-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σήμερα βγήκα εθνική για να το πατήσω λίγο. με την οικογένεια μέσα οπότε δεν το παράκανα. μέχρι 170 πήγα. πέρασα σαν σταματημενη bmw που πήγαινε με 130, και Ferrari να ηταν αφου πήγαινε με 130 και εςυ με 170 σαν σταματημένη θα την περναγες Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι μωρέ το ξέρω πλακιτσα κάνω, δεν είπα δα πως ήταν η καινούργια x1 που προσπέρασα για να βάλω φωτιά στο νήμα . Δεν παίζει ρόλο η μάρκα ...χαχα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Σήμερα βγήκα εθνική για να το πατήσω λίγο. με την οικογένεια μέσα οπότε δεν το παράκανα. μέχρι 170 πήγα. πέρασα σαν σταματημενη bmw που πήγαινε με 130, και Ferrari να ηταν αφου πήγαινε με 130 και εςυ με 170 σαν σταματημένη θα την περναγες Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι μωρέ το ξέρω πλακιτσα κάνω, δεν είπα δα πως ήταν η καινούργια x1 που προσπέρασα για να βάλω φωτιά στο νήμα . Δεν παίζει ρόλο η μάρκα ...χαχα.
-
Ενα σε ιδιο χρωμα ειδα στο golden hall (ξανα) τη προηγουμενη βδομαδα. Ειχε και ιδια φωτα, μπας ησουν εσυ
Υπεροχο αυτοκινητο πραγματικα... Με 36Κ μονοδρομος η επιλογη.
Εν τω μεταξυ διαβαζε ο πατερας μου γερμανικα δοκιμαστικα και γνωμες σχετικα με τη τετρακινηση.
Εδω δεν αναφερεται γιατι ο Ελληνας σπανια τη χρησιμοποιει, αλλα στο εξωτερικο τα σχολια ειναι πολυ θετικα.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ενα σε ιδιο χρωμα ειδα στο golden hall (ξανα) τη προηγουμενη βδομαδα. Ειχε και ιδια φωτα, μπας ησουν εσυΥπεροχο αυτοκινητο πραγματικα... Με 36Κ μονοδρομος η επιλογη.
Εν τω μεταξυ διαβαζε ο πατερας μου γερμανικα δοκιμαστικα και γνωμες σχετικα με τη τετρακινηση.
Εδω δεν αναφερεται γιατι ο Ελληνας σπανια τη χρησιμοποιει, αλλα στο εξωτερικο τα σχολια ειναι πολυ θετικα.Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όχι ursus, αλλά θα πάω αυτή την εβδομάδα Golden hall. τετρακινηση μόνο που την έχεις σου εμπνέει ασφάλεια, καθώς ξέρεις πως μπορεί να παρεμβει σε δύσκολες συνθήκες.
-
Τελική τιμή κλειδί 27600 με μεταλλικό. Τρέχει προσφορά μέχρι 10/12 έκπτωση 990€. Μετά η έκπτωση θα είναι περίπου η μισή. Υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα σε γκρι, μπλε και κάτι αλλά που δε θυμάμαι. Δυστυχώς η advance που εχει ένα σωρό καλούδια, δεν έχει αναδιπλουμενους καθρέφτες. Αν τους πάρεις Έξτρα το αυτοκίνητο ακουμπάει τα 30000.
-
Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι μπορώ να βάλω αναδιπλούμενους καθρέφτες και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με το λευκό ή γκρι μη μεταλλικό.
-
Σήμερα που ρώτησα, μου έδωσαν τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι, στα 28.500 περίπου (με μεταλλικό χρώμα μέσα). Από ότι μου είπε ο πωλητής, είναι τέτοια η εργοστασιακή τιμή της 'βασικής' έκδοσης Advance 1.6 diesel (γύρω στα 19.950€) που και το παραμικρό να βάλεις πάνω, ξεπερνάς τα 20 χιλιάρικα, αλλάζει η κλίμακα και πληρώνεις 2.500 - 3.000 επιπλέον φόρο.
Για προσφορά δεν μου ανέφερε κάτι.
-
Τα 27600€ ισχύουν από την αρχή απλά λένε οτι λήγει η προσφορά και καλά για να κλείσεις..
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι μπορώ να βάλω αναδιπλούμενους καθρέφτες και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με το λευκό ή γκρι μη μεταλλικό.Ακριβώς. Πρέπει να πας σε απλό χρώμα.
-
Και δωράκι συναγερμό και δάπεδο πορτ μπαγαζ.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σήμερα που ρώτησα, μου έδωσαν τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι, στα 28.500 περίπου (με μεταλλικό χρώμα μέσα). Από ότι μου είπε ο πωλητής, είναι τέτοια η εργοστασιακή τιμή της 'βασικής' έκδοσης Advance 1.6 diesel (γύρω στα 19.950€) που και το παραμικρό να βάλεις πάνω, ξεπερνάς τα 20 χιλιάρικα, αλλάζει η κλίμακα και πληρώνεις 2.500 - 3.000 επιπλέον φόρο.Για προσφορά δεν μου ανέφερε κάτι.
Ακριβα σου ειπαν
-
Και εκεί που έχεις σχεδόν κλείσει το tiguan σε παίρνει τηλέφωνο ο πωλητής της Nissan και σου λέει qashqai 1,5d accenta στα 22800€ από 24400€
-
Ανακοινώθηκαν μειώσεις τιμών μέχρι τέλους χρόνου. Ξεστοκαρουν γιατί έρχονται νέα επίπεδα εξοπλισμού.
http://hellenicqq.freeforums.net/post/4153/thread/229
http://hellenicqq.freeforums.net/thread ... j11?page=2 -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ανακοινώθηκαν μειώσεις τιμών μέχρι τέλους χρόνου. Ξεστοκαρουν γιατί έρχονται νέα επίπεδα εξοπλισμού.
http://hellenicqq.freeforums.net/post/4153/thread/229€21.820 η επίσημη τιμή του 1.5d Accenta στο site της Nissan. Accenta Con & Premium είναι στις ίδιες τιμής, δεν είναι σε προσφορά.
Στέφανε, τι επίπεδα...αντίστοιχα της Αγγλίας ή τελείως καινούργια?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
http://hellenicqq.freeforums.net/post/4153/thread/229€21.820 η επίσημη τιμή του 1.5d Accenta στο site της Nissan. Accenta Con & Premium είναι στις ίδιες τιμής, δεν είναι σε προσφορά.
Στέφανε, τι επίπεδα...αντίστοιχα της Αγγλίας ή τελείως καινούργια?Λογικά ότι έχει περισσέψει το δίνουν.
Μας είπε μελλοντικός αγοραστής ότι θα φέρουν από Γενάρη την Ν-Connecta, με keyless, 18αρες κλπ
Δεν ξέρω αν θα είναι αντίστοιχο με το αγγλικό trim γιατι υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανά χώρα!
Νωρίς βέβαια το θυμήθηκαν να φέρουν καμια καλύτερη έκδοση! -
Ειλικρινά πως μπορείτε και ασχολείστε με ένα αυτοκίνητο που έχει γίνει νεροβραστη σούπα κι εμφανίζεται σε κάθε γωνιά;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Και εκεί που έχεις σχεδόν κλείσει το tiguan σε παίρνει τηλέφωνο ο πωλητής της Nissan και σου λέει qashqai 1,5d accenta στα 22800€ από 24400€Σεβαστη διαφορα τα 5.000. Αν μιλας για την αξεντα κον και δεν εχεις προβλημα με το μικρο σχετικα πορτμπαγκαζ οπως εγω τοτε ειναι αριστη επιλογη.
25.500 περιπου μου εδιναν το καλοκαιρι -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ειλικρινά πως μπορείτε και ασχολείστε με ένα αυτοκίνητο που έχει γίνει νεροβραστη σούπα κι εμφανίζεται σε κάθε γωνιά;Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας
-
Ούτε με 15000 δε το έπαιρνα. Νεροβραστη σούπα. Όπως το λεω.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ούτε με 15000 δε το έπαιρνα. Νεροβραστη σούπα. Όπως το λεω.Εντάξει κανε και εςυ μια μικρη παραχώρηση,αν στο δώσουν 15000 παρτο και πουλά το 20000
VW Tiguan 2016