-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το καλοκαιρι εχω μονιμα πετσετες στα μπροστινα καθισματα. Κανουν καλα την δουλεια τους (ξεκινησα για μετα το μπανιο αλλα μετα τις αφησα μονιμα). Ενα θετικο του δερματος ειναι οτι καθεσαι οπως να ειναι, μπορει να λερωσει αλλα καθαριζεται ευκολα. Οτι και να πειτε εργοστασιακο καλο δερμα ειναι η καλυτερη επιλογη.Δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ για το δέρμα.
Καίει το καλοκαίρι, είναι παγωμένο τον χειμώνα... -
Eιχα μαυρο δερμα και δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο που λες. Κρυο το χειμωνα? Αφου φορας ρουχα. Και το καλοκαιρι ποτε δεν ενοιωσα οτι ειναι ζεστο. Το προβλημα του δερματος ειναι οτι ειναι ακριβο. Αλλα σαν φυσικο προιον εχει ολα τα πλεονεκτηματα. Δερμα ειναι 10 φορες ακριβοτερο απο υφασμα/αλκανταρα.
-
Παντως κι εγω συμφωνω με την αποψη του αυτοκρατορα περι ζεστου/κρυου.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αν τα αλλάξω κάποια στιγμή μάλλον ΔΕΝ θα βάλω δέρμα
ίσως αλκανταρα... -
Το δέρμα είναι πανέμορφο, μυρίζει ωραία, καθαρίζει εύκολα αλλά είναι τραγικό εάν δεν υπάρχουν θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα! Είχα σε 2 BMW μου δερμάτινα καθίσματα (ανοιχτού χρώματος) και το χειμώνα πάγωνα (όχι συνέχεια προφανώς, στην αρχή) και το καλοκαίρι έλιωνα στον ιδρώτα. Τα δε μαύρα δερμάτινα του πατέρα μου στην e46, απλά το καλοκαίρι δεν μπορείς να κάτσεις από το πόσο καίνε.
Το έφτιαξε αυτό η BMW στις Cabrio με ειδική επεξεργασία δέρματος για την ζέστη, αλλά είναι διαθέσιμα μόνο στα Cabrio.
Τέλος, η άποψή μου είναι ότι το καλό δέρμα στις BMW (Merino & Nappa) είναι κορυφαίο, αλλά το απλό δέρμα (Dakota & Nevada) είναι πολύ μέτριο. Δυστυχώς όμως το καλό δέρμα μπαίνει μόνο στις μεγάλες σειρές ή σε Individual παραγγελίες.
-
Ευαίσθητους πισινουληδες πρέπει να έχετε για να διαινωνιζετε αυτό το μύθο περι δέρματος. [emoji41]
Λες και οποιοδήποτε υλικό κάτσει σε κρύο ή ζέστη δεν κρυώνει ή ζεσταίνεται το ίδιο! -
Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι ειδικά το δέρμα δεν παλεύεται. Ακόμα και ειδικές επεξεργασίες να έχει και με μεμβράνες στα παράθυρα είναι πίκρα. Νιώθεις ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου medium rare, ούτε καν rare. Δε μιλάμε φυσικά να φοράς σορτσάκι... εκεί φτάνεις well done!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευαίσθητους πισινουληδες πρέπει να έχετε για να διαινωνιζετε αυτό το μύθο περι δέρματος. [emoji41]
Λες και οποιοδήποτε υλικό κάτσει σε κρύο ή ζέστη δεν κρυώνει ή ζεσταίνεται το ίδιο!Καμία σχέση Στέφανε! Το δέρμα είναι πολύ πιο ευαίσθητο στις μεταβολές της θερμοκρασίας.
ΥΓ: Εσύ που το ξέρεις...αφού όλο καλύμματα έχεις!?!?!
ΥΓ2: Sorry, αλλά δεν άντεξα για το σχόλιο...ξέρεις ότι σε πειράζω.
-
παιδια ευχαριστώ για την βοηθειά σας αλλά ο φίλος επελέξε τελικα χτες ford kuga st line αυτόματο, γιατί του έκαναν πολύ καλή προσφορά στην ανταλλαγή του αυτοκινήτου του.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
παιδια ευχαριστώ για την βοηθειά σας αλλά ο φίλος επελέξε τελικα χτες ford kuga st line αυτόματο, γιατί του έκαναν πολύ καλή προσφορά στην ανταλλαγή του αυτοκινήτου του.Εξαιρετική επιλογή! Καλοριζικο!!
-
γιατί του έκαναν πολύ καλή προσφορά στην ανταλλαγή του αυτοκινήτου του.Πρωτοφανές και πολύ σημαντικό δέλεαρ να μην μπλέκεις με τον καθένα κατά την πώληση του παλιού σου αυτοκινήτου.
-
Συμφωνώ απόλυτα
-
Με το καλό ! Καλή επιλογή και με τα ίδια σχεδόν λεφτά παίρνει και περισσότερο εξοπλισμό και εγγύηση και τετρακίνηση. Τι αμάξι είχε και ποσο του το πήραν ;
-
Νέα δημοσίευσηαπό grimm23 » 25 Νοέμ 2017 14:06
παιδια ευχαριστώ για την βοηθειά σας αλλά ο φίλος επελέξε τελικα χτες ford kuga st line αυτόματο, γιατί του έκαναν πολύ καλή προσφορά στην ανταλλαγή του αυτοκινήτου του.
πάντα παίζει σημαντικό ρόλο η αντιμετώπιση/προσφορά των πωλητών σε θέματα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου, μπορεί να είναι τελικά αυτό που θα καθορίσει την επιλογή σου.
αν θες γράψε δυο λόγια ποιο αμάξι πούλησε και ποιο αγόρασε τελικά.
καλοτάξιδο να του πεις!
-
Επειδή το αγόρασε μονος του δεν γνωρίζω τι έχει η δεν έχει σαν εξοπλισμό το kuga στην st line. Τώρα για το αυτοκίνητο ανταλλαγης ήταν ένα vw passat b7 dsg και του το πήραν στα 14000 ευρώ δηλ στο 50% της αρχικής αγοράς.
-
Με δύο turbo ο δίλιτρος diesel της BMW
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... el-tis-bmw
-
Με δύο turbo ο δίλιτρος diesel της BMWhttp://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... el-tis-bmw
σαν τους επεξεργαστές θα γίνουν στο τέλος...διπύρηνοι, τετραπύρηνοι...
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πρωτοφανές και πολύ σημαντικό δέλεαρ να μην μπλέκεις με τον καθένα κατά την πώληση του παλιού σου αυτοκινήτου.
Έτσι είναι! Ήταν ένας από τους λόγους που καθόρισαν την τελική μου επιλογή.
-
Μας έχει καταστρεψει (τη δίαιτα) αυτή η Χ1
-
Για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται να ενημερωσω ότι την 18i αυτόματη σε xline τη βρίσκεις μέχρι 31/12 στα 35Κ ενώ πινακιδωμένα πέφτουν κάτω απο 34Κ
BMW X1 2016