-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί να μην το έστρωσε? Εγώ όταν πήρα την 116i την έστρωσα σε 1 εβδομάδα (1η μέρα έκανα ταξίδι 800χλμ μόνο και μόνο για να την στρώσω σωστά!). Δεν ξέρω τι έκανε ο συγκεκριμένος, αλλά άνετα προλάβαινε να το στρώσει.χ2
To ίδιο και εγώ με το RX8, πήγα-γύρισα Λάρισα και Ξυλόκαστρο 2 μέρες συνεχόμενες, συν κάτι ψιλά εντός Αθηνών, και έγιναν τσακ-μπαμ τα προτεινόμενα 1500χλμ στρωσίματος
-
Καλά ντε, μη βαράτε.
Το είπα με όλο το concept του τύπου.
Δεν είδα βιντεάκι σας στο youtube να τα 100αρίζετε και να τα τελικιάζετε, πάντως -
πάντως στο θέμα με το στρώσιμο διίστανται οι απόψεις...
από τη μια λένε ότι τα αμάξια έρχονται ήδη στρωμένα και έχουν γράψει χιλιόμετρα πριν τα παραλάβεις και από την άλλη μην ξεπεράσεις τις τάδε στροφές και την τάδε ταχύτητα για τα πρώτα 2000 χλμ...Πάντως και εγώ το δικό μου το πρόσεξα μέχρι τα 2000χλμ... Μετά...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
από τη μια λένε ότι τα αμάξια έρχονται ήδη στρωμένα και έχουν γράψει χιλιόμετρα πριν τα παραλάβεις και από την άλλη μην ξεπεράσεις τις τάδε στροφές και την τάδε ταχύτητα για τα πρώτα 2000 χλμ...Πάντως και εγώ το δικό μου το πρόσεξα μέχρι τα 2000χλμ... Μετά...
Και εγώ έχω ακούσει διάφορα, αλλά τουλάχιστον για το RX8 τα 1500χλμ στρωσίματος και οι αντίστοιχες οδηγίες ήταν μέσα στο manual, άρα δεν μπορείς να το αγνοήσεις έτσι εύκολα...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και εγώ έχω ακούσει διάφορα, αλλά τουλάχιστον για το RX8 τα 1500χλμ στρωσίματος και οι αντίστοιχες οδηγίες ήταν μέσα στο manual, άρα δεν μπορείς να το αγνοήσεις έτσι εύκολα...
Απόλυτα σωστός!
Και εγώ πήγα by the book... -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Καλά ντε, μη βαράτε.
Το είπα με όλο το concept του τύπου.
Δεν είδα βιντεάκι σας στο youtube να τα 100αρίζετε και να τα τελικιάζετε, πάντωςhttps://youtu.be/lNavDe92ofA
Εδώ το δικό μου αυτοκίνητο με τον παράλληλο του Hartge σε σύγκριση με το stock 116i -
Θα καλέσω το παιδί του βίντεο να έρθει στο forum να μας πει εντυπώσεις από το tiguan...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Απόλυτα σωστός!
Και εγώ πήγα by the book...Α και στο Fiesta το ίδιο, και εδώ 1500χλμ, με περίπου ίδιες οδηγίες στρωσίματος. Ακολουθήθηκαν -σχεδόν- ευλαβικά
-
Εγω ειμαι στα 2.80χλμ τωρα και το προσεχω σα τα ματια μου. Πονεσε η ψυχη μου με το βιντεο, ουτε στα 1.500 δε θα το πηγαινα ετσι. Τωρα που θα κλεισει τις 3000 σκοπευω να το τεντωσω λιγο , ειδικα σε εκκινηση.
Ως τωρα παει οπως μου ειχαν πει στη παραλαβη, δηλαδη 2-2,500 στροφες και βεβαια οχι αποτομα φρεναρισματα κλπ. Σε καμια ανηφορα για λιγα μετρα εχει παει με 3.000 ή εχει τυχει να τις φτασει σε καμια προσπεραση, αλλα ως εκει.
Και βεβαια ποτε υψηλες στροφες μεχρι να ζεσταθει, καθως και στα τελευταια μετρα πριν το σβησω.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο κινητήρας 'έχει' χιλιόμετρα...όχι το αμάξι επί το συνόλω!!
-
Οι περισσοτεροι κινητηρες μαζικης παραγωγης δεν λειτουργουν στο εργοστασιο παρα μονο οταν μπουν στο αμαξι στο τελος της γραμμης παραγωγης.
-
-
Ενημερωτικα: Σε κανέναν μήνα έρχεται έκδοση ακόμα μικρότερη πετρελαίου. Θα είναι ένα βήμα κάτω από την advanced και σαφώς φθηνότερη.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ενημερωτικα: Σε κανέναν μήνα έρχεται έκδοση ακόμα μικρότερη πετρελαίου. Θα είναι ένα βήμα κάτω από την advanced και σαφώς φθηνότερη.Η active θα ειναι και το εχω πει τουλαχιστον ενα μηνα πριν. Ευχαριστουμε ομως για την ενημερωση γιατι μερικοι ισως τωρα να μπαινουν στο φορουμ. Το παραπανω φυλλαδιο ειχα δει και γω αλλα δε μπορουδα να το βαλω εδω μεσα. Απο εκει ειχα δει χαρακτηριστθκα του αυτοκινητου (π.χ. βαρος...)
-
Το αυτοκίνητο τα σπάει. Ο μόνος μας ενδοιασμος είναι ο γνωστός. Α και τα προγράμματα χρηματοδότησης με επέκταση εγγύησης, ασφάλισης και σέρβις επίσης εξαιρετικά.
-
Το αυτοκίνητο τα σπάει. Ο μόνος μας ενδοιασμος είναι ο γνωστός. Α και τα προγράμματα χρηματοδότησης με επέκταση εγγύησης, ασφάλισης και σέρβις επίσης εξαιρετικά.Εσυ επιμενεις. Ο ενδοιασμος ειναι γνωστος μονο αν θελεις τον tsi γιατι για τον tdi δεν υπαρχει κανενα θεμα
-
Μακάρι
-
Ουτε εγω θα επαιρνα τον tsi. Θα προτιμουσα να χτυπησω στα ιδια λεφτα τον 2λιτρο tdi
-
Το ξαναλέω. Μου κάνει μεγαλύτερο κλικ από την αντίστοιχη x1 και μένουν και 7000 στην τσέπη.
-
Το ξαναλέω. Μου κάνει μεγαλύτερο κλικ από την αντίστοιχη x1 και μένουν και 7000 στην τσέπη.Εγω δε μπορω να σε βοηθησω αλλο. Την επιλογη μου την εκανα. Ακομα δε το εχω παρει. Υπαρχει και το hyundai (ή και το kajdar) που ελεγες που παλι θα σου μεινουν λεφτα. Μηπως εμαθες αν πλεον στο τιγκουαν χρεωνουν το χρωμα που πριν ηταν δωρο?
Υ.Σ. Εμενα μου κανει κλικ η x1 περισσοτερο αλλα ουτε εγω τα δινω τα παραπανω
VW Tiguan 2016