-
Μετα απο ερευνα και test drive κατεληξα στα δυο συγκριμενα αυτοκίνητα. Οι υπόλοιπες επιλογές πχ audi a3,volvo v40 απορρίφθηκαν για διάφορους λογους.
θελω λοιπον τη βοήθεια σας για αυτην την επιλογή.
η διαφορά τιμης τους είναι περίπου 3000 ευρω (φτηνότερα η αλφα) για τον ίδιο περιπου εξοπλισμό .
η εγγύηση ειναι διετής και στα δυο αλλη στη bmw μονο με εξτρα κόστος μπορεί να γίνει 5ετης.
Δωρεάν σερβις για 6000km η bmw και απαλλαγή απο τελη κυκλοφορίας.
Πιο ακριβα ανταλλακτικα και σερβις μετα η bmw.
Οδηγικα αρκετα κοντα αν και η bmw μου φανηκε λιγο πιο στιβαρή.
καλύτερη σε ποιότητα εσωτερικα κ σε χωρους γα μικροαντικειμενα.
εμφανισιακά η αλφα πιο ομορφη,καλύτερη ροπή κινητηρα αλλα λιγοτεροι ιπποι (11 ίπποι διάφορα)θα ηθελα γνωμες ειδικα απο κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων
-
Μετα απο ερευνα και test drive κατεληξα στα δυο συγκριμενα αυτοκίνητα. Οι υπόλοιπες επιλογές πχ audi a3,volvo v40 απορρίφθηκαν για διάφορους λογους.
η διαφορά τιμης τους είναι περίπου 3000 ευρω (φτηνότερα η αλφα) για τον ίδιο περιπου εξοπλισμό .
η εγγύηση ειναι διετής και στα δυο αλλη στη bmw μονο με εξτρα κόστος μπορεί να γίνει 5ετης.
εμφανισιακά η αλφα πιο ομορφη,καλύτερη ροπή κινητηρα αλλα λιγοτεροι ιπποι (11 ίπποι διάφορα)θα ηθελα γνωμες ειδικα απο κατόχους των συγκεκριμένων αυτοκινήτων
-
-
Εντελώς υποκειμενικά και ανεξάρτητα απο κάθε επιχείρημα οποιουδήποτε στη συνέχεια, μια giulietta σε χαρακτηριστικό κόκκινο την έπαιρνα με κλειστά τα μάτια. Στην πραγματικότητα όμως τίποτε δεν έχει να ζηλέψει το ένα από το άλλο. Είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τους ανταγωνιστές της κατηγορίας των. Στην πραγματικότητα είναι σαν 2 σεξοβόμβες. Όποια και να σου κάτσει δύσκολο να μη νιώσεις άρχοντας πίσω από το... τιμόνι της
-
Βασικά συμφωνώ, και τα δυο ειναι πολυ ομορφα και καλα αυτοκίνητα, αλλα λέμε ανάμεσα στα δυο.
και κυρίως αν αξίζει η διαφορά των 3.000 για να παω σε bmw -
Η Alfa είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα και κοφτερή οδηγικα λόγω πιο αμεσου μπροστινού. Η BMW έχει το προσον της πίσω κίνησης όμως. Προσωπικά θα επέλεγα την ιταλιδα για αισθητικούς λόγους.
-
Εμενα με κούρασε η πληθώρα Τζούλιετα στον δρόμο......νομίζω οτι ο άσος ειναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος ένα πισωκίνητο στην κατηγορία αυτή. Μονο και μονο για αυτο θα έπαιρνα τον άσο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
βλέπω ότι στα 'εξωτερικά', για την άλφα, υπάρχει και μοτέρ 1.6(120Hp), στο ελλάδα δεν; ....
-
Δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμα...
-
Καλά δεν έχει καμία φοβερή διάφορα. Την ίδια ροπαρα 33 κιλά έχουν και τα δύο. Θέμα χαρτογράφησης είναι
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Υπάρχει διαφορά στην δύναμη ψηλά κι άρα στις απόλυτες επιδόσεις.
Για βενζίνη δεν το συζητάς καν;
-
Στο car.gr έχει την Giulietta distinctive diesel καινούργια στα 20000. Βρίσκεις τη Μπέμπα με αυτόν τον εξοπλισμό στα 23.000;
Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι πολύ δύσκολη. Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Η Τζουλιέτα μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο στην οδήγηση, η Μπέμπα μου άρεσε ένα κλικ περισσότερο να κάθομαι μέσα της. Εξωτερικά η G κερδίζει. Το πίσω κίνηση vs μπροστά δε νομίζω ότι θα έπρεπε να σε απασχολεί καν σε αυτούς τους κινητήρες. Εγώ για να διώξω τον κόλο της μπέμπας έπρεπε να πιέσω πολύ σε στροφή με τη βοήθεια της φυγοκέντρου φυσικά και τελικά να μπω σε ένα χωμάτινο γήπεδο για να το ευχαριστηθώ όπως έπρεπε. Άρα σα να μην είχε πίσω κίνηση.
Στο σύνολο για εμένα είναι δίπλα τα δυο αμάξια.
Τελικά αν πρέπει να διαλέξω, θα σου έλεγα την Ιταλίδα λόγω του οικονομικού (αφού δε μπορώ να διαλέξω με άλλο τρόπο). -
Δεν παίζει δυστυχώς αυτή η τιμή, ειναι περίπου 20.600 με 23.800 η μπέμπα, αν βάλεις και το δωρεαν σερβις και την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας η διαφορά ειναι ακόμα μικρότερη. Εχουν πολυ καλές προσφορές στη bmw αυτό το διάστημα
-
βενζίνη όχι,δεν το συζητάω. Στην εθνική θα έχω διαφορά σε προσπέραση, σε υψηλή ταχύτητα με την G σε σχέση με τον Άσο?
-
Είχα βρεθεί στο ίδιο δίλημμα με εσένα και η επιλογή ήταν η Ιταλίδα.
Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή μέχρι τώρα (φτου φτου).
Άλλωστε όπως είπαν και οι προηγούμενοι, η πίσω κίνηση για αυτές τις εκδόσεις δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο.
Ο 120αρης ξερει κανεις εάν είναι ο ιδιος με τον 105 με ένα απλο remap, ή είναι νέο μοτέρ;
-
koralli σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου.
Αν θες πες μου περισσότερες λεπτομέρεις από τη συμβίωσή σου με την ιταλίδα, στην εθνική αλλά και στην πόλη.Ποιά έκδοση έχεις, σε ποιό χρώμα?Έχω ακριβώς πάντως την ίδια αίσθηση με τον sargus, δηλαδή πιο στριφτερή και πιο ροπατη οδήγηση με αλφα, αλλα η μπεμπα πιο ανετη οδηγικά, νιώθεις καπως αριστοκρατικά να το πω, και σαν ειναι και πιο στιβαρή οδηγικά και επίσης η εργονομία της ειναι καλύτερη σίγουρα, καθώς και τα χειριστήρια του idrive πιο εύκολα να τα χειριστείς....δίλημμα ξανά...
-
Ξεχασε τα ολα και παρε αυτο που σε φτιαχνει περισσοτερο να βλεπεις και να εισαι μεσα.. ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.. μη το ζαλιζεις πολυ με 'λογικα' επιχειρηματα.. καπου θα ψιλοχασεις και καπου θα ψιλοκερδιζεις με το ενα εναντι του αλλου.. οποτε οτι στ αληθεια θες!
-
και με τα δυο μια χαρά αισθάνομαι,αυτο ειναι το πρόβλημα...
Στη μεταπωλητική αξία,υπάρχει καμμία διαφορά? -
Ενα μικρο + υπερ της bmw.
Αν ημουνα στη θεση σου ,και δε περιμενω να το κατανοησει κανεις αυτο, λεφτα για καινουργιο αμαξι σε γερμανια δεν εδινα... -
Ο χρήστης design26 έγραψε:
Δεν παίζει δυστυχώς αυτή η τιμή, ειναι περίπου 20.600Τι εννοείς; Με το κλειδί στο χέρι;
Διλημμα νεα BMW 116D vs ALFA romeo giulietta 1.6 diesel