάος...
Suzuki Ignis II