-
Το σύστημα κατανομής της ροπής, κάνει δουλεία εκτός δρόμου ή είναι ένα marketing εργαλείο; Σε λασπωμένο δρόμο ή σε γρασίδι. Μιλάω για το 1,6d.
-
Ο χρήστης Panos_p έγραψε:
Το σύστημα κατανομής της ροπής, κάνει δουλεία εκτός δρόμου ή είναι ένα marketing εργαλείο; Σε λασπωμένο δρόμο ή σε γρασίδι. Μιλάω για το 1,6d.ρωτας και αλλου...
σε λασπη θες τεσσερο και λαστιχο να καθαριζει απο τη μακα
με οτι αλλο κανεις ρομπα τη προπελλα
αν εχς τα γιουρα παρε 4κινητη και λαστιχα - ειναι και λογος να τη παρεις ψηλη τη γερμανιδα, αν οχι και θες ντε και καλα λασπη ή παρε αλλο ή εχει κατι σόου αντεργκραουντ περιξ της λιοσιων με ήστερν μπλοκ που ειναι και φθηνα με ποτακι μπομπα... -
Απο το 1.6 d μεχρι διλιτρη 4χ4 υπαρχει ενα τεραστιο χασμα στη τιμη....
Σε βατους χωματοδρομους εστω και με λασπη και με δικινητο τη βγαζεις με καλο λαστιχο..αν θες εξτριμ και θες την τιμη της 16d προφανως και πας σε αλλο αυτοκινητο...Αμαξι που τα κανει ολα και συμφερει δεν υπαρχει...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
...Σε βατους χωματοδρομους εστω και με λασπη και με δικινητο τη βγαζεις με καλο λαστιχο....Μετά από αρκετά tests που έχουν γίνει, απλά και μόνο το σωστό/κατάλληλο λάστιχο (για χώμα, λάσπη ή χιόνι) σε 2κίνητο όχημα θα σε πάει 99% μακρύτερα και ασφαλέστερα από οποιοδήποτε σύστημα τετρακίνησης με 'κοινά' λάστιχα. Άρα δεν είναι τόσο το να αγοράσουμε την 4κίνηση, αλλά -αν χρειαστεί- να επενδύσουμε σε μια δεύτερη 4αδα σωστών ελαστικών. Προφανώς ο συνδυασμός και των δύο είναι ο βέλτιστος, αλλά -επίσης προφανώς- κοστίζει....
-
Μα αυτο λεω.συμφωνω 100%.πολλες φορες με το δικινητο κλιο μου με καλο χιονολαστιχο εχω παει πολυ μακρυτερα απο κοπανους με τετρακινητα και προφανως καλοκαιρινα...(που μετα κλειναν το δρομο γιατι ουτε αλυσιδες ειχαν)
Απλα αν το θες για εξτριμ καταστασεις ο συνδυασμος ειναι το καλυτερο...κατι που βεβαια στο 99% των ιδιοκτητων δε χρειαζεται..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο το 1.6 d μεχρι διλιτρη 4χ4 υπαρχει ενα τεραστιο χασμα στη τιμη....
Σε βατους χωματοδρομους εστω και με λασπη και με δικινητο τη βγαζεις με καλο λαστιχο..αν θες εξτριμ και θες την τιμη της 16d προφανως και πας σε αλλο αυτοκινητο...Αμαξι που τα κανει ολα και συμφερει δεν υπαρχει...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ιανι τριαντα κατι,εχεις δικαιο με τα γιουρα. πληγωνουν.
το θεμα ειναι οταν εχεις ψηλο και ακους τον μαρκετιν τον τυπο, λες θα παει στο χωμα. παντα θα βρεθει η δεκαμετρη λακουβα με τη λασπη. και μετα 'συγνωμμη κοριτσια καλλησαμε'. και δωδεκαποντο στη μουργα.
οταν αγοραζεις παιχνιδι, πρεπει να ξερς που θα παιξεις. η 1.6 ειναι εν ασφαλτω εκδοση. οπως και ολα τα ψηλα δικινητα -
Μα αυτο λεω.συμφωνω 100%Μα συμφώνησα, δεν διαφώνησα
-
Χαχαχα.το καταλαβα οτι συμφωνουμε αλλα δε το διατυπωσα σωστα..
Γατε αυτα τα αμαξια ειδικα η x1 με τοσο λιγο ground clearance για αληθινο εκτος δρομου δε κανει με τπτ...Αρα αν θες αληθινο off road πας σε αλλα αμαξια.
Γιαυτο τονιζω βατο χωματοδρομο και κανα χιονι μια χαρα θα το βγαλει ειτε με τετρακινηση ειτε χωρις απλα και μονο με καλα λαστιχα..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για αληθινό offroad δεν πας στο χ1. Για να βγεις στο χιονοδρομικό ή στο ορεινό χωριό πας άνετα, ή στα ορεινά προάστια των πόλεων. Το χιονολάστιχο σούπερ, κάνει δουλειά και στη βροχή και σε θερμοκρασίες πλησίον του μηδενός. Πριν 2 χρόνια αγόρασα την τετράδα bridgestone blizak Lm001 στα 850€ για 18 αρα ζάντα και σε συνδυασμό με την τετρακίνηση μια χαρά με πάει στο χιόνι.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Οπως έχω πεί και πιό πρίν, είμαι σε αναζήτηση για νεό αυτοκίνητο. Μέχρι το Σάββατο έκλεινα προς το Χ1 16d, στην έκδοση Advantage, το οποίο το βρήκα σε προσφορά στα 30.200€. Το Σάββατο έκανα test drive το Kuga 1,5 tdci στην έκδοση ST Line. Το βρήκα εξίσου καλό με το Χ1, το οποίο μέχρι τότε θεωρούσα καλύτερο απο όσα είχα δοκιμάσει της κατηγορίας, και η προσφερόμενη τιμή του είναι στα 26.500€ με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε αυτά τα επίπεδα τιμής (δερμάτινα καθίσματα, xenon κλπ) .
Το Χ1 αξίζει τα επιπλέον 4.000€ απο το Kuga St-line, και εάν ναι σε ποιά σημεία; -
Το Χ1 που βρήκες προφανώς δεν θα είναι καινούργιο,σωστά? Το λέω γιατί εγώ πήρα προσφορά πριν 20 μέρες στα 36 χιλιάρικα.
-
Μου είπαν οτι είναι καινούργιο. Εχει βγάλει πινακίδες, τέλος του 2017 αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει.
-
Με τις τιμες στις διαφορες αντιπροσωπειες της bmw και τις προσφορες δε βγαζεις ακρη...παιζουν αρκετες χιλιαδες ευρω διαφορα μεταξυ τους...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Οπως έχω πεί και πιό πρίν, είμαι σε αναζήτηση για νεό αυτοκίνητο. Μέχρι το Σάββατο έκλεινα προς το Χ1 16d, στην έκδοση Advantage, το οποίο το βρήκα σε προσφορά στα 30.200€. Το Σάββατο έκανα test drive το Kuga 1,5 tdci στην έκδοση ST Line. Το βρήκα εξίσου καλό με το Χ1, το οποίο μέχρι τότε θεωρούσα καλύτερο απο όσα είχα δοκιμάσει της κατηγορίας, και η προσφερόμενη τιμή του είναι στα 26.500€ με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε αυτά τα επίπεδα τιμής (δερμάτινα καθίσματα, xenon κλπ) .
Το Χ1 αξίζει τα επιπλέον 4.000€ απο το Kuga St-line, και εάν ναι σε ποιά σημεία;για μενα δεν αξιζει τα παραπανω χρηματα...
-
Ξέρω ότι οι διαφορές αντιπροσωπείες της BMW παίζουν παιχνίδια αλλά τόση μεγάλη διαφορά δεν την περίμενα. Πάντως για το δίλημμα του φίλου έχω να πω ότι δεν είναι μόνο η χρηματική διαφορά που πρέπει να μετρήσει αλλά και ο επιπλέον εξοπλισμός που παίρνει κάποιος με το Φορντ.
-
Στο μεταξυ οι καραγκιοζηδες της επαρχιακης αντιπροσωπειας π ειχα επισκεφτει νομιζουν οτι δεν εχουμε ιντερνετ ουτε τηλεφωνα και οι τιμες σε μτχ παιζαν κανα 2-3 χιλιαρικα με αντιστοιχες αθηνων.Των καινουργιων σε ορισμενες περιπτωσεις παιζαν περισσοτερο με καποιες προσφορες εξοπλισμου π γινοντουσαν απο αλλες.
Και οταν τους ελεγα για ψαλιδι ελεγαν κανα 500αρικο το πολυ γιατι δε βγαιναν.
Φαντασου ποσο μ@@ς θα αισθανοταν καποιος να μαθαινε οτι παραδιπλα το παιρνεις το αμαξι με τοσα χιλιαρικα εκπτωση...Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πανο και εγω νομιζω με τοσα λεφτα τη πλουσια εκδοση του κουγκα θα επαιρνα παρα μια γυμνη χ1.
Αν και η χ1 μ αρεσει περισσοτερο.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Το Χ1 αξίζει τα επιπλέον 4.000€ απο το Kuga St-line, και εάν ναι σε ποιά σημεία;Προφανώς η διαφορά δεν είναι €4.000, γιατί η Χ1 που λές θα έχει σίγουρα πολύ λιγότερο εξοπλισμό από το Kuga ST Line.
Το έχω ξαναγράψει, η Χ1 είναι συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο από το Kuga. Όμως δεν είναι τόσο καλύτερο όσο η διαφορά τιμής τους. Επίσης σε τομείς όπως ποιότητα κύλισης, κράτημα, άνεση, οδική συμπεριφορά και εκτός δρόμου δυνατότητες τα 2 αυτοκίνητα είναι σχεδόν εφάμιλλα.
Τέλος να προσθέσω ότι η Χ1 έχει αρκετά πιο ακριβή συντήρηση από το Kuga και φυσικά μόνο 2 χρόνια εγγύηση, αμφότερα μετράνε πολύ στο συνολικό κόστος χρήσης σε βάθος 5 ή 10 ετών.
-
Επειδη ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα αλλα για μεταχειρισμενη X1 vs. ST-line οποτε η διαφορα ειναι σχετικα μικρη, εχω διαπιστωσει οτι η Χ1 χρειαζεται ακομα 1000 ευρω για navi και camera, φιμε πισω, ενω το Kuga εχει πολυ καλυτερα φωτα. Η Χ1 υπερτερει σαφως σε χωρους αποσκευων.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ο χρήστης ysard έγραψε:
εχω διαπιστωσει οτι η Χ1 χρειαζεται ακομα 1000 ευρω για navi και camera, φιμε πισω, ενω το Kuga εχει πολυ καλυτερα φωτα.-
Μιλάς για aftermarket λύσεις, που σίγουρα δεν έχουν την ποιότητα των εργοστασιακών λύσεων.
-
Καλύτερα φώτα το Kuga σαφώς, εφόσον μιλάμε για τα απλά φώτα στην Χ1, γιατί εάν έχει LED είναι καλύτερα (ίσως) της X1, αλλά σίγουρα εφάμιλλα.
-
BMW X1 2016