-
Όσο κι αν μου αρέσει το tiguan, τιμή εκίνησης 27500 για το diesel χωρίς πχ Cruise control και multimedia system (τυχαία 2 από τις πολλές ελλείψεις) είναι πολλά λεφτά
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
25 χιλιαρικα για την βασικη βενζινης και 27,5 για την βασικη εκδοση diesel ... Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!
Βλεπω οτι το σκανδαλο δεν τους συγκινησε και ιδιαιτερα.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
25 χιλιαρικα για την βασικη βενζινης και 27,5 για την βασικη εκδοση diesel ... Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!Βλεπω οτι το σκανδαλο δεν τους συγκινησε και ιδιαιτερα.
Χαχχαχα αντιθέτως, από κάπου πρέπει να πληρώσουν τα πρόστιμα...
-
Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο συμφέρουσες λύσεις...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανώς το τοποθετούν απέναντι στην Χ1 και όχι απέναντι σε QQ, HRV, κλπ. Απλά βγάζουν και μια πιο γυμνή έκδοση στα 27500, μπας και τσιμπήσουν κάποιον από αυτές τις κατηγορίες.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Προφανώς το τοποθετούν απέναντι στην Χ1 και όχι απέναντι σε QQ, HRV, κλπ. Απλά βγάζουν και μια πιο γυμνή έκδοση στα 27500, μπας και τσιμπήσουν κάποιον από αυτές τις κατηγορίες.Έχει δίκιο ο axel12p!
Άλλωστε οι χώροι του είναι μεγαλύτεροι και από του Χ1! Και οι προσφερόμενοι κινητήρες έρχονται ακριβώς απέναντι από αυτούς της BMW και μάλιστα σε σαφώς χαμηλότερη τιμή! Π.χ. η 4κίνητη diesel έκδοση με τα 190 άλογα και το αυτόματο κιβώτιο κοστίζει περίπου 5k λιγότερο από ότι η αντίστοιχη της BMW που πήρα εγώ και εάν προσθέσουμε πλέον και το όφελος απόσυρσης που καταργείται η διαφορά θα πλησιάζει τα 8k, αφού η 20d X1 θα έχει πλέον πάνω από 43k! -
Είναι προφανές ότι σαν ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά και χώρους προσπαθεί και κοιτάζει στα μάτια Χ1 Q3 RAV4 KUGA....σε χαμηλότερες τιμές.
Καμμία σχέση με QASHQAI 1.5, HRV, Vitara.....
Πιστεύω ότι στην Ευρώπη θα πουλήσει πολύ καλά.....άλλωστε το group έχει πάρει φόρα και το 2016.http://www.best-selling-cars.com/europe ... rs-brands/
-
καλα τωρα ... Η VW ειναι θεωρητικα τουλαχιστον πιο κατω απο BMW, Mercedes, Audi (ασχετα αν ειναι της ιδιας εταιρειας).
Αυτα προσπαθει να αναταγωνιστει και οχι τα Toyota, Ford (αν και θεωρω πιο συμφερουσα επιλογη το Kuga απο το VW).Οποτε η διαφορα που αναφερεις Βασιλη στην τιμη εχει μια καποια λογικη, αφου μιλαμε για premium κατηγορια. Εγω το βρισκω ιδιαιτερα ακριβο .
-
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;Κuga me 182 άλογα και τετρακίνηση Απλά δεν γνωρίζω κατα πόσο οι δύο τετρακινήσεις συγκρίνονται ή όχι.
-
Έχει και αυτόματο κιβώτιο το Ford . Δεν θυμάμαι τι άλλο έχει πάνω σαν εξτρά αλλά σίγουρα δεν είναι γυμνό .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;Με 140 άλογα και τετρακίνηση στα 25Κ περίπου παίρνεις suzuki vitara s , φυσικά πιο μικρό μέγεθος....
-
Μια κατηγορία τουλάχιστον κάτω το vitara και σε χώρους και σε ποιότητα...δεν θεωρώ ότι απευθύνονται τα δύο αυτοκίνητα στους ίδιους αγοραστές.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μια κατηγορία τουλάχιστον κάτω το vitara και σε χώρους και σε ποιότητα...δεν θεωρώ ότι απευθύνονται τα δύο αυτοκίνητα στους ίδιους αγοραστές.Πολύ σωστο
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Μια κατηγορία τουλάχιστον κάτω το vitara και σε χώρους και σε ποιότητα...δεν θεωρώ ότι απευθύνονται τα δύο αυτοκίνητα στους ίδιους αγοραστές.Οχι μονο μια. Εισαι πολυ επιεικης!
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Βλέπω το αυτόματο είναι το 6άρι (όχι το 7άρι - καλό αυτό) αλλά δεν μπαίνει στις τετρακίνητες εκδόσεις (κακό αυτό). Επίσης η τετρακίνηση γνωρίζει κανείς αν έχει επιλογή κλειδώματος;
-
Στα diesel έχει 4χ4 + DSG
-
Η 1.4 με τα 150 άλογα και την τετρακίνηση δεν φαίνεται άσχημη. Τι άλλο μπορείς να πάρεις με 150 άλογα και τετρακίνηση σε αυτά τα λεφτά;Δεν μπορώ να βρώ αν το Qashqai με τα 160 άλογα έχει τετρακίνηση.
-
Επίσης δεν υπάρχει μόνο το vitara αλλά και το fiat panta dacia και ακόμα καλύτερα το Sandero Stepway.
Πολύ πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες επιλογές. -
Με συγχωρεις λιγο, συγκρινεις το tiguan με fiat panda και dacia οντως τωρα;;;
Επισης υπαρχει και το lada niva , ακομα πιο συμφερουσα επιλογη!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
VW Tiguan 2016