-
Νομιζω πως ειδικα η BMW ειναι πολυ σχολαστική σε οτι αφορα βελτιωσεις παντως ειδους και εγγυηση. Δεν ξερω αν τα διαφορα πακετα βελτιωτικών οικων που φερνουν οι επισημοι εμποροι ειναι υπερανω υποψίας...
-
Μονο με την αναβάθμιση της Schnitzer ισχύει η εγγύηση, αλλα δεν ξερω εαν εχει για τον 1.5d, νομίζω πως δεν έχει ομως.
-
Απ οτι βλέπω μονο βενζινη δινει η Schnitzer για βελτιωση κινητηρα. Τουλαχιστον στο ελληνικο site
-
Η schnitzer αντιπροσωπεύεται από τον Σπανό,οπότε ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση κανονικά. Βέβαια το κόστος βελτίωσης δεν το λες αμελητέο....σχεδόν 3000 για να πάρεις 35 άλογα και μόνο στα βενζίνης.
-
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τον 1.5d; Έχουν αναφερθεί προβλήματα;
-
Ο μικρός diesel δεν έχει προβλήματα μέχρι τώρα. Το σκαρί του Χ1 το κουνάει απλά ικανοποιητικά, οριακά επαρκή θα τον χαρακτήριζα.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Η schnitzer αντιπροσωπεύεται από τον Σπανό,οπότε ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση κανονικά. Βέβαια το κόστος βελτίωσης δεν το λες αμελητέο....σχεδόν 3000 για να πάρεις 35 άλογα και μόνο στα βενζίνης.2150 για το Χ1 Forum
http://x1gr.boards.net/post/6595 -
Μόνο εγώ το θεωρώ τρελό ποσό?? Αν τώρα βάλεις τα 2150+36000 και κάνα ψιλό για επιπλέον εγγύηση.... Φτάσαμε στο 40αρι..... Πωπωπωπωωω λεφτά!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Είναι πάρα πολλά λεφτά αλλά πληρώνεις το όνομα schnitzer και τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει. Στην αγορά υπάρχουν remap από 400 ευρώ. Η χαμηλή τιμή δεν τα καθιστά λιγότερο αξιόπιστα αλλά αν συμβεί το κακό ο tuner θα σφυρίζει αδιάφορα.
Πάντως για να σπάσεις μοτέρ με τέτοια βελτίωση πρέπει είτε να είσαι καύτης και να συντηρείς πλημμελώς το αυτοκίνητο είτε ο tuner να είναι εντελώς άσχετος. Για προγράμματα κονσέρβες μιλάμε. Με σωστή χρήση και συντήρηση τα σύχρονα turbo μοτέρ αντέχουν εύκολα τέτοιες βελτιώσεις. -
2 χρόνια ειναι η εγγύηση της Schnitzer. O 3ος χρόνος ειναι προεραιτικός και χρέωνεται εξτρα.
Προσωπικά, μετά από 13 χρόνια και 4 bmw και 2 mini, εαν εκανα καποια βελτίωση (δυσκολο πολυ), δεν θα κοίταγα τιποτε αλλο περα απο Schnitzer....εχω δει πολλά.
-
Στο site της εταιρείας γράφει 3 χρόνια εγγύηση αλλά δεν ήξερα ότι είναι extra ο τρίτος χρόνος. Επίσης γράφει ότι το προϊόν είναι παράνομο στη Γερμανία!
Τόσα λεφτά για ένα παράλληλο εγκέφαλο τύπου racechip δεν τα έδινα με τίποτα. Πολύ καλύτερη λύση το remap.Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση τόσο εγγύηση σου δίνει και ο σνιτσερ. Εγώ που έχω αλλά 3 τόσα θα έχω κοκ.
Και 2 και 3 χιλιάρικα βέβαια είναι πολλά για έναν ουσιαστικά παράλληλο αλλά οκ είναι σαν στο βάζει η Bmw.
Βέβαια είναι στα σκαριά και remaps
http://x1gr.boards.net/thread/160?page=1 -
Δεν ισχυει αγτονπου γράφεις Στέφανε για την εγγύηση.
@ clouzo: δεν εχει σχεση με racechips ο παραλληλος της Schnitzer.
Τα remap στις bmw παρουσιάζουν παρα πολλά προβλήματα.
-
Φάνη δεν είπα ότι είναι το ίδιο αλλά ότι είναι άλλος ένας παράλληλος. Και μάλιστα πανάκριβος. Remap φοράνε πολλοί σε f20/f30 χωρίς προβλήματα.
Στάλθηκε από το VF-1397 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά τα προβλήματα που δεν γράφονται εδω.
ΥΓ: να θυμίσω οτι φορεσα στην 116 μου τον πρωτο παραλληλο του Hartge παγκοσμιως. Ειχα ψαχτει παρα πολυ με μετατροπες, ειχα οδηγησει και το προβληματικο του Σπανου πριν το Schnitzer.
-
Της hartge γιατί τον έβγαλες? Είχες προβλήματα? Πρέπει να είχες ανεβάσει και video στο you tube όπου έκανες 'κόντρα' με άλλο μαμά f20 για να δείξεις τις διαφορές.
Για τόσα πολλά προβλήματα που λες δεν έχω διαβάσει ακόμα και σε ξένα forum. Είναι και θέμα χρήσης του αυτοκινήτου, πόσο επιθετικό είναι το πρόγραμμα κλπ. Πάντως τα 200+ τα έχει εύκολα και αξιόπιστα ο 1600αρης turbo. Δεν ξέρω πώς τα πάει ο τρικύλινδρος 1500αρης. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
2 χρόνια ειναι η εγγύηση της Schnitzer. O 3ος χρόνος ειναι προεραιτικός και χρέωνεται εξτρα.Προσωπικά, μετά από 13 χρόνια και 4 bmw και 2 mini, εαν εκανα καποια βελτίωση (δυσκολο πολυ), δεν θα κοίταγα τιποτε αλλο περα απο Schnitzer....εχω δει πολλά.
Τουλάχιστον 15 χρόνια βλέπω εξωτερικά τις βελτιώσεις του στο διαδίκτυο. Βέβαια υπάρχει και ο Hamman και σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και την G Power που δίνει πολύ καλές επιδόσεις. Αλλά επειδή ο Schnitzer υποστηρίζεται από την BMW για εμένα τα 3000€ για 35 άλογα και με εγγύηση 2 χρόνια από έναν βελτιωτικό οίκο σαν τον Schnitzer με εγγύηση, είναι λογική τιμή. Εξάλλου για BMW μιλάμε. Και ισχύει σε πολλές περιπτώσεις το ρητό που λέει ότι 'το φθηνό βγαίνει ακριβό' και όπως γράφτηκε παραπάνω μπορεί να πας σε κανέναν tuner των 400σίων ευρώ που αν γίνει μετά τπτ, θα κάνει τον Κινέζο.
-
2150 κανει το Σνιτζερ...ακου 3000!
-
Η τιμή που έδωσε η schnitzer είναι 2932,67 ευρώ. Η έκπτωση στα 2150 είναι για 5 αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Της hartge γιατί τον έβγαλες? Είχες προβλήματα? Πρέπει να είχες ανεβάσει και video στο you tube όπου έκανες 'κόντρα' με άλλο μαμά f20 για να δείξεις τις διαφορές.
Για τόσα πολλά προβλήματα που λες δεν έχω διαβάσει ακόμα και σε ξένα forum. Είναι και θέμα χρήσης του αυτοκινήτου, πόσο επιθετικό είναι το πρόγραμμα κλπ. Πάντως τα 200+ τα έχει εύκολα και αξιόπιστα ο 1600αρης turbo. Δεν ξέρω πώς τα πάει ο τρικύλινδρος 1500αρης.Ναι είχα ανεβάσει το βίντεο που λές!
Τον Hartge ποτέ δεν το έβαλα μόνιμα, τον έβαλα για δοκιμή (περισσότερο σαν 'χάρη' στον Νίκο, τον εδώ αντιπρόσωπο) που έψαχνε μια 116i για να τον δοκιμάσει και να δεί τις διαφορές.
Ο 1.6 βγάζει πολύ πιο άνετα επιπλέον ιπποδύναμη, είναι πιο δυνατό μοτέρ από τον 3κύλινδρο.
Τουλάχιστον 15 χρόνια βλέπω εξωτερικά τις βελτιώσεις του στο διαδίκτυο. Βέβαια υπάρχει και ο Hamman και σχετικά πρόσφατα ανακάλυψα και την G Power που δίνει πολύ καλές επιδόσεις.
Άπειρα προβλήματα η G-Power, τουλάχιστον στις μεγάλες μετατροπές που κάνει στα //Μ. Για τα πιο μικρά μοντέλα δεν έχω άπαψη. Ο Hamman ιστορικός βελτιωτής και είχε φτιάξει κάποιες πολύ δυνατές και καλοστημένες BMW, αλλά από τότε που πέθανε (εάν θυμάμαι σωστά έχει αναλάβει η κόρη του), υπάρχει μια σχετική αδράνεια στην εταιρεία.
BMW X1 2016