-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πεταμένα λεφτά....too much time and money on his hands...Μου θυμίζει παλιές εποχές που άλλαζαν το σηματάκι 316i με το 325i ή ακόμα καλύτερα με το //Μ3...
Νταξει ρε συ... ούτε 200 ευρώ δεν έδωσε και είναι και λειτουργική η μπούκα!
Θα βγάλει το σηματάκι τώρα θα περάσει και το πρόγραμμα από σνίτσερ που έφερε ο Σπανός (170PS και 27NM) και θα τις φοράει επάξια!
Λόγω οργάνωσης στο φόρουμ γίνονται πράγματα! -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Καλά η δουλειά με τα led είναι φοβερή.
Πρέπει να είναι φοβερό το μαγαζί που έχει ξανά αναφέρει ο iceman σε προηγούμενο ποστ.
Να ξέρετε πως ακόμη και οι λάμπες για φλας , στοπ , όπισθεν κλπ δεν είναι κάτι απλό να αλλαχτούν με Led λόγω canbus , ηλεκτρονικών κλπ.
Γενικότερα πάντως υπάρχει πολύ ψωμί για όσους ασχοληθούν σοβαρά και με ποιότητα, με aftermarket ανταλλακτικά , και retrofit κατασκευές ελέω του απίθανου φορολογικού συστήματος στην αγορά αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Sent from my Mi Note 2 using TapatalkΕίχα βάλει φωτό και από το yaris, που το αποτέλεσμα είναι και ελάχιστα πιο σωστό νομίζω, λόγω των projectors με διπλή λάμπα που έχει (τόσο καλό αποτέλεσμα που έβαλα και στο leasing 108).
Γενικά ποιοτικές λάμπες, εγγύηση και εξυπηρέτηση!
Βέβαια στην Χ1 πειραματίστηκε λίγο καταρχήν στο αμαξι του φίλου στο βίντεο και μετά στο δικό μου, απλά εγώ άφησα προς το παρόν μόνο τα στοπ γιατι μέχρι να βρω άκρη με το bimmercode τρόμαξα λίγο με το flickering από τυς παλμούς ελέγχου του canbus και δεν ήθελα αντιστάσεις για τυχόν λάθη.
Ο φίλος τα κρατησε και την επόμενη μέρα ήρθε για coding και τραβήξαμε και το βίντεο!
Εντυπωσιακά και δυνατά (μετρημένα 2,5 φορές παραπάνω από τα μαμά αλογόνου) αλλά όχι (σε εστίαση) σαν τα μαμά!Σε αυτο που λες πράγματι έχει πολύ ψωμί το θέμα aftermarket ειδικά υπό το νέο καθεστώς αλλά και επειδή συχνά η τεχνολογία προχωράει πιο γρήγορα από τις ενσωματωμένες λύσεις. Θυμάμαι και στο QQ πολλοί ψάχνονταν να αλλάξουν ακόμα και το μαμά infotainment (Nissan Connect) ενώ όλοι σχεδόν οι άλλοι με το απλό R/CD έχουν βάλει Android...
Και στην Χ1 κοιτάμε κάποια αλλά μόλις ξεκίνησαν να έρχονται Ελλάδα και είναι ακριβά οπότε περιμένουμε! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Νταξει ρε συ... ούτε 200 ευρώ δεν έδωσε και είναι και λειτουργική η μπούκα!
Θα βγάλει το σηματάκι τώρα θα περάσει και το πρόγραμμα από σνίτσερ που έφερε ο Σπανός (170PS και 27NM) και θα τις φοράει επάξια!
Λόγω οργάνωσης στο φόρουμ γίνονται πράγματα!Συνεχίζω να το θεωρώ καγκουριά και πεταμένα λεφτά.
Το Schnitzer πάντα καλοδεχούμενο, αφού ειναι η μόνη σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία για αύξηση ιπποδύναμης και βελτίωση γενικότερα.
-
H X1 στο βιντεάκι να υποθέσω πως είναι η 1.5 diesel;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
H X1 στο βιντεάκι να υποθέσω πως είναι η 1.5 diesel;Ναι
-
Χ1οληστερίνη[emoji23]
Αφιερωμένο στο τρολ του φόρουμ!
Οι κλειδούχοι ! -
-
Έτσι και το δει ο cruiser....
-
Τι να δω βρε παιδιά .
Οι άνθρωποι πίνουν για να ξεχνούν τον πόνο τους....
-
Ο έρωτας πονάει....[emoji175]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και κοστίζει και πολλά...
-
Σαφώς αν κρίνω απ το Χ3 μου...βέβαια μακάρι στο χ1 όλα να πάνε καλά γιατί είναι καλό αμάξι!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Σαφώς αν κρίνω απ το Χ3 μου...βέβαια μακάρι στο χ1 όλα να πάνε καλά γιατί είναι καλό αμάξι!
Sent from my iPhone using TapatalkΦίλε Σπύρο προς το παρόν τα τρώμε σε μεζέδες και κοψίδια (να έρθεις και εσύ βρε κάποια φορά, αφού τις βλέπεις τις συναντήσεις, που κανονιζουμε)
Περνάμε όμορφα και αγνοούμε τα τρόλς!Τρολάρα πονάς;;;
-
Ευχαριστώ Στέφανε! Θα έρθω σε επόμενη συνάντηση για την οποία το μονο σίγουρο είναι ότι περνάμε εξαιρετικά
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Σαφώς αν κρίνω απ το Χ3 μου...βέβαια μακάρι στο χ1 όλα να πάνε καλά γιατί είναι καλό αμάξι!Μετά την 5ετία (μερικές φορές και 7ετία) αρχίζουν τα ακριβά προβλήματα στις bmw. Οπότε έχουν ακόμα αρκετά χρόνια.
ΥΓ: 330xi e46, 2004 μοντέλο, με 201.000 - τελευταίο 'service'...... €2.700!!
Με μεταχειρισμένα τα μισά ανταλλακτικά, με επισκευή του ημιαξονίου (ΔΕΝ το κάνει η bmw, το έκανε το εξουσιοδοτημένο αντίθετα στις οδηγίες της bmw) και 40% έκπτωση στην εργασία (αλλιώς θα ξεπέρναγε τις €5.000, περισσότερα από όσο αξίζει το αυτοκίνητο σήμερα!!) -
Ω ρε φίλε... καλά είμαι ακόμα
-
Δεν έχω λόγο να πονέσω .
Γιατί όταν τρώμε , τρώμε περισσότερα αν και είμαστε μεγαλύτεροι και όταν πέρασα την φάση ακριβό αμάξι και κρίση των 40 είχα πράγματι ακριβά αμάξια ...
-
Πάλι απαντάς ρε συ ΤΡΟΛΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;
-
Είμαι ευγενής .
Οταν με ρωτάνε απαντώ .
Σε όλους .
Ακόμα και αν είναι αγενείς...
-
Κάποια στιγμή όμως πρέπει να ΣΚΑΣ
ΤΡΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
BMW X1 2016