-
Τι να πεις τωρα για αυτες τις τιμες. Σε μια σκοτωμενη αγορα φαινεται σαν τελικο χτυπημα..Τα συναισθηματα είναι ,απο τη μια ευτυχως προλαβαμε και απο την αλλη λυπασαι για τους φιλους που αργησαν...
Ελπιζω η αντιπροσωπια να δειξει αντανακλαστικα ανασχεσης τιμων..δεν το βλεπω απο οτι ρωτησα βεβαια.
Φιλε Fanis75 τι τιμη σου δωσαν για το navi? Εμενα μου εκαναν προσφορα 650 ευρώ το navi για την Χ1[imghttps://4.bp.blogspot.com/-F-klWa3IAnI/Vz2TCJVoLBI/AAAAAAADLBE/Uhnw77FnqB8g79hneLMMqrmSW-1z0wxvgCLcB/s320/P90219133_lowRes_navigation-system-pr.jpg][/img]
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ωραια. Δεν βλεπω σημαντικες αλλαγες στα μικρα όπως ασσος. Να δουμε πως αλλαζουν και οι τιμες των εξτρα.
Θα παρεις καποια προσφορα συντομα?
Στα μικρά όχι δεν έχει μεγάλη διαφορά. Απλά με προσθήκη έξτρα, λογικά η τιμή θα εκτοξεύεται γιατί θα αλλάζει συνεχώς κλίμακες φόρου! Ααα και στο i8 μειώθηκε η τιμή κατά €20.000 (ολόκληρα!!)...από €175.000 στις €155.000! Ευκαιρία....
Δεν με βλέπω για πρόσφορά (παρά μόνο έτσι ενημερωτικά εάν περάσω κάποια στιγμή)...δεν προβλέπω σύντομα αλλαγή (εκτός εάν πετύχω κάνα μεταχειρισμένο τρελή ευκαιρία). Προς το παρόν, σκέφτομαι να τοποθετήσω το εργοστασιακό Navi με την πρόσφορα που έβγαλε η BMW Hellas (ομολογουμένως πολύ καλή τιμή).
Ναι προσφορα για ενημερωση εννοω να δουμε που βρισκονται οι τιμες για μερικα μοντελλα.
Γιατι επεσε η τιμη στο i8?
Επεσαν τιμες για καποιο αλλο;
Το integrated navi θα βαλεις; Ποσο παει σε προσφορα;
Δεν ειναι εργοστασιακο αλλα επισημο after market accessorie.
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Φιλε Fanis75 τι τιμη σου δωσαν για το navi? Εμενα μου εκαναν προσφορα 650 ευρώ το navi για την Χ1
€690 είναι οι επίσημη τιμή. Όταν πάω θα μάθω εάν θα μου κάνουν κάτι καλύτερο.
Γιατι επεσε η τιμη στο i8?
Προφανώς λόγω ρύπων, κερδίζει την έκπτωση του 5% στους φόρους.
Το integrated navi θα βαλεις; Ποσο παει σε προσφορα;
Δεν ειναι εργοστασιακο αλλα επισημο after market accessorie.
Ναυ αυτό. €690 έχει με την πρόσφορα και αναμένω να δω εάν θα μου κάνουν κάτι καλύτερο.
Και ναι είναι το εργοστασιακό (επίσημο retrofit kit, στην εργοστασιακή οθόνη με το idrive - http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=03_2283), ΔΕΝ είναι aftermarket (όπως είναι το Garmin για παράδειγμα - http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=03_1514). Ουσιαστικά είναι το Business Navi.
-
Το εχει βαλει καποιος στο bmwforum και αυτό που περιγράφεται είναι ότι δεν είναι το εργοστασιακο αλλα καποιο που γινεται ιntegrated...δες το θρεντ εκει ...
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... integratedεξαλλου αν ηταν το business navi θα το πουλαγαν σαν αυτό...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το εχει βαλει καποιος στο bmwforum και αυτό που περιγράφεται είναι ότι δεν είναι το εργοστασιακο αλλα καποιο που γινεται ιntegrated...δες το θρεντ εκει ...
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... integratedεξαλλου αν ηταν το business navi θα το πουλαγαν σαν αυτό...
Θα το ψάξω!! Μάλλον έχεις δίκιο και είναι κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή, ο χειρισμός γίνεται με το iDrive (αλλάζει και το χειριστήριο), όλο το μενού είναι ενσωματωμένο στο μενού της BMW και η πλοήγηση γίνεται με την εργοστασιακή οθόνη. Αλλά το σύστημα δεν είναι της BMW. Σίγουρα όμως δουλεύει πολύ καλύτερα από Dynavin κλπ. που απαιτούν και αλλαγή οθόνης.
-
Ναι καπως ετσι είναι. Κατι που δουλευει με την εργοστασιακη οθονη και χειριστήρια. Πηγαινε στην σελιδα της εταιρειας που το πουλαει. Μετα τα πρωτα 2 χρονια εχει σημαντικες χρεωσεις για νεους χαρτες (αφου σε δενει βασικα)...
Ποιος ο λογος να θελεις να το βαλεις? Εχει και το μειον ότι χανεις το μισο ντουλαπακι. Δεν βολεύεσαι με κινητο?
Η αληθεια είναι περα από το κοστος ότι φαινεται να δουλευει καλα από ότι βλεπω από την εμπηρεια αυτου που το εβαλε.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποιος ο λογος να θελεις να το βαλεις? Εχει και το μειον ότι χανεις το μισο ντουλαπακι. Δεν βολεύεσαι με κινητο?To σκέφτομαι, γιατί μου αρέσει σαν ιδέα (το βρίσκω κάπως που έχω οθόνη ουσιαστικά άχρηστη...είμαι ιδιότροπος!! ) να έχω navi στην κεντρική οθόνη. Το κινητό το έχω σε ώρα ανάγκης, εάν χρειαστώ, αλλά επειδή δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση, δεν με βολεύει.
Αυτό το σύστημα σου δίνει δωρεάν τις αναβαθμίσεις για 3 χρόνια. Μετά ναι πρέπει να πληρώνεις, αλλα πιστεύ ωότι θα έχω αλλάξει αυτοκίνητο μέχρι τότε. Ακόμα και να το κρατήσω όμως, εεε εντάξει ή θα πληρώσω ή θα μείνω με παλιούς χάρτες.
Αυτό με το ντουλαπάκι το σκέφτομαι. Δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο για τα έγγραφα και βιβλία του αυτοκινήτου, αλλά και πάλι θα χάσω κάποιο χώρο. Έχω περί τον ένα μήνα να αποφασίσω που θα πάω για το service.
-
Πήραν τον ανήφορο οι τιμούλεεεςς
Και μια που λέτε για navigation,δείτε και εδώ
Η αντιπροσωπεία της BMW ανακοίνωσε ότι προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να αποκτήσουν σύστημα πλοήγησης, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα τη δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτηση συστήματος πλοήγησης BMW Integrated Navigation σε μοντέλα που δεν διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό τέτοιο σύστημα, στην προνομιακή τιμή των 690 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται εργασία και ΦΠΑ).
Το σύστημα θα διαθέτει προεγκατεστημένους χάρτες, που θα έχουν ενημερωθεί έως τρεις μήνες νωρίτερα και μπορούν να ανανεώνονται τακτικά online μέσω σύνδεσης USB. Η αναβάθμιση αυτή παρέχεται δωρεάν για τα πρώτα τρία χρόνια. Η δυνατότητα της εκ των υστέρων τοποθέτησης του συστήματος της BMW υπάρχει για τις σειρές 1 (F20, F21), 2 (F22, F23, F45, F46), 3 (F30, F31, F34), 4 (F32, F33, F36), 5 (F10, F11), X1 (F48), X3 (F25) και X4 (F26). -
διαβασα και εγω τις εντυπώσεις του φιλου που το εγκατεστησε και αποφασισα ότι το να χασω το μισο ντουλαπακι και τη φωνητικη κληση από Bluetooth στο κινητο + 700 ευρώ δεν αξιζει, ια χαρα είναι το sygic with iPhone 6plus 'kostow 19 eyrv apo appstore, και μια θηκη των 10 ευρώ http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/vaseis-kiniton/basi-stiriksis-aytokinitoy-avantree-gecko-air-vent-car-holder-mayro/prod6290067pp/
καλυτερη επενδυση η μπαγκαζιερα και οι μεμβράνες ηλιοπροστασιας που μαζι φτανουν στο ιδιο κοστος.
-
Από Παρασκευή αναμένω τις μπάρες οροφής της thule οι οποίες επιτέλους βγαίνουν μετά από τόσους μήνες...
Θα ποστάρω φωτό μετά την τοποθέτηση, αν και δεν θα τις έχω μόνιμα πάνω, παρά μόνο για μεγάλα ταξίδια... -
Σε ποιές εκδόσεις βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σε ποιές εκδόσεις βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο;Σε όλες, εκτός από την 16d. Στις xDrive 20i, 25i & 25d είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε ποιές εκδόσεις βγαίνει με αυτόματο κιβώτιο;
Σε όλες, εκτός από την 16d. Στις xDrive 20i, 25i & 25d είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο.
Αν έχω καταλάβει σωστά i οι εκδόσεις βενίνης και d diesel!
Πάντως κρίμα που δεν βγαίνει ο 1500αρης diesel με αυτόματο! Η μόνη ρεαλιστική για εμένα επιλογή στο καθεστώς που ζούμε. Αντίθετα ο 1500 βενζινης έχει αυτόματο, σωστά; Δεν είναι καθόλου οικονομικός όμως -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν έχω καταλάβει σωστά i οι εκδόσεις βενίνης και d diesel!
Πάντως κρίμα που δεν βγαίνει ο 1500αρης diesel με αυτόματο! Η μόνη ρεαλιστική για εμένα επιλογή στο καθεστώς που ζούμε. Αντίθετα ο 1500 βενζινης έχει αυτόματο, σωστά; Δεν είναι καθόλου οικονομικός όμωςΣωστά έχεις καταλάβει!
Μάλλον έκρινε η BMW ότι είναι αδύναμος για αυτόματο....ή θα βγεί στο μέλλον....ή επειδή είναι έκδοση για συγκεκριμένες χώρες (π.χ. στην Γερμανία ΔΕΝ υπάρχει), δεν έχουν ασχοληθεί με το αυτόματο.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
αφού υπάλληλος της αντιπροσωπείας μου έλεγε στην πλάκα...'πούλησε την Χ1 σου τώρα να βγάλεις και κέρδος...'
Χαχα αυτό σκέφτομαι να κανω μετα το καλοκαιρι...νομιζω η εταιρεια εκτελωνισε αρκετα αμαξια σε χαμηλότερες τιμες...
Σκέψου τον κόσμο που έχει παραγγείλει αμάξι και του έρχεται καπέλο 3-4-5 χιλιάρικα...
Έχω φίλο που περιμένει τη νέα Χ1 βενζίνης στα 1500cc και του λένε 3.500 ευρώ παραπάνω...Τι θα κανει?
δεν έχει ιδέα! αναμένει τη στάση της bmw...
Ακουσα απο BMW οτι η εταιρεια εχει εκτελωνησει με τις παλιες τιμες στοκ που καλυπτει τις πωλήσεις των επομενων 3 μηνων. Ο Σφακιανάκης εχει φερει αρκετα σε διαφορους συνδυασμούς εξοπλισμων. Βεβαια σε τι τιμη θα τα πουλησουν είναι αγνωστο.
Επισης ακουσα ότι για τις παραγγελιες πελατων που δεν εχουν εκτελωνιστεί ακομα οι πελατες ειτε θα πληρωσουν παραπανω ειτε θα ακυρωθουν και το αμαξι θα παει σε μια άλλη αγορα εκτος Ελλαδας.
Στο μελλον θα φερνουν αμαξια με λιγοτερο εξοπλισμο και θα βαζουν μερικα αξεσουάρ στην Ελλαδα. Επιστροφη στα 80ς.
-
πάντως...χωρίς να δικαιολογείται. βέβαια, η παραπάνω πρακτική που περιγράφεις...όσοι άφησαν για τώρα την αγορά...να πω ότι έπαιξαν και με τη φωτιά! Το μέτρο της απόσυρσης είχε ανακοινωθεί ότι θα τελειώσει πολλούς μήνες πίσω και επίσης το ότι θα υπήρχαν αλλαγές και στη φορολογία...Υπήρχε μεγάλο διάστημα για να κινηθεί κάποιος. Όποιος το άφησε για τώρα σίγουρα δεν κινήθηκε 'εγκαίρως' και τώρα θα πληρώσει τη νύφη...
-
Ενταξει θα παρει ενα φθηνοτερο αμαξι δεν ειναι το τελους του κοσμου.
-
Το τέλος του κόσμου δεν είναι αλλά κάνεις παραγγελία για κάτι συγκεκριμένο , σίγουρα δίνεις και κάποια προκαταβολή και πέρα από το σπάσιμο νεύρων μέχρι να πάρεις το χρήματα σου πίσω , είσαι πάλι στο ψάξιμο για αυτοκίνητο .
Είναι πολύ εκνευριστικό .
Και όταν μιλάμε για τέτοια οχήματα και τέτοια ποσά, μιλάμε για ολόκληρη περιουσία .
Δεν είναι λίγο .
Φυσικά το τέλος του κόσμου είναι μόνο σε περιπτώσεις υγείας ή κάτι αντίστοιχο .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
πάντως...χωρίς να δικαιολογείται. βέβαια, η παραπάνω πρακτική που περιγράφεις...όσοι άφησαν για τώρα την αγορά...να πω ότι έπαιξαν και με τη φωτιά! Το μέτρο της απόσυρσης είχε ανακοινωθεί ότι θα τελειώσει πολλούς μήνες πίσω και επίσης το ότι θα υπήρχαν αλλαγές και στη φορολογία...Υπήρχε μεγάλο διάστημα για να κινηθεί κάποιος. Όποιος το άφησε για τώρα σίγουρα δεν κινήθηκε 'εγκαίρως' και τώρα θα πληρώσει τη νύφη...Σιγουρα έπαιξαν με τη φωτια... Δεν ειναι δυσκολο να δει κανεις οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο...
Κι εμενα μου χαν πει το Σεπτεμρβη στην αντιπροσωπεια να βαλω αμεσα τη παραγγελια για να το χω πριν τη νεα χρονια, οπως και εκανα.
Θα χε ενδιαφερον αν καποιος βρει κι αλλες διαφορες σε τιμες να το ποσταρει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους.
Ούτε μια κριτικη, ουτε ενα άρθρο απο περιοδικο ή site για το 16d.
BMW X1 2016