-
Ωραίο παιχνίδι με καλό στήσιμο. Καίει αρκετά και μαλλον δύσκολο να βρεθεί ένα απείραχτο χωρίς φώτα Lexus και μαστροθανασηςJDM look.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίο αμαξάκι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ωραίο παιχνίδι με καλό στήσιμο. Καίει αρκετά και μαλλον δύσκολο να βρεθεί ένα απείραχτο χωρίς φώτα Lexus και μαστροθανασηςJDM look.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καιει πολυ ??? βασικα βλεπω απο το spritmonitor οτι καιει τα ιδια με το civic , δεν ξερω αλλα νομιζω οτι απο το 1.8 τουρμπο που εχω τωρα ολα μου φαινεται οτι καινε λιγο...
-
Απο σοβαρά αυτοκινητα γιατι πεφτεις σε κατηγορία γκαζοκουβα; Ειδικά σε μεταχειρισμένο υπάρχει περίπτωση ο ιδιοκτήτης του να μην το είχε κακομεταχειριστει;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Απο σοβαρά αυτοκινητα γιατι πεφτεις σε κατηγορία γκαζοκουβα; Ειδικά σε μεταχειρισμένο υπάρχει περίπτωση ο ιδιοκτήτης του να μην το είχε κακομεταχειριστει;βασικα υπαρχει το εξης θεμα : τα χρηματα δεν τα εχω στο χερι μου τωρα , μου τα χρωστανε και τα περιμενω σχετικα αμεσα . Θελω να εχω μια εναλλακτικη σε περιπτωση που δεν μου τα δωσουν ολα κτλ
δεν μου αρεσει εμφανησιακα το swift και μεσα ειναι λιγο μεχ.. αλλα δεν μπορω να παρω αυτοκινητο που θα ειναι ψοφιο και ελεγα να το εχω για εναλλακτικη .
-
Δυστυχως δεν εχω αγορασει ακομη αυτοκινητο . ..
Οποτε εχω μια -δυο ερωτησεις ακομη αν μπορειτε... αυτοκινητα μα εγκατεστημενο αεριο να τα αποφυγω?
Βρηκα ενα civic με καλη τιμη απο ιδιωτη και εχει εγκατεστημενο συστημα αεριου
Ειναι στα 7800 ευρω αλλα με λαστιχα σχετικα καινουργια 9000 χλμ και αεριο που μπηκε μαζι με τα λαστιχα συν πληρωμενα τελη για το 2016 , αρα οθσιαστικα ειναι στα 7500 μειον τα λεφτα για τα λαστιχα που θα αλλαζα πιθανοτατα)Λετε να το κοιταξω ? απο τις φωτο φαινεται αξιοπρεπες μεσα εξω με ελαχιστα μικροθεματακια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7126108/ -
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ! Δεν ξερω τι τιμες εχουν σαν μετ/σμενα αλλα φαινεται προσεγμενο. Εχω μονο μια απορια. βαζεις αεριο και λάστιχα σε ένα αμαξι που θα το αλλαξεις σε 1 χρονο ? Αντε για τα λάστιχα για λογους ασφαλειας καλα εκανε ο ανθρωπος και τα αλλαξε. δεν τον κατηγορω. επισης πληρωνεις και τα τελη του 2016 ενώ περιμενεις το νέο αποκτημα ? ρωτησε τον από περιεργεια.... Εγω λεω καλοριζικο από τωρα φιλε μου εάν τα βρειτε.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ! Δεν ξερω τι τιμες εχουν σαν μετ/σμενα αλλα φαινεται προσεγμενο. Εχω μονο μια απορια. βαζεις αεριο και λάστιχα σε ένα αμαξι που θα το αλλαξεις σε 1 χρονο ? Αντε για τα λάστιχα για λογους ασφαλειας καλα εκανε ο ανθρωπος και τα αλλαξε. δεν τον κατηγορω. επισης πληρωνεις και τα τελη του 2016 ενώ περιμενεις το νέο αποκτημα ? ρωτησε τον από περιεργεια.... Εγω λεω καλοριζικο από τωρα φιλε μου εάν τα βρειτε.πολυς κοσμος (για τα τελη) το κανει για να σε δελεασει να το παρεις. για τα λαστιχα εγω δεν θα το διακινδυνευα να μεινω ενα χρονο χωρις σωστα λαστιχα ακομη και να αν ηξερα οτι θα το πουλησω.
για το αεριο ειναι η ερωτηση.... εκει μου φαινεται περιεργο. βεβαια υπαρχει κοσμος με αρκετα λεφτα που δεν σκεφτεται οπως εγω και εσυ. αλλαζει τα αμαξια για πλακα και χωρις πολλα πολλα. πχ του εκατσαν λεφτα στο ενδιαμεσο και σου λεει σιγα μην ασχοληθω.... ετσι φιλος μου εδωσε ενα μικρο αυτοκινητο που ειχε και πηγε σε μτχ bmw 320 την οποια ξαναδωσε σε 2 χρονια σε αψοξη κατασταση και τιμη χωμα γιατι βρηκε πολυ καλυτερη δουλεια και πηρε ενα mazda CX7 suv 2300cc .. δεν ξερω πως σκεφτεται ο κοσμος.
το θεμα ειναι αν ειναι αξιοπιστο ενα τετοιο συστημα αεριου ή να περιμενω ζημιες και τρεξιματα...
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
πολυς κοσμος (για τα τελη) το κανει για να σε δελεασει να το παρεις. για τα λαστιχα εγω δεν θα το διακινδυνευα να μεινω ενα χρονο χωρις σωστα λαστιχα ακομη και να αν ηξερα οτι θα το πουλησω.
Για τα λάστιχα το εγραψα και εγω. ουτε 1 μερα , όχι 1 χρονο.
για το αεριο ειναι η ερωτηση.... εκει μου φαινεται περιεργο. βεβαια υπαρχει κοσμος με αρκετα λεφτα που δεν σκεφτεται οπως εγω και εσυ. αλλαζει τα αμαξια για πλακα και χωρις πολλα πολλα. πχ του εκατσαν λεφτα στο ενδιαμεσο και σου λεει σιγα μην ασχοληθω.... ετσι φιλος μου εδωσε ενα μικρο αυτοκινητο που ειχε και πηγε σε μτχ bmw 320 την οποια ξαναδωσε σε 2 χρονια σε αψοξη κατασταση και τιμη χωμα γιατι βρηκε πολυ καλυτερη δουλεια και πηρε ενα mazda CX7 suv 2300cc .. δεν ξερω πως σκεφτεται ο κοσμος.
περασαν αυτές οι εποχές φιλε μου.
το θεμα ειναι αν ειναι αξιοπιστο ενα τετοιο συστημα αεριου ή να περιμενω ζημιες και τρεξιματα...
Κανε κατι απλο. Δες πρωτα το αυτ/το εάν είναι Ο.Κ. και εάν είναι όλα καλα και τα βρειτε στο οικονομικο, δες ποιας εταιρειας είναι και μαθε για αυτην. και για την εταιρεια αλλα και για αυτον που το εγκατεστησε. με 850ε που λεει ειναι μια μεση λυση. ουτε φθηνη των 500ε ουτε ακριβη των 1500 ε.
-
το προβλημα ειναι οτι εχω δει πολλα αυτοκινητα και το πολυ 2 να αξιζαν και αυτα εξαφανιστηκαν την επομενη μερα , ουτε να το σκεφτω δεν προλαβα. Ομως για το καθενα εχασα ενα πρωινο.οποτε προσπαθω να αποφυγω φασεις που θα με κανουν να χασω 2-3-4 ωρες και να κοψω τα σκαρτα απο πριν.
Μπα νομιζω οτι ασχετως κρισης παντα υπαρχουν καποιοι που βγαζουν χρημα . το παραδειγμα που σου εθεσα με το φιλο μου ειναι φετινο
-
Το ποιο πιθανό για να το πουλάει είναι ότι του έχει βγάλει πρόβλημα το αέριο.
Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω αν κρίνω από ένα συνάδελφό μου που έβαλε αέριο σε Daihatsu Sirion μοντ. 2011, το 2013 σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και του έχει βγάλει προβλήματα και του έχει μείνει αρκετές φορές. Κάποια στιγμή του έμεινε και στο γκαράζ της εργασίας και έτρεχαν κάτι νερά από κάτι σωλήνες.Άρα και συνεπώς εστιάζεις στην εγκατάσταση αερίου. Μπορεί εκεί να υπάρχει θέμα.
-
επειδη ειμαι τελειως αναποφασιστος τελικα... αν παω για μικροτερο αυτοκινητο, το Citroen ds3 1.6 120HP τι λεει σαν αυτοκινητο? το εχει κανεις ?
-
Με τον συγκεκριμένο κινητήρα ντίζελ , δύσκολα γιατί είναι καινούργιος .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Με τον συγκεκριμένο κινητήρα ντίζελ , δύσκολα γιατί είναι καινούργιος .Βενζινη ειναι 1600 ατμοσφαιρα 120 αλογα. Μοντελο του 2010 αρα πιο καινουργιο και λιγοτερα χλμ απο τα honda και fiat που κοιταω. Πολυ προσεγμενο~ ιδια τιμη.
Το μεγεθος μαλλον δεν με πςιραζει γιατι θα υπαρχει μεγαλο αυτοκινητο στους γονεις μου να δανετω αν χρειαστει. Το θεμα πατηματος στον δρομο και γκαζιου με ααπασχολει..φοβαμαι οτι τα μικρα δεν ειναι 100% αυτοκινητα οοπως ενα μεγαλυτερο..
Το εχει οδηγησει κανενας ;
-
Λοιπον ... Δοκιμασα ενα ds3 1.6 120hp. Εντυπωσιαστηκα και νομιζω θα ξεχασω ιδεες περι μεγαλυτερων αυτοκινητων. Το συγκεκριμενο φαινεται εξαιρετικο μεσα εξω και αν ο μηχανικος δωσει το ΟΚ μεγεια μου..
-
Λοιπον για οσους παρακολουθησαν την κουβεντα : τελικα μεταξυ τριων ημουν, ενα τεταρτο πηρα . το ds3 . ο μηχανικος το εβγαλε οτι ειναι εξαιρετικο με μονη υποχρεωση να αλλαξω λαστιχα.
Ευχαριστω πολυ οσους απαντησαν στο θεμα, η κουβεντα μας με βοηθησε!
-
Καλοτάξιδο το Γαλλικό!...
Πολύ όμορφο, ξεχωρίζει, είναι σβέλτο και με πολύ καλό κινητήρα. Δοκιμασμένος και πολυφορεμένος.Αν βρεις χρόνο κάποια στιγμή, ρίξε μία ματιά στα ηλεκτρονικά του. Λογικά πρέπει να είναι της BOSCH.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλοτάξιδο το Γαλλικό!...
Πολύ όμορφο, ξεχωρίζει, είναι σβέλτο και με πολύ καλό κινητήρα. Δοκιμασμένος και πολυφορεμένος.Αν βρεις χρόνο κάποια στιγμή, ρίξε μία ματιά στα ηλεκτρονικά του. Λογικά πρέπει να είναι της BOSCH.
Να σαι καλα σημερα το πηγα στην citroen και μου ειπαν οτι ειναι παρα πολυ καλο και μηχανικα και ηλεκτρολογικα με καινουργιο πολλαπλασιαστη , σετ δισκου συμπλεκτη (κοπελα οδηγος στην πολη...) και μπαταρια και μολις περασμενο απο το μεγαλο σερβις . αυτα αλλαχθηκαν πριν 750 χλμ οταν εγινε το σερβισ
Αμορτισερ στο 85%μπρος 83%πισω απο οτι εδειξε η μετρηση σημερα(
-
Μια χαρά τιμή!...
Θα το ευχαριστηθείς γιατί έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία που θα τα εκτιμήσεις δηλ. χώροι, ορατότητα και φυσικά αίσθηση πολύ ποιοτικού αυτοκινήτου με πολύ καλή οδική συμπεριφορά.
Αφού έχει και BOSCH ηλεκτρονικά δεν θα έχεις ανησυχία, για τυχόν ηλεκτρονικά τερτίπια.
Επίσης θα εκτιμήσεις την πολύ καλή βαφή. Οι Γάλλοι προσέχουν πολύ τις βαφές τους.Θα δεις ότι τα 120 άλογα που έχει, κινούν ιδιαίτερα σβέλτα το αυτοκίνητο και έχει και καλές επιταχύνσεις.
Επιπλέον δεν θα έχεις καταναλώσεις τούρμπο, ούτε ανησυχία για τυχόν Γαλλικά τουρμποπροβλήματα.Εγώ είχα το 2002 το 206/1600/120hp και ήταν πύραυλος (0-100, 9.8'' και κάπου στα 200km/h τελική!)
Κάπου εκεί θα παίζεις και εσύ ή και καλύτερα. Αλλά εγώ ήμουν με ηλεκτρονικά SAGEM και υπήρχε θέμα σοβαρό.Φιλική συμβουλή. Μην πειράξεις: Ανάρτηση (αμορτισέρ/ελατήρια) , Διάσταση ζαντών ή ελαστικών με χαμηλότερα προφίλ.
Καλοτάξιδο να είναι και περιμένουμε εντυπώσεις και φωτό!...
-
Καλοτάξιδο το γαλλιδάκι,είναι όμορφο αυτοκίνητο!Και η τιμή καλή ακούστηκε
Αγορα μεταχειρισμενου . Μεταξυ 3...