-
Μάλλον με το απλό c3 ταιριάζει να συγκριθεί.. Ίδιες διαστάσεις, καμπυλωτα και τα 2 παρόμοιοι κυβισμοί ιπποδυνάμεις..
-
Πω πω προβοκατσια!
Ασσυμετρες απειλες κατα του μπαλενίου πανταχοθεν.@ταξιδευτη λαθος εχεις διοτι το xenon, αυτοι το ονομασαν , οχι εμεις απλα λογω της αγαπης τους στα αρχαια ελληνικα το ανομασαν με αυτο το ονομα.
Τα σιτροεν να τα προφερεις συμφωνα με τη γλωσσα τους.
Απο εδω και περα θα λες σιτγοεν.Πλακα θα χε
-
Τα ευγενή αέρια έχουν όλα Ελληνικά ονόματα , λόγω των ιδιοτήτων τους . Τώρα δεν έχω χρόνο για περισσότερη συζήτηση πάνω στο θέμα .
Οσο για τα σιτγοέν , είναι σίγουρο ότι το κακτούς , θα ξέσκιζε το μπαλενόοοοο (στα γιαπωνέζικα)
-
Μιλάμε για το baleno η γράφτηκα σε μάθημα ελληνικών;;
-
Το κακτούς ναι, το cτγουα ομως, νο.,
50 σελιδες με απιστευτες λεπτομερειες που κανεβα θρεντ μοντελου δεν εχει, στα ελληνικα κολλησες;
Υπαρχει καποιο νημα με γλωσσες;
-
Κοίτα το c3 μπορεί να κάνει και για οικογένεια αν είναι όλοι μικρού ή αντε και μεσαίου αναστηματος. Το ίδιο και τα υπόλοιπα σούπερ μίνι. Προσωπικά που είμαι 1.90 με ψηλή γυναίκα και κοπελια που προορίζονται και αυτά ψηλά απλά δεν κάνει με τίποτα..
Baleno
Jazz
Note
Αυτά είναι τα ομοειδή. -
Να σου ζησουν πολυβιε παντα τυχη και υγεια να χουν, να ναι και κριτσικαροι δυο μετρα λεβεντες, καμαρια τση κρητης.
Και σεις να στε καλα να τους καμαρωνετε.
Το note πολυ ωραιο ρε γ@@@ο τι το κατηργησαν. Και πατημα ειχε και χωρους γηπεδο και πληρεστατο εξοπλισμο και μικρο σε μεγεθος.
-
Για να συνεχίσουμε όμως τα γλωσσολογικά και σημασιολογικά και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, με το ουδέτερο κοπέλια δεν ξεκαθαρίζουμε το γένος.. Οπότε έχω 2 κοπελιές που θα γίνουν και αυτές ψηλές σύμφωνα με τις καμπύλες και τις προβλέψεις χαχα
Ευχαριστώ για τις ευχές..
Ίσως όταν μεγαλώσουν να μην εκτιμήσουν πολύ την εννοια baleno και να μου λένε γιατί δεν πήρα κανένα 3χρωμο c3 με καρώ επενδύσεις και φραμπαλαδες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... -
Γκαφα ολικης.
Οποιο και να ναι το γενος υγεια και ευτυχια να εχουν.
Αρα αφου θα γινουν κουκλαρες διμετρες, διμετρους αντρακλες θα σου φερουν για γαμπρους.
Και ετσι θα εχεις λεβεντες γιους.Το εσωσα;
Καλα σιγουρα οταν δουν τι ομορφο σιτγοεν θα μπορουσες να χες και τι συντηρητικο ειναι το μπαλενακι θα τη φας την μουρμουρα.
-
Από εκεί και πέρα η ουσία είναι όμως ότι σήμερα μπορείς με λίγα παραπάνω να πάρεις από τα πρώτα ψάρια και να αποφύγεις μερικούς συμβιβασμούς.
Σαν ένα βασικό πακέτο, καλό είναι. Μέχρι εκεί όμως. Δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω, αλλά και παράλληλα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον πάτο σε τιμή (Σαντέρο), πιθανό και σε άνεση ανάρτησης. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να προσφέρει και περισσότερους χώρους.Το γεγονός ότι υπάρχουν φθηνότερα αυτοκίνητα που υπερετερούν σε 2-3 από τις π.χ. 10 κατηγορίες αξιολόγησης και ακριβότερα αυτοκίνητα που υπερετερούν σε 5-6 από τις π.χ. 10 κατηγορίες αξιολόγησης δεν νομίζω ότι συνιστά λόγο απόρριψης του αυτοκινήτου (για τη μάσκα δεν μιλάω ). Άλλωσε αυτή γενικά είναι η προσέγγιση του κατασκευαστή στην αγορά και δεδομένου ότι αυτός ζει και βασιλεύει, είναι προφανές ότι κάπου εκεί στη 'μεσομετριότητα' κάποιοι αναγνωρίζουν αξία..
Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν καιγόμουν κιόλας να τα γράψω αλλά έπρεπε να βρω ένα προπέτασμα καπνού για το υστερόγραφο
Το ελλας γραφεται ως hellas διοτι στη καθαρευουσα διαθετει την αποστροφο.
Δασεία λέγεται Και έχεις δίκιο. https://el.wikipedia.org/wiki/Δ� ... E%AF%CE%B1
Το παράδειγμα της 'Ρόδου' είναι τυπικό: 'Καὶ αὐτοὶ οἱ συνοδευτικοὶ ἦχοι χάθηκαν μὲ τὸ πέρασμα τῶν αἰώνων. Μὲ αὐτὴν τὴν χονδρικὴ παράσταση, παίρνουμε μιὰν ἰδέα καὶ γιὰ τὴν προφορὰ τῶν λέξεων: π.χ. οἱ Λατίνοι ἔγραφαν Rho-dus = Ρχόδος = Ῥόδος καὶ Hy-mettus = Χυμηττὸς = Ὑμηττὸς (ἀκριβέστερα: Ρσό-δος, σΥμηττός).'
http://www.polytoniko.org/kano.php
https://el.wikipedia.org/wiki/ΡωΣτα της γραφής και προφοράς προσπαθούμε να μη συνδυάζουμε διαφορετικές γλώσσες. Ήτοι:
Ή γράφει κάποιος στην Αγγλική: Xenon type lights are of top quality και διαβάζει: Ζήνον τάιπ λάιτς αρ οφ τοπ κου(αο)λιτι, γιατί εκείνη τη στιγμή επικοινωνει στα Αγγλικά
Ή γράφει κάποιος στην Ελληνική: Τα φώτα τύπου ξένον είναι κορυφαίας ποιότητας, αφού για τη λέξη 'Xenon' υπάρχει Ελληνικό ισοδύναμο (στη συγκεκριμένη περίπτωση και η ρίζα είναι Ελληνική) και εκείνη τη στιγμή επικοινωνει στα Ελληνικά.
Αντίστοιχα όπως δεν γράφουμε: 'Μένουμε Γιούροπ' αλλά 'Μένουμε Ευρώπη' έτσι δεν γράφουμε ότι 'Το πορτ μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 20 λίτρων' αλλά 'Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 20 λίτρων'. Και ποια είναι η μετάφραση του adaptive cruise control θα μου πεις;; Άβολο, σύμφωνοι. Στην περίπτωση αυτή αναγράφεται η λέξη στην πλεον αναγνωρίσιμη γραφή της (π.χ. Αγγλική). Εκτός και εάν γράφουμε SMS ενημερώνοντας ότι έχουμε κλειστεί στο..ασανσέρ (αν και εκ του περισσού η παράκληση, γάτε παρακαλώ το σχόλιο αυτό να σε αφήσει παγερά αδιάφορο )Μαλιστα η συγχρονη εκδοχη της γλωσσας ομοιαζει τρομερα στην αρχαια ελληνικη.
Είναι όντως πολύ εύκολη για εμάς γλώσσα. Σκέψου οτι έχουν διατηρήσει τη Δοτική..
Μεγαλο προβλημα ομως τα αρθρα τους.
Όχι. Αν και πάνε 29 έτη από τότε (κάπου πρέπει να έχω γραμμένους τους κανόνες για όποιον ενδιαφέρεται) νομίζω οτι όλα είναι αρσενικά εκτός από 10-15 κανόνες (που συνήθως έχουν να κάνουν την κατάληξη της λέξης) και υποδηλώνουν θηλυκό (κάθε κανόνας έχει 5-30 εξαιρέσεις) (π.χ. ό,τι τελειώνει σε -ung και -ei) και 5-10 κανόνες που υποδηλώνουν ουδέτερο.
Οταν τα διαβαζεις και τα μαθαινεις ο εγκεφαλος σου γινεται τετραγωνης λογικης οπως ακριβως και η γλωσσα τους.
Και σκοτεινιάζει από τον ήχο τους..
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα γερμανικα εξαιτετικη γλωσσα κατ εμε.
Εχουν μια ηρεμια και ακριβεια στην αποδοση περιγραφης.
Οταν τα διαβαζεις και τα μαθαινεις ο εγκεφαλος σου γινεται τετραγωνης λογικης οπως ακριβως και η γλωσσα τους.Μαλιστα η συγχρονη εκδοχη της γλωσσας ομοιαζει τρομερα στην αρχαια ελληνικη.
Και αυτο διοτι λογω θρησκειας μετεφρασαν το ευαγγελιο στα γερμανικα απο το αρχαιο ελληνικο αυθεντικο κειμενο, και ετσι απεκτησαν τη δομη της αρχαιας ελληνικης.
Προφανώς η γλώσσα και η δομή της προϋπήρχαν της μετάφρασης, για να μπορέσει να γίνει αυτή η μετάφραση.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά μισώ αυτήν την γλώσσα. -
Πονηρος ο λακυς
Λακυς, ναι, βρες λιγο τους κανονες και βαλτους σε ενα σχετικο νημα.
Υπαρχει τετοιο νημα; -
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Για να συνεχίσουμε όμως τα γλωσσολογικά και σημασιολογικά και για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, με το ουδέτερο κοπέλια δεν ξεκαθαρίζουμε το γένος.. Οπότε έχω 2 κοπελιές που θα γίνουν και αυτές ψηλές σύμφωνα με τις καμπύλες και τις προβλέψεις χαχα
.Με το ουδέτερο κοπέλια (τα) εννοούμε αποκλειστικά αγόρια (αρσενικό γένος), τουλάχιστον στην Κρήτη. Εάν μιλάμε για κορίτσια χρησιμοποιείται το κοράσι, τα κοράσια (σε ουδέτερο στην γραμματική) ή οι κορασίδες (θηλυκό στη γραμματική).
-
Πήγα στο πατρικό, έψαξα στο ντουλάπι των ξένων γλωσσών, αλλά μόνο βιβλία είχε εκεί και διπλοτριπλές τηλεκάρτες
Αντί λοιπόν για 'πάπυρο' γραμμένο στο χέρι το 1989-90, σου δίνω έναν άψυχο σύνδεσμο (link ντε ).
http://www.passion4teq.com/articles/der ... cle-rules/
Όποιος θέλει μπορεί να να διαγράψει / μεταφέρει το μήνυμα αυτό ελεύθερα απο τον μίτο των ομόσταυλων (το απαραίτητο γλύψιμο έναντι συγχώρεσης) μπαλένων.
-
Το αποθηκευσα στο πλ. συννεφο. (Πληροφοριακο συννεφο)
Ευχαριστω πολυ.
Δεν ξερω που τα εχω αυτα τα βιβλια, τα εχω χασει. Εδω εχω χασει πολλους 4 τροχους και αλλους τους πεταξα, αυτα θα κρατουσα;
Εχω χασει και παπύρους (μακρα η ληγουσα οξεινεται η βραχεα παραληγουσα) με πτυχια, καπου ειναι
(Αντμιν, (διαχειριστα) αν πεινας εχει ωραια ποστακια (δημοσιευσεις) εδω )
-
https://www.autofurnish.com/autofurnish ... 204-domino
Πολυβιε το τερμα δεξια λες να ταιριαζει; ανοιγει το χρωμα του εσωτερικου.
-
Μπα αυτά τα 3d δεν μου αρέσουνε καθόλου. Θα κοιτάξω για τα υφάσματα τα μαμα τα facelift αφού μπαίνουν με φερμουάρ. Τα μπλεδακια μου αρέσουν πολύ.
-
Από ο, τι διαβάζω οι διαφορές στο f/l θα είναι οι έξης.
Αλλος προφυλακτήρας μπροστά
Άλλο multimedia μέσα με διαφορετικό interface και πληροφορίες για κατανάλωση πόσα χμ απομένουν κτλ
Αλλά υφάσματα μέσα
Άλλο κλειδί
Με επιφύλαξη.
Είδα ότι ο εσωτερικός καθρέπτης είναι σαν του ignis που έχει έναν αισθητήρα. Αν όντως ισχύει μπορεί να έχει το καινούριο σύστημα φρενάρισματος, αποφυγής εμποδίων κτλ
Τα ινδικά έχουν και αναδιπλωμενους καθρέπτες και φωτισμο στα σκιαδια -
Αυτα που θα ερθουν ευρωπη;
-
Βιντεο οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το 2015 .
Αρχαιο δηλαδη
θυμαμαι καθομουν στο γιουτιουμπ και βαζω να δω τοτε το βιντεο. Λεω τι ειναι τουτο παλι.
Βλεπω την ανεση του λεβιε ταχυτητων λεω ωπα να ενα θετικο συγκριτικα με κατι γαλλικα που γενικα δεν το εχουν. Και απο τοτε το ξεχασα.
Πολυ αργοτερα ετυχε να το δω απο κοντα σε αντιπροσωπεια, το οδηγησα και αλλαξα αποψη προς το θετικο και εκ τοτε, πριζω κόσμο.
Suzuki Baleno II