-
Τον κλασσικό σάπιο συναγερμό της ΜΕΤΑ, του 100€ρου. Ευχαριστώ παιδιά, να είστε καλά.
-
Ωχ! Για αυτό ρώτησα! Τον ίδιο έχω...
-
Δηλαδή, οι συναγερμοί που κάνουν 300 ευρώ, σαν αυτούς που υπάρχουν σε διάφορους διαμορφωτές (η Ford, για παράδειγμα, έχει τον THATCHAM CAT 1), θα έκαναν κάτι παραπάνω;
Δεν το λέω αντιπαραθετικά, απορία εκφράζω.
-
Δεν ξέρω να σου απαντήσω..
-
Κανένας συναγερμός δεν κάνει τίποτα (εκτός εαν έχει τράκερ και δεν μπορούν να το βρούν), εαν οι κλέφτες ξέρουν την δουλειά τους. Οι συναγερμοί είναι αποτρεπτικοί για τα κελφτρόνια....δλδ. ουσιαστικά άχρηστοι.
-
Είχες keyless;
-
Όχι.
-
Κανένας συναγερμός δεν κάνει τίποτα (εκτός εαν έχει τράκερ και δεν μπορούν να το βρούν), εαν οι κλέφτες ξέρουν την δουλειά τους. Οι συναγερμοί είναι αποτρεπτικοί για τα κελφτρόνια....δλδ. ουσιαστικά άχρηστοι.
Δεν ισχύει αυτό και το έχουμε ξανασυζητήσει. Υπάρχουν συναγερμοί που μπλοκάρουν το αυτοκίνητο με 100 τρόπους. Βέβαια αν έρθουν με φορτηγό και το φορτώσουν, θα βαράει η σειρήνα μεν, αλλά πάλι θα το πάρουν.
Κρίμα για το Baleno του ανθρώπου. Μακάρι να αποζημιωθεί 100%!
-
Δεν ισχύει αυτό και το έχουμε ξανασυζητήσει. Υπάρχουν συναγερμοί που μπλοκάρουν το αυτοκίνητο με 100 τρόπους.
Και με 1000 να το μπλοκάρουν, εαν οι κλέφτες τον απενεργοποιήσουν δεν έχει καμία σημασία. Δεν αναλύω περισσότερο, για ευνόητους λόγους.
-
Και πλέον δεν μπορείς να βάλεις και αντικλεπτικό μπαστούνι στο τιμόνι βρε παιδί μου.
Έχουν κάνει τα τιμόνια τόσο χοντρά που δεν χωράει μπαστούνι για να το πιάσει.
Εγώ στην οικογένεια έχω και πικρή εμπειρία από κλοπή που ποτέ δεν πήραμε τα χρήματα, άστα βράστα.
-
Ναι τέτοια λέγε μου εσύ Νίκο!!
-
REALZEUS wrote:
Δεν ισχύει αυτό και το έχουμε ξανασυζητήσει. Υπάρχουν συναγερμοί που μπλοκάρουν το αυτοκίνητο με 100 τρόπους.
Και με 1000 να το μπλοκάρουν, εαν οι κλέφτες τον απενεργοποιήσουν δεν έχει καμία σημασία. Δεν αναλύω περισσότερο, για ευνόητους λόγους.
Δεν μπορούν γιατί δεν ξέρουν που είναι και πως γίνεται. Μιλάω για καλούς after market.
-
Δια, επειδή με ενδιαφέρει αυτό που λες, περί καλού after market, μήπως μπορείς να με κατατοπίσεις;
-
Κι εμένα, πόσο κοστίζει ένας καλός κι αξιόπιστος συναγερμός;
-
Ναι τέτοια λέγε μου εσύ Νίκο!!
Δεν νομίζω να πέσεις στην ίδια περίπτωση με την δική μας. Και δεν ξέρω και αν έχουν αλλάξει τακτικές οι ασφαλιστικές.
Ας μην είμαστε αρνητικοί. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να τρέξεις διαδικασίες και να πιέζεις τους εμπλεκόμενους να κινηθούν ποιο γρήγορα.
Επίσης αν έχεις Νομική Προστασία, ζήτα τηλέφωνο δικηγόρου και ζήτα νομικές συμβουλές.
Και σε κάθε περίπτωση αν έχεις απορίες να τις γράφεις και εδώ για να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε.
-
Είναι οι γνωστές μάρκες της αγοράς φίλε, Clifford κλπ. Εξαρτάται ποιο μοντέλο θα βάλεις και με τι δυνατότητες (πολλαπλό κλείδωμα κινητήρα, αισθητήρα κλίσης, ραντάρ εσωτερικού χώρου, παγίδευση θυρών, περιμετρικό ραντάρ, anti-hijacking, απομακρυσμένο σβήσιμο κινητήρα, απομακρυσμένο κλείδωμα, εντοπισμός μέσω GPS κλπ). Εγώ έπινα νερό στο όνομα της Brain Lock, αλλά έκλεισε δυστυχώς.
-
Κρίμα για το Baleno του ανθρώπου. Μακάρι να αποζημιωθεί 100%!
+1000
-
Κρίμα nontas, εύχομαι να αποζημιωθείς τάχιστα και να'χεις την υγειά σου να πάρεις καλύτερο!!
Πάντως, σα να'χουν βάλει τα Suzuki πολύ στο μάτι τελευταία.. Διάβασα κρούσματα και με το Vitara.
-
Το vitara που διάβασες, το πήραν μέρα μεσημέρι. Το ενός μηνός Ignis του γείτονα, ομοίως. Κοινός παρονομαστής το ξεκλείδωμα με τηλεκοντρόλ, θα πω εγώ.
-
Ειναι το ιδιο και το keyless entry;, με τον τηλεχειρισμο;;;;;;;
Μαλλον βρηκαν αντικελιδι ηλεκτεονικο
Suzuki Baleno II