-
Το keyless start μου αρέσει και το είχε και το προηγούμενο και το τωρινό αυτοκίνητο. Το keyless entry ακόμα και φορτωμένος με ψώνια να είσαι πρέπει να τα αφήσεις κάτω για να ανοίξεις. Δεν το βρίσκω τόσο χρήσιμο.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Αν επιτρέπεται, ποια αλλά αυτοκίνητα βλέπεις ως επιλογές και ποιο ταβάνι χρημάτων έχεις βάλει;3008, c5 aircross μπορώ να φτάσω ως 35000 αλλά δεν θα πω όχι αν κάνω την δουλειά με 28000 γι'αυτό καλοβλεπω και περιμένω το Σιτροέν.
Το θέμα είναι ότι στα 1.5 ντίζελ που κοιτάζω αυτα τα αμάξια όπως και το τιγκουαν είναι πιο άνετα από το scross αλλά μάλλον πιο αργά από το Σουζούκι και καινε και περισσότερο . Γι'αυτό και ενδεχομένως μείνω στα αυγά μου.
Θα κινηθώ σίγουρα αν βγει το ΕAT8 μεσαία έκδοση στο Σιτροέν ως 28. Γιατί τότε κερδίζω εκτός από χώρους , τεχνολογία εμφάνιση και αυτόματο κιβώτιο που το θεωρώ must για αμάξια ντίζελ αυτού του όγκου.
Το keyless το έχω από το 2007 και δεν σκοπεύω να το αλλάξω.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το keyless start μου αρέσει και το είχε και το προηγούμενο και το τωρινό αυτοκίνητο. Το keyless entry ακόμα και φορτωμένος με ψώνια να είσαι πρέπει να τα αφήσεις κάτω για να ανοίξεις. Δεν το βρίσκω τόσο χρήσιμο.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ρε παιδιά, γι'αυτό έχουνε βάλει το κόλπο με το πόδι για όταν έχεις ψώνια στα χέρια κτλ.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το keyless start μου αρέσει και το είχε και το προηγούμενο και το τωρινό αυτοκίνητο. Το keyless entry ακόμα και φορτωμένος με ψώνια να είσαι πρέπει να τα αφήσεις κάτω για να ανοίξεις. Δεν το βρίσκω τόσο χρήσιμο.
Όχι ρε παιδιά, γι'αυτό έχουνε βάλει το κόλπο με το πόδι για όταν έχεις ψώνια στα χέρια κτλ.
Εντάξει το ηλεκτρικό άνοιγμα στις αποσκευές είναι έξτρα από το keyless και κοστίζει κάνα 500 προ φόρων δλδ κάνα 750 με φόρους
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ίσως να αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο X trail που χώρους καλούς έχει και ανταγωνιστική τιμή νομίζω ότι έχει. Το Citroen δεν έχω πειστεί ότι αξίζει κοντά στα 30χιλιαρικα αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη >Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αν επιτρέπεται, ποια αλλά αυτοκίνητα βλέπεις ως επιλογές και ποιο ταβάνι χρημάτων έχεις βάλει;
3008, c5 aircross μπορώ να φτάσω ως 35000 αλλά δεν θα πω όχι αν κάνω την δουλειά με 28000 γι'αυτό καλοβλεπω και περιμένω το Σιτροέν.
Το θέμα είναι ότι στα 1.5 ντίζελ που κοιτάζω αυτα τα αμάξια όπως και το τιγκουαν είναι πιο άνετα από το scross αλλά μάλλον πιο αργά από το Σουζούκι και καινε και περισσότερο . Γι'αυτό και ενδεχομένως μείνω στα αυγά μου.
Θα κινηθώ σίγουρα αν βγει το ΕAT8 μεσαία έκδοση στο Σιτροέν ως 28. Γιατί τότε κερδίζω εκτός από χώρους , τεχνολογία εμφάνιση και αυτόματο κιβώτιο που το θεωρώ must για αμάξια ντίζελ αυτού του όγκου.
Το keyless το έχω από το 2007 και δεν σκοπεύω να το αλλάξω.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
590 προ φόρων είναι στην παραγγελία που έχω βάλει το keyless entry+ηλεκτρικό Πορτ μπαγαζ+κουμπί start μηχανης>Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει το ηλεκτρικό άνοιγμα στις αποσκευές είναι έξτρα από το keyless και κοστίζει κάνα 500 προ φόρων δλδ κάνα 750 με φόρους
-
Το κόλπο με το πόδι αφενός δεν παίζει παντού αφετέρου το πληρώνεις μαζί με το keyless entry κανα χιλιάρικο χαλαρά. Και κάνεις και τον πελαργό έξω από τον ΑΒ και παρακαλάς να πιάσει με την μία ο αισθητήρας.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
590 προ φόρων είναι στην παραγγελία που έχω βάλει το keyless entry+ηλεκτρικό Πορτ μπαγαζ+κουμπί start μηχανης>>>Το keyless start μου αρέσει και το είχε και το προηγούμενο και το τωρινό αυτοκίνητο. Το keyless entry ακόμα και φορτωμένος με ψώνια να είσαι πρέπει να τα αφήσεις κάτω για να ανοίξεις. Δεν το βρίσκω τόσο χρήσιμο.Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δλδ 900 με φόρους δεν το λες και λίγο. Ούτε εγώ έχω πειστεί για τα 30000 του c5 air και κατά πόσο τα αξίζει γι'αυτό λέω για ως 28000 για το αυτόματο 1.5 με καλό εξοπλισμό.
-
Κοίτα, αν μπορείς να κάνεις λίγο έκπτωση στους χώρους, έχεις αρκετές διαθέσιμες επιλογές και σε χαμηλότερη τιμή.
Αν θέλεις χώρους των αυτοκινήτων που ανέφερες ΚΑΙ τα θέλεις και 'φορτωμένα' με extra, πιστεύω ότι τα 32-35 και σε ντήζελ μάλιστα, τα φτάνεις για πλάκα. -
Κοίτα αν κάνω έκπτωση και στους χώρους μετά δεν βρίσκω κανένα λόγο να φύγω από το scross ...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κοίτα αν κάνω έκπτωση και στους χώρους μετά δεν βρίσκω κανένα λόγο να φύγω από το scross ...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σωστος.
Sent from my KFDOWI using Tapatalk
-
πάρε 3008.
Ετσι για να σπαμάρω αντίστοιχα το Post tiguan όπως γίνεται και στο post 3008. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το κόλπο με το πόδι αφενός δεν παίζει παντού αφετέρου το πληρώνεις μαζί με το keyless entry κανα χιλιάρικο χαλαρά. Και κάνεις και τον πελαργό έξω από τον ΑΒ και παρακαλάς να πιάσει με την μία ο αισθητήρας.το αν αξίζει να το πληρώσει ο ενδιαφερόμενος, το ξέρει ο ίδιος μονο
αλλα οτι υπάρχει σαν λειτουργία υπάρχει
οσο για την αξιοπιστία του ειναι καθαρά θέμα εξοικείωσης
εγω εχω πάνω απο 95% rate επιτυχίας, εχω βρεί το σημείο που θέλει και ανοίγει-κλείνει πάντα
η γυναικα μου ας πούμε ειναι 50-50, και ως εκ τούτου το θεωρεί μη αξιόπιστοααα και γι ανα συνεχισω το σπαμάρισμα του απο πάνω, αυτά ισχύουν στα PSA
για το Tiguan δεν ξέρω, μπορεί να μην παίζει τοσο καλα -
Το κόλπο με το πόδι αφενός δεν παίζει παντού αφετέρου το πληρώνεις μαζί με το keyless entry κανα χιλιάρικο χαλαρά. Και κάνεις και τον πελαργό έξω από τον ΑΒ και παρακαλάς να πιάσει με την μία ο αισθητήρας.
οσο για την αξιοπιστία του ειναι καθαρά θέμα εξοικείωσης
εγω εχω πάνω απο 95% rate επιτυχίας, εχω βρεί το σημείο που θέλει και ανοίγει-κλείνει πάντα
η γυναικα μου ας πούμε ειναι 50-50στην αρχή το μυαλό μου πήγε στο πονηρο
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Κοίτα, αν μπορείς να κάνεις λίγο έκπτωση στους χώρους, έχεις αρκετές διαθέσιμες επιλογές και σε χαμηλότερη τιμή.
Αν θέλεις χώρους των αυτοκινήτων που ανέφερες ΚΑΙ τα θέλεις και 'φορτωμένα' με extra, πιστεύω ότι τα 32-35 και σε ντήζελ μάλιστα, τα φτάνεις για πλάκα.Ρε παίδες αν δεν θέλετε να ματώσετε δεν κοιτάτε και το sportage στα 22,5Κ. Τόσο πολύ σας χαλάει η Kia.
-
Εγώ πάντως το είδα αλλά για βενζίνη αυτόματο μου είπαν (αν θυμάμαι καλά) 34 χιλιάδες,που συγνώμη, αλλά για Kia δεν δίνω.
Το Tucson ήταν στις 28 και κάτι ψηλά αλλά χωρίς τη δυνατότητα να βαλω έξτρα που ήθελα.>Ο χρήστης Aikibill έγραψε:Κοίτα, αν μπορείς να κάνεις λίγο έκπτωση στους χώρους, έχεις αρκετές διαθέσιμες επιλογές και σε χαμηλότερη τιμή.
Αν θέλεις χώρους των αυτοκινήτων που ανέφερες ΚΑΙ τα θέλεις και 'φορτωμένα' με extra, πιστεύω ότι τα 32-35 και σε ντήζελ μάλιστα, τα φτάνεις για πλάκα.Ρε παίδες αν δεν θέλετε να ματώσετε δεν κοιτάτε και το sportage στα 22,5Κ. Τόσο πολύ σας χαλάει η Kia.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Εγώ πάντως το είδα αλλά για βενζίνη αυτόματο μου είπαν (αν θυμάμαι καλά) 34 χιλιάδες,που συγνώμη, αλλά για Kia δεν δίνω.
Το Tucson ήταν στις 28 και κάτι ψηλά αλλά χωρίς τη δυνατότητα να βαλω έξτρα που ήθελα.>>Κοίτα, αν μπορείς να κάνεις λίγο έκπτωση στους χώρους, έχεις αρκετές διαθέσιμες επιλογές και σε χαμηλότερη τιμή.Αν θέλεις χώρους των αυτοκινήτων που ανέφερες ΚΑΙ τα θέλεις και 'φορτωμένα' με extra, πιστεύω ότι τα 32-35 και σε ντήζελ μάλιστα, τα φτάνεις για πλάκα.
Ρε παίδες αν δεν θέλετε να ματώσετε δεν κοιτάτε και το sportage στα 22,5Κ. Τόσο πολύ σας χαλάει η Kia.
Για diesel 115ps έλεγα.
-
Ωχ έριξα μια ματιά στο site της KIA μετά το παραπάνω post και έχει 22.500 το Sportage 1.6t με τα 170 άλογα;
Μήπως έχουν κάνει λάθος;
Και από εξοπλισμό αν δεν μου διέφυγε κάτι εκτός από το αυτόματο φρενάρισμα και το αισθητικό πακέτο του GT line δεν λείπει κάτι σημαντικό!
Ποια είναι η παγίδα γιατί μιλάμε για φοβερό VFM ;Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Έχω την εντύπωση ότι ο τιμοκατάλογος της Kia λέει ΛΤΠΦ>Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Ωχ έριξα μια ματιά στο site της KIA μετά το παραπάνω post και έχει 22.500 το Sportage 1.6t με τα 170 άλογα;
Μήπως έχουν κάνει λάθος;
Και από εξοπλισμό αν δεν μου διέφυγε κάτι εκτός από το αυτόματο φρενάρισμα και το αισθητικό πακέτο του GT line δεν λείπει κάτι σημαντικό!
Ποια είναι η παγίδα γιατί μιλάμε για φοβερό VFM ;Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
οχι, κανονικη ειναι η τιμη...
οκ, εχει διαφορα στον εξοπλισμο απο το τζι-τι λάιν αλλα και ετσι ειναι σαν το κουγκα καποτε, βι-εφ-εμ του κερατα πολυ
VW Tiguan 2016