-
Για να μην κατηγορούμε τον Στέφανο οτι είναι ιδιότροπος.
http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1361612
-
Δεδομενου οτι δεν εχει ξεκινήσει η παραγγελία ακομα δεν θα ειναι ευκολο να σου δώσουν πίσω προκαταβολή έστω και με τη μεσολάβηση της bmw Hellas... το βασικό ειναι οτι λογικά θα χάσεις την έκπτωση
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Σημερα το απογευμα με ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια οτι το αυτοκινητο δεν προχωρησε στην παραγωγη λογω περιορισμου στον κωδικο- εξοπλισμο για το Μ δερματινο τιμονι. Ενα μηνα με την παραγγελια και ενω ειχα μιλησα την Τριτη με τον πωλητη και μου επιβεβαιωσε οτι το αμαξι θα ειναι στα χερια τελη Απριλη και θα εχει και την εξτρα εκπτωση της BMW hellas. Τωρα μου προτεινουν ειτε να περιμενω για παραγωγη Ιουνιου ειτε να αλλαξω το τιμονι σε Σπορ δερματινο και να το εχω τελη Μαιου- Ιουνιο......
Απαραδεκτο να ενημερωνομαι ενα μηνα μετα την παραγγελια και ενω περιμενω το αμαξι, αυτο να μην εχει ακομα ξεκινησει η παραγωγη του........Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ θα επικοινωνούσα με τη BMW Hellas και θα απαιτούσα να διατηρηθεί η τιμή ακριβώς όπως είχε συμφωνηθεί δηλ με έκπτωση. Θα έκανα την αλλαγή στην επιλογή τιμονιού και θα απαιτούσα και κάτι επιπλέον σαν δώρο, εξοπλισμό ή έκπτωση, λόγω του οτι με καθυστέρησαν. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που το γουστάρεις ακόμα το Χ1. Επίσης θα έκανα αίτημα να μου χορηγήσουν απο το τέλος Απριλίου και μέχρι να το παραλάβω, ενα αυτοκίνητο εξυπηρέτησης με αιτιολόγηση οτι έχω πουλήσει το παλιό μου και είχα συμφωνήσει να έχω τη Χ1 τέλος Απριλίου. Όσο πιέζεις σε τέτοιους κολοσσούς, κάτι θα βγάλεις. Αυτό με το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης το είχα κάνει κάποτε στην Kosmocar και μου είχε δώσει ενα Polo για 40 ημέρες,ενώ είχα παραγγείλει το Golf 5, επειδή ενας τότε έμπορός τους είχε κάνει κομπίνα με προκαταβολές και παραγγελίες σε 35 αγοραστές. Λεγόταν Κολέτσας, επίσημος αντιπρόσωπος VW group, στον κόμβο της Renault στη Νέα Φιλαδέλφεια περίπου το 2001 ή 2002. Ενώ περιμέναμε παραγγελμένα αυτοκίνητα 35 άτομα, μας ενημέρωσε η ίδια η Kosmocar οτι τον έδιωξαν και οτι θα παραλάβουμε απο εκείνους όταν έρθουν. Όποιοι πιέσαμε (με εξώδικο), πήραμε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης. ...κάτι ήταν και αυτό, έστω ψυχολογικά!
Αυτά !!! Πήγαινε ο ίδιος απο τη BMW στην Κηφισιά και παίξτο τρελίτσα, και άν σε παίρνει απείλησε με εξώδικο.
Να πάς με το Στέφανο λέω εγώ... Μπορεί να τους κάνετε να σου δώσουν ότι περισσότερο, δεν θα τα βγάλουν εύκολα πέρα μαζί του! -
Λοιπον με ενημερωσαν σημερα οτι τη δευτερα θα επικοινωνησουν για την παραγγελια μου με την bmw hellas, οποτε θα περιμενω.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το αυτοκινητο τελικα δεν εχει παρει αριθμο πλαισιου
-
Λοιπον με ενημερωσαν σημερα οτι τη δευτερα θα επικοινωνησουν για την παραγγελια μου με την bmw hellas, οποτε θα περιμενω.....Sent from my iPhone using Tapatalk
Όταν σε πάρουν τη Μ.Δευτέρα να σου απαντήσουν, να ΜΗΝ δεχτείς τίποτα τηλεφωνικά!!! Καταγράφεσαι σε ότι πείς, μιάς και η υπόθεσή σου είναι πιθανόν να καταλήξει σε διαμάχη μαζί τους μετά... Να πάς απο εκεί και να το πάρεις γραπτώς το χαρτί που θα λέει τί και πώς. Να έχεις ύφος ''δυσαρεστημένου πελάτη'' στο τηλεφώνημα και να ενημερώσεις οτι θα περάσεις να το πάρεις γραπτό. Θέλει λίγο προσοχή η υπόθεση, μην σου πετάξουν κανένα ''τυράκι'' και πείς χασκογελώντας ''Ναί , βεβαίως, ευχαριστώ πολύ κλπ!'' Να είσαι υποψιασμένος και να ζυγίσεις την κατάσταση. Για αυτούς είσαι δυστυχώς, όπως όλοι μας, ενα ποσόν γύρω στα 5.000 € που απ'όσο ξέρω είναι το καθαρό κέρδος σε κάθε νέα Χ1 για την μαμά εταιρία. Δεν θα σε παρακαλέσουν κιόλας.
...φιλικά πάντα στα λέω! Μήν παρεξηγηθώ, απλά έχω επαγγελματικά νταραβέρια με αρκετούς ''μεγάλους'' και ξέρω πώς βλέπουν τον αγοραστή. Η σχέση Σφακιανάκη (ή άλλου) με τη BMW Ελλάς να ξέρεις, είναι αλληλοϋποστηρικτικές. Είναι στενότατοι συνεργάτες και ο ένας καλύπτει τον άλλο.
Απο Σφακιανάκη το πήρες? ...ο Σπανός δε νομίζω να έκανε τέτοια ανοησία... -
Στο χαρτι της παραγγελιας που υπογραφεις δες αν δεσμευονται στην ημερομηνια παραδοσης. Νομιζω αυτο που υπεγραψα εγω ειναι ολα δικα τους (δηλ και να στο φερουν αργοτερα πληρωνεις οτι τιμη ισχυει τοτε). Νομικα δεν μπορεις να κανεις κατι, μονο αν εχουν καλη θεληση να σε βοηθησουν.
-
Κοιταξε το συμφωνητικο παραγγελιας αναφερει παραδοση Απριλιο- Μαιο ( προφορικα μου αναφερανε παραδοση τελη Απριλιου). Ωστοσο, τωρα μου λενε παραγωγη ιουνιο παραδοση μαλλον σε 2 μηνες. Εαν αλλαξω τον κωδικο μου αναφερουν παραδοση τελη Μαιου- ιουνιο. Η εκπτωση της bmw hellas δεν υπηρχε στην αρχικη παραγγελια αλλα προεκυψε λογω της παρατασης που εδωσαν μεχρι τελη απριλιου.
-
Η παραγγελια δεν εγινε σε αντιπροσωπο της Αθηνας και δεν θα ηθελα να αναφερω ονοματα μεχρι να ξεκαθαρισει τελικα η κατασταση.
-
Κοιταξε το συμφωνητικο παραγγελιας αναφερει παραδοση Απριλιο- Μαιο ( προφορικα μου αναφερανε παραδοση τελη Απριλιου). Ωστοσο, τωρα μου λενε παραγωγη ιουνιο παραδοση μαλλον σε 2 μηνες. Εαν αλλαξω τον κωδικο μου αναφερουν παραδοση τελη Μαιου- ιουνιο. Η εκπτωση της bmw hellas δεν υπηρχε στην αρχικη παραγγελια αλλα προεκυψε λογω της παρατασης που εδωσαν μεχρι τελη απριλιου.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειναι μπερδεμα. Τι αμαξι και εξοπλισμος εβαλες? Εγω σιγουρα θα αλλαζα το τιμονι αλλα και παλι δεν προλαβαινεις τελος απριλιου αρα προβλημα και εκει. Γενικα δεν ειναι να μπλεξεις.
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Νικόλα μου με συγκινείς αληθινά που θυμάσαι αυτό που είχα πεί. Η ζωή είναι μια διαδρομή με άπειρα προβλήματα. Κατ'αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι γερός και μας έδωσες το στίγμα σου! Είναι ρε φιλαράκο πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που μας γεμίζει. Όταν έρχεται, που αναπόφευκτα πάντα έρχεται, μια εποχή που όλα πάνε σκατά, το μόνο που μας μένει είναι να στραφούμε εκεί που μας αγαπάνε! Όλο και κάποιος υπάρχει που μας αγαπάει. Εμείς όλοι εδώ να ξέρεις οτι σε αγαπάμε με τον τρόπο μας, με τη σκέψη μας και με την έννοια σου εδώ και καιρό. Να μπαίνεις, να γράφεις, να μας διαβάζεις, να μας μαλώνεις, να είσαι ο εαυτός σου εντέλει! Εμείς σε θέλουμε όπως είσαι! Και επειδή πάντα πίσω απο τα προβλήματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κρύβεται μια γυναίκα, να ξέρεις οτι όλοι σε καταλαβαίνουμε ή σε νιώθουμε.
Η συμβουλή μου είναι να κάνεις το σταυρό σου που είσαι γερός. Το επόμενο όμως είναι κάτι που μου έχει συμβεί και δεν το πίστευα. Να πάρεις ενα τηλέφωνο τον πιο καλό σου ΠΑΛΙΟ φίλο και να του πείς οτι θέλεις να πιείτε εναν καφέ. Αυτόν που έχετε χαθεί για οποιοδήποτε λόγο εδώ και χρόνια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος. Πίστεψέ με, θα σε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, στα όμορφα που έχετε περάσει, με αποτέλεσμα να ξεχαστείς για λίγο απο το σήμερα. ΜΗΝ κλειστείς στο σπίτι, θα μαραζώσεις. Έβγα όξω και μύρισε το πέλαγος! Μας έλειψες ρε!Βασιλη εισαι σκληρος καριολης τελικα(με την καλη εννοια)!!!
Καταρχην σε ευχαριστω για το σεντονι που εγραψες.
Επεσες σε ολα μεσα. Πρωτον ειμαι καλα και δευτερον εχω εφαρμοσει αυτο με το φιλο που λες και για λιγο ηταν καλα. Τα υπολοιπα προσπαθω να τα κανω στο μετρο του δυνατου φυσικα γιατι οι υποχρεωσεις τρεχουν και δε σε κοιτανε σε τι φαση εισαι. Απλα εμενα μου επεσαν 2 βαρια γεγονοτα το ενα πισω απο το αλλο και χτυπηθηκα εντος και εκτος σπιτιου αλυπητα. Σε ευχαριστω -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλησπερα στη παρεα. Στον Βασιλη-Φανη-Σπυρο-Στεφανο-Αλεξανδρο(Δια)-Αντρεα κασκαι.... Σορυ αν ξεχναω καποιον. Σας διαβαζω κατα καιρους για να ξεχνιεμαι παιδια. Συνεχιστε ετσι δυναμικαΝίκο καλή δύναμη!!
Χαίρομαι που ξαναγράφεις και ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα για εσένα!! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Βασιλη εισαι σκληρος καριολης τελικα(με την καλη εννοια)!!!
Καταρχην σε ευχαριστω για το σεντονι που εγραψες.
Επεσες σε ολα μεσα. Πρωτον ειμαι καλα και δευτερον εχω εφαρμοσει αυτο με το φιλο που λες και για λιγο ηταν καλα. Τα υπολοιπα προσπαθω να τα κανω στο μετρο του δυνατου φυσικα γιατι οι υποχρεωσεις τρεχουν και δε σε κοιτανε σε τι φαση εισαι. Απλα εμενα μου επεσαν 2 βαρια γεγονοτα το ενα πισω απο το αλλο και χτυπηθηκα εντος και εκτος σπιτιου αλυπητα. Σε ευχαριστωΑυτοί που μας χτυπούν ικανοποιούνται απο την πτώση μας. Οπότε η λύσις απλή. Μήν πέσεις. Βέβαια λογικό είναι να πέσεις, αλλα πρέπει να ξανασηκωθείς και να το κάνεις εμφατικά. Τότε είναι το όμορφο. Να είσαι καλά και να γράφεις και τίποτα στα ''φρύδια'' σου. Άσε τίποτα στην άκρη απο τις υποχρεώσεις αυτό τον καιρό, δεν θα είσαι ο πρώτος. Προέχει να ξανασηκωθείς, τα υπόλοιπα με τον καιρό τους.
-
Η παραγγελια δεν εγινε σε αντιπροσωπο της Αθηνας και δεν θα ηθελα να αναφερω ονοματα μεχρι να ξεκαθαρισει τελικα η κατασταση.Sent from my iPhone using Tapatalk
Σεβαστό... Είχα καταλάβει οτι είσαι απο Αθήνα. Καλά ξεμπερδέματα πάντως. Άλλαξε τιμόνι και προχώρα, είναι αμαξάρα η Χ1.
-
Νίκο χαίρομαι που σε ξαναδαβιάζω. Λυπάμαι βέβαια για αυτό που σου συμβαίνει. Ελπίζω να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση! Μια διέξοδος βέβαια είναι η ενασχόληση με πράγματα που σε ευχαριστούν και φυσικά με τα παιδιά σου!
Iceman7, χρόνια πολλά για χθες!
akis1804, δεν είναι στο χέρι του εμπόρου το πότε θα φτιαχτεί το αυτοκίνητο. Το μόνο που μπορείς να απαιτήσεις είναι να ισχύσει η προσυμφωνημένη έκπτωση, ή να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και να ακυρωθεί η παραγγελία. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Φυσικά τηλεφωνικές καταγραφές χωρίς την συναίνεσή σου δεν στέκουν σε κανένα δικαστήριο...
-
Παγωμένε πολύχρονος και μακρυά από τα κτελ...
Νίκο, γερά... -
Έτοιμες και οι μεμβράνες στο Χ1. Τοποθετήθηκαν -όχι στην Αθήνα- την περασμένη βδομάδα.
3M FX-ST20 και FX-ST35. Δίνουν άλλο χαρακτήρα στο αμάξι όντως!
Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ πολύ. Οι φυσαλίδες που βλέπω είναι νορμάλ ή αστοχία τοποθέτησης;
Βέβαια ο 'μάστορας' μου είπε να περάσω μετά το Πάσχα για να τσεκάρει και να διορθώσει τυχόν ατέλειες.. -
Θα φύγουν όταν περάσεις ξανά να στις φτιάξει όπως σου είπε!
Είναι πολύ λογικό σε εκείνο το σαγρέ σημείο!
Και εμενα έτσι ήταν και τις εφτιαξε ο Γιαννικέλης όταν είχα πάει 20 μέρες μετά την τοποθέτηση -
Και στο πίσω τζάμι του πορτ μπαγκάζ γύρω-γύρω είναι έτσι ακριβώς που είναι και πιο μεγάλη η επιφάνεια..
ΥΓ. Περιμένω με ανυπομονησία την επιστροφή του Francis στην μικρή οθόνη στις 30 Μαίου
-
Ice χρόνια πολλά για χθες!
akis1804 εγώ στην θέση σου δεν θα άλλαζα τιμόνι και θα απαιτούσα από τον έμπορο να συνεννοηθεί με την εταιρία και να μου κάνει την έξτρα έκπτωση ανεξαρτήτως του χρόνου παράδοσης.
Νομίζω το βασικό είναι να πάρεις το αυτοκίνητο που θέλεις σε καλύτερη τιμή. Τώρα αν το πάρεις 1 μήνα μετά, αυτή θα είναι η υποχώρηση που θα κάνεις εσύ ώστε να κλείσει η συμφωνία.
Καλή επιτυχία στις διαπραγματεύσεις αλλά εστιάσου στο βασικό που είναι το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που θες στην πιο συμφέρουσα τιμή. Ο χρόνος παράδοσης μετά από 1-2 χρόνια δεν θα σου λέει τίποτε....
BMW X1 2016