-
Καλά προτείνεις..μιας και η εξίσωση των καυσίμων πλησιάζει. Στην βενζίνη καταλήγω με αυτόματο κιβώτιο, xline και Harman Kardon βγαίνει κοντά στα 36.200. Να δώσω και το ΜΙΝΙ βέβαια μιας και πλέον δεν..χωράμε λόγω γιόκα
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Καλά προτείνεις..μιας και η εξίσωση των καυσίμων πλησιάζει. Στην βενζίνη καταλήγω με αυτόματο κιβώτιο, xline και Harman Kardon βγαίνει κοντά στα 36.200. Να δώσω και το ΜΙΝΙ βέβαια μιας και πλέον δεν..χωράμε λόγω γιόκαΚατ'αρχήν να σου ζήσει ο γίοκας, να τον χαίρεσαι.
Αν είναι να σταματάμε την ζωή μας κάθε φορά που θα περιμένουμε μέτρα, ας μαζευτούμε να αυτοκτονήσουμε.
Οι κάτοχοι εδώ είναι ευχαριστημένοι, οπότε προχώρα. -
Να σου ζήσει ο γιος! Και με το καλό να αποκτήσεις και άλλο/α παιδιά!
Εγώ θα σου πω να κάνεις test drive τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν.
Είναι πλέον όλα διαθέσιμα σε αντιπροσωπίες! Πρώτα test drive και μετά απόφαση!ΥΓ: Όλα καλά και με την πρώτη αλλαγή λαδιών - φίλτρου!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Αν κάνω test drive με την 4κύλινδρη 18d xdrive AWD, μάλλον δεν θα θέλω να ανέβω ξανά στην απλή sdrive 18i με 3 κυλίνδρους κιόλας..
Έκανα βόλτα με την μικρή diesel και χειροκίνητο κιβώτιο και ήταν αρκετά καλά. Λογικά με την βενζινοκίνητη θα είναι πολύ καλύτερα..
-
Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα. Το αποδεικνύουν και οι αριθμοί
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Ωραία όλα αυτά και πάνω που λες να αγοράσεις, έρχονται οι εξαγγελίες για τα νέα μέτρα με τις αυξήσεις και γενικότερα την αβεβαιότητα στον ορίζοντα και...κάθεσαι στα αυγά σουΕχω την εντυπωση ότι θα αυξηθεί η τιμη του αρα θα πρεπει να περιμενεις να δεις τι θα παιξει με τις τιμες λιανικης από την BMW.
-
Έχει δίκιο πάλι ο wantone, γιατί θα σε πιάσουν τα νέα μέτρα. Αλλά νομίζω ότι η διαφορά θα είναι της τάξης των 300-500 ευρώ, ποσό ασήμαντο όταν φτάνεις σε τέτοια ύψη...
-
Πιστευω θα είναι αρκετα παραπανω εκτος και αυξησει τις εκπτωσεις η εταιρεια. Θα δουμε όμως.
Γενικο σχολιο, ο 1.5 είναι αδύναμος ειδικα για αυτό το αμαξωμα.
-
Ισχύει και ας λένε οι υπόλοιποι οτι θέλουν.
-
Τρικυλινδρο ντίζελ; Κάτι σαν το παναγια τηνου; Ρωτώ μην πεσετε να με φατε
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Τρικυλινδρο ντίζελ; Κάτι σαν το παναγια τηνου; Ρωτώ μην πεσετε να με φατεSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ναι κάπως έτσι μαζί με τα Ρομιλντα, Ανθή-Μαρίνα και τους λοιπούς σκυλοπνίχτες. Ρόδος - Πειραιάς 22 ώρες και ήσουν και ευχαριστημένος.
Φαντάσου να πρέπει να προσπεράσεις νταλίκα φορτωμένος στο κομμάτι Αντίριο - Γιάννενα. -
Δεν εννοώ από αποδοση, άλλωστε ή απόδοση είναι εγγυημένη από το τούρμπο και το ινετρκουλερ. Μιλάω για κραδασμούς και μάλιστα όταν είναι κρύο. Και εγώ ντίζελ έχω τετρακύλινδρο euro-5 γαλλικό, αλλά μέχρι να ζεσταθεί κραδασμοι υπάρχουν και είναι αισθητοι. Όταν ζεσταθεί γίνεται βούτυρο. Άπο απορία λοιπόν ρωτώ αν ο τρικυλινδρος είναι ακόμη χειρότερος όταν είναι κρύος.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα.
-
Παίδες...θα είναι απλά επαρκές...
Αλλά μην το απαξιώνουμε και τελείως. Θα φέρω 2 παραδείγματα προσωπικά :
Η corolla του 2006 με τα 97 άλογα που είχα μέχρι πριν λίγους μήνες είχε 0-100 στα 12''
Το passat του πατέρα μου του 2007 με τα 115 άλογα έχει 0-100 στα 11,4''
Δύο αμάξια που έχουν πουλήσει τα άντερά τους και τα έχει εκατομμύρια κόσμοςΕ λοιπόν η Χ1 16d με τα 116 άλογα έχει 0-100 σε 11,1'' και με πολλή περισσότερη ροπή από τα παραπάνω μοντέλα...
Για τον οδηγό - οικογενειάρχη που θα αρκούνταν στα παραπάνω μοντέλα...και η Χ1 16d θα τον καλύπτει και με το παραπάνω... -
Τα αμάξια αυτά οδηγούνται με ροπή. Είναι γενικά καλοταξιδα και οικονομικά. Όποιος θέλει GTi πάει και αγοράζει. Για εμένα ή σημαντική ερώτηση είναι άλλη. Πως είναι ο κινητήρας για καθημερινή χρήση Nikos πως πάει από κραδασμούς. Να θύμισω ότι ο 130αρης της Renault είναι benchmark και για αυτό βασικά ρωτώ.
Δεν θα ήθελα ένα αμάξι υπέροχο σασί αλλά ο κινητήρας να είναι... Τρεις κυλινδροι για οποιοδήποτε BMW είναι λίγοι. Τώρα όμως οδήγησα τον 1000 αρη της Ford βενζίνης και έπαθα πλάκα. Μιλάμε για μετάξι. Ισχύει το ίδιο για τον πετρελαίου;
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk -
Ξεχνας τα κιλα αυτων των αυτοκινητων. Τεσπα μιλας για δεκαετιες πισω. Θυμαμαι στα 80ς 0-100
-
Συμφωνώ το θεωρώ τραγικό....οταν βγαίνω απο το C4 ehdi και μπαίνω στο MX5 μου νομίζω οτι μπήκα σε Φεράρι . Και φαντάσου οτι εχει κατοστάρι σε δέκα η Σιτροέν και ρεπριζ απο καλό Gti μιας και εχει peak 32 κιλά ροπή ...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ξεχνας τα κιλα αυτων των αυτοκινητων. Τεσπα μιλας για δεκαετιες πισω. Θυμαμαι στα 80ς 0-100 Επισης βαλε το κοστος. Να δωσεις 35κ και να εχεις τέτοιες επιδοσεις...Τα κιλά δεν έχουν σημασία. Και 2 τόνους να ζυγίζει αν κάνει το 0-100 σε 11' αυτό είναι που μετράει και αυτό αναφέρει και ο Emperor.
Επίσης, οι επιδόσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα για πάρα πολλούς. Με 35 χιλιάρικα παίρνεις ικανοποιητικές/ επαρκείς επιδόσεις και πολλά άλλα τα οποία δεν διαθέτουν αυτοκίνητα γρηγορότερα μεν, ίσης αξίας δε. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, ευτυχώς επιλογές υπάρχουν.
-
Όπως τα λέει ο axel είναι! Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Εγώ π.χ. δεν θα το έπαιρνα το 16d αλλά προφανώς πάρα πολλοί άλλοι το κάνουν αφού το μοντέλο αυτό μαζί με τον 1500αρη βενζίνης πουλάνε ήδη σαν ζεστά ψωμάκια. Μαθαίνω μάλιστα για καθυστερήσεις στην παραγωγή οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν λόγω της μεγάλης ζήτησης. Προφανώς όλοι αυτοί συνυπολογιζουν τα υπόλοιπα που προσφέρει το αυτοκίνητο...
-
Πλεον χωρίς την απόσυρση,οι τιμες ειδικά του 20d έχουν ανέβει στα 42.000 ευρώ...Πόσο αρκετά μεγάλο για το συγκεκριμένο crossover...Δυστυχώς έπρεπε να το είχα αποφασίσει νωρίτερα,αλλά με αυτήν την ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο του αυτοκινήτου δεν τολμάς ...
Ας δούμε τα νέα μέτρα τι θα φέρουν(λογικά αυξήσεις Όχι μόνο στην αγορά αλλά και σε τέλη κ.Τ.Λ..
Βλέπω την αγορά να παγώνει για τα καλά...
BMW X1 2016