-
καλοταξιδο, να το χαρεις.
μεσα στη πολη τι καταναλωση βλεπεις? -
ευχαριστω παιδια.
μεσα στην πολη ακομη παιδια δεν ξερω.γιατι κανω συντομες διαδρομες και δεν περνω το τιγκι ,ειναι θεμα αυτο,πρεπει περιμενω να ζεστανει μετα ν αφυγω για 1.5 χλμ και μετα παλι σπιτι.εχω αλλο αυτοκινητο για daily.αυτο μεχρι στιγμης ειναι του σ/κ και για την κορη που περιμενω απο μερα σε μερα οτι χρειαστει αυτη σε ιατρους και τετοια σαν πενταπορτο. μονιμα παιδικα καθησματακια κτλ. -
ουτε καν ξερω...εγω το παραγγειλα το οκτωμβριο του 2017 και το πηρα 2018 φεβρουαριο τελη,με το παλιο κινητηρα.στα χρηματα παντως καπου εκει βγαινει η βασικη εκδοση του ρλινε. αυτο ειναι και rline plus γιατι 1.4 δεν δινανε πχ το σπορ τιμονι που το ειχε το εχτρα πακετο του ρλινε μονο κτλ.
-
δεν ξερω πως να κανω επισυναψη την ερωτηση για να βαλω και την απαντηση απο κατω για αυτο φαινονται και ασχετες οι απαντησεις μου..
-
Σε λιγες μερες που θα εχεις παραπανω ποστ θα κανεις επισυναψη
-
Εγω το προτιμω ευκολα σχεδιαστικα χωρις το R-line πακετο
Καλοταξιδο! -
Τελικά ξέρουμε ποια η διαφορά του Tiguan 2018.45 με το Τiguan 2018? Το αναφέρει ο τιμοκαταλογος της vw...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εχω εντοπίσει και δεύτερη θύρα USB στα Tiguan του 2018
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω το προτιμω ευκολα σχεδιαστικα χωρις το R-line πακετο
Καλοταξιδο!+1
-
Θα κάνω test drive το tuguan allspace το μεσημέρι. Κάτι που αξίζει να προσέξω;
-
to all space ποιο ειναι?το εφταθεσιο?
διαφορες του 2018 με του 2016,ειχε ναι τις 2 θυρες usb,τηναλλαγη απο εχτρα σε βασικο με την κρεμαργιερα και την καταργηση των ηλεκτρικων καθρεπτων απτην εκδοση ρλινεαπο βασικο σε εχτρα.την καταργηση του θερμαινομενου τιμονιου απο εχτρα εντελως για την ελλαδα.και την 9.2 οθονη απο 8 Inches πριν απταμοντελα του 2016.
αυτες τις διαφορες με ειχανε ενημερωσει .τα ιδια γραφαμε και στο vwclub στα τιγκουαν section για οποιον θελει More info.
γιατι δεν θυμαμαι κ ολες τις διαφορες. -
βιντεακι για το αποτελεσμα της κωδικοποιησης να κανει τον ελενχο σαν το σ3 με Obdeleven
Youtube Video -
Βάζω και εδώ τη εμπειρία του σημερινού TD
Εκανα TD σημερα το Tiguan Allspace, 7 θεσιο, diesel 2 ltr 150 PS, 4wd, comfortline με μερικα εξτρα
Σε γενικες γραμμες μας αρεσε (και στη συζηγο ) , εως αρκετα.
Τι ξεχωρισαμε+η πανοραμικη.. δεν ειχε θορυβο σε εθνικη και μεσα στην πολη (εως 80) την ειχες ανετα ανοιχτη χωρις ιδιαιτερους θορυβους , να μπαινει αερακι δροσερο
+οι χωροι του... αρκετη απλα, και ειδα οι πισω ειναι φοβερα ανετα, απλετο legroom .. η τριτη σειρα ειναι για λιγα πραγματα αλλα για οταν χρειαστει τη δουλεια θα την κανει. Αν δεν τη χρειαζεσαι τα καθισματα αφαιρουνται τελειως
+η ανεση του.. περασε το τεστ ανεσης , δεν με προβληματισε σε οτι δρομο το πηγα, αρκετα πλακοστρωτα, λακουβες κτλ ... οκ παιρνει καποιες κλισεις σε στροφες αλλα απο τη μια το συνηθιζεις απο την αλλη δεν εχω ορεξεις για στραμπουληγματα
+οι αυτοματισαμοι.. ειχε ολες τις ανεσεις , καμερες, αυτοματο παρκαριαμα , adaptive CC και lane assist το οποιο δουλευε καλυτερα απο τα 3 που εχω δοκιμασει ως τωρα (ειχε την πιο ισορροπημενη παρεμβαση αναμεσα στο πολυ τουvolvo και το ιδιαιτερα διακτριτικο του Mazda)Πραγματα που τσεκαρα εντονα ηταν η ηχομονωση .. ενταξει δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα οκ, good enough…
Αεροδυναμικα εχει μεγαλο σκαλοπατι μετα τα 130 αλλα μπορω να ζησω με αυτο
Απο θορυβο κυλησης ηταν μια χαρα, ο diesoκινητηρας σε χαλαρους ρυθμους ηταν αθορυβος αλλα σε βαση ζορισματος επιταχυνσης κτλ ηταν εμφανως θορυβωδηςΕκει που ηταν λιγο φαουλ ηταν τα παραθυρα , στην εθνικη αμα περναγε αμαξι διπλα το ακουγα παραπανω απο οτι θα ηθελα... αλλα φανταζομαι με τα laminated windows θα φτιαχνει αυτο
Το κιβωτιο το αφησα στο αυτοματο και ηταν οκ.. μερικες φορες ενιωθα οτι ηθελα πιο γρηγορες αλλαγες αλλα απλα.. αδιαφορησα, δεν με ενδοιαφερει ιδιαιτερα
Σε μια αναβαση που εκανα σε ενα βουνο , εβαλα χειροκινητο και βαρεθηκα μεσα σε μισο λεπτο, δεν ειναι για μενα αυτα....
Απο γκαζι... ηταν οκ... δεν ειχε καμια τρομερη δυναμη αλλα δε βλεπω να του λειπει και τιπιτα.. υποθετω οτι με τα 180 αλογα θα ειανι αρκετα πιο σβελτο ομως
Την τετρακινηση δεν ειχα την ευκαιρια να την καταλαβω καν .Σε γενικες γραμμες δε βλεπω να του λειπει τιποτα, τσεκαρει ολα τα κουτακια και μας αρεσει και αρκετα
Το προβλημα που υπαρχει ειναι οτι πλεον βενζινη παραγγελιες εχουνε παγωσει μεχρι Νοεμβρη.. δε λεμε παραλαβη Νοεμβρη, λεμε δεν δεχονται καν παραγγελιες.
Εχουνε αρκετα στοκ αλλα κανενα με δερματικα ανοιχτα σαλονια μεσα και διαφορα εξτρα οποτε..no goΗ εναλλακτικη ειναι να παω σε πετρελαιο αλλα πρεπει να το σκεφτω, ελεγα οχι μεχρι προσφατα.
Αυτοί οι δύο κινητήρες της VW (150 και 190 ακόμα) τι λένε Από αξιοπιστία;
Με το dpf τί παίζει; κάνω πολλές μικρές διαδρομές -
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Τελικά ξέρουμε ποια η διαφορά του Tiguan 2018.45 με το Τiguan 2018? Το αναφέρει ο τιμοκαταλογος της vw...To 2018.45 θα επρεπε να λεει 2017.45 και αναφερεται στην 45 εβδομαδα του 2017 - το παλαιο μοντελο ( προηγουμενο).
Το 2018 ειναι το φρέσκο πραμα! -
εμενα η παραγγελια που εγινε 30/10 παραδοθηκε με προδιαγραφες 2018 με ολα τα εχτρα του 17 που εγιναν βασικα στο 2018.του 2018 ειναι λιγο ποιο τυχεροι οι ιδιοκτητες οπως και αυτοι που θα παραλαβουν μετα τα μεσα της χρονιας να υποθεσω που θα παραλαβουν με το νεο μοτερ των 1500 κυββικων,,,
-
καλοταξιδο, απο τις φωτο βλέπω πως η χιονατη βρηκε τον πριγκιππα της
-
Λίγο αττικη από αεροδρόμιο και Βουλιαγμένης
-
Ναύπλιο Επίδαυρος Αθήνα
Τα λογια είναι περιττά -
Η συγκεκριμένη διαδρομή ενδείκνυται για αστείες καταναλώσεις. Βέβαια και ο ρυθμός είναι πολύ χαμηλός. Τα ίδια χλμ ακριβώς είναι το Αθήνα-Πόρτο Χέλι που κάνω συχνά με το Q5 και η κατανάλωση μπορεί να πάει και 10λτ αλλά κάνω 1 και 45 door to door και μωτ πάνω από 65χαω, αρκεί να μη χρειαστούν πολλές προσπεράσεις στην Επιδαύρου.
To δε Αθήνα-Ναύπλιο είναι ακόμα λιγότερο ενεργοβόρο. Με λίγη προσπάθεια πάω και με 8.5λτ.
VW Tiguan 2016