Αγορα μεταχειρισμενου . Μεταξυ 3...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωραίος!- Υποβραχιόνιο λογικά μπορείς να βάλεις.
- Η απουσία 6ης πράγματι είναι ένα θέμα. Κάποιες φορές αναίσθητα θα πηγαίνει το χέρι για να βάλεις 6η και τότε θα διαπιστώνεις ότι οι ταχύτητες τελείωσαν.
- Τα λάστιχα 205/45/17 νομίζω ότι είναι υπερβολικά για τέτοιο αμάξωμα και για τον απλό 1600άρι. Και νομίζω ότι θα ταλαιπωρείται και το αυτοκίνητο + κατανάλωση. Την ίδια διάσταση φορούσε και το 207THP, αλλά ήταν τούρμπο και ας πούμε ότι κάπως ταίριαζε. Αλλά εγώ τα 'έβγαλα' μόλις πήρα το αυτοκίνητο. Δεν ήταν διάσταση αυτή για του ελληνικούς δρόμους.
- Τον κινητήρα θα τον ευχαριστηθείς γιατί αφενός κινεί μια χαρά το αυτοκίνητο και αφετέρου δεν πίνει πολύ.
στην τσεπη και τον δρομο ειναι οπως λες ενα θεμα αλλα στην εμφανιση οι ζαντες μια χαρα ειναι , . ...
Σκεφτομαι τωρα να του βαλω και καινουργια αμορτισερ, το τεστ σε μαγαζι μου το εβγαλε μπρος ~80 πισω 60-65 και μου προτειναν αλλαγη πριν το καλοκαιρι.
τι αμορτισερ εχει πανω ξερουμε ? για να δω τιμες...
-
Ε, ναι, από εμφάνιση οι ζάντες είναι μια χαρά...
Εγώ αμορτισέρ θα έβαζα τα εργοστασιακά. Με την ανάρτηση δεν θα πειραματιζόμουν. Ωστόσο ο nonos που ξέρει καλύτερα τα Citroen θα ξέρει σίγουρα περισσότερα.
-
οκ θα τον ενοχλησω τοτε με πμ. ευχαριστω !