-
Καλημερα. Είμαι στο ψάξιμο για 4χ4 αγροτικό και έχω καταλήξει στο navara . Το budget είναι μέχρι 11000 ευρώ.
Βρίσκω με 9000 D22 άριστο χωρίς σκουριές με 150.000 χλμ .
Βρίσκω επίσης με 11000 D40 και πάνω κάτω ίδια χιλιόμετρα.Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πολλά προβλήματα για το D40 (κυρίως για την μετάδοση του) σε σχέση με το D22 .
Δεδομένου ότι θα πάρω μεταχειρισμένο που θα χει τουλάχιστον 100 000 χλμ , αυτό που με ενδιαφέρει είναι πιο είναι πιο αξιόπιστο γιατί δεν θέλω να τρέχω . Θα είναι εργαλείο δουλείας .Οπότε θέλω γνώμες απο άτομα που κατέχουν το D40 τι ιστορικό βλαβών έχουν κτλ .
Σας ευχαριστώ !!!
-
Καλημερα. Είμαι στο ψάξιμο για 4χ4 αγροτικό και έχω καταλήξει στο navara . Το budget είναι μέχρι 11000 ευρώ.
Βρίσκω επίσης με 11000 D40 και πάνω κάτω ίδια χιλιόμετρα.Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πολλά προβλήματα για το D40 (κυρίως για την μετάδοση του) σε σχέση με το D22 .
Δεδομένου ότι θα πάρω μεταχειρισμένο που θα χει τουλάχιστον 100 000 χλμ , αυτό που με ενδιαφέρει είναι πιο είναι πιο αξιόπιστο γιατί δεν θέλω να τρέχω . Θα είναι εργαλείο δουλείας .Οπότε θέλω γνώμες απο άτομα που κατέχουν το D40 τι ιστορικό βλαβών έχουν κτλ .
Σας ευχαριστώ !!!
-
Σας ευχαριστώ !!!
-
παντως εμεις το εχουμε αρκετα χρονια. με νορμαλ επαγγελματικη οδηγηση δεν ειχαμε κανενα προβλημα. μήπως τα προβληματα αφορουν τα φτιαγενα ή τους καυτες;
-
και τα 2 έχουν τα προβλήματα τους.Για μένα το θέμα είναι στη χρήση!ΑΝ θεωρήσεις ότι είναι επιβατικό και θελήσεις να του πιείς το αίμα,θα στα εμφανίσει τα προβλήματα!Έχω το D22 που έχει πρόβλημα στο κοντό κάρτερ και αν το πιέσεις χτυπάει μηχανή.Δεν το πίεσα καμιά φορά και το αυτοκίνητο δουλεύει ρολόι!Πλέον έχει 280.000χλμ και συνεχίζει!!Να σου προτείνω κάποιο από τα 2 δεν μπορώ!
-
Κανένα από τα δύο και ομιλεί παθών. Πρώτον, τα προβλήματα του κινητήρα είναι σοβαρά. Ο YD 25 έχει δύο καδένες μία διπλή και μία μονή η οποία σπάει εύκολα, πολύ εύκολα. Οι ψύκτρες λαδιού χάνουν εύκολα τα νερά και το κεφαλάρι γίνεται ραφλες. Το βολάει διαλάει κάθε 150.000χλμ και κοστίζει 1000€. Τα ρουλεμάν μπροστά θέλουν άλλαγμα κάθε 100000χλμ. Το σασί σκουριάζει για πλάκα.
Τι άλλο να πω.... -
Να πεις ότι την επόμενη φορά θα κοιτάς απο πότε είναι το θέμα που απαντάς.
-
-
Εντάξει μωρέ μην τον αποπαιρνεις τον άνθρωπο. Έτσι κι αλλιώς, αλήθειες γράφει
-
Καλά έκανε και απάντησε ο άνθρωπος. Πρόσφερε μια πληροφορία. Έκανε αναζήτηση για navara, του έβγαλε αυτό το topic και απάντησε.
-
@dare-devil said in NISSAN NAVARA D22 VS D40 . Γνώμες!:
Σας ευχαριστώ !!!
-
This post is deleted!
NISSAN NAVARA D22 VS D40 . Γνώμες!