-
Λογικά θα μπορούν με κάποιο τρόπο να επαναπρογραμματίσουν την ecu για να βλέπει χαμηλότερες πιέσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε ένα ινδικό φόρουμ που διάβαζα προτείνουν χαμηλότερες πιέσεις. 41 μην του βάζεις. Εγώ πιστεύω ότι στο 36-35 είναι οκ. Απλά αν πέσεις στο 32 και κάτω θα βαράει και θα θέλει συχνό συμπλήρωμα.
Να σας ρωτήσω, στο infotainment ή ένδειξη της ώρας είναι σωστή; Πάντα χάνει την ώρα και δεν μπορώ να το φτιάξω. Σαν να πήγαίνει με παγκόσμια ώρα. Έχετε το ίδιο θέμα;
Επίσης στην Αγγλία προσφέρεται με δορυφορικό ραδιόφωνο. Σε εμάς δεν παίζει αυτή η επιλογή έτσι;
-
Διαβάζω λετε για πολύ μικρή κατανάλωση για κίνηση στη πολη με 5.4λτ νομίζω είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία του σωστά?
Επίσης ειναι κ με 5ντάρη κιβώτιο δηλαδή αν ήταν 6χητο πόσο θα ειχε μικτή ας πούμε??
Ειδικά το 1.0 turbo θα έπρεπε να έχει 6άρη νομίζω
Με 90-100 σε ευθεία με 5η έχετε δει πόσο καίει?
Εντωμεταξύ πως έχουν καταφέρει να το κάνουν να ζύγιζει μονο 940 κιλα χωρίς να εχει αντίκτυπο ας πούμε στην παθητική ασφάλεια μου κανει εντύπωση
Βέβαια βλέπω εχει πάρει 3 αστερια με 80% στην κατηγορία Adult Occupant και 4 αστέρια με 85% με το safety pack -
Εχει μια διάφορετικη, πιο συγχρονη σχεδιαση στη δομη του αμαξωματος του που δεν χρησιμοποιει καθετους συνδεσμους ενισχυσης ( οι οποιοι προσθετουν αρκετο βαρος), εχει λεπτοτερη μονωση σε καποια σημεια και εχει εναν απλο ελαφρυ αλλα καταπληκτικο ατμοσφαιρικο κινητηρα (στις πολυ ελαφριες του εκδοσεις)
Σε προηγουμενες σελιδες γινεται μια περιγραφη.Στο κρας τεστ ειχε καποια προβληματακια με τον χρονο(????) αναπτυξης των αεροσακων κουρτινας αλλα πιθανον εντοπιστηκαν απο τη σουζουκι και εγιναν καποιες αλλαγες. Τελικα ομως δεν ειναι σιγουρο πως οι αλλαγες αυτες ειχαν ως αντικειμενο τους αεροσακους κουρτινας. Απλα ανεφεραν οτι εγινε αναβαθμιση στο λογισμικο των αεροσακων του αυτοκινητου. Δεν εχει ξαναδοκιμαστει. Στη συγκρουση με την κολωνα εδειξε καπως μια ενδοτικοτητα να το πω (κακως), σε σχεση με τα κορυφαια της κατηγοριας του οπως το νεο πολο αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αξιοπρεπες κσι συγχρονο.
-
Φυσικά το θαύμα στο βάρος δεν αφορά μόνο το μπαλένο αλλά και όλα τα νέας γενιάς σουζούκι.
Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι πρόκειται για εντελώς νέο προτζεκτ σε σασί, σχεδίαση, μοτέρ. Δεν βασίστηκε πουθενά δεν είναι φασόν όπως τα vag και δεν μοιάζει σε κανένα όπως τα περισσότερα σύγχρονα best sellers που αντιγράφει ο ένας τον άλλον. Εντάξει θα μπορούσε να είναι πιο premium μέσα και να έχει ένα 6αρι σαζμάν και να φτιάχνεται και Ιαπωνία ή Ευρώπη αλλά τότε θα μιλάγαμε για άλλο προτζεκτ.
Πάντως το ignis και ειδικά το σουιφτ είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και πριμιουμ στο εσωτερικό τους. Αλλά εντάξει δεν μπορείς να τα έχεις και όλα.
Π.χ. αν είχε καταφέρει η φορντ π.χ. να έχει το φιέστα με τους χώρους του μπαλένο θα ήταν τέλειος συνδυασμός για εμένα. Αλλά καμία σχέση. Θέλω να δω το ιμπιζα που υποτίθεται ότι μεγάλωσε πώς τα πάει σε σχέση με το μπαλενο. -
Στο επισημο site στα αξεσουάρ υπαρχει body kit και εναλλακτικες ζαντες που το ομορφαινουν
Δεν ξερω ποσο κοστιζουν βεβαια ολα αυτα
Οι μαμισιες ζαντες δεν μου αρεσουν καθολου
Ειναι λιγο ασχημουτσικη η μουρη του αλλα
εχει τοσα καλα που το προσπερνας -
Στο Σουιφτ πάντως για το βάρος, στανταρ έχουν κόψει απο την ηχομόνωση.
Θόρυβος μη αποδεκτός για αυτοκίνητο του 2017 ή της συγκεκριμένης κατηγορίας. -
Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια άποψη, αλλά διαπιστώνω ότι το baleno δεν το 'παίζουν' στα δυνατά συγκριτικά που βλέπουμε στα περιοδικά. 4μετρα είναι, στην κατηγορία των σούπερ μίνι ανήκει, 1000αρι 3κύλινδρο, γιατί να μην υπάρχει σε συγκριτικά με φιέστα, ίμπιζα, πόλο, i2 κτλ κτλ. Μόνο αφού βγήκε μπήκε σε 1-2 συγκριτικά και μετά τίποτα.
Δεν νομίζω να μην διαθέτει η αντιπροσωπεία.. -
Η αλήθεια είναι ότι το περιφρονούν λίγο. Μάλλον λόγω ονόματος και μεγέθους (της suzuki) και γιατί αν τα βάλεις κάτω και μιλήσεις καθαρά με νούμερα είναι μακράν το πιο value for money, πράγμα που δε βολεύει για τα συμπεράσματα που θέλουν να παρουσιάσουν.
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο τοπ 5 της κατηγορίας αν το διαφήμιζαν. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι αγοραστές της κατηγορίας αγνοούν την ύπαρξή του.
-
Η 'περιφρόνηση' πολλών αυτοκινήτων από τον Ελληνικό ειδικό τύπο οφείλεται σε πολλούς λόγους.
Αν κάτσουμε να αναλύσουμε τώρα όλους αυτούς τους λόγους θα γράψουμε βιβλία...Από εκεί και πέρα το Baleno εγώ θεωρώ ότι είναι το πλέον VFM αυτοκίνητο.
Προσφέρει πολλά, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
Ωστόσο απευθύνεται και σε συγκεκριμένο πελατολόγιο.
Προσωπικά ανήκω σε αυτό το πελατολόγιο... -
Επίσης το σνομπάρουν και οι ίδιοι οι Ιάπωνες μιας και είναι το πρώτο σουζούκι που εισάγεται ιαπωνία από Ινδία. Παρακολουθώ κάποια κανάλια στο youtube με translator και σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν, ενώ για το swift μιλάνε για τα καλύτερα λόγια.
Θα το δούμε άραγε σε παραλλαγή baleno sport με 1.4Τ?
Βρήκαμε facts book για το baleno ή κάποιο τεχνικό βιβλίο με πιέσεις, τουρμπίνες, διαστάσεις εξάτμισης, αεροδυναμική κτλ κτλ; -
Χρόνια τώρα ο 'ειδικός τύπος' προωθεί τα αυτοκίνητα, ανάλογα με το 'κασέρι' που πέφτει από τα τμήματα δημοσίων σχέσεων των αντιπροσωπειών. Τα έχουμε πει αυτά, τα έχουμε δει και είναι γνωστά 'στην πιάτσα'.
Είναι δε πολύ εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος (που σκαμπάζει λίγο από αυτοκίνητα): Κάνει ένα test drive (κανονικό, όχι 10'΄τον γύρο του ΟΑΚΑ) και μετά διαβάζει το τεστ για το ίδιο αυτοκίνητο...και συνήθως διαπιστώνει αρκετές (έως και μεγάλες) διαφορές!
-
Βέβαια εξαρτάται και από το αν υπάρχει δημοσιογραφικό για δοκιμή...
-
Πάντως, οδηγώντας γερμανικά (vw/audi) διαφορετικών τιμών και ιαπωνικά διαφορετικών τιμών (suzuki/lexus) τα τελευταία χρόνια, μη έχοντας σοβαρά θέματα με τα γερμανικά, δε βρίσκω υπερβολικά τα τεστ που τα υπερψηφίζουν. Και όσο και αν τσιρίζουμε εμεις, για ενα διαβολικό λόγο, ασιατες, ιταλοι, γαλλοι κατασκευαστες, τους γερμανούς έχουν ως benchmark (γαλλοι το γκολφ επειτα απο ΖΧ εποχή, αλφα τη μπε-εμ-βε, κορεα γιοματη γερμανούς.. απλά αναφορικά)
-
Δεν υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. Το κάθε αυτοκίνητο έχει τα δυνατά του σημεία, για παράδειγμα η Giulia είναι το σημείο αναφοράς στην οδική συμπεριφορά στην κατηγορία D. Αυτό που έχουν πετύχει οι Γερμανοί είναι εμπορική επιτυχία.
-
Ένα συγκριτικό http://auto-internet.gr/?auto7/3417/� ... E%BB%CE%AE
εδώ με fabia
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... -baleno-12και εδώ με ibiza (2016)
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... erissotero -
realzus, σίγουρα, δεν υπάρχουν θέσφατα και απόλυτες αλήθειες. Μια γενική υποκειμενική παρατήρηση έκανα.
Ωστόσο, για την εξέλιξη της Τζουλια, ειναι κοινό μυστικό οτι η 3αρα ήταν το σημέιο αναφοράς τους. Ασία, στο λίγο που ενεπλάκην στην εξελιξη ινφοτεϊνμεντ για κατασκευαστη, όλες οι αναφορές (ω ναι, ακόμα και στον αϋλο τομέα) ήταν από Γερμανία. -
https://www.youtube.com/watch?v=e6Ryxrm_JKs
South Africa reviewΣε αυτό το post σε ινδικό σαιτ, δείτε την έκδοση Sigma που είναι η πιο φτωχή που διαθέτουν στην Ινδία.
http://www.team-bhp.com/forum/test-driv ... -life.htmlΤέλος, δείτε εδώ συγκριτικό τεστ συγκρούσεων σε ίδια αμάξια με εκδόσεις με και χωρίς αερόσακους
https://www.drivespark.com/four-wheeler ... 15160.htmlΤο baleno ακόμα και στην έκδοση χωρίς αερόσακους τα πάει εξαιρετικά σε σχέση με άλλα δημοφιλή αμάξια που παίρνουν 0 αστέρια στις εκδόσεις χωρίς αεροσακους.
-
Απο το πρωί μου έχει ανάψει το λαμπάκια ένδειξης χαμηλής πίεσης ελαστικών. Τσέκαρα την πίεση και είναι κανονικά. Το έχει πάθει κανένας άλλος τι πρέπει να κάνω τι άλλο να τσεκάρω πριν πάω στην αντιπροσωπία?
-
Τι πιέσεις έχεις δηλαδή;
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
Απο το πρωί μου έχει ανάψει το λαμπάκια ένδειξης χαμηλής πίεσης ελαστικών. Τσέκαρα την πίεση και είναι κανονικά. Το έχει πάθει κανένας άλλος τι πρέπει να κάνω τι άλλο να τσεκάρω πριν πάω στην αντιπροσωπία?Διάβασε το βιβλίο οδηγιών, θα πρέπει να λέει κάπου διαδικασία για να ορίσεις την τωρινή πίεση ως τη σωστή.
Suzuki Baleno II