Ο χρήστης conkal έγραψε:
Είναι πολύ πιο πάνω σε αξιοπιστία από κάτι δήθεν αξιόπιστους Γερμανούς!
στο μυαλο μου τα εχω το ιδιο
Περι αλλου νομου , δεν εννοουσα το θεμα της πινακιδας αλλα οτι θα πρεπει καποιος να κανει ταξιδι για να δει το αμαξι και ποσο σιγουρος μπορει να εισαι για το αν αξιζε τον δρομο...
πχ εστω οτι βρισκω ενα αυτοκινητο στην ροδο ή την καλαματα ,λεμε τωρα, και εγω μενω αθηνα ...το ξεχναω τελειως?
δεν εχεις καποιες γνωσεις απο μηχανικα κλπ. μονος σου τι να πας να κανεις; πως θα καταλαβεις αν ειναι καλο ή οχι. μου φαινεται πως πρωτα πρεπει να βρεις ενα συνεργειο αξιοπιστο οπου θα πας το αμαξι που θα σε ενδιαφερει. οπως σου γραφει ο cosneo. και υπομονη. δες και στο car.gr με την ησυχια σου χαλαρα τι παιζει. κανε και καμια τσαρκα σε καμια κοντινη μαντρα ετσι να παρεις μια γευση. τουλαχιστον εξωτερικα μπορεις να καταλαβεις αν αξιζει οσα ζηταει ο μαντρας. απο την κατασταση του χρωματος, αν εχει τσαμπουκαδες - λακουβες, γρατζουνιες, τα λαστιχα στις πορτες αν ειναι ξεραμενα (εχω τυχει με 'καμμενα' λαστιχα στις πορτες ο μαντρας να μου ζηταει μεταχειρισμενο σε τρελη τιμη προς τα πανω), οι ταπετσαριες σε τι κατασταση ειναι.
πολλες φωτογραφιες δε δειχνουν την κατασταση του χρωματος. γρατζουνιες, θολουρες, μικρο χτυπηματα, λακουβιτσες. πολλοι δε στο car.gr κυριως εμποροι, για να γυαλιζει το αμαξι, το φωτογραφιζουν βρεγμενο. τα νερα στο κατω μερος της φωτογραφιας φαινονται. ε οταν ρε φιλε, αυτος ο τυπος παει να με φαει απο τη φωτογραφια, που να παω δλδ να το δω και απο κοντα. και εχω παει. μερα με τη νυχτα η φωτογραφια με την πραγματικοτητα. μιλαω για το εμφανησιακο του θεματος. δεν εκατσα να ασχοληθω με το μηχανικο γιατι τι να κανω; να παρω αμαξι μεταχειρισμενο ηθελα. αλλα οχι σε μαυρο χαλι και να το πληρωσω για ελαφρως μεταχειρισμενο. ψησου λιγο με καμια βολτα απο μαντρες.