-
Ναι αλλα αν ειναι στο πισω μερος (πορτμπαγκαζ) δεν νομιζω οτι επηρεαζει .. ή κανω λαθος ? (να μαθω προσπαθω :-))
-
Στους δρόμους η πιο συνηθησμένη μορφή σύγκρουσης δύο οχημάτων είναι όταν ένα όχημα χτυπά από πίσω ένα προπορευόμενο λόγω εσφαλμένης εκτίμησης του οδηγού του... ως προς την ταχύτητα του μπροστινού. Σε μια τέτοια περίπτωση εάν εσύ ήσουν ο μπροστινός ξέρεις πως θα συμπεριφέρονταν το ήδη καταπονημένο αμάξωμα του οχήματος σου; Συγνώμη αν φαίνομαι υπερβολικός. Ομως για παράδειγμα και όπως γράφει λίγο πιο πάνω ο Gauss τι νόημα έχει να ελέγχει ένας φανοποιός ένα μεταχειρισμένο για την περίπτωση που αυτό έχει χτυπηθεί; Μόνο για να κατεβάσεις την τιμή που σου το προσφέρουν ή για θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια σου; Στις μάντρες έχει ένα χαμό από αυτοκίνητα που βρίσκονται σε κατάστση ''καινουργή'. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καινούργια και ακόμη περισσότερο πως θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως τέτοια. Φιλικά πάντα .
-
Εγω θελω να ρωτησω το εξης...πως γινεται απ οοοοολα τα ενδιαφερομενα οχηματα να κατεληξες σ ενα της automarin και ενα στουκαρισμενο?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω θελω να ρωτησω το εξης...πως γινεται απ οοοοολα τα ενδιαφερομενα οχηματα να κατεληξες σ ενα της automarin και ενα στουκαρισμενο?καπως μαλλον δεν εξηγηθηκα σωστα...
δεν κατεληξα στην **automarin **αντιθετως λεω πως ΔΕΝ εχει τα αυτοκινητα που θελα ΑΛΛΑ μου αρεσε πως εχουν στησει το μαγαζι, οτι τα αυτοκινητα που εχει ειναι πολυ προσεγμενα και σου επιτρεπει οποιονδηποτε ελεγχο,οπουδηποτε+ testdrive και σου δινει γραπτη εγγυηση (αναλογα το μερος του αυτοκινητου ως και 3 χρονια και δωρεαν σερβισ για 3 χρ.). Εννοω οτι η αντιμετωπιση, που ειχα σε σχεση με καποιες μικρες μαντρες, ηταν μερα με την νυχτα.
Για το **τρακαρισμενο **, φιλολογικα το συζητω σαν ερωτημα 'Ακομη και αν ειναι καλη η τιμη παλι ακυρο να ριξω? ή υπαρχει περιθωριο λογικης στο να το κοιταξω?' Ειναι επικίνδυνο ενα αυτοκινητο που εχει χτυπησει απο πισω?
@nonos Ειδα το ποστ στο αλλο θρεντ σελιδα 17 στους εμπορους με τις καλες συστασεις. Εκει δεν φταιει μονο η automarin . Οσο καλος και να φαινεται ο αλλος το αυτοκινητο θα περασει εξωνυχιστικο ελεγχο και μετα ΑΝ ολα ειναι οπως τα λεει ο πωλητης προχωρας. Αν εχει κανει την παραμικρη αλλαγη-απατη κτλ απο μακρυα και αγαπημενοι
Δεν εχω καταληξει πουθενα,αντιθετως προσπαθω σιγα-σιγα να ξεδιαλύνω το τοπιο γιατι μου φαινεται πολυ μπερδεμα η υποθεση μτχ. Για αυτο ρωταω εδω και ψαχνω σιγα σιγα -
Ο χρήστης conkal έγραψε:
@nonos Ειδα το ποστ στο αλλο θρεντ σελιδα 17 στους εμπορους με τις καλες συστασεις. Εκει δεν φταιει μονο η automarin . Οσο καλος και να φαινεται ο αλλος το αυτοκινητο θα περασει εξωνυχιστικο ελεγχο και μετα ΑΝ ολα ειναι οπως τα λεει ο πωλητης προχωρας. Αν εχει κανει την παραμικρη αλλαγη-απατη κτλ απο μακρυα και αγαπημενοι
Και εγώ το είδα το συγκεκριμένο post ενός αγνώστου που γράφτηκε μία μέρα του Φεβ2014, έκανε 6 ανώνυμα post για την AutoMarin και μετά εξαφανίστηκε.
Σόρυ, αλλά επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για τέτοιες 'φορουμοκαταγγελίες', οι οποίες μετά γίνονται 'σημαία' για αρνητική κριτική.
Ας είχε τα κότσια ο τύπος να γράψει συγκεκριμένα πράγματα και όχι αοριστίες. Αν πράγματι ήταν πελάτης...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ας είχε τα κότσια ο τύπος να γράψει συγκεκριμένα πράγματα και όχι αοριστίες. Αν πράγματι ήταν πελάτης...
Παντως, γενικα καλο ειναι να τα παιρνει καποιος ολα υποψιν και να κρινει αντιστοιχως:-)
η automarin συγκεκριμενα μου ειπε οτι ψιλοαποφευγει κορεα-ιαπωνια ( λογω συμπαθειας στην ευρωπη ) και δεν πολυσυμπαθει τα sport ιταλικα οποτε δεν ξερω αν θα βρω εκει αυτο που θελω οπως και να εχει.
-
Όπως και να έχει εστιάζεις σε αυτό που θέλεις. Όταν το βρεις και το γουστάρεις το περνάς και από καλό έλεγχο και μετά αποφασίζεις.
Απλό.
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,Τα αυτοκινητα που κοιταω ειναι του 2006/2007 και μετα και μεχρι το ανωτατο ταβανι των 7500-8000€
1.το Fiat βravo 1.4T-jet (120 ή μαλλον 150 ΗΡ){παιζει περιπου 5700- 7000€}
2.Kia ProCeed ειτε 1.4 ειτε 1.6 {5300-6500€}
3.Honda Civic 1.8 iVtec {6500-8000€ }Καποιο αλλο ?
Μπορειτε να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω ?
Καλησπέρα και σε σενα. τι αυτοκίνητα-αγγελιες εχεις βρει μεχρι σημερα ? μοιρασου μαζι μας της αγγελιες μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.....
leon 1.4 tsi 125hp το κοιτας ? ή εχεις βαρεθεί τα λεον ?
-
to leon ειναι μια χαρα αυτοκινητο αλλα δεν θελω στην οικογενεια να εχουμε 2 ιδια αυτοκινητα και θελω να δοκιμασω κατι αλλο. Κατα τα αλλα με το λεον ειμαστε υπερευχαρσιτημενοι. Αν εκαιγε λιιγο λιγοτερο και ειχε πιο ωραιο ταμπλω θα ηταν τελειο.
Δεν θα μοιραστω ακομη αγγελιες γιατι μαλλον η αγορα θα γινει τον οκτωβρη οποτε δεν θα ισχυουν λογικα τοτε. Απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος.
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
Εγω θελω να ρωτησω το εξης...πως γινεται απ οοοοολα τα ενδιαφερομενα οχηματα να κατεληξες σ ενα της automarin και ενα στουκαρισμενο?
καπως μαλλον δεν εξηγηθηκα σωστα...
δεν κατεληξα στην **automarin **αντιθετως λεω πως ΔΕΝ εχει τα αυτοκινητα που θελα ΑΛΛΑ μου αρεσε πως εχουν στησει το μαγαζι, οτι τα αυτοκινητα που εχει ειναι πολυ προσεγμενα και σου επιτρεπει οποιονδηποτε ελεγχο,οπουδηποτε+ testdrive και σου δινει γραπτη εγγυηση (αναλογα το μερος του αυτοκινητου ως και 3 χρονια και δωρεαν σερβισ για 3 χρ.). Εννοω οτι η αντιμετωπιση, που ειχα σε σχεση με καποιες μικρες μαντρες, ηταν μερα με την νυχτα.
Για το **τρακαρισμενο **, φιλολογικα το συζητω σαν ερωτημα 'Ακομη και αν ειναι καλη η τιμη παλι ακυρο να ριξω? ή υπαρχει περιθωριο λογικης στο να το κοιταξω?' Ειναι επικίνδυνο ενα αυτοκινητο που εχει χτυπησει απο πισω?
Δεν εχω καταληξει πουθενα,αντιθετως προσπαθω σιγα-σιγα να ξεδιαλύνω το τοπιο γιατι μου φαινεται πολυ μπερδεμα η υποθεση μτχ. Για αυτο ρωταω εδω και ψαχνω σιγα σιγαΚατανοητη η πρωτη παραγραφος.
Στη δευτερη παραγραφο δε με απασχολει καθολου ποσο χαζος ηταν αυτος που πηγε ν αγορασει. Μ απασχολει οτι ο πωλητης πουλαγε σκαρτο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και εγώ το είδα το συγκεκριμένο post ενός αγνώστου που γράφτηκε μία μέρα του Φεβ2014, έκανε 6 ανώνυμα post για την AutoMarin και μετά εξαφανίστηκε.
Σόρυ, αλλά επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για τέτοιες 'φορουμοκαταγγελίες', οι οποίες μετά γίνονται 'σημαία' για αρνητική κριτική.
Αντε σωστο αυτο που λες.. μπορει να εχει προηγουμενα ή να ειναι ανταγωνιστης.. το θεμα ειναι οτι τυχαινει φιλος μηχανικος και του πανε υποψηφιοι αγοραστες αμαξια για ελεγχο....
Λες και ειναι καμια μαντρουλα με 30 αμαξια να διαλεγει τι πουλαει και τι ανταλλαζει.. χαμος γινεται....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στη δευτερη παραγραφο δε με απασχολει καθολου ποσο χαζος ηταν αυτος που πηγε ν αγορασει. Μ απασχολει οτι ο πωλητης πουλαγε σκαρτο...
διορθωνω , δικιο εχεις αλλα δεν προκειται να επιλέξω με κλειστα ματια. Το προβλημα μου ειναι οτι αν πρεπει να αγχωνομαι με μεγαλους σαν την automarin τοτε θα πρεπει να παω σε ιδιωτη μονο γιατι οι μικρες ειναι σαν νεκροταφειο αυτοκινητων...
-
Εγω απλα σου λεω να προσεχεις με τον συγκεκριμενο..θα ταν αδικο να λεμε να μη κοιταξεις ενα αμαξι απο εκει..απλα καλος ελεγχος.. επειδη ακριβως ειναι πολυ μεγαλος εχει και κακα αμαξια αλλα ακριβςω για τον ιδιο λογο θα εχει και καλα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αντε σωστο αυτο που λες.. μπορει να εχει προηγουμενα ή να ειναι ανταγωνιστης.. το θεμα ειναι οτι τυχαινει φιλος μηχανικος και του πανε υποψηφιοι αγοραστες αμαξια για ελεγχο....Λες και ειναι καμια μαντρουλα με 30 αμαξια να διαλεγει τι πουλαει και τι ανταλλαζει.. χαμος γινεται....
Εγώ δεν μπορώ να εγγυηθώ για κανένα αυτοκίνητο που έχει η AUTO MARIN ή ο κάθε ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΣΟΣ στη ΘΗΒΩΝ ή στη ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ στο Κερατσίνι.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι έκανα μία καλή συνεργασία με την συγκεκριμένη επιχείρηση και ο έλεγχος στο αυτοκίνητο έδειξε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Αν βγάλει πρόβλημα αργότερα το αυτοκίνητο, δεν θα το χρεώσω στην AUTO MARIN.
Γιατί ξέρω ότι πήρα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Αλλά και πρόβλημα να βγάλει θα κάνω χρήση της εγγύησης. Απλό.
Αν και η εγγύηση ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.Από εκεί και πέρα ξέρω επίσης, ότι το δικό μου 207 το πήρε κάποιος άλλος πελάτης από την AUTO MARIN, οπότε πάλι κάποιος έκανε μία πολύ καλή συνεργασία, αφού το αυτοκίνητό μου ήταν άριστο.
Με βάση τα παραπάνω δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία γενικεύσεων ή προκαταλήψεων, ειδικά όταν δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την αλήθεια των απόψεων (αφού δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και δημοσιοποιημένες νομικές διαδικασίες).
-
Και καλα κανεις.. ειχες καλη εμπειρια και τη λες..απλα εγω ξαναλεω,ξερω ανθρωπο, ζωντανο μπροστα μου,πως να στο πω... που μου εχει πει τα χειροτερα και εχει δει με τα ματια του και εχουν γραφτει και 5 πραγματα στο αναλογο θεμα και οχι μονο απο εναν. αυτο και τιποτα παραπανω.
οποιος θελει διαβαζει και κρινει. -
Επειδή έχω μάθει να είμαι ειλικρινής και επειδή δεν θέλω να φανεί ότι είμαι ο συνήγορος της AUTO MARIN, ομολογώ ότι δεν θα εμπιστευτώ τα συνεργεία της για τυχόν πρόβλημα ( εκτός αν διαλυθεί εντελώς ) ή για service .
Η εγγύηση για μένα ήταν απλά μία μικρή εξασφάλιση ότι το αυτοκίνητο **μπορεί **να μην έχει και τίποτα.Όχι γιατί έχω κάποια δική μου εμπειρία, αλλά γιατί δεν μου άρεσε μία τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το συνεργείο στην Λεωφ. Αλεξάνδρας και επειδή δεν βρίσκω το λόγο για να εμπιστευθώ ένα FIAT σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία VW που ασχολούνται και με τα μεταχειρισμένα, στα πλαίσια του '3 χρόνια δωρεάν service'.
Άλλωστε ξέρω ποιο εξουσιοδοτημένο της FIAT έκανε τα service του PANDA και τυγχάνει να είναι και στην περιοχή μου (http://www.lamdasa.gr/).
Οπότε προτιμώ να πηγαίνω σε εξειδικευμένο ή και εξουσιοδοτημένο συνεργείο της FIAT, να βάζω συμβατά αναλώσιμα και ανταλλακτικά, οι άνθρωποι να ξέρουν από FIAT και όχι στο 'όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω' του Μαρινάτου.
-
(update ) το 1.4 Κia μολις εφαγε ακυρο... τελικα ειναι πολυ πιο αργο απο οτι περιμενα. μαλλον να διορθωσω οτι ειναι τετοια η διαφορα απο αυτο που οδηγαω τωρα που δεν θα την παλεψω με το KIA αρα παω να για να δω τα αλλα ..
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
(update ) το 1.4 Κia μολις εφαγε ακυρο... τελικα ειναι πολυ πιο αργο απο οτι περιμενα. μαλλον να διορθωσω οτι ειναι τετοια η διαφορα απο αυτο που οδηγαω τωρα που δεν θα την παλεψω με το KIA αρα παω να για να δω τα αλλα ..καλή τύχη με τις τουρμπινες
-
επισης δοκιμασα σε ταξιδι και ενα golf 1.6fsi 115HP και το μονο θετικο που εχει ειναι η σχετικα καλη καταναλωση και οτι ειναι καλα σχετικα στημενο. στις προσπερασεις σε 2-3 σημεια απλα της αφησα στην μεση και επεστρεψα στην λωριδα μου γιατι δεν την παλευε καν. Ακρα του ταφου σιωπη.... και τα δυο (προφανως λογω βαρους) εμοιαζαν πιο αργα απο το honda που ειχα το παλιο.
Ασχετο λιγο αλλα δοκιμασα και το διλιτρο type-r ενος φιλου και ενω το περιμενα γρηγοροτερο καπως (στις χαμηλες στροφες , στις πανω ηταν ), ηταν πολυ ομορφο μεσα-εξω και γενικα ειχε πολυ καλο στησιμο στον δρομο. ερωτευτηκα λιγο. Ελπιζω η εκδοση 1.8 του civic να ειναι αξιοπρεπης γιατι το αυτοκινητο μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το fiat και γενικα μου αρεσει πολυ.
-
Επειδη ακομη το ψαχνω ... να κοιταξω και το Swift Sport ? τι λετε ?
Αγορα μεταχειρισμενου . Μεταξυ 3...