-
Σπίρτζης ..... εγγύηση!
-
Ωχ,γκαντεμιά...ο drenie είναι ψηλός, αιωνόβιος και έχει μια σύζυγο που τη λένε Μαρίκα;
Kαι εχω γιο που κατεβαινει για υποψηφιος προεδρος κομματος και μια κορουλα που εχει κουμπαρο εναν χοντρο με παραγκα ;
Η γυναικα μου εχει φυγει απο την ζωη!!! Ολους θα τους θαψω !!
Χα χα χα! μπααααααααα... δεν ειμαι εγω αυτος !Οχι ρε γαμωτο κριμα ρε αγορινα. Σε ποσες μερες σου ειπαν ;
-
Προφανώς δεν έχουν ιδέα! Παρεπιπτοντως πήρα μια βόλτα τη νεα 18d σήμερα...θα ζηλεύει ο nikigt χαχα!
Το αμάξι είναι απίστευτα στιβαρό και σου δίνει μοναδική αίσθηση ασφάλειας. Ήταν και φορτωμένο εξοπλισμό. Στο δρόμο δεν είδα κανένα θέμα με κοπανηματα αν και οι λακκούβες ήταν ελάχιστες. Δοκίμασα και το αυτόματο κιβώτιο σε ανηφόρες κατηφορες κι παρκάρισμα. Άδικα αγχωνομουν. Είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που δεν με ενθουσίασε είναι το τράβηγμα. Καλό αλλά προσωπικά ήθελα κάτι παραπάνω. Το αμάξι να πω ότι μου φάνηκε καλύτερο από την προηγούμενη σειρά. Τέλος να προσθέσω ότι κακώς το οδήγησα γιατί τωρα η ανυπομονησία μου έγινε μεγαλύτερη.... -
http://www.motori.gr/newsarticle/auto-n ... ytokiniton
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.motori.gr/newsarticle/auto-news/ston-pago-metavivaseis-taxinomiseis-aytokinitonΚατσε Emperor γιατι βλεπω μετα την ταξινομηση (οποτε γινει) θα εχεις θεμα και με την αδεια.
Ειδικότερα από το 2013 μέχρι και σήμερα έχουν μεταβιβαστεί πάνω από 800.000 αυτοκίνητα για τα οποία οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν καταβάλλει το ποσό των 60.178.575 ευρώ!
Ωστόσο σχεδόν κανένας από αυτούς δεν έχει παραλάβει το επίσημο «πράσινο» έγγραφο ‘Αδειας Κυκλοφορίας που θα έπρεπε να έχει στην κατοχή του.
εδώ και 7 ημέρες δεν μπορούν να εκδοθούν ούτε τα απλά έντυπα (Α4) που δίνουν στους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι Διευθύνσεις Μεταφορών και αντ’ αυτού δίνουν κάποιες **απλές βεβαιώσεις **μέχρις ότου να λυθεί το θέμα.
Το πρόβλημα στο σύστημα του Υπουργείου δεν επηρεάζει μόνο τις μεταβιβάσεις αλλά και τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων, τις εκδόσεις διπλωμάτων αλλά και όποιες άλλες πράξεις πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος…
http://www.dimokratiki.gr/18-11-2015/afantes-i-adies-kikloforias-apo-to-2013-alla-echoun-isprachthi-60-ekat-evro/
Ανικανοι. Ουτε σε Α4 χαρτι δεν μπορουν να δινουν αδεια. Τι ειναι αυτοι; -
Καλα βρε Σταύρο αυτο ειναι γνωστό .... Μονο αν θες να πας εξωτερικό σου δίνουν πράσινη ευρωπαϊκη άδεια.
-
Επιτέλους τελος στην αναμονή. Παρέλαβα κι εγω σήμερα κ μάλιστα πήγα κ μαλλιοκουβαρα 35 χλμ γιατί αργησα στη δουλειά. Ωραίο στρώσιμο! Πρώτες εντυπώσεις το βράδυ!
-
Καλοτάξιδο να είναι!!!
-
όπως σου ευχήθηκα και το πρωί 'ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ'
-
Καλές και ασφαλείς βόλτες για όλη την οικογένεια με το θηριάκι!
Εντυπώσεις απόψε και αύριο φωτογραφίες -
Ευχαριστώ παίδες! Ασφαλή χιλιόμετρα για όλους μας!
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!! επιτέλους ν'αρχίσουν οι παραλαβές...
ΠΕριμενουμε αναλυτικό review..
Για να πνιξουμε τη ζήλια μας κοιτάμε βιντεάκια...
Emperor ποια ειναι η Χ3 από τις 2 στη φωτογραφία? -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Επιτέλους τελος στην αναμονή. Παρέλαβα κι εγω σήμερα κ μάλιστα πήγα κ μαλλιοκουβαρα 35 χλμ γιατί αργησα στη δουλειά. Ωραίο στρώσιμο! Πρώτες εντυπώσεις το βράδυ!Αντε με το καλο!
-
Μπραβο πατρίδα! Καλοτάξιδο...!!!
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!! επιτέλους ν'αρχίσουν οι παραλαβές...
ΠΕριμενουμε αναλυτικό review..
Για να πνιξουμε τη ζήλια μας κοιτάμε βιντεάκια...
Emperor ποια ειναι η Χ3 από τις 2 στη φωτογραφία?Στην φωτογραφια μου αρεσει που η X3 βασικα ειναι μαυρη (ειναι το αγαπημενο μου χρωμα) και δεν εχει νικελενια γρυλια οπως αυτη :
Youtube VideoΚαι μια μαυρη Χ1 (αστερι). Στο 4:24 εχει τιμες USA για τιμη αγορας και τα πακετα.
Youtube VideoΚαι μια Μ3 ονειρο. Στο 6:00 τιμες USA
Youtube Video -
Με γειές και εύχομαι πολλά καλά, ασφαλή και ευχάριστα χιλιόμετρα!!
-
Μετά από μόλις 2 μέρες συνύπαρξης με το νέο Χ1 20d και ήδη πάνω από 150 χλμ οι εντελώς πρώτες εντυπώσεις μου είναι οι εξής :
Το αμάξι είναι σε εμφάνιση όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, κομψό με πολύ όμορφες γραμμές που κρύβουν τον όγκο του. Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται σε υψηλό επίπεδο τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Η σχεδίαση είναι όμορφη και απέριττη, αν και υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να ανακαλύψεις μέσα στην καμπίνα.Οι χώροι είναι καλοί εσωτερικά, οι θέσεις πολύ βολικές και οι χώροι πάνω από τα κεφάλια όλων ανετότατοι. Σπεύδω να θυμίσω ότι είμαι 1.96 και σήμερα σήκωσα αρκετά τη θέση οδήγησης θέλοντας να κάθομαι πιο ψηλά και μένει πολύς χώρος ακόμη μέχρι την οροφή (τουλάχιστον 20 πόντοι). Έβαλα το κάθισμα όσο πιο πίσω με βόλευε και μένει άνετος χώρος για τους πίσω.
Το πορτ παγκάζ είναι μεγάλο, ιδίως με τους χώρους κάτω από το δάπεδο. Σήμερα μάλιστα πρόλαβα και εκμεταλλεύτηκα το χώρο αγοράζοντας από το practiker μια πλαστική ντουλάπα (τη μεγαλύτερη που είχε - φυσικά σε κομμάτια πακεταρισμένη...) και χώρεσε παρά τον όγκο της άνετα πίσω.
Στα αρνητικά να γράψω ότι το ντουλαπάκι μου φάνηκε μικρό, δεν έχω ακόμη βρει χώρο για σκουπιδάκια (υπάρχει;;), ενώ δεν βρήκα χρόνο να βγάλω άκρη με bluetooth, usb και τα λοιπά ηλεκτρονικά. Άλλωστε πήρα το αμάξι την Πέμπτη τόσο βιαστικά - έπρεπε να φύγω σφαίρα για μάθημα στο Καλπάκι - που δεν άφησα τον ευγενέστατο και εξαιρετικά φιλότιμο υπάλληλο της BMW να μου δείξει τίποτα πέρα από τα βασικά, αφού δεν είχα καθόλου χρόνο...Ήδη κανονίζουμε όμως 'εκπαίδευση'!
Το στερεοφωνικό επίσης εκ πρώτης όψεως δεν μου γεμίζει το μάτι αν και μόνο ράδιο έχω ακούσει. Η θέρμανση από την άλλη είναι killer.
Τέλος, αν και όμορφο σε εμφάνιση, δεν μου φάνηκε ποιοτικό το ύφασμα στα καθίσματα! Θα περίμενα κάτι καλύτερο από ένα αμάξι τέτοιας αξίας. Από την άλλη το δέρμα - δεν το επέλεξα - είναι ωραίο, αλλά κρύο το χειμώνα, ζεστό το καλοκαίρι...Για τις εξωτερικές διαστάσεις ομολογώ ακόμη ψαρωμένος. Στους συχνά στενούς δρόμους των Ιωαννίνων είναι φορές που διπλοτσεκάρω 'αν με παίρνει' ενώ με το προηγούμενο αμάξι περνούσα χωρίς σκέψη. Μάλλον ψυχολογικό είναι περισσότερο, αν και το παρκάρισμα μου φαίνεται ζόρι με τα σχεδόν 4,5 μέτρα αμάξωμα. Επίσης, στο γεμάτο πράγματα κλειστό γκαράζ μου το αμάξι χωράει εντελώς οριακά σε πλάτος και πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ πως δεν θα τύχει να την κάνω κάποια μέρα τη μ@λ@κία γυρίζοντας πτώμα μετά από 12-14 ώρες δουλειάς.
Από τεχνολογίες έχει πολλά ωραία, όπως σύστημα start stop, αυτόματα ρυθμιζόμενα φώτα, το πακέτο ασφάλειας (αποφυγή σύγκρουσης, αλλαγή λωρίδας κτλ.) το οποίο ήδη βλέπω πως λειτουργεί, ενώ είναι πολλά ακόμη που δεν έχω δοκιμάσει όπως το cruise control, ενώ έχει και ένα πλήκτρο που πρέπει να είναι hill asist (δεν είμαι σίγουρος...). Σε κάθε περίπτωση σε ανηφόρα πίσω δεν σε παίρνει με τίποτα...
Περνώντας στην οδήγηση, για το αυτόματο κιβώτιο για το οποίο ήμουν εξαρχής αρνητικός έχω να πω ότι άλλαξα γνώμη 100%. Είναι απίστευτα βολικό, εύκολο και δουλεύει ιδανικά. Μόνο ένα μικρό στιγμιαίο lag έχω διαπιστώσει σε απότομες επιταχύνσεις, το οποίο έχοντας παντελή απειρία από αυτόματα κιβώτια δεν ξέρω αν είναι συνηθισμένο ή όχι. Αυτόματα μόνο bmw έχω οδηγήσει.
Από οδηγική συμπεριφορά να γράψω ότι δεν δοκίμασα ούτε sport ούτε eco. Ωστόσο το αμάξι έχει πραγματικά εντυπωσιακή ροπή. Έχοντας κάνει test drive αρκετά αμάξια μέχρι 150 άλογα και έχοντας μείνει είτε ανικανοποίητος είτε μερικά ικανοποιημένος, μπορώ ήδη να δηλώσω ότι τα κερατιάτικα που πλήρωσα και θα πληρώνω τουλάχιστον έχουν σαν ανταπόδοση έναν κινητήρα που πιστεύω ότι με καλύπτει πλήρως. Με το manual να γράφει ότι πρέπει να μείνω κάτω από τις 3.500 στροφές από την πρώτη μέρα δοκίμασα προσπεράσεις στον δρόμο Ιωαννίνων - Καλπακίου, το οποίο εδώ και 10 χρόνια ξέρω απέξω και ανακατωτά καθώς τον κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα. Εκεί που με το προηγούμενο αμάξι είτε δεν προσπερνούσα είτε έπρεπε να το κάνω με την ψυχή στο στόμα και φτάνοντας τις στροφές στα κόκκινα, εδώ αρκεί ένα απλό βύθισμα του ποδιού και μετά από ένα ελάχιστο lag το αμάξι κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. Θυμάμαι σε μια στιγμή να έχω 3 αμάξια μπροστά σε μέτρια ευθεία και κάποιον να έρχεται από απέναντι. Πάτησα το γκάζι και έριξα μια στιγμιαία ματιά στο στροφόμετρο για να βεβαιωθώ ότι δεν θα ξεπεράσω τις 3.500 στροφές και μόλις έφερα πάλι το βλέμμα μου στο δρόμο τα τρία αμάξια βρίσκονταν ήδη πίσω. Οι προσπεράσεις είναι απίστευτα άνετες ενώ δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έβλεπα ότι πηγαίνω με 120-130 με τόσο χαμηλές στροφές. Επίσης, η αίσθηση ακόμη και με τέτοιες ταχύτητες είναι ότι πηγαίνεις με πολύ λιγότερα και πρέπει να κοιτάζεις το καντράν για να μην την πατήσεις με τις κάμερες κυκλοφορίας...
Σήμερα ανέβηκα και σε μια περιοχή που είναι σε ένα μικρό 'βουνό' λίγο έξω από τα Γιάννενα (Μάρμαρα λέγεται για τους γνωρίζοντες...). Πρόκειται για αρκετά ανηφορικό δρόμο περίπου 5-6 χλμ γεμάτο στροφές. Στην ανηφόρα δοκίμασα πάλι την επιτάχυνση αλλά και προσπέραση και είδα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Και όλα αυτά χωρίς να έχω καν δοκιμάσει την επιλογή sport. Επίσης, μου φάνηκε σταθερό στις στροφές, αν και δεν το πίεσα εκεί πολύ γιατί έγραφε και το manual ότι δεν πρέπει να πιεστούν τα λάστιχα στα πρώτα χιλιόμετρα (bridgestone παρεπιπτόντως...) και αρκέστηκα στο να πιέσω μόνο στα ευθεία τμήματα, πηγαίνοντας πιο συντηρητικά στις στροφές.Η ηχομόνωση είναι υποδειγματική. Νιώθεις σαν να είσαι σε κάψουλα. Επίσης, δεν παρατήρησα καθόλου το πρόβλημα με τα 'κοπανήματα' στον δρόμο για το οποίο τόσος ντόρος έχει γίνει. Σε μια πόλη που οι λακκούβες και τα μπαλώματα είναι πιο πολλά από τον στρωτό δρόμο (επιτρέψτε μου την υπερβολή...είναι απίστευτο το χάλι των δρόμων στα Γιάννενα...) το αμάξι περνά από πάνω τους απορροφώντας σχεδόν τα πάντα.
Συνοψίζοντας να ομολογήσω ότι με αυτό το αμάξι χλωμό το βλέπω να κάθομαι 'φρόνιμα' επιδιώκοντας 'χαμηλές καταναλώσεις'. Όταν έβαλα βέβαια μέσα την κόρη μου - η οποία έκανε το χαρακτηριστικό ββββββββββββββ - πήγαμε όπως πάντα 'εκκλησία'. Από την άλλη, όταν είμαι μόνος, διαρκώς με 'τρώει' να πιέσω το αμάξι και μέχρι στιγμής η κατανάλωση πλησιάζει το 8 (αν και είναι πολύ νωρίς για να κρίνω κάτι τέτοιο...).
Συνολικά, πρόκειται νομίζω για ένα καλοστημένο αμάξι, σίγουρα ακριβό - οι πιο κάτω version είναι πιο προσιτές και μάλλον πιο λογικές για τη σημερινή εποχή - το οποίο όμως σε αποζημιώνει με τον ροπάτο κινητήρα του. Μένει ο χρόνος να δείξει και πόσο αξιόπιστο θα αποδειχθεί...
-
Kαλοταξιδη! Ασφαλη και ευχαριστα χλμ να εχεις!
-
Το lag δες το και οταν πατησεις το Sport. Μου φαινεται αλλαζει η χαρτογραφηση του κινητηρα και μαλλον θα εχεις λιγοτερο lag. Το υφασμα αν σε προβληματισει μετα απο καιρο, βαζεις καλα καλυματα και εισαι ενταξει. Τα δερματινα, αν ειναι θερμενομενα τα καθισματα δεν σε κρυωνουν τον χειμωνα. Αλλα ανεβαινει το κοστος. Το καλοκαιρι ναι υπαρχει ενα θεμα. Τα ηλεκτρονικα ενα Σαββατοκυριακο, παρε το μανιουαλ και καλη μελετη Μην επιχειρησεις να τα μαθεις ενω οδηγας. Ειναι εγκλημα. Δοκιμασε και τον κλιματισμο και γενικα μια φορα τον μηνα για κανενα 5λεπτο βαζε τον να δουλευει.
-
Πάει,αυτό ήταν...ξαναερωτεύτηκε αυτός!Ωραίο πρώτο review,κάπως έτσι περίμενα να τα πεις...μα να γκρινιάζεις και για το σκουπιδοντενεκέ βρε αθεόφοβε;
Ακόμα όμως να δούμε φωτο...διορία μέχρι την Κυριακή,αλλιώς
BMW X1 2016