-
Στα 3 σε 1 που είχα κι εγώ, το πρώτο το πιο μικρό σε σχήμα αυγού που είναι, έχει τέτοια κλίση που δεν γέρνει το κεφαλάκι μπροστά, γι'αυτόν τον λόγο που λες.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Στα 3 σε 1 που είχα κι εγώ, το πρώτο το πιο μικρό σε σχήμα αυγού που είναι, έχει τέτοια κλίση που δεν γέρνει το κεφαλάκι μπροστά, γι'αυτόν τον λόγο που λες.Και εγώ τους πρώτους μήνες αυτό το αυγό είχα. Κάθισμα δεν το λες αφού το μωρό δεν είναι καθιστό.
-
Εγώ έχω ένα stokke 0-6μηνων, με αυτό πηρα και τα δυο παιδιά μου!
-
Ο χρήστης iraklis1 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαστε στο δρόμο για το τρίτο παιδάκι της οικογένειας και θα ήθελα να ενημερωθώ κατά πόσο το πλάτος του πίσω καθίσματος είναι αρκετό για τρεις. Δεν θέλω να πάω σε μεγάλα αυτοκίνητα τύπου ΧTRAIL και KODIAQ καταρχήν γιατί μαρέσει πολύ το X1, δεύτερον το θέλω και για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη και τρίτον για μεγάλα ταξίδια - διακοπές θα βάζω έτσι και αλλιώς μπαγκαζιέρα.Με το καλό! Πέρυσι δεν πήρες το a3? Αλλαξαν οι αναγκες? Εισαι για αλλαγη τοσο γρήγορα?
-
Χ1 για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη? Αν δεν είναι παροχή και μάλιστα συμφέρουσα τότε είναι...
-
Ακριβως. Περυσι Α3 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα προεκυψε το τριτο. Επομενως ψαχνω για κατι πιο μεγαλο να μας χωραει και τους 5 πια
-
Ακριβως. Περυσι Α3 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα προεκυψε το τριτο. Επομενως ψαχνω για κατι πιο μεγαλο να μας χωραει και τους 5 πιαΜε το καλό! Έχε υπόψιν σου ότι τα τριτεκνικα δεν πληρώνουν τέλος ταξινομησεις μεκόκκινες πινακίδες, εκτος αν πάρεις εταιρικό! Η καλύτερη λύση είναι να κοιταξεις 7θεσιο. Kodiaq,xtrail , 5008, grand tourer,c4 picasso, touran κλπ
-
Σε ευχαριστω. Πολυ μεγαλα αυτα τα αυτοκινητα. Πηγα ειδα το ΧTRAIL. Ωραιο δεν λεω απλως εκτος το οτι ειναι τεραστιο δεν το βγαζει σε βενζινη με τα 163 αλογα στις πλουσιες εκδοσεςι και ο diesel με τα 130 ειναι λιγο οριακος. Οντως αυτο εγραφα στο volvo xc40 θεμα μου εδωσαν εχθες τιμη 25500 λογω απαλαγης τριτεκνου και μου ανοιξε ορεξη να παω να ρωτησω παντου!!!!
-
Η τιμή λόγω τριτεκνίας δεν περιλάμβανει το ΕΤΤ, όποτε συνεπάγεται σημαντική έκπτωση. Γι αυτό και η τιμή που πήρες για το Volvo. Την έκπτωση αυτή τη παίρνεις μια φορά (εκτός αν προκύψει και τέταρτο) , βγάζει κόκκινες πινακίδες και το αμάξι είναι αμεταβιβαστο για 3 χρόνια . Επίσης υποχρεωτικά βγαίνει 50-50 και στους δυο συζύγους.οπότε θρλει ψάξιμο για να πάρεις το καλύτερο βάσει των αναγκών σου αμάξι και παράλληλα να επωφεληθείς το όφελος. Θα σου πρότεινα μιας και ανέφερες την χ1 να πάρεις τιμή για τη 2λιτρη αφού στα 2000 κυβικά το όφελος από το ΕΤΤ είναι πιο υψηλό. Και εννοείται ότι ο κινητήρας είναι πολύ καλύτερος από τους μικρότερους της BMW
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στα δίλιτρα η έκπτωση μειώνεται νομίζω ....
-
Καλημέρα Στέφανε ! Αν δεν έχει αλλάξει κάτι μιας κι έχω κάνει χρήση, το μεγαλύτερο όφελος είναι στα 2 χιλ κυβικα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι μέχρι 2000 κυβικά εχεις έκπτωση 100% του ΤΤ και πάνω από 2000 κυβικά έκπτωση 50%
-
Χθεσινες τιμες. 1,5 xline αυτοματο απο 38Κ με την απαλαγη τελων ταξινομησης 31,5Κ και για το διλιτρο απο 48Κ με την απαλαγη 38 Κ. Αρκετα πιο πλατυ πισω σχετικα με το ΧC40. Δεν ειχα μαζι τα μπουστερ αλλα εγω με την κορη μου πισω και επαιρνε ανετα και το παιδικο καθισμα το μεγαλο
-
Χθεσινες τιμες. 1,5 xline αυτοματο απο 38Κ με την απαλαγη τελων ταξινομησης 31,5Κ και για το διλιτρο απο 48Κ με την απαλαγη 38 Κ. Αρκετα πιο πλατυ πισω σχετικα με το ΧC40. Δεν ειχα μαζι τα μπουστερ αλλα εγω με την κορη μου πισω και επαιρνε ανετα και το παιδικο καθισμα το μεγαλοΗ τιμή αυτή αφορά τη βενζίνη ή το diesel (για τριτεκνικό πάντα);
-
38 είναι η τιμή καταλόγου.... με εκπτώσεις θα πεσει αρκετά πιο κάτω. Με την τριτεκνια παντως συμφέρει το δίλιτρο πετρέλαιο
-
Βενζινη το 1,5 diesel το διλιτρο. Ναι οι τιμες ειναι χωρις εκπτωση. Ο πωλητης μου ειπε οτι συμπεριλαμβανει εκπτωσεις αλλα δεν επεμενα γιατι δεν εχω αποφασισει ακομα
-
Μπορεις να κάνεις το εξής:
Μπες στο site της bmw (ή και σε όποια εταιρεία θέλεις), στη διαμόρφωση και φτιάξε το αμάξι όπως θέλεις. Όταν τελειώσουν όλα τα στάδια της διαμόρφωσης, στην τελευταία σελίδα θα βγάλει τις τιμές πριν και μετά τους φόρους. Αφαιρείς το ποσό του ΤΤ και βλέπεις την τιμή. Όταν θα πας από τον έμπορο, φτιάχνεις το ίδιο αμάξι, και βλέπεις στην τελική τιμή που θα σου δώσει εάν έχει κάνει κι αυτός έκπτωση. Μην σου πω, πάρε και την εκτύπωση της διαμόρφωσης στην τσέπη, και παζάρεψε αναλόγως. Το δίλιτρο στους τρίτεκνους πληρώνει φόρο πολυτελείας κανονικά?Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πληρωνει φορο πολυτελους διαβιωσης 440 το χρονο στην δηλωση. Αυτος δεν γλιτωνεται λογω τριτεκνιας
-
Πληρωνει φορο πολυτελους διαβιωσης 440 το χρονο στην δηλωση. Αυτος δεν γλιτωνεται λογω τριτεκνιαςΟκ, ευχαριστώ. Πάντως το δίλιτρο ντήζελ με χειροκίνητο κιβώτιο (και τετρακίνητο) που έχω, πληρώνει 154€ τέλη κυκλοφορίας - ρώτα και τα τέλη που πληρώνει ο κάθε κινητήρας σε κάθε υποψήφιο αμάξι που θα δεις. Σε συνδυασμό με τα χλμ που θα κάνεις ετησίως, μπορείς να υπολογίσεις μέχρι που σε παίρνει για κυβικά κλπ.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενα αυτοματο με τον 1500cc βενζίνης στην xline εκδοση, περιπου τι προσφορες να περιμενω? Αν εχει ψαξει καποιος τις τιμες που παίζουν αυτη την εποχη.
BMW X1 2016