-
30 χρονια στην Αθηνα νεαρε μου εζησα και αλλα 9 ειμαι στο Ηρακλειο.
Θα αρχισω με ποδηλατο απο δω και περα αφου μονο ετσι θα δω αυτα που βλεπεις εσυ.
Το site της φορντ μπροστα σου ηταν και δε το βρηκες ποσο κιλα ηταν το φοκους. Ολα στο χερι τα θελεις. Πηγαινε στην κοσμοκαρ να δεις απο τα χαρτια τους οτι ειναι 1495 για να το διαπιστωσεις ποσο εκτιθεσαι αλλα σιγα μη ζητησεις συγνωμη. Δεν ειναι το στυλ σου.
Οταν εγω κυκλοφορουσα στη ζουγκλα εσυ επαιζες με playmobil -
9 στο Ηρακλειο παντως ,μαλλον ψεματα μας λες οτι δε βαρανε μ@λ@κια αντι να οδηγουν στη Κρητη.
Γενικο σχολιο. -
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Ο καθένας που γράφει εδώ μέσα δυνητικά εκτίθεται. Ο φίλος dactilidis.john μπορεί να γράφει κάποια πράγματα με καυστικό τρόπο αλλά ας μην παραβλέπουμε πως στα λεγόμενα του υπάρχουν και κάποιες αλήθειες.
Τα λεω και με μια ελαφρια δοση χιουμορ γι αυτο καποιες φορες ειμαι λιγο υπερβολικος. Αλλα το λιγο υπερβολικος απο το τελειως ανυποστατο απεχει πολυ.
Πως θα μπορούσα να διαφωνήσω;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
9 στο Ηρακλειο παντως ,μαλλον ψεματα μας λες οτι δε βαρανε μ@λ@κια αντι να οδηγουν στη Κρητη. [emoji38]
Γενικο σχολιο.Σωστος! Εδω εχει καπετανιους οχι οδηγους
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Θα αρχισω με ποδηλατο απο δω και περα αφου μονο ετσι θα δω αυτα που βλεπεις εσυ.
Το site της φορντ μπροστα σου ηταν και δε το βρηκες ποσο κιλα ηταν το φοκους. Ολα στο χερι τα θελεις. Πηγαινε στην κοσμοκαρ να δεις απο τα χαρτια τους οτι ειναι 1495 για να το διαπιστωσεις ποσο εκτιθεσαι αλλα σιγα μη ζητησεις συγνωμη. Δεν ειναι το στυλ σου.
Οταν εγω κυκλοφορουσα στη ζουγκλα εσυ επαιζες με playmobilΟχι δεν ειναι το στυλ μου να ζηταω συγγνωμη απο ειρωνες. Μου εχουν μαθει να σεβομαι αυτους που με σεβονται. Ποσο μαλλον οταν ο αλλος δεν με ξερει και δεν τον ξερω. Την ζουγκλα τοτε εσεις την φτιαξατε. Που νομιζετε οτι ειναι απαιτηση να μπορειτε να παρκαρετε πανω στο πεζοδρομιο και μαλιστα κορναρετε επιμονα για να φυγουν οι πεζοι. Μην αρνηθεις οτι συμβαινει γιατι μπορω να χαλασω απειρες μπαταριες στην καμερα για να σου δειξω τα παραδειγματα. Εαν καταλαβες για το τιγκουαν δεν αμφισβητησα το βαρος, απλα σου ζητησα να μου πεις που ειναι γραμμενο γιατι στο νετ δεν το βλεπω καπου. Αλλα εσυ φαινεται οτι μπαινεις εδω μεσα για να ειρωνευτεις και οχι για να συζητησεις.
-
Τα λεω και με μια ελαφρια δοση χιουμορ γι αυτο καποιες φορες ειμαι λιγο υπερβολικος. Αλλα το λιγο υπερβολικος απο το τελειως ανυποστατο απεχει πολυ.
Καθόλου υπερβολικός δεν είσαι, ρεαλιστής μάλλον θα έλεγα
-
Πάρα πολύ απέχει, όχι λίγο.
-
...Την ζουγκλα τοτε εσεις την φτιαξατε. Που νομιζετε οτι ειναι απαιτηση να μπορειτε να παρκαρετε πανω στο πεζοδρομιο και μαλιστα κορναρετε επιμονα για να φυγουν οι πεζοι. Μην αρνηθεις οτι συμβαινει γιατι μπορω να χαλασω απειρες μπαταριες στην καμερα για να σου δειξω τα παραδειγματα. Εαν καταλαβες για το τιγκουαν δεν αμφισβητησα το βαρος, απλα σου ζητησα να μου πεις που ειναι γραμμενο γιατι στο νετ δεν το βλεπω καπου. Αλλα εσυ φαινεται οτι μπαινεις εδω μεσα για να ειρωνευτεις και οχι για να συζητησεις.Οτι θα απολογηθω εγω για ολους αυτους που ανεβοκατεβαινουν πεζοδρομια ή οτι κορναρουν χωρις να φταιω το ακουσαμε και αυτο!!!!!!!
Σου λεω οτι εχω ζησει ολα αυτα και μου απαντας 'να μη το αρνηθω'. Αντε βγαλε ακρη[emoji15]
Δεν ειρωνευομαι οταν λεω να πας στην κοσμοκαρ να ρωτησεις γι το βαρος ρου τιγκουαν αφου μονο εκει υπαρχει προς το παρον και μαλιστα πριν 3-4 μερες το πηρανε και αυτοι στα χερια τους -
Θα αρχισω με ποδηλατο απο δω και περα αφου μονο ετσι θα δω αυτα που βλεπεις εσυ.Εσυ ειρωνευτηκες οτι δεν εχεις δει αυτα που λεω οτι βλεπω. Οποτε μια χαρα ακρη βγαινει. Δεν σου πα λοιπον να απολογηθεις. Απλα να παραδεχτεις οτι ισχυει αλλα λες οτι δεν το εχεις δεν 30 χρονια στον Αθηνα. Δηλαδη εγω τι ειμαι που το ειδα το χάλι στα 5 χρονια?
-
Τα εχω δει Γιαννη. Αυτο ειπα. Η ενσταση μου ειναι οτι αυτοι που οδηγανε περισσοτερο τα suv ειναι γυναικες. Αυτο δεν ισχυει
-
bmw 150 αλογα με 1.545 κιλα 0-100 σε 9,2
tiguan 150 αλογα με 1615 κιλα 0-100 σε 9,3
tucson 141 αλογα με 1425 κιλα 0-100 σε 11,5
Το 0-100 δε λεει πολλα, δεν ειναι απολυτο κριτηριο αγορας (ουτε καν αποκλειστικο) και σιγουρα μετρανε οι ρεπριζ αλλα εδω βγαζει ματι
Καλημερα σαςΜη συγκρινεις τα τουρμπατα αλογα με τα ατμοσφαιρικα!!!!και 160 να ειχε παλι θα ηταν πιο αργο στα 0-100.......
Μονο 1400 κιλα το tucson;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το 0-100 δε λεει πολλα, δεν ειναι απολυτο κριτηριο αγορας (ουτε καν αποκλειστικο) και σιγουρα μετρανε οι ρεπριζ αλλα εδω βγαζει ματι
Καλημερα σαςΜη συγκρινεις τα τουρμπατα αλογα με τα ατμοσφαιρικα!!!!και 160 να ειχε παλι θα ηταν πιο αργο στα 0-100.......
Μονο 1400 κιλα το tucson;;;;;Ποια ειναι ατμοσφαιρικα? Τα 3 παραπανω ειναι diesel τουρμπο.
Το Ιταλικο site τοσα αναφερει για το τουσον -
Μονο 1400 κιλα το tucson;;;;;Ποια ειναι ατμοσφαιρικα? Τα 3 παραπανω ειναι diesel τουρμπο.
Το Ιταλικο site τοσα αναφερει για το τουσονSorry αλλα καποιοι μαλλον τοτε δηλωνουν υπερβολικα αισιοδοξα νουμερα...........οπως οι ρυποι τους
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το Ιταλικο site τοσα αναφερει για το τουσονSorry αλλα καποιοι μαλλον τοτε δηλωνουν υπερβολικα αισιοδοξα νουμερα...........οπως οι ρυποι τους
Το drive 9,2 μετρησε το τιγκουαν. Τουλαχιστον εκει δεν εκλεψε η ακατανομαστη
-
**Καλησπέρα,
το τοπικό καθαρίστηκε από την δημοσίευση μετά την πρώτη σύσταση και πέρα. Θεωρώ πως η κοινότητα του 4tforum αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν την αυτοκίνηση, σε διάφορες παραλλαγές της και τα κοινά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από τις διαφορές που προκύπτουν κατά καιρούς.
Θα είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων αν δεν χρειαστεί ποτέ ξανά να επέμβω και να διαγράψω δημοσιεύσεις σας.
Φιλικά Μιχάλης. ** -
Ναι και το πρώτο.....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8487341/Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Το είδα σήμερα από κοντά στην ΔΕΘ. Μου φάνηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου από κοντά. Από το πλάι και πίσω πολύ αδιάφορο, ενώ το μόνο ενδιαφέρον είναι το μπροστινό κομμάτι. Έριξα μια ματιά και μέσα που μου φάνηκε επίσης πολύ αδιάφορο και κατώτερο αισθητικά από το QQ. Κρίμα γιατί από τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες μου φαινόταν πολύ καλύτερο.
ΥΓ. Παρά δίπλα υπήρχε και μια λευκή Giulia. Αν και δεν μου αρέσουν οι Alfa είναι πράγματι
-
κανοντας μια ερευνα αγορας επειδη θελω να αλλαξω το αυτοκινητο μου, και να παρω κατι απο αυτη την κατηγορια, διαπιστωνω τα εξης:
- Sportage κανιβαλλιζεται απο το Touscon τιμολογιακα..παραθετω βενζινη ΚΙΑ 177hp 4wd auto 38800 Touscon 35000 177hp 4wd auto
- Tiguan 34750 με 2,0 TDI 4wd auto με λιγοτερο εξοπλισμο απο το Touscon
- CRV 3400 με 1,6 Diesel 120hp 2wd με πληρη εξοπλισμο
- Και δεν κοιταξα αυτοκινητα οπως Rav4 - Xtrail
- Για να αποκτησει καποιος αυτοκινητο με τετρακινηση και σχετικα καλο κινητηρα τα 32000 τα πιανει ανετα για να μην πω οτι ειναι λιγα..
Αν υπηρχε αυτοκινητο εκθεσιακο θα σας ελεγα και για την ποιοτητα για την οποια το Vw εχει ελαφρο προβαδισμα απλα χανει σε εμφανιση και χωρους ( χωρος αποσκευων), το χοντα ειναι αδυναμο με 120 αλογα και μεγαλο μεγεθος.
Ολα αυτα ειναι προσωπικη αποψη και δεν αποσκοπει δεν διαφημιση εκ μερους μου για οποιαδηποτε εταιρεια...
Απλα τεινω προς το Touscon γιατι εχει απο ολα και δεν του λειπει στην ουσια τιποτα τουλαχιστον στα χαρτια...
-
Καλη επιλογη. Τον εξοπλισμο και την τιμη σου τα ειπαν σε αντιπροσωπεια? Το λεω γιατι αν τον ειδες απο εξωτερικο συνηθως ειναι διαφορετικος. Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο τουσον η χιουνται (που δε νομιζω) αλλα ποτε δεν ειχε καλυτερη απο τη vw.
Αν δε σε ενδιαφερει αυτο καθως και η μεταπωληση τοτε αν εισαι συνηδητοποιημενος στο τι θελεις και τι παιρνεις θα εισαι μια χαρα με το τουσον
Hyundai Tucson 2015