-
Θυμιζει εντονα passat 2011,αντε ας φανω πιο επιεικης του 2014....Η vw αντι να βλεπει μπροστα κανει βηματα πισω!...κλασικα και οπως παντα! .....καλοριζικα να ειναι παντως στους νεους κατοχους!!!
-
Έγραψα και 2 λόγια από τις εντυπώσεις μου (στο νήμα 'Οδήγησα') μετά το σύντομο test drive που έκανα στο 2λιτρο ντίζελ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έγραψα και 2 λόγια από τις εντυπώσεις μου (στο νήμα 'Οδήγησα') μετά το σύντομο test drive που έκανα στο 2λιτρο ντίζελ.Ευχαριστούμε πολύ Φάνη! Ήμουν από αυτούς που είχαν ζητήσει τη γνώμη σου άλλωστε!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Έγραψα και 2 λόγια από τις εντυπώσεις μου (στο νήμα 'Οδήγησα') μετά το σύντομο test drive που έκανα στο 2λιτρο ντίζελ.
Ευχαριστούμε πολύ Φάνη! Ήμουν από αυτούς που είχαν ζητήσει τη γνώμη σου άλλωστε!
ευχαριστούμε για τον κόπο σου. Και εμένα μου φάνηκε κάποιο lag στην εκκίνηση αλλά είμαι αμαθος σε αυτόματα κιβώτια και δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικος.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έγραψα και 2 λόγια από τις εντυπώσεις μου (στο νήμα 'Οδήγησα') μετά το σύντομο test drive που έκανα στο 2λιτρο ντίζελ.Φανη με 17αρες θα ειναι πιο ανετο. Εμενα το γκολφ με σπορ αναρτηση και λιγοτερο υψος προφιλ ειναι ελαχιστα πιο σκληρο αλλα θα το ελεγες ανετο.
Εγω οδηγησα το ιδιο με σενα αλλα με 17αρες.
Ανετο το ειδα σε κακο οδοστρωμα.
Το κιβωτιο σε λειτουργια eco κατεβαζε απο 7η σε 4η κατευθειαν αλλα μου φανηκε πως αργουσε να παρει αποφαση για αυτο το κατεβασμα οταν πατουσες το γκαζι. Ισως λογω eco δε ξερω γιατι δεν εχω ξαναοδηγησει.
Ωραια τα ειπες παντως -
Έχετε άποψη αν αξίζει να προσθέσω το dynamic chassis control ; υπάρχει εμπειρία σε άλλο vw? Είναι σχετικά φθηνο 200€.
Θυμίζω παραγγελία tdi 190 dsg 4motion με 17αρες ζάντες.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Έχετε άποψη αν αξίζει να προσθέσω το dynamic chassis control ; υπάρχει εμπειρία σε άλλο vw? Είναι σχετικά φθηνο 200€Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Πριν το αποφασίσεις, κάνε και μια ερώτηση πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, γιατί στην BMW είναι πανάκριβα και έχω δεί αρκετούς στο service που τα αντικαθιστούν με απλά αμορτισέρ, καταργώντας ουσιαστικά το σύστημα.
-
Έχετε άποψη αν αξίζει να προσθέσω το dynamic chassis control ; υπάρχει εμπειρία σε άλλο vw? Είναι σχετικά φθηνο 200€
Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Πριν το αποφασίσεις, κάνε και μια ερώτηση πόσο κοστίζει η αντικατάσταση των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, γιατί στην BMW είναι πανάκριβα και έχω δεί αρκετούς στο service που τα αντικαθιστούν με απλά αμορτισέρ, καταργώντας ουσιαστικά το σύστημα.
Μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο φθηνό το DCC. Σε άλλα μοντέλα διάβασα για κόστος 1000 €, άραγε επηρεάζει και τη λειτουργία του DSG;
Παραθέτω τα εξτρας και κόστη Της advance έκδοσης, εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση για προσθήκη.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Προσθέτοντας τα όμως μπορεί να αλλάξεις κατηγορία και να βρεθείς με περισσότερο φόρο, σωστά;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Προσθέτοντας τα όμως μπορεί να αλλάξεις κατηγορία και να βρεθείς με περισσότερο φόρο, σωστά;Ναι αυτό μπορούμε να το δούμε μόνο αν το προσθέσω. Αλλά έως 400€ παίρνει πιστεύω. Για το DCC πιο πολύ ψήνομαι, αλλά δε νομίζω πως είναι απαραίτητο.
-
Εγω θα εβαζα:
Led
Navi
Easy open & close
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτες -
Εγω θα εβαζα:
Led
Navi
Easy open & close
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτεςΚαι εγώ κάπως έτσι, μαζί με δερμάτινο σαλόνι πάντα, αλλά τότε με τους φόρους από την αλλαγή κλίμακας θα φτάσεις κάνα 10000 παραπάνω πριν το καταλάβεις.
-
Δερματινο δεν θα εβαζα, αλλα εαν εβαζα θα το εκανα Ελλαδα για να γλυτωσω τους φορους.
-
Δεν υπαρχει λογος για navi οταν εχεις στο κινητο καλυτερους χαρτες και μπορεις να το συνδεσεις στην οθονη του αυτοκινητου
-
Εγω θα εβαζα:
Led
Navi
Easy open & close
Ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεπτεςέχω βάλει ήδη τους καθρέπτες και τα Led. Navi έχω από το carplay μέσω τηλεφώνου. Δερμάτινα ξεφεύγει η τιμή πολύ. Το easy open and close Το θέλω αλλά συνδυάζεται με keyless υποχρεωτικά και πάει πάνω από 700€ δε μπαίνει σκέτο...
-
Παιδιά για το Carplay για ψάξτε το λίγο γιατί κάπου διάβασα ότι μετά τα 2 πρώτα χρόνια θα θέλει πληρωμη
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Παιδιά για το Carplay για ψάξτε το λίγο γιατί κάπου διάβασα ότι μετά τα 2 πρώτα χρόνια θα θέλει πληρωμηΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο είναι κουφό. Είναι ανοιχτό και δωρεάν λογισμικό. Δεν μπορεί να χρεωθεί. Έχεις κάποια πηγή; 99.9% πάντως δεν ισχύει αυτο που λες.
-
Ψαχτηκε ένας φίλος για το νέο touran, το οποίο έχει το ίδιο λειτουργικό με το tiguan και κάτι τέτοιο του είπαν στην αντιπροσωπία
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και αν θα παίζουν σωστά όλες οι συσκευές και αν έτσι και αν γιουβετσι και βέβαια πόσο καιρό θα παίζουν, αν παίζουν.
Είναι πολλά τα λεφτά για να τα αφήσουν έτσι οι εταιρίες, χάνοντας λεφτά από τα καστομ συστήματα τους επειδή έβαλαν για κραχτη το carplay ή οποίο άλλο.
Και πριν λίγο ήταν το multilnk και κανείς αμάν να βρεις συσκευή να παίζει. Εγώ χρειάστηκε να αγοράσω ξεχωριστό τηλέφωνο (ευτυχώς παλιό και φθηνό) για να παίζει στα yaris και 108.
Φιλική συμβουλή. Απαιτήσε δοκιμή με το κινητό σου σε υπάρχον αυτοκίνητο και μετά πράξε. Ειδάλλως κινέζικο με pure Android πάνω και αυτούς να κουρευονται -
Το CarPlay παίρνει αναβαθμίσεις και τουλάχιστον με iPhone εγγυάται 100% συμβατότητα για iPhone με iOS 9. Δε χρειάζεται τεσταρισμα. Για android δεν παιρνω όρκο.
2 χρονια είναι οι Mobile Online Υπηρεσίες Car-Net. Άλλο πράγμα αυτο.
VW Tiguan 2016