-
Γκρι indium?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Γκρι indium?Ναι nrg.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τέλειο ρε φίλε..από μέρα σε μέρα περιμένω και το δικό μου στο ίδιο χρώμα
Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Ποιό κινητήρα έχεις; Καταναλώσεις;
-
Τέλειο ρε φίλε..από μέρα σε μέρα περιμένω και το δικό μου στο ίδιο χρώμαΚαλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Ποιό κινητήρα έχεις; Καταναλώσεις;
190 άλογα έχω., στην εθνική γύρω στα 7 λίτρα αλλά πιστεύω πως ανοίγει ο κινητήρας και θα πέσει η κατανάλωση. Τώρα έχω 1200 χιλιόμετρα να κάνω στις γιορτές θα το δω καλύτερα. Γενικά πολύ άνετο αυτοκίνητο, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το χρώμα είναι πολύ ωραίο, λερωνει κάπως αλλά όχι πολύ. Στη φώτο είναι ένα μήνα απλυτο. Με το καλό να σου έρθει.
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Μια φωτογραφία από τη σημερινή βόλτα, για να ξεθαψω και το νήμα λίγο...Καλησπερα afex. Βλεπω εσενα εχει τα μισλεν primacy ενω εμενα τα πιρελι σκορπιον
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μια φωτογραφία από τη σημερινή βόλτα, για να ξεθαψω και το νήμα λίγο...
Καλησπερα afex. Βλεπω εσενα εχει τα μισλεν primacy ενω εμενα τα πιρελι σκορπιον
Ναι Νίκο. έχουν διαφορά?
-
Δε νομιζω. Καλα ελαστικα ειναι και τα δυο. Ιδιες διαστασεις πρεπει να εχουν:215-65-17.
Φιμε θελουμε τωρα για να ειμαστε οκ με τον ηλιο εμεις και οι δικοι μας -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δε νομιζω. Καλα ελαστικα ειναι και τα δυο. Ιδιες διαστασεις πρεπει να εχουν:215-65-17.
Φιμε θελουμε τωρα για να ειμαστε οκ με τον ηλιο εμεις και οι δικοι μαςτι ποσοστό σκιασης Νίκο? τα πίσω έχουν 35%. αν βάλεις πες γιατί με ενδιαφέρει και μένα
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Φιμε θελουμε τωρα για να ειμαστε οκ με τον ηλιο εμεις και οι δικοι μαςτι ποσοστό σκιασης Νίκο? τα πίσω έχουν 35%. αν βάλεις πες γιατί με ενδιαφέρει και μένα
Επειδη τα πισω κοβουν την ακτινοβολια αλλα οχι εντελως το καψιμο που νιωθει καποιος στο προσωπο θα βαλω σε ολο το αμαξι εκτος παρμπριζ.
Ειχα στο γκολφ 10 χρονια τη μεσαια μεβρανη της λουμαρ και ηταν αριστη απο προστασια και αντοχη ολα αυτα τα χρονια. Επιπλεον δεν εβγαζαν ταμπλαδες για την τοποθετηση.
Αρα παλι αυτα θα βαλω. Λογικα τις επομενες μερες μετα τις γιορτες -
ΗΡΘΕ!!!!!!
Αν και άπλυτο, είναι
@NikosGolf και εμένα με michelin ήρθε .
Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες γιατί μου έχουν μπει κάτι ψύλλοι στα αυτιά:
Έδωσα προκαταβολή τη περασμένη Δευτέρα 12/12 το βράδυ ενώ το αυτοκίνητο ήταν στο τελωνείο (ήταν από τη φουρνιά που ήρθε τέλη Νοέμβρη). Το συγκεκριμένο χρώμα μου το ανέφερε σαν διαθέσιμο μόνο μια αντιπροσωπεία από 5-6 που τηλεφώνησα. Σήμερα είχα δουλειά σε διπλανό κτίριο και φυσικά πήγα να ρωτήσω και μου είπαν οτι σήμερα ήρθε το αυτοκίνητο και αν ήθελα μπορούσα να το δω αν δε με πείραζε που είναι βρώμικο .
Τα χαρτιά που είχε μέσα έλεγαν οτι κατασκευάστηκε τον Νοέμβριο και είχε και ένα τσεκλιστ της κοσμοκαρ τη Πέμπτη 16/12.
Πως μπορώ να ξέρω πότε εκτελωνίστηκε το αυτοκίνητο; Ο μόνος μου φόβος είναι μη τυχόν ήταν χτυπημένο και δε το πήρε ο αρχικός αγοραστής
ΥΓ. Το αυτοκίνητο δεν ήταν κερωμένο και μου είπαν οτι η αποκέρωση γίνεται στην Αθήνα
-
Κοιτα να το χαρεις με υγεια και ασε αυτες τις σκεψεις!! Ειναι φοβερό, οπότε μην ασχολείσαι με τέτοια θεματα!!
-
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο..
-
Μπράβο παίδες,ωραίες φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο δωράκι...μέσα στις γιορτές θα έχετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε καλύτερα και να το χαρείτε...καλές βόλτες
-
Με το καλό να παραλάβεις! Take your time και μην βιαστείς λόγω γιορτών. Εγώ σου είπα κανονικα θα το έπαιρνα από τη νέα χρονιά ή θα κανονιζα εξαρχής για δοκ πινακίδες να φύγω μόνο ένα διήμερο μεταξύ των γιορτών.
Α σε σχέση με το πλύσιμο πες τους να μην κάνουν μαλακια και το πάνε σε κάνα αυτόματο. Κανόνισε σοβαρό πλυντήριο με χέρι κλπ.
Δεν θα μου ξαναπαραδωσουν αμάξι με αράχνη πάνω ούτε πλυμενο από μαύρο.... -
ΗΡΘΕ!!!!!!Αν και άπλυτο, είναι
@NikosGolf και εμένα με michelin ήρθε .
Να ρωτήσω κάτι τους γνώστες γιατί μου έχουν μπει κάτι ψύλλοι στα αυτιά:
Έδωσα προκαταβολή τη περασμένη Δευτέρα 12/12 το βράδυ ενώ το αυτοκίνητο ήταν στο τελωνείο (ήταν από τη φουρνιά που ήρθε τέλη Νοέμβρη). Το συγκεκριμένο χρώμα μου το ανέφερε σαν διαθέσιμο μόνο μια αντιπροσωπεία από 5-6 που τηλεφώνησα. Σήμερα είχα δουλειά σε διπλανό κτίριο και φυσικά πήγα να ρωτήσω και μου είπαν οτι σήμερα ήρθε το αυτοκίνητο και αν ήθελα μπορούσα να το δω αν δε με πείραζε που είναι βρώμικο .
Τα χαρτιά που είχε μέσα έλεγαν οτι κατασκευάστηκε τον Νοέμβριο και είχε και ένα τσεκλιστ της κοσμοκαρ τη Πέμπτη 16/12.
Πως μπορώ να ξέρω πότε εκτελωνίστηκε το αυτοκίνητο; Ο μόνος μου φόβος είναι μη τυχόν ήταν χτυπημένο και δε το πήρε ο αρχικός αγοραστής
ΥΓ. Το αυτοκίνητο δεν ήταν κερωμένο και μου είπαν οτι η αποκέρωση γίνεται στην Αθήνα
Στην αδεια κυκλοφοριας λεει ποτε εκανε ταξινομηση. Λογικα αυτη ειναι και η μερα εκτελωνισμου.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κανόνισε σοβαρό πλυντήριο με χέρι κλπ.
Δεν θα μου ξαναπαραδωσουν αμάξι με αράχνη πάνω ούτε πλυμενο από μαύρο....Πέραν του ανεγκέφαλου ρατσισμού, οι βούρτσες είναι ασφαλέστερες από το πλύσιμο στο χέρι:
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί λες για ρατσισμό. Για να τρολαρεις πάλι; πως θα τους έλεγες; και στη πολιτικά ορθή αμερικανική η n word είναι ρατσιστική. Blacks λέγονται ή ακόμα πιο ορθά African Americans. Στα φθηνά πλυντηρια τέτοιους έχουν και δεν κάνουν αυτοί τη ζημιά αλλά οι άθλιες ασυντηρητες βούρτσες. Την έχω πατήσει με πολλά σημαδια και μετά οι σύγχρονοι Έλληνες δουλεμπόροι κάνουν την παπια (αν πω τον Κινέζο θα είμαι πάλι ρατσιστής;)
Ρώτα και κανένα με detailing να σου πει. Μόνο στο χέρι με πολύ προσοχή και χωρίς πανιά. Σπρέι αφρού και μετά στέγνωμα με αέρα. Έτσι πλένονται πλέον σωστά τα αμάξια λόγω των μαλακών βερνικιών που έχουν. -
Και πώς φεύγει η βρωμιά από το αμάξι χωρίς πανί; Μόνο με τον αφρό;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και πώς φεύγει η βρωμιά από το αμάξι χωρίς πανί; Μόνο με τον αφρό;Εάν είναι λίγο βρώμικο φεύγει με αφρό. Εάν είναι πολύ βρώμικο δεν φεύγει, οπότε εκεί θέλει σφουγγάρι, αλλά με πολύ προσοχή (σφουγγάρι καθαρό και με την μέθοδο των 2 κουβάδων)....δεν γνωρίζω κάποιο πλυντήριο που να το κάνει αυτό στην Αθήνα. Τέλος, για να καθαρίσει τελείως το χρώμα, απαιτείται και 2 φορές τον χρόνο η χρήση πηλού (clay) ο οποίος αφαιρεί όλες τις βρωμιές που δεν αφαιρεί το σφουγγάρι και που δεν φαίνονται.
Κάποτε (που είχα πολύ χρόνο και όρεξη) έπλενα μόνος μου το αυτοκίνητο και 2-3 φορές τον χρόνο έκανα detailing που απαιτούσε 5 ώρες περίπου. Πλέον δεν έχω ούτε μισή ώρα να ασχοληθώ και έχω βαρεθεί / κουραστεί.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κάποτε (που είχα πολύ χρόνο και όρεξη) έπλενα μόνος μου το αυτοκίνητο και 2-3 φορές τον χρόνο έκανα detailing που απαιτούσε 5 ώρες περίπου. Πλέον δεν έχω ούτε μισή ώρα να ασχοληθώ και έχω βαρεθεί / κουραστεί.
+1000
Με το πιεστικό και ένα σφουγγάρι στα γρήγορα και πολύ είναι!
VW Tiguan 2016