-
Ισως να μη μπορει να γινει αυτο αφου ειναι μια επισημη τιμη οταν εισαγεται το αυτοκινητο
-
Αν είναι κάτι που μπαίνει εδώ, μετά τον εκτελωνισμό, θα μπορούσε να γίνει. Και με απόδειξη από το συνεργείο, νόμιμα.
Χρειάζεται χρόνος για να οργανωθουν κι αυτοί...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
1.6 πετρελαιο ανακοινωθηκαν τεχνικα χαρακτηριστικα:
28 κιλα ροπη στις 1.700
1495 μετρημενα με 75 κιλα οδηγο και 90% πληρωση ρεζερβουαρ
0-100 σε 10,9
Απολυτα φυσιολογικα για την κατηγορια οπως και οι ανταγωνιστεςLink?
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Διαβαζω το συγκεκριμενο θεμα σχεδον απο την αρχη του, βλεπω οτι υπαρχουν ηδη δυο μελλοντικοι οδηγοι του νεου Tiguan. Να προσθεσω την αφεντια μου ως τριτο μελλοντικο οδηγο, με παραγγελια αυτο που πηρε ο Νικος, δηλαδη το 1.6s. Απλα σε μαυρο με διχρωμια στα καθισματα. Μπηκα περισσοτερο για να πω το εξης επειδη βλεπω υπαρχει συζητηση γυρω απο τα εξτρα:
Η τιμη για τη συγκεκριμενη εκδοση ειναι τετοια που ουσιαστικα δε μπορειτε να παραγγειλετε ουτε μπρελοκ χωρις να παει η τιμη στο διαολο. Η τιμη για ανακλινομενους καθρεφτες ηταν μολις 138 ευρω κι ομως η τιμη ανεβαινε κατι χιλιαρικα αν πηγαινα να το βαλω. Συνεπως η συγκεκριμενη εκδοση ειναι take it or leave it. Θεωρω οτι στην αγορα ειναι το καλυτερο value for money και δε της λειπει αχεδον τιποτα. Αν εβαζα κατι θα ηταν οι καθρεπτες, το αυτοματο - που δε διατιθεται - και δερματινα που τα εχω στο γκολφακι μου ως δερματινα-θερμαινομενα και τα εχω καταευχαριστηθει. Δερματινα θα βαλω στην Ελλαδα καποια στιγμη τα αλλα απλα θα δεχτω οτι δε θα τα εχω. Ωστοσο ο εξοπλισμος του θεωρω πως ειναι ηδη εξαιρετικος.3 είμαστε οι μελλοντικοί κάτοχοι , 4 με σένα. Με το καλό φίλε.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
1.6 πετρελαιο ανακοινωθηκαν τεχνικα χαρακτηριστικα:
28 κιλα ροπη στις 1.700
1495 μετρημενα με 75 κιλα οδηγο και 90% πληρωση ρεζερβουαρ
0-100 σε 10,9
Απολυτα φυσιολογικα για την κατηγορια οπως και οι ανταγωνιστεςLink?
Δεν εχω λινκ. Το ειδα σε επισημο χαρτι της κοσμοκαρ. Λογικα θα το δουμε και στον τυπο τις επομενες μερες
-
Το tiguan μου αρέσει πολύ αλλά με φοβιζουν οι βλάβες του. Δεν ξέρω άνθρωπο που να έχει το παλιό και να μην έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των συνεργείων. Πως μπορώ να τους εμπιστευτώ ότι έφτιαξαν κάτι πραγματικά γερο;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το tiguan μου αρέσει πολύ αλλά με φοβιζουν οι βλάβες του. Δεν ξέρω άνθρωπο που να έχει το παλιό και να μην έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης των συνεργείων. Πως μπορώ να τους εμπιστευτώ ότι έφτιαξαν κάτι πραγματικά γερο;Μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατι οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Αν είναι κάτι που μπαίνει εδώ, μετά τον εκτελωνισμό, θα μπορούσε να γίνει. Και με απόδειξη από το συνεργείο, νόμιμα.Χρειάζεται χρόνος για να οργανωθουν κι αυτοί...
Βρε μήπως και το κάνουν και χρεώνουν τα έξτρα του 2χιλιαρου 5 εκ των οποίων τα 3 στη τσέπη;
-
Εγω 10 χρονια με το γκολφ 1.6fsi πηγαινω μονο για τα σερβις. Τι να σου πω. Ο 1.6tdi ειναι ενας αξιοπιστος κινητηρας. Στα ηλεκτρονικα πασχουν τα αυτοκινητα. Οτι καταλαβαινεις φιλε
-
Το τιμολόγιο αγοράς γράφει τιμή προ φόρων και φόρο χωριστά. Άρα δεν γίνεται αυτό.
-
Ξεκαθάριστε μου κάτι βρε παιδιά. Το tiguan είναι segment c σαν το qq;
-
Ναι
-
Σχετικα με τον εκτελωνισμο που λετε, η εκπτωση εχει να κανει με τον εκαστοτε εμπορο. Το αμαξι οταν εκτελωνιζεται εχει ενα συγκεκριμενο τιμοκαταλογο που τον συνοδευει βασει βασικου εξοπκισμου και εξτρα. Συνοδευεται απο χαρτια απο τη Γερμανοα και δε μπορει να ξεφυγει απο πουθενα. Γιαυτο και δερματινα θα βαλω στην Ελλαδα αναγκαστικα. Φυσικα καποια πραγματα, τα περισσοτερα, δε μπορεια να τα κανεις εδω. Δε γινεται να εχεις πχ head up display εσω και να θες. Επεμβασεις ειναι σε δερματα, ζαντες, και ως εκει νομιζω.
Οι 4 μελλοντικοι κατοχοι πώς μποραζομαστε; 2 σιγουρα με το 1.6s ενας ειχε επιλεξει το διλιτρο αν θυμαμαι σωστα, ο τεταρτος adez?
Τελος σχετικα με τα προβληματα του προηγουμενου μοντελου, τα ξερω κι εγω. Επειδη εχω υπαρξει κατοχος σε 3 απο τα 6 μοντελα της Golf (III, IV, VI) και δεν ειχα παρα ελαχιστα θεματα, θελω να ποατευω οτι τα προβληματα βγηκανε λογω απειριας στην 1η προσπαθεια τους και οτι τωρα τα χουν διορθωσει. Θα μαθω sooner or later. -
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Σχετικα με τον εκτελωνισμο που λετε, η εκπτωση εχει να κανει με τον εκαστοτε εμπορο. Το αμαξι οταν εκτελωνιζεται εχει ενα συγκεκριμενο τιμοκαταλογο που τον συνοδευει βασει βασικου εξοπκισμου και εξτρα. Συνοδευεται απο χαρτια απο τη Γερμανοα και δε μπορει να ξεφυγει απο πουθενα. Γιαυτο και δερματινα θα βαλω στην Ελλαδα αναγκαστικα. Φυσικα καποια πραγματα, τα περισσοτερα, δε μπορεια να τα κανεις εδω. Δε γινεται να εχεις πχ head up display εσω και να θες. Επεμβασεις ειναι σε δερματα, ζαντες, και ως εκει νομιζω.Οι 4 μελλοντικοι κατοχοι πώς μποραζομαστε; 2 σιγουρα με το 1.6s ενας ειχε επιλεξει το διλιτρο αν θυμαμαι σωστα, ο τεταρτος adez?
Τελος σχετικα με τα προβληματα του προηγουμενου μοντελου, τα ξερω κι εγω. Επειδη εχω υπαρξει κατοχος σε 3 απο τα 6 μοντελα της Golf (III, IV, VI) και δεν ειχα παρα ελαχιστα θεματα, θελω να ποατευω οτι τα προβληματα βγηκανε λογω απειριας στην 1η προσπαθεια τους και οτι τωρα τα χουν διορθωσει. Θα μαθω sooner or later.εσύ με το Νίκο για το 1.6, και εγώ με τον sotoss83 για το 2.0 tdi 190 hp αν δε μου ξεφεύγει κάποιος. Άντε να τα έχουμε για να ανταλλάξουμε εντυπώσεις.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε afex μια ωρα το εψαχνα για το ποιοι ειμαστε και μολις πηγα να ποσταρω τσουπ να σαι.
Δηλαδη καποιος ή το μικρο (115) θα παρει ή το τερας(190)! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δηλαδη καποιος ή το μικρο (115) θα παρει ή το τερας(190)!Λογικό, αφου αυτες οι 2 εκδοσεις ειναι value for money και συνδυάζουν τα περισσοτερα, η καθε μια στην κατηγορια της (τιμης και χρησης).
-
Για τι λεφτά μιλάμε αντίστοιχα;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για τι λεφτά μιλάμε αντίστοιχα;28300€ και 35750€ αλλά βάλε τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο πέρα του κινητήρα.
Για να τα έχουμε όλα μαζεμέναSent from my iPad using Tapatalk
-
Ενώ ξέρω ότι πάνε καλά οι πωλήσεις, μάλλον δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελαν ή προσδοκούσαν. Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής από την Καρέντα (αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχα απαντήσει αρνητικά τελικά για την αγορά του Tiguan), να μου πεί ότι μπορούν να μειώσουν την διαφορά της ανταλλαγής άλλες €2.000 (1.000 έκπτωση στο Tiguan και €1.000 να μου αγοράσουν ακριβότερα την BMW).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ενώ ξέρω ότι πάνε καλά οι πωλήσεις, μάλλον δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελαν ή προσδοκούσαν. Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής από την Καρέντα (αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχα απαντήσει αρνητικά τελικά για την αγορά του Tiguan), να μου πεί ότι μπορούν να μειώσουν την διαφορά της ανταλλαγής άλλες €2.000 (1.000 έκπτωση στο Tiguan και €1.000 να μου αγοράσουν ακριβότερα την BMW).Έχεις παραγγείλει κάτι; τι θα κάνεις;
Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016