-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το βλέπω συνδυαστικά και φυσικά προσωπικά . Εγώ σε βάθος 7ετιας δεν λέω 10ετιας ,η επιβάρυνση σε τέλη και καύσιμα θα ήταν 11500 για τα 18000 χλμ/έτος που κανω!!!!απλά τραγικό νούμερο ,1650 ευρώ επιπλέον έξοδα για αμάξι το έτος! Ούτε Φερράρι να αγόραζα!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1650 σε σχέση με τι? Και πως προκύπτει το συγκεκριμένο ποσό?
-
Ο χρήστης warlord1981 έγραψε:
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
Είμαι επίσης σε δίλημα όσον αφορά το χρώμα. Έχω 4 εςπιλογές στο μοντελο που με ενδιαφερει:
- Αμεσα διαθέσιμο το Penta Metal (ανθρακι)
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Το κόκκινο μου αρέσει περισσότερο απο όλα αλλά έχει μεγάλη αναμονή (+πολλά έξοδα να νοικιάζω αμάξι τόσους μήνες, μιας και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο να κάνω τη δουλεία μου). Άσπρο δεν του πάει μιας κ κανει πολύ μπαμ αυτή η μπροστινή γρίλλια. Μαύρο είναι ωραίο αλλα είμαι στην Κύπρο που έχει πολλή ήλιο, ζέστη και σκόνη και φοβάμαι πως θα βράζει το καλοκαίρι και γενικά θα θέλει πλύσιμο κάθε βδομάδα. Το ανθρακί είναι κάπου ενδιάμεσα και μάλιστα άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν είχε ένα να το δω απο κοντά και στις φωτοπγραφίες απτο ίντερνετ είναι χρώμα που δε φαινεται τοσο καλα. Πρέπει να τοδεις απο κοντά. Το έχει κανένας σε αυτο το χρώμα να μου πει εντυπώσεις?
Εγω σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα σε xtrail 1700 ντιζελ με 150 αλογα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.
Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
Είμαι επίσης σε δίλημα όσον αφορά το χρώμα. Έχω 4 εςπιλογές στο μοντελο που με ενδιαφερει:
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Το κόκκινο μου αρέσει περισσότερο απο όλα αλλά έχει μεγάλη αναμονή (+πολλά έξοδα να νοικιάζω αμάξι τόσους μήνες, μιας και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο να κάνω τη δουλεία μου). Άσπρο δεν του πάει μιας κ κανει πολύ μπαμ αυτή η μπροστινή γρίλλια. Μαύρο είναι ωραίο αλλα είμαι στην Κύπρο που έχει πολλή ήλιο, ζέστη και σκόνη και φοβάμαι πως θα βράζει το καλοκαίρι και γενικά θα θέλει πλύσιμο κάθε βδομάδα. Το ανθρακί είναι κάπου ενδιάμεσα και μάλιστα άμεσα διαθέσιμο αλλά δεν είχε ένα να το δω απο κοντά και στις φωτοπγραφίες απτο ίντερνετ είναι χρώμα που δε φαινεται τοσο καλα. Πρέπει να τοδεις απο κοντά. Το έχει κανένας σε αυτο το χρώμα να μου πει εντυπώσεις?
Ρε φίλε ο άνθρωπος έχει καταλήξει και ρωτά για το χρώμα μόνο και εσύ του πετάς την μπάλα στην εξέδρα με μια εντελώς διαφορετική επιλογή;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης warlord1981 έγραψε:
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Εννοείται το λευκό και αν είναι πέρλα ακόμη καλύτερα
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Παιδιά σας χαιρετώ! Πρώην κάτοχος VW Scirocco (πωλήθηκε μολις χθες και ήδη μου λείπει ) και με budget αυστηρα τα 30.000 ψάχνω κάτι στην κατηγορία μεσαίων SUV, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκα και πλεον ξεκινάω οικογένεια.
Μετά απο έρευνα κατέληξα σε KIA Sportage και Hyundai Tucson, καινούρια πάντα. Τα είδα και τα δύο απο κοντά και με κέρδισε περισσότερο το KIA το οποίο ειναι και πιο οικονομικό και με 2 έτη παραπάνω εγγύηση. Κοιτάω το GT-Line full extra (Executive) με 1.6CRDi κινητήρα, για το οποίο μου κανανε προσφορά στα 29.500. Θα προτιμούσα τον βενζινοκινητήρα μιας και ήθελα περισσότερη δύναμη και δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα (γύρω στα 10.000/χρόνο), αλλά εδώ Κύπρο που είμαι δεν τον φέρνουν. Προτείνετε να προχωρήσω?
- Τελος Μαρτίου Μαύρο
- Τελος Μαρτίου Άσπρο
4)Τέλος Μαίου Κόκκινο.
Ρε φίλε ο άνθρωπος έχει καταλήξει και ρωτά για το χρώμα μόνο και εσύ του πετάς την μπάλα στην εξέδρα με μια εντελώς διαφορετική επιλογή;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε το εκλεισε. Μπορει να μη το εχει δει. Θεωρω καλυτερη επιλιγη το νισσαν σε αυτα τα λεφτα και με καλυτερο κινητηρα
-
Παιδια σας χαιρετω, και ενω ωραια και καλα μεστο Σαββατπκυριακο ψηθηκα για το penta metallic μιας που ηταν αμεσα διαθεσιμο, τους πηρα τηλ σημερα πρωι και τους ενημερωσα πως κατεληξα στο γκρι και θα ερθω στο σχολασμα να μου δωσουν την προσφορα για να την δωσω στην τραπεζα που ειχα ηδη μιλησει κ να βαλουν μπροστα για την εγκριση δανειου. Παω λοιπον ωραια και καλα στο σχολασμα μου φτιαχνουν επι τοπου την προσφορα κ δινω ενα 500ρικο προκαταβολη και φευγω. Δεν περνανε 10 λεπτα κ με παιρνουν πισω κ μου λενε μολις ειδαμε πως πωληθηκε πριν 15 λεπτα στην Λαρνακα (αλλη πολη). Επομενη διαθεσιμοτητα σε αλλα χρωματα που δεν ηθελα τελος Μαρτιου ενω σε αυτο που ηθελα τελος Μαιου! Τι μπορω να κανω ωστε να το απαιτησω μιας και απο το πρωι τους ειχα ειδοποιησει!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
-
Αν στην προσφορά που σου έδωσαν δεν είναι γραμμένος ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου που έκλεισες, μόνο να φωνάξεις και να μαλώσεις μπορείς. Αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, εσύ δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Στη θέση σου θα διαμαρτυρόμουν έντονα στα κεντρικά και θα έστελνα ένα email περιγράφοντας την κατάσταση στην εξυπηρέτηση πελατών της Kia.
-
Αριθμο πλαισιου δεν γραφει. Γραφει ποσό πωλησης και προκαταβολης, κωδικο μοντελου, κωδικο χρωματος και διαθεσιμοτητα αμεσα. Φυσικα με τις υπογραφες πωλητη, αγοραστη αλλα και διευθυντη (του ιδιου αντιπροσωπου), ημερομηνιες κλπ. Στην κεντρικη αντιπροσωπεια αυτο. Εχω κ ιστορικο κλησεων που τους πηρα απτο πρωι να τους ενημερωσω πως το θελω.
-
Κοιτά,τίποτα δεν μπορείς να κανείς μάλλον για να το πάρεις αλλά αν το παίξεις ιδιαίτερα θιγμένος και τςαντισμενος όλο και κάποιο δωράκι θα τσιμπήσεις.
-
Ότι σου είπα και παραπάνω. Στη θέση σου θα έβαζα έναν δικηγόρο να τηλεφωνήσει, γιατί περί εξαπάτησης πρόκειται. Ζήτα αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να έρθει το καινούριο και αν μπορείς να διεκδικήσεις και μία καλή έκπτωση.
-
Ότι λέει ο Aikibill!
Τι να σου κάνουν τώρα; Αν δεν υπάρχει όντως άλλο αμάξι; Να πάνε να πάρουν εκείνο που έδωσαν στον άλλο φουκαρά; Το φαντάζεσαι; Οπότε κάνε λίγη μανούρα (όση σου βγαίνει, άλλος θα το ανέφερε απλά, άλλος θα ούρλιαζε σαν υστερικός κάποιος μπορεί να το έπαιζε και νταής με απειλές κτλ. εσύ κάνε ότι σου βγαίνει αβίαστα) και ίσως κερδίσεις κανένα δωράκι που αλλιώς δε θα κέρδιζες. -
Ευχαριστω παοδια για τις απαντησεις σας. Λοιπον πηγα το πρωι φυσικα δε μπορουσαν να κανουν κατι για το αμεσα διαθεσιμο που πουληθηκε ομως κανονισαμε να πρεσαρουν την επομενη παραγγελια και να το εχω Απριλη αντι τελος Μαιου και μου δωσανε και αμαξι μεχρι τοτε δωρεαν.
-
Ιδιαιτέρως μεγαλόκαρδοι φάνηκαν, εγώ θα ένοιωθα και υποχρεωμένος.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ιδιαιτέρως μεγαλόκαρδοι φάνηκαν, εγώ θα ένοιωθα και υποχρεωμένος.Κύπρος βλέπεις...όχι ψωροκώσταινα!!
Αυτή όμως είναι σωστή και επαγγελματική συμπεριφορά με σεβασμό στον πελάτη.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κύπρος βλέπεις...όχι ψωροκώσταινα!!
Αφού έκαναν την μακακια,κάνουν ότι μπορούν για να το σώσουν. Εγω έτσι το μεταφράζω.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αφού έκαναν την μακακια,κάνουν ότι μπορούν για να το σώσουν. Εγω έτσι το μεταφράζω.
Μ@λ@κίες πάντα θα γίνονται! Δεν είναι δυνατόν να μην προκύψουν. Η διαφορά του σωστού επιχειρηματία είναι στη διαχείριση της μ@λ@κιας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαχείριση ήταν άψογη!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μαλακια μπορεί να έκαναν αλλά τον πήραν τηλ μέσα σε 10 λεπτά ότι έγινε μαλακια, δεν πούλησε ο φίλος το παλιό του αυτοκίνητο μέσα σε αυτό το δεκάλεπτο για να του χρωστάνε (από ηθική άποψη) αυτοκίνητο αντικατάστασης.
-
Έπειτα, για να κλείσεις ένα αυτοκίνητο, αυτό γίνεται επιτόπου και online. Πώς το κλείσανε και μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη πουληθεί;;;;
-
Πήγε μια μέρα,υπήρχε στο σύστημα, του είπαν ότι δίνει προκαταβολή και το παίρνει πήγε μετά από μερικές να βάλει την προκαταβολή και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και μέσα στο μεσοδιάστημα το πήρε κάποιος άλλος απο άλλο μαγαζί. Δεν μου φαίνεται απίθανο, δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε παντού δράκους.
Αν ήθελαν να τον κοροϊδεψουν γιατί ήθελαν να το κάνουν μόνο με ενός συγκεκριμένου χρώματος αυτοκίνητο και όχι με 4-5 διαφορετικά χρώματα για ποικιλία? Και γιατί κοροϊδία μιλάμε αφού του έδωσαν τσάμπα αυτοκίνητο αντικατάστασης?
Kia Sportage IV