-
- τέλη κυκλοφορίας
- 10 επιπλέον καλύψεις στην ασφάλιση
-
Μα και μέχρι τώρα περίπου 27600 παίζει η τιμή του 1.6tdi.
-
Χωρίς μεταλλικό
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Ακριβώς ίδιες παρατηρήσεις είχα κάνει κι γώ....ποιότητα κύλισης πάντως άριστηΕμένα μου είχε φανεί μέτρια η ποιότητα κύλισης (με τις 18αρες που είχε το test drive ήταν σκληρό και κοπάναγε στις εγκάρσιες ανωμαλίες) και ήταν άπό τα ελάχιστα αρνητικά που βρήκα στο αυτοκίνητο, αλλά σημαντικό (για εμένα) σε αυτή την κατηγορία.
Μέχρι τις 10/12 έχουν όλοι έκπτωση στο tiguan. Στο μικρό πετρέλαιο κάνουν 1000 έκπτωση.
Προφανώς, γιατί είναι τέλος έτους...όπως ξαναέγραψα, ΟΛΕΣ οι εταιρείες κάνουν προσφορές τέλος έτους. Και το Tiguan είναι και πολύ φρέσκο και ήδη άρχισαν οι προσφορές.
-
Σίγουρα είναι και θέμα γούστου.....εμένα πχ δε μου αρέσουν καθόλου τα πλαδαρά....
Πάντως έχει ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και με 150 ευρώ + φπα έχεις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τη ρυθμίζεις ανάλογα με τα γούστα σου.
http://www.whatcar.com/news/bmw-x1-vs-m ... en-tiguan/ -
Μου φαινεται πολυ δυσκολο να κοπαναει στις ανωμαλιες με αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων. Το δικο μου με 17' ζαντες, εχει βελουδινα περασματα.
Ισως λογω 18 ζαντων...Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ενα φιμε μπροστα θελω Αντρεα και ειμαστε κομπλεΕπειδή και εμένα είναι άσπρο με μαύρα προστατευτικά χαμηλά, όπως και το δικό σου, συμφωνώ απόλυτα!!
Όλο θέλω να του βάλω φιμέ και δεν το κανονίζω....Πιστεύω θα ομορφήνει πολύ με τα φιμέ, να το κάνεις!!
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ενα φιμε μπροστα θελω Αντρεα και ειμαστε κομπλε
Επειδή και εμένα είναι άσπρο με μαύρα προστατευτικά χαμηλά, όπως και το δικό σου, συμφωνώ απόλυτα!!
Όλο θέλω να του βάλω φιμέ και δεν το κανονίζω....Πιστεύω θα ομορφήνει πολύ με τα φιμέ, να το κάνεις!!
Θα μπουνε σιγουρα Αντρεα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι:να βαλω μονο μπροστα με 65 ευρω ή παντου με 230?
Πισω νομιζα πως δε καιγοσουν απο τον ηλιο αλλα απ οτι εμαθα σε ολα τα εργοστασιακα φιμε σε προστατευουν απο την ακτινοβολια αλλα απο το καψιμο του ηλιου οχι 100%. Κοβει μεν αλλα 50% μου φανηκε σαν ποσοστο. Επειδη καθονται παιδια πισω το σκεφτομαι διπλά. Το οικονομικο ειναι το τελευταιο και δε μου αρεσει και η τοποθετηση σκιαδιων. -
Δε θα ναι ωραιο ρε συ να βάλεις μονο μπροστά.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ενα φιμε μπροστα θελω Αντρεα και ειμαστε κομπλε
Επειδή και εμένα είναι άσπρο με μαύρα προστατευτικά χαμηλά, όπως και το δικό σου, συμφωνώ απόλυτα!!
Θα μπουνε σιγουρα Αντρεα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι:να βαλω μονο μπροστα με 65 ευρω ή παντου με 230?
Πισω νομιζα πως δε καιγοσουν απο τον ηλιο αλλα απ οτι εμαθα σε ολα τα εργοστασιακα φιμε σε προστατευουν απο την ακτινοβολια αλλα απο το καψιμο του ηλιου οχι 100%. Κοβει μεν αλλα 50% μου φανηκε σαν ποσοστο. Επειδη καθονται παιδια πισω το σκεφτομαι διπλά. Το οικονομικο ειναι το τελευταιο και δε μου αρεσει και η τοποθετηση σκιαδιων.Πίσω βάλε απλές UV και είσαι έτοιμος. Ούτε θα σκουρύνουν ούτε θα έχεις θέμα με ορατότητα, και θα κόβουν σχεδόν 100% υπεριώδη, θερμότητα κλπ....
-
Τα φιμε στο αυτοκίνητο είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ο νέος νόμος απαγορεύει τα φιμε μπροστά ανεξάρτητα από τη σκουροτητα.Τα φιμε στο αυτοκίνητο είναι μονόδρομος.
WTF??
-
Στα πίσω εξυπνοπουλι μου μπορείς να βάλεις όσο σκούρο θες. Ίσως έτσι και το qq ανεβάσει τη μεταπωλητικη του αξία.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Δε θα ναι ωραιο ρε συ να βάλεις μονο μπροστά.Συμφωνώ, πρέπει να είναι ίδιας σκουρότητας σε όλα τα τζάμια
-
Ίσως έτσι και το qq ανεβάσει τη μεταπωλητικη του αξία.Δεν πειράζει το έχω πάρει απόφαση, δεν ανεβαίνει με τίποτα
-
Μέχρι πριν 2 χρόνια επιτρεπόταν και στα εμπρός ενός συγκεκριμένου τόνου και όχι ιδιαίτερα σκούρα. Τώρα στα εμπρός απαγορεύεται να βάλεις οτιδήποτε.
-
Μέχρι πριν 2 χρόνια επιτρεπόταν και στα εμπρός ενός συγκεκριμένου τόνου και όχι ιδιαίτερα σκούρα. Τώρα στα εμπρός απαγορεύεται να βάλεις οτιδήποτε.Κάποιο ΦΕΚ ή link ? Γιατί εγώ βρίσκω ακόμα και τώρα μόνο την Κ.Υ.Α.29039/2123/07/2008 - ΦΕΚ 1069/Β/10-6-2008, βάσει της οποίας αν ο συνολικός συντελεστής δεν είναι κάτω του 75% είναι νόμιμες για τα μπροστινά πλαϊνά.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δε θα ναι ωραιο ρε συ να βάλεις μονο μπροστά.
Συμφωνώ, πρέπει να είναι ίδιας σκουρότητας σε όλα τα τζάμια
Ursus εχω στα πισω εργοστασιακα φιμε.
Δυσκολα πετυχαινεις ιδια σκουροτητα σε ολα γιατι τα μπροστινα πλαινα εχουν τον ηλιο να διεισδυει απο το παρμπριζ.
Μαλλον σε ολα θα βαλω σε κανα μηνα οταν ανεβω Αθηνα -
Μια απορία σε όσους έχουν το Tiguan ή το έχουν ψάξει.
Στο 1,4tsi 125hp στην έκδοση advance μπορείς να προσθέσεις τον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων?? -
Μια φωτογραφία από τη σημερινή βόλτα, για να ξεθαψω και το νήμα λίγο...
VW Tiguan 2016