-
ΓΤΠ μεσα-εξω!!!!!
-
Δυστυχως το βλεπω ψιλοσυχνα στην Πατρα. Τα χαλια του τα μαυρα εχει. Εσωτερικο δεν εχω δει. Απο τη μεση και μπρος μπορω να πω μου αρεσει πολυ. Απο τη μεση και πισω ομως ειναι για κλαμματα.
-
Οδήγησα χθες το Σελέριο AGS για περίπου 30-35 χλμ.
Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις, αυτά τα 'κρεμάσματα' και τις λάθος επιλογές που κάνει περιστασιακά το δικό μου ημιαυτόματο του C3 δεν τα κάνει. Ανάλογα το πόσο χαλαρά η επιθετικά μεταχειρίζεσαι το γκάζι ανεβάζει η κατεβάζει σχετικά γρήγορα (μ'ένα λογικό lag) 2 η και 3 (!) σχέσεις για να ανταποκριθεί. Μη ξεχνάμε ότι το Σελέριο είναι 3κύλινδρο με 68 άλογα και αντίστοιχα μικρή ροπή με το Ιγκνις με παρόμοιο βάρος. Δείχνει να έχουν προσαρμόσει αυτό AGS στη χαμηλή αυτή ροπή, δλδ σε ξεκίνημα σε έντονη ανηφόρα σου κρατάει τη πρώτη μέχρι τις 3800-4000 ώστε να βεβαιωθεί ότι όταν βάλει 2η θα έχει τη ροπή να μη κρεμάσει, στο C3 μάλλον λόγω του μικρού ωφέλιμου φάσματος (1800-2600) σου πέταγε τη 2η πριν τις 2700-2800 και επειδή το lag ήτανε αρκετό 'κρέμαγε'. Αρα συνολικά νομίζω ότι αυτά τα ρομποτιζέ μάλλον κολλάνε καλύτερα στη βενζίνη λόγω μεγαλύτερου φάσματος.
Επίσης μου έκανε εντύπωση πως με χαλαρό γκάζι σε πάει ιδιαίτερα οικονομικά - πχ σε ομαλή επιτάχυνση σου πετάει καρφί 5η από τα 60-70 χλμ και σ έχει συνέχεια σε χαμηλές στροφές. Το τρίπ έλεγε 6.5 και μάλλον για αμάξι που το ξεσκίζουνε καλό μου φαίνεται, νομίζω το 5.5 για το Ιγκνις AGS είναι απολύτως ρεαλιστικό
Προσωπικά αλλά και η γυναίκα μου συμφώνησε να το προχωρήσουμε για το Ιγκνις, δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο αυτόματο έχει κάποιο θέμα στη καθημερινότητα ενός αυτοκινήτου πόλης όπου δεν έχεις απαιτήσεις επιθετικής οδήγησης (DSG κλπ)
Η βελτίωση που αναμένεται στο AGS του Ignis σε σχέση με το AGS του Celerio είναι στο lag των αλλαγών σε ανεβάσματα-κατεβάσματα
ΥΓ. Στο GL+ που παράγγειλα τελικά θα μου κάνει δώρο το GPS και θα έχει 7' οθόνη αντί για την 6.1 aftermarket που έχουν τα πρώτα εκθεσιακά κομμάτια -
Με το καλό να το παραλάβεις και καλοτάξιδο! Ευχαριστούμε για την άποψή σου.
Ακριβώς το ίδιο με ενδιαφέρει και εμένα. Τελική τιμή πόσο σου έδωσαν; Εκτος του GPS, δίνουν άλλα δώρα; -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο με ενδιαφέρει και εμένα. Τελική τιμή πόσο σου έδωσαν; Εκτος του GPS, δίνουν άλλα δώρα;Ασπρο πέρλα 14.350 GL+ AGS. Για συναγερμό,αισθητήρες, πατάκια δεν είμαι σίγουρος αφού θα μου κάνουν το GPS δώρο. Πάντως δε μ απασχολούν αυτά, είναι πολύ φτηνά για να τα βάλω
-
Καλοτάξιδο!
Πότε παραλαμβάνεις;
-
Μέσα στο Μάρτιο
-
Καλοτάξιδο και απο εμένα. Τόσο γρήγορα σου είπε; Μήπως είναι καθοδόν;
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία κάνεις παραγγελία με 200 ευρώ προκαταβολή και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου όποτε θες οπότε παράγγειλα ένα άσπρο πέρλα αυτόματο AGS και κανόνισα για την ερχόμενη εβδομάδα τέστ ντράιβ ένα σελέριο AGS για να βγάλω κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για το συγκεκριμένο κιβώτιο και να πάρω μια τελική απόφασηΤο έχει παραγγείλει από 4/1.
Να σου ξαναπώ λοιπόν καλοτάξιδο, όπως και τότε -
Για την ακρίβεια το έχω παραγγείλει (με δυνατότητα υπαναχώρησης) από 22/12/16
-
balex μήπως ενημερώθηκες για το εάν έχουνε χειρολαβές οροφής, αυτά που θα έρθουν; Γιατί απο τα reviews φαίνονται οτι όντως τοποθετούνται.
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο με ενδιαφέρει και εμένα. Τελική τιμή πόσο σου έδωσαν; Εκτος του GPS, δίνουν άλλα δώρα;Ασπρο πέρλα 14.350 GL+ AGS. Για συναγερμό,αισθητήρες, πατάκια δεν είμαι σίγουρος αφού θα μου κάνουν το GPS δώρο. Πάντως δε μ απασχολούν αυτά, είναι πολύ φτηνά για να τα βάλω
Καλοτάξιδο κ απο εμένα ! Η τιμη αυτη ειναι για 4κινητο; Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα γενικά ή λόγω του αυτόματου περιμένεις 3 μήνες;
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
balex μήπως ενημερώθηκες για το εάν έχουνε χειρολαβές οροφής, αυτά που θα έρθουν; Γιατί απο τα reviews φαίνονται οτι όντως τοποθετούνται.Αν εννοείς τις ράγες οροφής είναι στο στάνταρντ εξοπλισμό της GL+, τι να ρωτήσω ? Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο ..
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλοτάξιδο κ απο εμένα ! Η τιμη αυτη ειναι για 4κινητο; Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα γενικά ή λόγω του αυτόματου περιμένεις 3 μήνες;
Το αυτόματο AGS έρχεται μόνο σε 2WD και GL+ οπότε δεν είχα επιλογή 4κίνητου. Πάντως κι αν είχα το πιθανότερο είναι ότι μάλλον δικίνητο θα το έπαιρνα, υπάρχει κι άλλο τετρακίνητο στην οικογένεια, άσε που πλέον τιμολογιακά μπαίνει και στα χωράφια άλλων προτάσεων
Υποθέτω χειροκίνητα πρέπει να υπάρχουν κάποια ετοιμοπαράδοτα και 2WD και 4WD -
Οδήγησα και εγώ το celerio AGS και μπορώ να πω οτι μου άφησε θετικές εντυπώσεις, που δεν το περίμενα απο ένα ρομποτιζέ κιβώτιο. Όπως ακριβώς είπε και ο balex το κιβώτιο δεν σε κρεμάει, βέβαια υπάρχει ένα σχετικό lag στο ξεκίνημα αλλά είναι θέμα εξοικείωσης πιστέυω. Το μόνο αρνητικό είναι οτι κρατάει την 1η μέχρι τις 4000 στροφές, όταν ζητήσεις επιτάχυνση σε ξεκίνημα όχι μόνο σε ανηφόρα αλλα και όταν ξεκινάς έντονα στο φανάρι.
Είχα την ευκαιρία ακριβώς μετά να οδηγησω και το skoda citigo με το ags και μπορώ να πώ ότι η suzuki έχει κάνει καλύτερη δουλειά απο ότι έκανε το vag. Τα κρεμάσματα ήταν συνεχή και δεν θα ήταν παράτολμο να πώ πως φοβήθηκα το test drive με αυτό το κιβώτιο. Σε απόλυτη σύγκριση το κιβώτιο της suzuki μου φάνηκε καλύτερο,άσε που το Ignis έρχεται με καλύτερη χαρτογράφηση του κιβωτίου.
Σε αντίθεση με τον balex όμως εγώ δεν το παρήγειλα ,όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά γιατί στην GL+ λείπει βασικός εξοπλισμός ασφαλείας. Όταν ρώτησα για την GLΧ AGS που κυκλοφορεί στην ευρώπη, μου είπαν οτι δεν την φέρνουν γιατί δεν υπάρχει ζήτηση. Αν και όταν αλλάξει η πολιτική της εισαγωγικής, το ξαναβλέπουμε.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Σε αντίθεση με τον balex όμως εγώ δεν το παρήγειλα ,όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά γιατί στην GL+ λείπει βασικός εξοπλισμός ασφαλείας.Πιο συγκεκριμένα;
-
-
Τόσο δύσκολο τους ήταν να το κάνουν όμορφο από τη μέση και πίσω? Σαν να τελείωσε η χρηματοδότηση του σχεδιαστή και ξεπέταξε το πίσω μέρος σε ένα βράδυ.
-
σήμερα έτυχε και είδα ενα στο δρόμο σε λευκό χρώμα.........λοιπόν δεν είναι τοοοοσο τραγικό όπως δείχνει στις φωτό.
οχι οτι είναι όμορφο αλλά δεν φαίνεται αυτό το χάλι που βλέπεις πχ στο διαφημιστικό σπότ!
έπειτα τα 14000€ είναι πάρα πολλά για δ'αύτο. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σε αντίθεση με τον balex όμως εγώ δεν το παρήγειλα ,όχι γιατί δεν μου άρεσε αλλά γιατί στην GL+ λείπει βασικός εξοπλισμός ασφαλείας.
Πιο συγκεκριμένα;
Προβολείς LED
Προβολείς ομίχλης εμπρός
Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω
Σύστημα Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας και χειριστήρια στο τιμόνι
Dual Camera Brake Support
Σύστημα Hill Hold
Suzuki Ignis II