-
Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα ασφάλισης με κάλυψη για νοθευμένο καύσιμο.
Άρθρο 3ο - Προστασία από Ακατάλληλο Καύσιµο
Η ισχύς της ακόλουθης κάλυψης προϋποθέτει την αναφορά, στον
πίνακα του Ασφαλιστηρίου, του Ασφαλιζόµενου ποσού σε αντιστοιχία
µε τον Ασφαλιζόµενο κίνδυνο.
I. Παρεχόµενες Καλύψεις
Θα σας αποζηµιώσουµε για τα ακόλουθα έξοδα που προκλήθηκαν
ως άµεσο αποτέλεσµα τροφοδοσίας του οχήµατός σας, µε:
Α. Ακατάλληλο καύσιµο, αποκλειστικά και µόνο από υπαιτιότητα
του υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίµων.
Β. Με νοθευμένο καύσιμο- Έξοδα Αποστράγγισης & Καθαρισµού της δεξαµενής
καυσίµου
Θα σας αποζηµιώσουµε για το κόστος καθαρισµού και αποστράγγισης
του ακατάλληλου καυσίµου από τη δεξαµενή καυσίµου
του οχήµατός σας, εφόσον η διαδικασία τελεσθεί από συνεργείο
οχηµάτων. - Έξοδα Ρυµούλκησης
Θα σας αποζηµιώσουµε για το κόστος ρυµούλκησης του οχήµατός
σας από το σηµείο που συνέβη το περιστατικό τροφοδότησης
ακατάλληλου καυσίµου έως το συνεργείο αυτοκινήτων, επιλογής
του ασφαλιζόµενου, όπου θα πραγµατοποιηθεί ο καθαρισµός/
επισκευή, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση µικρότερη
των 50 χιλιοµέτρων. - Κόµιστρα Ταξί
Θα σας αποζηµιώσουµε για το ποσό του κοµίστρου ταξί που θα
κληθείτε να καταβάλετε για τη µεταφορά σας από το συνεργείο
αυτοκινήτων που βρίσκεται το όχηµά σας, ως αποτέλεσµα της τροφοδοσίας
ακατάλληλου καυσίµου, προς το τόπο κατοικίας σας ή
στο τόπο του αρχικού προορισµού σας. - Έξοδα επισκευής µηχανικών βλαβών
Θα σας αποζηµιώσουµε για το κόστος επισκευής των µηχανικών
βλαβών που θα προκύψουν ως άµεσο αποτέλεσµα περιστατικού
τροφοδότησης ακατάλληλου καυσίµου στο όχηµά σας.
Σηµειώνεται ότι σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση
ανταλλακτικών µε καινούργια, ισχύει ο πίνακας παλαιότητας
ανταλλακτικών αυτοκινήτων που αναγράφεται στις ειδικές διατάξεις
των ειδικών όρων και ειδικών καλύψεων - Έξοδα ενοικίασης αυτοκινήτου αντικατάστασης
Θα σας αποζηµιώσουµε για το κόστος ενοικίασης οχήµατος για
το διάστηµα που το όχηµά σας θα βρίσκεται στο συνεργείο ως
αποτέλεσµα ζηµίας από τροφοδότηση ακατάλληλου καυσίµου.
II. Ανώτατο Όριο Ευθύνης:
Για την κάλυψη αυτή θα καταβάλλουµε, το πραγµατικό ποσό δαπανών
και µέχρι το µέγιστο ποσό για όλη τη διάρκεια ισχύος του
ετήσιου Ασφαλιστηρίου, όπως
- Έξοδα Αποστράγγισης & Καθαρισµού της δεξαµενής
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξερουμε κοστος αντλιας πετρελαιου σε περιπτωση βλαβης στο συγκεκριμενο αμαξι? Νομιζω ειναι το μονο που δεν καλυπτει η εγγυηση.
Το καλύπτει κανονικά..εφόσον δεν οφείλετε στο καύσιμο φυσικά.
Ουσιαστικά λοιπόν δεν το καλύπτει!
Πριν 8 μηνες που πηγα για σερβις το Rio στην Autopoint Θεσσαλονίκης, έτυχα σε περίπτωση ενός Hyundai I30 Crdi, που του ειπαν για αλλαγή αντλίας καυσίμου, ο ιδιοκτήτης εκανε αναλυση του καυσίμου στο χημειο του κράτους με κοστος 20 ευρω, και με αυτο το χαρτί η αντλία αλλάχτηκε στην εγγύηση.
Και δεύτερη περίπτωση φίλου επίσης στη Θεσσαλονίκη, με Chevrolet Aveo diesel που στα 2 χρόνια του έβγαλε αντλία, και αλλάχτηκε κανονικά μέσα στην εγγύηση. -
Παίζει ρόλο και η αντιπροσωπία, τα χιλιόμετρα και άλλα. Αυτό με την ανάλυση δεν λέει και πολλά, γιατί η αντιπροσωπεία μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, από ότι η ζημιά έγινε μακροχρόνια και όχι από την τελευταία πλήρωση, έως ότι το καύσιμο που πήγες για ανάλυση δεν ήταν αυτό που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Κοινώς, το αποτέλεσμα της ανάλυσης δεν δεσμεύει σε τίποτα την αντιπροσωπεία. Απλά ζυγίζουν το κόστος αντικατάστασης vs τη δυσφήμιση. Πιστεύω ότι με μια ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την εργοστασιακή εγγύηση είναι κάποιος αρκετά καλυμμένος.
-
[quote='Infide1']Παίζει ρόλο και η αντιπροσωπία, τα χιλιόμετρα και άλλα. Αυτό με την ανάλυση δεν λέει και πολλά, γιατί η αντιπροσωπεία μπορεί να ισχυριστεί ότι θέλει, από ότι η ζημιά έγινε μακροχρόνια και όχι από την τελευταία πλήρωση, έως ότι το καύσιμο που πήγες για ανάλυση δεν ήταν αυτό που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Κοινώς, το αποτέλεσμα της ανάλυσης δεν δεσμεύει σε τίποτα την αντιπροσωπεία. Απλά ζυγίζουν το κόστος αντικατάστασης vs τη δυσφήμιση. Πιστεύω ότι με μια ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την εργοστασιακή εγγύηση είναι κάποιος αρκετά καλυμμένος.[/quot
Συμφωνώ οτι μπορεί να ισχυριστεί οτι θέλει, απλά δέχτηκαν την ανάλυση που τους έφερε ο πελάτης και προχώρησαν στην της αντικατασταση της αντλίας μέσω εγγύησης. -
Το μεγάλο νέο για το καινούριο sportage θα είναι η αλλαγή του κινητήρα από 1.7 σε 1.6 και έπειτα κάποιες μικρές αισθητικές αλλαγές. Με ένα γρήγορο ψάξιμο πιστεύω πως το νέο, στις φθηνές εκδόσεις του, θα έρθει στην Ελλάδα κάπως έτσι:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 4697aa71d0
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 4697aa71d0
-
Στην βασική έκδοση πολύ ψεύτικο δείχνει. 156 γραμμάρια CO2 διαβάζω!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδα στην κια τιμές λέει ότι ξεκινούν από 24090 και έχει πλέον προδιαγραφές για τον νέο 1.6 ντίζελ. Το σπορτατζ μέχρι πρότινος δεν ξεκινούσε η βενζίνη από 19-20? Το από 24 τώρα τι σημαίνει 24 η πρώτη έκδοση βενζίνης; Στον αναλυτικό κατάλογο βέβαια ακόμα εμφανίζει τον 1.7 ...
Αλλά αν το fl ξεκινά από 24 χιλιάδες προφανώς η βενζίνη μιλάμε για τρελή αύξηση. Πέρασε κανείς να πάρει προσφορά αυτές τις μέρες από εκεί;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το sportage για βεντζηνα που κοίταζα έκαιγε πολύ .Απο θέμα εμφάνισης πίσω πολύ ωραιο οπως και στο πλάι μπροστά για μένα δεν βλέπεται και σεν δίνει σοβαρότητα .Μεσα μουντό .Ποιοτητα κατασκευής εξωτερικα και εσωτερικά πολύ μέτρια .Γενικά και από θέμα πωλήσεων στην Ελλάδα αν και την πήρε ο Βασιλάκης μιλάμε για 20-30 το μήνα .Με τέτοιες πωλησεις θα υπάρχει σοβαρό θέμα μεταπώλησης αργότερα όχι να κερδίσεις περισσότερα χρήματα απλά θα το έχει στο car.gr και σεν θα φεύγει .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Είδα προολιγου στην κοινή έκθεση του εσκιαδη το σπορτατζ προ fl το καροκ και το τουσον fl
Εξωτερικά συνολικά πιο ωραίο:
Τουσον>κια>καροκ
Εσωτερικά:
Καροκ>κια>τουσον (δυστυχώς το ούτε με το fl το τουσον έγινε πιο φρέσκο, η οθόνη μικρή και ξεκαρφωτη σαν παλια συσκευή gps 10ετιας).
Το κια πολύ ωραίο πίσω και στο πλάι και λίγο ιδιόρρυθμο μπροστά αλλά μου αρέσει.
Χώροι μπροστά
Τα ίδια μου φάνηκαν ίσως τουσον και καροκ αφήνουν λίγο πιο πολύ χώρο γιατί του κια η κονσόλα βγαίνει λίγο προς τα έξω προς τον οδηγό. Για το κεφάλι μπροστά μνήμη νομίζω το κια αφήνει λιγότερο χώρο.
Χώρος πίσω
Πολύ κοντά όλα το καροκ νομίζω με άφηνε να μπω χωρίς να βρίσκουν καθόλου τα πόδια μου στο μπασιμο.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναλύοντας τα περισσότερα suv της αγορας με βαση οσα γνωρίζω για τα αυτοκίνητα (ουτε λιγα ουτε παρα πολλα δηλαδη) και με βάση οσα θελω απο ενα αυτοκίνητο κατεληξα στο sportage.
Η δεύτερη έκδοσή του η λεγομενη upgrade ειχε οτι ηθελα σε συνδυασμό με τον 1.7 diesel κινητηρα και ιδίως τα 7 χρόνια εγγύηση αλλά και μια απο τις χαμηλότερες καλυτερη τιμες της αγορας (21.500).
Απο ομορφια; δεν ηθελα να το βλεπω απο πέρυσι που το πρωτοκοιταξα σαν υποψήφιο αυτοκίνητο και αμεσως το εβγαζα απο την λιστα.
Παντα τρυπωνε ομως με τον ενα ή τον αλλο τροπο στη λιστα και καθε φορα μου αρεσε κ περισσότερο!.
Αρχικα μου αρεσε φυσικα το πισω μερος κ το πλαι και κατά ενα μυστήριο τροπο αρχισε να μου αρέσει και η μούρη του.
Το συνήθισα μαλλον αλλά πραγματικά δεν μπορω να εξηγησω πως εφτασε να μου αρεσει τοσο.
Καταλήγοντας θα ηθελα να τονίσω οτι ολα ειναι υποκειμενικά, ιδιως στα θεματα ντιζαιν, αντικειμενικά ομως πιστευω πως ειναι μεν ενα αμαξι που δεν ειναι πουθενα παρα πολυ καλο-κορυφη, αλλά σχεδον παντου ΚΑΛΟ. -
Το ότι είναι μέσα στην δεκάδα για το 2018 παγκόσμια σε πωλήσεις λέει πολλά στην οποία λίστα από γερμανικά είναι μόνο το τιγκουαν στην δεύτερη βέβαια θέση της δεκάδας ( στην οποία δεν υπάρχει η χ1 που βρωμάει ο τόπος στην Ελλάδα).
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το ότι είναι μέσα στην δεκάδα για το 2018 παγκόσμια σε πωλήσεις λέει πολλά στην οποία λίστα από γερμανικά είναι μόνο το τιγκουαν στην δεύτερη βέβαια θέση της δεκάδας ( στην οποία δεν υπάρχει η χ1 που βρωμάει ο τόπος στην Ελλάδα).Λογικό και για το ΚΙΑ και για την Χ1, το ένα είναι ένα καλό προσιτό SUV και η Χ1 είναι ακριβή (σε όλες τις χώρες) και ο premium χαρακτήρας της δεν αποσκοπεί στις μέγιστες πωλήσεις αλλά στο μέγιστο κέρδος ανά πωλούμενο αυτοκίνητο. Αλλοίμονο να ήταν αυτοκίνητα της BMW στην 1η 10άδα πωλήσεων ανά κατηγορία.
-
Kia Sportage, 9ο στη δεκαδα με τα δημοφιλέστερα SUV σε όλο τον κόσμο το 2018 με 192.731 ταξινομησεις
Νissan Qashqai 5ο με 224.646 ταξινομησεις, πολυ μικρη διαφορα σε σχεση με το τι περιμενα!
Η bmw δεν υπαρχει καν στη δεκαδα.
http://www.gazzetta.gr/in-motion/parousiaseis/article/1262371/ta-10-dimofilestera-suv-se-olo-ton-kosmo-2018 -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειδα στην κια τιμές λέει ότι ξεκινούν από 24090 και έχει πλέον προδιαγραφές για τον νέο 1.6 ντίζελ. Το σπορτατζ μέχρι πρότινος δεν ξεκινούσε η βενζίνη από 19-20? Το από 24 τώρα τι σημαίνει 24 η πρώτη έκδοση βενζίνης; Στον αναλυτικό κατάλογο βέβαια ακόμα εμφανίζει τον 1.7 ...
Αλλά αν το fl ξεκινά από 24 χιλιάδες προφανώς η βενζίνη μιλάμε για τρελή αύξηση. Πέρασε κανείς να πάρει προσφορά αυτές τις μέρες από εκεί;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω απο που πήρες αυτές τις τιμές αλλά στο site γράφει ότι ξεκινάει απο 22.590 και από τον τρόπο που το παρουσιάζει φαίνεται πως λέει για τον 1.6 turbo 170 hp. Τώρα να εννοεί τον 1.6 132 hp τι να πώ? Περίεργo θα είναι να ξεκινάει το sportage τόσο υψηλότερα απο το tucson 1.6 132
-
Τώρα λεει 22590 χθες έλεγε 24090 όπως έγραψα μην την ψάχνεις έχει χαθεί η μπάλα με τιμες ! Χθες το βράδυ το καροκ στον διαμορφωτή το 1.0 το είχαν χωρίς ΦΠΑ και έβαζες 4000 έξτρα και αντί για 29-30 πήγαινε 22! Ότι να ναι....
-
Η βασική έκδοση είναι αυτή?wtf έγινε και κάνει 3 χιλιάρικα παραπάνω? Εντάξει τα νέα αυξημένα επίπεδα co2 μπαίνουν στο παιχνίδι αλλά δεν παίζει να ανεβάζουν τόσο την τιμή η κάνω λάθος?
-
Και εγώ αυτό αναρωτηθηκα και ρώτησα και τον πωλητή της χιουνται βέβαια αλλά ήταν πολύ νέος και χωρίς εμπειρία και μου είπε ότι το 19 ήταν για μια φτωχή έκδοση που είχε βγει αρχικά και πλέον οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα.
Από πωλήσεις πως πήγε το πρώτο επτάμηνο ; Γιατί αν ήταν τελείως χαμηλαε τα 19 αρχική τώρα που τσίμπησε 2-3 χιλιαδες που θα πάει;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα,
Έχουμε εικόνα από πραγματικές καταναλώνεις στις εκδόσεις βενζίνης, εντός και εκτός πόλης;
Ευχαριστώ.
-
Ξέρουμε αν θα έρθει υβριδικό με βενζίνη; (π.χ. όπως το ομόσταβλο Niro)
-
Σήμερα έμαθα ότι το 1.6 diesel με τα 115 άλογα στην έκδοση upgrade που δεν έχει ουσιαστικές ελλείψεις βγαίνει τελική τιμή 22.700 (τιμή από το τηλέφωνο) με όλα τα έξοδα και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Αυτοκίνητα θα υπάρχουν προς το τέλος του μήνα. Μην ξεχνάμε και τα 7 χρόνια/150.000 χλμ εγγύηση που είναι η πιο δυνατή της αγοράς.
Kia Sportage IV