-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ποσα χλμ κανεις τον χρόνο;
Λόγω δουλειάς, περίπου 20000 με 25000χλμ aik.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Μόνο εγώ και ο Βασίλης βάλαμε φωτό από τις πασχαλινές εξορμήσεις! Οι υπόλοιποι;
Επίσης, οσοι κάνατε την αναβάθμιση τη ημερομηνία παραγωγής εχουν τα αμάξια σας;
Μήπως το νέο λογισμικό είναι ήδη αναβασμένο σε νεώτερης παραγωγής μοντέλα; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μόνο εγώ και ο Βασίλης βάλαμε φωτό από τις πασχαλινές εξορμήσεις! Οι υπόλοιποι;Εγώ μαγεύτηκα τόσο από το πανέμορφο Θεογέφυρο που δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να βγάλω το αμάξι!!
https://ibb.co/hytyY5
https://ibb.co/gNOMmQ
https://ibb.co/k03Xt5
https://ibb.co/e8CQD5
https://ibb.co/eYuu6Q...και να μην σχολιάσω καν το αρνί που ψήνεται επί 12 ώρες από το προηγούμενο βράδυ σε χόβολη μέσα σε γάστρα μέχρι το επόμενο μεσημέρι που σου το σερβίρουν...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ μαγεύτηκα τόσο από το πανέμορφο Θεογέφυρο που δεν μου πέρασε καν από το μυαλό να βγάλω το αμάξι!!
Δεν σε αδικώ! Και εγώ χάζεψα με τη φύση και τα τοπία που μόλις την τελευταία μέρα και δη σε άσχετο σημείο έβγαλα φωτό με το αμάξι!
-
Στέφανε, αύριο που θα πάω για την αναβάθμιση στο δικό μου, θα ρωτήσω να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ για να σας απαντήσω σχετικά. Και ναί ρε φίλε, πάλι μόνοι μας ανεβάσαμε υλικό! Ήρθε όμως και ο Βασίλης ο Αυτοκράτωρ και μας θύμισε οτι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Εύγε!!!
Μέσα σ'όλα συνειδητοποίησα οτι έχω κάνει ήδη 17.000 χλμ και θα περάσω να βάλω και τα λάστιχά μου μπρός-πίσω. Και μετά πλύσιμο για να φύγει η εσάνς της πασχαλινής εξόρμησης και τα κουνούπια-μυγάκια... Γειά σου ρε Emperor με την πατέντα με μωρομάντηλα για τα κολλημένα-ψημένα μυγάκια στη μάσκα! Έχω ήδη εξαφανίσει όλα τα πτώματα γρήγορα και απλά! Ούτε το windex τόσο καλή δουλειά! -
Μια συμβουλή,αν επιτρέπεται,για τα μυγάκια. Μια φορά στο δίμηνο,αμέσως μετά το πλύσιμο ένα καλο πέρασμα με κερί στο μπροστινό μέρος και στους καθρέπτες. Με ένα γρήγορο πέρασμα με το πιεστικό θα φύγει το 99% και θα γλιτώσετε το τρίψιμο με τα μωρομάντηλα. Έχω άσπρο αμάξι και επειδή κάνει 600-700χλμ την εβδομάδα μαζεύει όλο το Θεσσαλικό κάμπο πάνω του. Σε δυο λεπτά καθάρισες.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Μια συμβουλή,αν επιτρέπεται,για τα μυγάκια. Μια φορά στο δίμηνο,αμέσως μετά το πλύσιμο ένα καλο πέρασμα με κερί στο μπροστινό μέρος και στους καθρέπτες. Με ένα γρήγορο πέρασμα με το πιεστικό θα φύγει το 99% και θα γλιτώσετε το τρίψιμο με τα μωρομάντηλα. Έχω άσπρο αμάξι και επειδή κάνει 600-700χλμ την εβδομάδα μαζεύει όλο το Θεσσαλικό κάμπο πάνω του. Σε δυο λεπτά καθάρισες.Ευχαριστούμε φίλε μου! Ακούγεται απλό και εύκολο... και στο λέω εγώ που έχω αλλάξει αρκετά ακριβά αυτοκίνητα και το πιο ''υπερβολικό'' που έχω κάνει ποτέ στο χρώμα του αυτοκινήτου είναι να πώ στο φίλο μου στο πλυντήριο να βάλει ΚΑΙ τεφλόν! Απλά τώρα μάλλον λόγω εποχής και οικογένειας ήρθε η ώρα μου και εμένα να ασχοληθώ λίιιιγο παραπάνω με το αυτοκίνητό μου.
-
Εγώ στον πλατωνα κάνω πάντα και κερωμα κατά το πλύσιμο.
-
-
Ψάχνω για μια εσωτερική ηλιοπροστασία παρμπριζ της προκοπής και όχι αυτά τα 'ψέματα' που κυκλοφορούν στα μάρκετ.
Έχει κάποιος φίλος εκεί έξω να προτείνει κάτι; -
-
Σε προνομιακή τιμή να φαντάστω;
Για την Ηλιοπροστασία γιατί να θες να βάλεις κάτι από μέσα ; δεδομένων και των καμερών μόνο εξωτερική νομίζω ότι προστατεύει σωστάΠερίπου στα 10 ευρώ..
Εξωτερική ηλιοπροστασία εννοείς τον ασημένιο μουσαμά; Ψάχνω κάτι, έτσι ώστε όταν αφήσω σε εξωτερικό πάρκινγκ ή και στην παραλία αργότερα το αμάξι, να μην βράζει το ταμπλώ.. -
Εγώ στον πλατωνα κάνω πάντα και κερωμα κατά το πλύσιμο.κοστος;
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Σε προνομιακή τιμή να φαντάστω;
Για την Ηλιοπροστασία γιατί να θες να βάλεις κάτι από μέσα ; δεδομένων και των καμερών μόνο εξωτερική νομίζω ότι προστατεύει σωστάΠερίπου στα 10 ευρώ..
Εξωτερική ηλιοπροστασία εννοείς τον ασημένιο μουσαμά; Ψάχνω κάτι, έτσι ώστε όταν αφήσω σε εξωτερικό πάρκινγκ ή και στην παραλία αργότερα το αμάξι, να μην βράζει το ταμπλώ..Για τα δεδομένα BMW φθηνό αν και λογικά δεν θα έχει και καμία περίεργη φόρμουλα το υγρό.
Εγώ είτε τα μούσκευω πρώτα με ένα vetex ή τα ψεκάζω νεράκι και αφού μαλακώσουν φεύγουν πανεύκολα.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μόλις πάω μια βόλτα εκτος μετά πάει το συντομότερο δυνατό για πλύσιμο το αμάξι.Νομίζω οι εξωτερικές (ασημένιος μουσαμάς) προστατεύουν καλύτερα τις κάμερες γιατί καλύπτουν από πάνω.
Όλες οι από μέσα και αφήνουν ακάλυπτο ότι είναι πίσω από τον καθρέπτη και o ήλιος έχει ήδη πέσει στη τζάμι ζεσταίνοντας περισσότερο. -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Στέφανε, αύριο που θα πάω για την αναβάθμιση στο δικό μου, θα ρωτήσω να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ για να σας απαντήσω σχετικά. Και ναί ρε φίλε, πάλι μόνοι μας ανεβάσαμε υλικό! Ήρθε όμως και ο Βασίλης ο Αυτοκράτωρ και μας θύμισε οτι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Εύγε!!!
Μέσα σ'όλα συνειδητοποίησα οτι έχω κάνει ήδη 17.000 χλμ και θα περάσω να βάλω και τα λάστιχά μου μπρός-πίσω. Και μετά πλύσιμο για να φύγει η εσάνς της πασχαλινής εξόρμησης και τα κουνούπια-μυγάκια... Γειά σου ρε Emperor με την πατέντα με μωρομάντηλα για τα κολλημένα-ψημένα μυγάκια στη μάσκα! Έχω ήδη εξαφανίσει όλα τα πτώματα γρήγορα και απλά! Ούτε το windex τόσο καλή δουλειά! -
Μόλις γεννήθηκε μια νέα επιχειρηματική ιδέα για τον Emperor!
Παίρνεις απλά μωρομάντηλα, αλλάζεις συσκευασία και λες ότι είναι εξειδικευμένα πανάκια καθαρισμού απομάκρυνσης εντόμων, με ειδικές ουσίες που προστατεύουν την βαφή. Εννοείται πως τα πουλάς σε τιμή τριπλάσια από την αρχική τους αξία
-
Θεός!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μόλις γεννήθηκε μια νέα επιχειρηματική ιδέα για τον Emperor!Παίρνεις απλά μωρομάντηλα, αλλάζεις συσκευασία και λες ότι είναι εξειδικευμένα πανάκια καθαρισμού απομάκρυνσης εντόμων, με ειδικές ουσίες που προστατεύουν την βαφή. Εννοείται πως τα πουλάς σε τιμή τριπλάσια από την αρχική τους αξία
χαχα!
axel12p πασά μου τι δουλειά κάνεις; Επιχειρηματίας;;;;
Εγώ είμαι των...'αρνητικών επιστημών' (σσ. αντίθετο των...θετικών!) και δεν το έχω καθόλου με το...εμπόριο!
Αλλά μπορώ να βοηθήσω με το όνομα και τη διαφήμιση:
Emperor's Car Bug Cleaner: From your baby's butt...to your front car bumper! -
Βασίλη τι νέα με την αναβάθμιση ;
-
Βασίλη τι νέα με την αναβάθμιση ;Καλημέρες!!! Σε λίγο θα πάω να το παραλάβω, χθές το άφησα αλλα δεν προλάβαινα να ξανακατέβω Σπανό να το πάρω, οπότε το βράδυ αργά θα σας έχω νέα! Θα την περιποιηθώ τη Μπέμπα μου σήμερα, θα κάνω την αλλαγή μπρός-πίσω στα ελαστικά, θα την πάω για πλύσιμο και φουλάρισμα 100άρα... Βέβαια δεν παίρνω όρκο οτι θα εντοπίσω διαφορές απο σήμερα. Χθές μου είπαν οτι δεν θα καταλάβω καμία αλλαγή πουθενά, πέρα απο τους νέους χάρτες με τις νέες Εθνικές Οδούς, αλλα είχε και πολύ κόσμο στο service και έτρεχαν οι υπέυθυνοι. Επίσης αυτό που μου είπαν είναι οτι οι αναβαθμίσεις αυτές είναι σαν εκείνες των κινητών, και σε καμία περίπτωση κάτι σοβαρό που έχει σχέση με κινητήρα, γιατι τότε θα είχε λειτουργήσει σαν ανάκληση απο τη μαμά BMW η υπόθεση. Και κάτι ακόμα που είχε αναφερθεί πρίν πολύ καιρό, το navi μου που είναι το γνήσιο αλλα τοποθετημένο εδώ και όχι στο εργοστάσιο, έχει περαστεί κανονικά στο vin και γενικά στο λογισμικό του εργοστασίου, το εντόπισα χθές και αυτό...
BMW X1 2016