-
Τελείως αδιάφορες αλλαγές.... απαράδεκτοι!Πάντως γενικά η Suzuki είναι πολύ δυσκοιλια.....σε αλλαγές Αντί να φτιάξει λίγο το εσωτερικό με καλύτερα υλικά και να κάνει μια αλλαγή σε εμπρός προφυλακτήρα τύπου FL....που θα ανέβαζε το αυτοκίνητο σου δίνει καθίσματα με άλλο χρώμα και άλλο χρώμα τα υλικά σε συγκεκριμένα σημεία του εσωτερικού.....Τι να πω???
-
Τα indian spec αυτοκίνητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που εξάγει η εταιρία σε Ευρώπη. Κάντε λίγο υπομονή και μην πιστεύετε φήμες για τα maruti suzuki
-
Ενταξει μικρες αλλαγες οπως παντα.
Ας περιμενουμε τα ευρωπαικα να δουμε τι θα δουμε.Εγω θα περιμενα 6 ταχυτο κιβωτιο, και αισθητηρα τυφλης γωνιας στους καθρευτες.
Ισως μικρο αλλαγες επισης σε ηχομονωση, αναρτηση και φρενα. -
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να είναι τόσο ανασηκωμένο το αμάξωμα και ειδικά προς τα πίσω φαίνεται σαν να το έχουν τραβήξει προς τα πάνω. Σαν να έχει φάει κλωτσιά από πίσω.
Χάλασε ο κόσμος να το κατεβάσουν λίγο να δείχνει κάπως ποιο ισορροπημένο στο μάτι;
-
Μάλλον θα κάνει παπάδες με τον 1.0 Τ και το 6άρι σασμάν και το έχουν στήσει για Drugster ...εμένα τώρα γιατί μαρέσει με αυτές τις μαύρες ατσάλινες ζάντες
-
Παιδιά μην τρελενεστε τα ινδικά είναι πιο ψηλά λόγω προδιαγραφών οδικού δικτύου. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα.
-
καλησπερα σας!
ειχα καιρο να γραψω και επανερχομαι με ενα γρηγορο αλλα πολυ σημαντικο review, την καταναλωση μου εως σημερα!
ολες οι μετρησεις εχουν γινει απο γεμισμα σε γεμισμα και παντα βαζω vpower. μεχρι στιγμης εχω κανει 3600χλμ.ΛΙΤΡΑ/100
5,53 αθηνα, 250χλμ επαρχιακος
6,18 αθηνα full
6,30 αθηνα, εθνικη αθηνα-πατρα
5,21 εθνικη αθηνα πατρα,επαρχιακος
6,52 αθηνα full
5,89 αθηνα, 200χλμ επαρχιακος
5,89 300χλμ επαρχιακος, αθηναο μετρητης καταναλωσης κλεβει 0,5-0,7 λιτρα/100
δεν πιεσα ποτε το αμαξι, στην Αθηνα χαλαρα, στους επαρχιακους 80-100 χαλαρα, μονο μια φορα το πατησα λιγο εθνικη αθηνα- πατρα (150-160)και φαινεται στην καταναλωση...η αληθεια ειναι οτι το περιμενα πιο οικονομικο, πολυ πιο οικονομικο και εχω φαει ξενερα... αλλα και παλι σκεφτομαι οτι ειναι σε καλα επιπεδα σε σχεση με αλλα. τουλαχιστον εχει πολλα καλα οπως εχω πει στο αρχικο review
-
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ελαφρως πιο τσιμπημενες οι καταναλωσεις συγκριτικα με αυτα που παρουσιαζουν αλλοι ιδιοκτητες σε σελιδες σχετικες με την καταναλωση.
Ισως ο τροπος που το οδηγεις ή αν εχεις πολλους ανηφορικους δρομους.Το 0,7 λιτρα διαφορα απο το τριπ μου φαινεται υπερβολικο.
Απο φρεναρισμα πως το βλεπεις;
-
Σίγουρα δεν είναι για ξενέρα αυτές οι καταναλώσεις.. Είναι σχεδόν καταναλώσεις πετρελαίου γι αυτό το μέγεθος αμαξώματος
Κι εμένα στο Ιγκνις εκεί κοντά είμαι - λίγο παρακάτω 5.3-5.8 παίζουν τα γεμίσματά μου -
Συγνώμη που θα το πω έτσι κύριοι, αλλά αν δεν μας κοροϊδεύετε μάλλον μας δουλεύετε....βενζινοκίνητο που έκαψε 6,5 λίτρα μέσα στην Αθήνα και το θεωρείτε τσιμπημένο? Πλάκα μας κάνετε?
-
Με τραβηγμα γραμμικο ως τις 6.000 σ.α.λ και χωρις τρακα τρουκα.
-
Κι εγώ είμαι προβληματισμένος γιατί στα τελευταία τρία γεμίσματα που το έχω μετρήσει είχε κατανάλωση 7,3 με 7,7 λ/100χλμ. Η χρήση είναι μόνο Αθήνα με φανάρια και μποτιλιαρίσματα και το αμάξι με τον 1.0t κινητήρα. Το δε trip computer δεν το είχα μηδενίσει από πέρυσι και έδειχνε 6 λ/100χλμ. Χθες φούλαρα πάλι και το μηδένισα για να δω τι θα γράψει.
-
Ο χρήστης dhzou έγραψε:
Κι εγώ είμαι προβληματισμένος γιατί στα τελευταία τρία γεμίσματα που το έχω μετρήσει είχε κατανάλωση 7,3 με 7,7 λ/100χλμ. Η χρήση είναι μόνο Αθήνα με φανάρια και μποτιλιαρίσματα και το αμάξι με τον 1.0t κινητήρα. Το δε trip computer δεν το είχα μηδενίσει από πέρυσι και έδειχνε 6 λ/100χλμ. Χθες φούλαρα πάλι και το μηδένισα για να δω τι θα γράψει.Δε μου φαίνεται παράλογο το 7.3-7.7 για το τούρμπο, το ατμοσφαιρικό 1.2 για συνθήκες πόλης σίγουρα είναι 1-1.5 λίτρο κάτω
-
Ρε τι λέτε; Μιλάμε για εκπληκτικές καταναλώσεις!
Στάλθηκε από το CUBOT NOTE Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά να υπολογίζετε και την κλεψιά των βενζιναδων
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Παιδιά να υπολογίζετε και την κλεψιά των βενζιναδωνΤο σκέφτηκα αλλά τι σκατά, όλοι κλέβουν;
-
Παιδιά 7άρια μέσα στην πόλη με βενζίνη, για να σας χαλάει, μάλλον μηχανή οδηγούσατε πριν. Ακόμη και τα 6 εκτός πόλης (με ταχύτητες μαξ 100 βέβαια) είναι πολύ καλά.
-
Μπορείτε να ταξιδεύετε με 100;;;;;
Μόνο που το σκέφτομαι νιώθω ότι πνιγομαι!!!
Λέω για ανοιχτό δρόμο όχι σε επαρχιακό. -
Τι 6 λιτρα με ταχυτητες 100 χλμ.
Η μπαλεναρα ρε;4 λιτρα εχει το τουρμπατο χιλιαρι με ταχητες 100 χλμ
Στα 140 καταναλωνει 6 λιτρα
Το τουρμπο ε, οχι το πιο οικονομικο υβριδικο ατμοσφαιρικο -
Μια χαρά καταναλωσεις ειναι μην τρελενεστε.Υπολογιστε οτι ειναι χειμωνας που σημαίνει αυξηση καταναλωσης.Εγω με το S cross diesel all grip εχω 6 λιτρα με 80% εκτός πόλης...
Suzuki Baleno II