-
Ψαξε oλο το mobile.de και βρες μου 1500 βενζινη η 1.6 πετρελαιο...συμβιβασμος για την ελλαδα ειναι...δε θα το προτιμησουμε κιολας μη τρελαθουμε τελειως..
Και ναι για μενα οτιδηποτρ κατω απο 2λιτρο γιααυτα τα suv ειναι ψοφιμι κ συμβιβασμος για να παρω bmw χωρις τελη κ τεκμηριαΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν πάμε στο τι προτιμάμε, γενικώς προτιμάμε βενζινοκινητήρες με πολλά κυβικά! Ούτε diesel ούτε downsized βενζινοκινητήρες.
Αυτά για τα γούστα μας! Γιατί όταν ανοίγουμε το πορτοφόλι, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πιο πρακτικά... Και εδώ κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα προτιμήσεις. Άλλος δεν το έχει σε τίποτα να πληρώνει δυο χιλιάρικα το χρόνο παραπάνω καύσιμα και τέλη, προκειμένου να κάνει το κέφι του και άλλος σκέφτεται ότι γλιτώνοντας αυτά τα λεφτά, σε ορίζοντα δεκαετίας μπορεί να αλλάξει τζάμπα το αυτοκίνητο του...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Αν πάμε στο τι προτιμάμε, γενικώς προτιμάμε βενζινοκινητήρες με πολλά κυβικά! Ούτε diesel ούτε downsized βενζινοκινητήρες.Αυτά για τα γούστα μας! Γιατί όταν ανοίγουμε το πορτοφόλι, αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πιο πρακτικά... Και εδώ κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα προτιμήσεις. Άλλος δεν το έχει σε τίποτα να πληρώνει δυο χιλιάρικα το χρόνο παραπάνω καύσιμα και τέλη, προκειμένου να κάνει το κέφι του και άλλος σκέφτεται ότι γλιτώνοντας αυτά τα λεφτά, σε ορίζοντα δεκαετίας μπορεί να αλλάξει τζάμπα το αυτοκίνητο του...
λεφτά υπάρχουν...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
λεφτά υπάρχουν...Εμένα πάντως το αυτοκίνητο μου είναι και downsized και diesel!
-
Ρε παιδια προφανως και διαλεγουμε και με βαση οικονομιας και τσεπης...αλλα οχι και οτι ενας 1500 βγαζει φωτια σε αυτο το αυτοκινητο ...αυτο λεω ειναι συμβιβασμος.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Ρε παιδια προφανως και διαλεγουμε και με βαση οικονομιας και τσεπης...αλλα οχι και οτι ενας 1500 βγαζει φωτια σε αυτο το αυτοκινητο ...αυτο λεω ειναι συμβιβασμος.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.zeperfs.com/en/fiche6387-bmw ... e-18ia.htm
-
Κοίτα, κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο συμβιβασμός. Τουλάχιστον ο 1500 βενζίνη.
Διότι ένα αμάξι που έχει 0-100 σε κάτω από 10 δευτ. δεν το λες αργό! Προφανώς δεν είναι γρήγορο αλλά νομίζω ότι δεν υστερεί κάπου ώστε να καλύψει με ασφάλεια (ενεργητική) τις ανάγκες της μέσης οικογένειας.
Το λέω αυτό γιατί καμιά φορά περιφέρουμε τα άλογα και τα κυβικά λες και είναι στραγάλια. Μια χαρά είναι και ο 1500άρης. Βέβαια το πετρέλαιο στα 1500 είναι μάλλον άλλη ιστορία. -
Μα στραγάλια είναι πια τα άλογα. Όταν το κάθε 1000-1200αρι turbo βγάζει από 110-140hp τότε τι είναι?
Επίσης ο χαρακτηρισμός 'αργό' είναι λίγο σχετικός. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε πάντα με βάση την εποχή και όχι με βάσει προσωπικές ανάγκες-επιθυμίες-εμπειρίες. Για τα δεδομένα της εποχής, λοιπόν, 0-100 σε 10' είναι αργό, όπως αργό ήταν πριν 15 χρόνια ένα 316i ας πούμε, έτσι για να υπάρχει μία αναλογία.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Κοίτα, κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο συμβιβασμός. Τουλάχιστον ο 1500 βενζίνη.
Διότι ένα αμάξι που έχει 0-100 σε κάτω από 10 δευτ. δεν το λες αργό! Προφανώς δεν είναι γρήγορο αλλά νομίζω ότι δεν υστερεί κάπου ώστε να καλύψει με ασφάλεια (ενεργητική) τις ανάγκες της μέσης οικογένειας.
Το λέω αυτό γιατί καμιά φορά περιφέρουμε τα άλογα και τα κυβικά λες και είναι στραγάλια. Μια χαρά είναι και ο 1500άρης. Βέβαια το πετρέλαιο στα 1500 είναι μάλλον άλλη ιστορία.Μια χαρά είναι ο κινητήρας ακόμα και γι' αυτό το αμάξωμα!
Προφανώς με παραπάνω ίππους και κυβικά το αμάξι πετάει γιατί είναι και πολύ καλά στημενο και τον παίρνει τον οδηγό να το πιέσει/ανοίξει και άλλο (το σκαρί σηκώνει και πολύ παραπάνω δύναμη)
Αλλά είναι ιδανικός για την Ελλάδα του σήμερα και του άμεσου μέλλοντος, οικονομικός για το πως κινεί το αμάξι των 1400 κιλών και σβέλτος όπου χρειαστεί. -
Στο drive το εχει 10.5
Αλλα πιο πολυ θα με απασχολουσαν τα 18!!!!! Sec απο τα 100 στα 160...εκει ειναι το προβλημα αυτων των κινητηρων...
Οσο για το οικοκομικος τι εννοουμε κατω απο 5 η κατω απο 10 λιτρα τα 100.σχετικο ειναιΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα στραγάλια είναι πια τα άλογα. Όταν το κάθε 1000-1200αρι turbo βγάζει από 110-140hp τότε τι είναι?Επίσης ο χαρακτηρισμός 'αργό' είναι λίγο σχετικός. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε πάντα με βάση την εποχή και όχι με βάσει προσωπικές ανάγκες-επιθυμίες-εμπειρίες. Για τα δεδομένα της εποχής, λοιπόν, 0-100 σε 10' είναι αργό, όπως αργό ήταν πριν 15 χρόνια ένα 316i ας πούμε, έτσι για να υπάρχει μία αναλογία.
Ρε συ Stefan, μα ακόμα και σήμερα, με τη λαίλαπα των αναιμικών diesel και των 3κύλινδρων 1000άρηδων των 100-130 αλόγων, μια χαρά μέσο προς γρήγορο το λες το X1 των 136-140 αλόγων.
-
Μα στραγάλια είναι πια τα άλογα. Όταν το κάθε 1000-1200αρι turbo βγάζει από 110-140hp τότε τι είναι?Επίσης ο χαρακτηρισμός 'αργό' είναι λίγο σχετικός. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε πάντα με βάση την εποχή και όχι με βάσει προσωπικές ανάγκες-επιθυμίες-εμπειρίες. Για τα δεδομένα της εποχής, λοιπόν, 0-100 σε 10' είναι αργό, όπως αργό ήταν πριν 15 χρόνια ένα 316i ας πούμε, έτσι για να υπάρχει μία αναλογία.
Τα χιλιάρια μοτερ που κινούν και suv της ιδιας κατηγορίας βγάζουν 115 άλογα και σαφώς μικρότερη ροπή.
Πρέπει να ανέβεις σε 1200-1500 για να δεις παραπάνω αν και όλα εκεί τριγύρω παίζουν.
Ασε που ο συγκεκριμένος κινητήρας φτάνει άνετα και με εγγύση στα 177!
Οταν δε ο υπόλοιπος ανταγωνισμός κινείται πάνω από 10 δευτερόλεπτα μόνο αργο δεν τον λές!
Και στην τελική οικογενειάρχες ανθρωποι είμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα και δη στα θέματα SUV/Crossover και ούτε ένα τσουβαλι λεφτά θα πετάγαμε στο δρόνο για γκάζια και 0-100 ούτε όμως θα επιλέγαμε και επικίνδυνα ψοφίμια.
Τα άλογα σαν στραγάλια επιφέρουν και άλλες θυσίες που δεν τις κάνεις αν έχεις παιδιά και οικογένεια εκτός αν έχεις κανα λεφτόδενδρο. -
Στο drive το εχει 10.5
Αλλα πιο πολυ θα με απασχολουσαν τα 18!!!!! Sec απο τα 100 στα 160...εκει ειναι το προβλημα αυτων των κινητηρων...
Οσο για το οικοκομικος τι εννοουμε κατω απο 5 η κατω απο 10 λιτρα τα 100.σχετικο ειναιΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικά με το αυτόματο έχεις άλλες δυο λειτουργίες (sport mode στο αμάξι και sport στο κιβώτιο) που κάνουν πιο σβέλτο το αμάξι με αποτέλεσμα αυτά τα νούμερα να είναι μάλλον μετρημένα σε αδιάφορη οδήγηση....
-
Ειναι απο το σαιτ που παρεθεσε ο αυτοκρατορας στο προηγουμενο ποστ του....κανονικες μετρησεις φαινονται...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειναι απο το σαιτ που παρεθεσε ο αυτοκρατορας στο προηγουμενο ποστ του....κανονικες μετρησεις φαινονται...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Zeperfs εβαλε o Emperor
-
Τα άλογα είναι ίδια, είτε στο sport είτε στο απλό. Οι μόνες διαφορές είναι στο ηλεκτρόγκαζο και στις αλλαγές πιο ψηλά. Ούτε πιο γρήγορο γίνεται το αμάξι ούτε τίποτα. Σε ότι αφορά τα χρήματα, στα ίδια μπορείς να πάρεις κι αυτό πχ:
http://www.zeperfs.com/en/fiche6642-seat-leon-iii-st-cupra-4drive.htm
Απείρως πιο γρήγορο, πιο πρακτικό, πιο καλοστημένο, με καλύτερο εξοπλισμό, 4κινητο κτλ κτλ. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν είναι suv = εκτός μόδας, δεν έχει premium σηματάκι και ότι ίσως κάψει 2λτ παραπάνω στα 100. Κλαιν.
Ακραίο το παράδειγμα αλλά you get the point. Γι΄αυτό λέω ότι τα άλογα είναι στραγάλια. Τώρα τα περι οικογενειών κτλ είναι σχετικά. Θυμίζω τα διάφορα super sedans και τα super station wagons. Κι αυτοί που τα παίρνουν οικογένειες έχουν (οκ και περισσότερα χρήματα). Εν ολίγοις το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο οικονομικό. Ούτε οικογένειες, ούτε ντεμέκ μας αρκούν τα 140, ούτε τίποτα.
-
Τα άλογα είναι ίδια, είτε στο sport είτε στο απλό. Οι μόνες διαφορές είναι στο ηλεκτρόγκαζο και στις αλλαγές πιο ψηλά. Ούτε πιο γρήγορο γίνεται το αμάξι ούτε τίποτα. Σε ότι αφορά τα χρήματα, στα ίδια μπορείς να πάρεις κι αυτό πχ:http://www.zeperfs.com/en/fiche6642-seat-leon-iii-st-cupra-4drive.htm
Απείρως πιο γρήγορο, πιο πρακτικό, πιο καλοστημένο, με καλύτερο εξοπλισμό, 4κινητο κτλ κτλ. Το πρόβλημα του είναι ότι δεν είναι suv = εκτός μόδας, δεν έχει premium σηματάκι και ότι ίσως κάψει 2λτ παραπάνω στα 100. Κλαιν.
Ακραίο το παράδειγμα αλλά you get the point. Γι΄αυτό λέω ότι τα άλογα είναι στραγάλια. Τώρα τα περι οικογενειών κτλ είναι σχετικά. Θυμίζω τα διάφορα super sedans και τα super station wagons. Κι αυτοί που τα παίρνουν οικογένειες έχουν (οκ και περισσότερα χρήματα). Εν ολίγοις το θέμα είναι αποκλειστικά και μόνο οικονομικό. Ούτε οικογένειες, ούτε ντεμέκ μας αρκούν τα 140, ούτε τίποτα.
Τα χρηματα δεν είναι τα ιδια γιατι εχεις τον ΦΠ για διλιτρο. το θεμα είναι να συγκρινουμε μοτορια
-
Είναι τόσο θέμα τα 440€ το χρόνο για κάποιον που έχει δώσει 35Κ για αυτοκίνητο? Το δέχομαι μόνο ως θέμα αρχής που κάποιος δε θέλει να πετάει το χρήμα στο βαρέλι δίχως πάτο. Εμένα μου είναι αδιάφορο προκειμένου να απολαμβάνω το αμάξι της αρεσκείας μου κι ας χρειαστεί να περιορίσω κάτι άλλο.
Επίσης δε μιλάμε γενικά για το τι άλλο παίρνει κανείς στα ίδια χρήματα. Μιλάμε για αυτοκίνητα που μπορούν να καλύψουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες ανάγκες, στα ίδια χρήματα που όμως τα χωρίζει το χάος σε επιδόσεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα άλογα είναι ίδια, είτε στο sport είτε στο απλό. Οι μόνες διαφορές είναι στο ηλεκτρόγκαζο και στις αλλαγές πιο ψηλά. Ούτε πιο γρήγορο γίνεται το αμάξι ούτε τίποτα. Σε ότι αφορά τα χρήματα, στα ίδια μπορείς να πάρεις κι αυτό πχ:
http://www.zeperfs.com/en/fiche6642-seat-leon-iii-st-cupra-4drive.htm
Τα χρηματα δεν είναι τα ιδια γιατι εχεις τον ΦΠ για διλιτρο. το θεμα είναι να συγκρινουμε μοτορια
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
[
Station θα δούμε όλοι μια φορά κάποτε, δεν χρειάζεται να κάνουμε και προπόνησηΑ!
Respect
BMW X1 2016