-
Ευχαριστώ πολύ..
-
Επίσης, συμφωνώ με τον Emperor τα μωρομάντηλα κάνουν θαύματα!
Παιδιά είστε σίγουροι ότι δεν έχουν καμιά επίπτωση στο χρώμα?
Το λέω γιατί δεν ξέρουμε τι περιέχουν και αν έχουν συγκεκριμένους διαλύτες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Επίσης, συμφωνώ με τον Emperor τα μωρομάντηλα κάνουν θαύματα!
Παιδιά είστε σίγουροι ότι δεν έχουν καμιά επίπτωση στο χρώμα?
Το λέω γιατί δεν ξέρουμε τι περιέχουν και αν έχουν συγκεκριμένους διαλύτες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά.Τα χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο!
Μάλιστα είναι θαυματουργά και για το εσωτερικό! Καθαρίζουν καθίσματα σε περίπτωση 'ατυχήματος' τέλεια.
Για γονείς με μικρά παιδιά είναι must! -
Iceman όταν λες για magic stick εννοείς αυτό;
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ..Κοίτα να βρεις ένα καλό δικηγόρο γιατί αυτά μάλλον από το 'Δημιουργικό τμήμα' του promotion της BMW τα κατέβασες και να αφήσεις τα ευχαριστώ!
-
Κοίτα να βρεις ένα καλό δικηγόρο γιατί αυτά μάλλον από το 'Δημιουργικό τμήμα' του promotion της BMW τα κατέβασες και να αφήσεις τα ευχαριστώ!
LOL
-
Τα χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω δει τίποτα τέτοιο!
Μάλιστα είναι θαυματουργά και για το εσωτερικό! Καθαρίζουν καθίσματα σε περίπτωση 'ατυχήματος' τέλεια.
Για γονείς με μικρά παιδιά είναι must!Και εγώ τα χρησιμοποιώ για άλλες (....) περιπτώσεις και όντως είναι θαυματουργά!
Απλά δεν τα έχω δοκιμάσει στο αυτοκίνητο. -
D_am εξαιρετικές οι φωτογραφίες σου! Πολύ ωραίο και το εσωτερικό με το σπορ τιμονάκι και τα alcantara (?) καθίσματα
Σχετικά με τα μωρομάντηλα, δε πιστεύω να κάνουν ζημιά στο χρώμα. Εδώ είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, στο χρώμα θα κάνουν ζημιά;
-
Πολύ ωραίο και το εσωτερικό με το σπορ τιμονάκι και τα alcantara (?) καθίσματα
Ευχαριστώ alex!
Σωστά το λες, micro hexagon-alcantara anthracite για την ακρίβεια διότι μας έκατσε και πήραμε τελικά το Μ sport.
Το τιμόνι, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά τέτοια αίσθηση -στο άγγιγμα του δέρματος εννοώ- δεν έχω ξανα νιώσει στα χέρια μου. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σχετικά με τα μωρομάντηλα, δε πιστεύω να κάνουν ζημιά στο χρώμα. Εδώ είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, στο χρώμα θα κάνουν ζημιά;my thoughts exactly!!
-
Σχετικά με τα μωρομάντηλα, δε πιστεύω να κάνουν ζημιά στο χρώμα. Εδώ είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, στο χρώμα θα κάνουν ζημιά;
Σωστό επιχείρημα !
-
d_am πολύ ωραίες οι Photo!
Το χρώμα του ambient light στο ταμπλό είναι κόκκινο?
Σε εμένα έχει επιλογές άσπρο-πορτοκαλί. -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Το τιμόνι, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά τέτοια αίσθηση -στο άγγιγμα του δέρματος εννοώ- δεν έχω ξανα νιώσει στα χέρια μου.
Ενώ το 'απλό' δέρμα που έχουν τα τιμόνια της BMW είναι πολύ μέτριο (για παράδειγμα του Kuga είναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση και ποιότητα) και απαράδεκτο για το όνομα της BMW, το δέρμα στα τιμόνια //Μ (το οποίο είναι Nappa leather) είναι ό,τι καλύτερο (μaζί με το Lavalina leather της Alpina το οποίο είναι ακόμα καλύτερο!).
Στην Ζ4 το πρώτο πράγμα που έκανα όταν την αγόρασα ήταν να αλλάξω το τιμόνι με το αντίστοιχο της //Μ. Τότε η BMW ήθελε €1.400 μαζί με την τοποθέτηση ... το πήρα από το ebay €350 και το έβαλα μόνος μου (μαζί με τα paddles).
-
το πήρα από το ebay €350 και το έβαλα μόνος μου (μαζί με τα paddles).
Ωραίος! Είδες, αν πιάνει το χέρι σου δεν σου πιάνουν τον κ..ο
-
Το χρώμα του ambient light στο ταμπλό είναι κόκκινο?
Σε εμένα έχει επιλογές άσπρο-πορτοκαλί.Κι εγώ τα ίδια. Μπορεί να έγινε έτσι λόγω της επεξεργασίας της φωτό απο το iphone..
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Iceman όταν λες για magic stick εννοείς αυτό;Οχι, εννοώ την αυτοκόλλητη μεμβράνη σε διάφορα κομματια με τα οποία καλύπτεις τέλεια τυχόν μικροχτυπήματα!
http://www.magicstick.gr/index.php?page ... egory_id=1
Youtube Video -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το τιμόνι, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά τέτοια αίσθηση -στο άγγιγμα του δέρματος εννοώ- δεν έχω ξανα νιώσει στα χέρια μου.
Ενώ το 'απλό' δέρμα που έχουν τα τιμόνια της BMW είναι πολύ μέτριο (για παράδειγμα του Kuga είναι πολύ ανώτερο σε αίσθηση και ποιότητα) και απαράδεκτο για το όνομα της BMW, το δέρμα στα τιμόνια //Μ (το οποίο είναι Nappa leather) είναι ό,τι καλύτερο (μaζί με το Lavalina leather της Alpina το οποίο είναι ακόμα καλύτερο!).
Στην Ζ4 το πρώτο πράγμα που έκανα όταν την αγόρασα ήταν να αλλάξω το τιμόνι με το αντίστοιχο της //Μ. Τότε η BMW ήθελε €1.400 μαζί με την τοποθέτηση ... το πήρα από το ebay €350 και το έβαλα μόνος μου (μαζί με τα paddles).
Εμένα δεν μου αρεσε εμφανισιακώς! Πολύ στρογγυλό για σπορ και πολύ λεπτό! Το είχε το td αλλά δεν θα το έβαζα ποτέ, όσο ωραία άισθηση και να είχε στο χέρι!
Οσον αφορά τα μωρομάντηλα και γενικά οτιδήποτε άλλο τρίβετε το αμάξι για να φύγουν βρωμιές κλπ, να ξέρετε ότι τη ζημιά την κάνει το τρίψιμο! Αν προσπαθείς να βγάλεις κουτσουλιά ή μυγάκια ή οτιδήποτε άλλο με τρίψιμο, χωρίς να έχει μακαλώσει καά πρώτα θα μεινουν αραχνιές στο βερνίκι, που ειδικά σε σκούρα χρώματα φαίνεται απαίσια!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Iceman όταν λες για magic stick εννοείς αυτό;
Οχι, εννοώ την αυτοκόλλητη μεμβράνη σε διάφορα κομματια με τα οποία καλύπτεις τέλεια τυχόν μικροχτυπήματα!
http://www.magicstick.gr/index.php?page ... egory_id=1
Youtube VideoΣτέφανε το έχεις σκεφτεί σε περίπτωση που κάποια στιγμή δεν πάει καλά η φάση με την δικηγορία, να ανοίξεις ένα κατάστημα για περιποίηση αυτοκινήτου;
Ελπίζω να κάνεις καλύτερες τιμές για τα μέλη του forum ε???
-
Όσο θα προχωρούν οι ανισότητες, οι δικηγόροι θα γίνονται περισσότερο απαραίτητοι. Δυστυχώς για εμάς δεν νομίζω να μας δώσει τέτοια χαρά ο Στέφανος. Όσο για το αν θα πετύχει στην δικηγορία το θεωρώ σίγουρο, δεδομένου του τρόπου που υπερασπίζεται ή κατηγορεί με βάση τα θέλω του
-
Ο χρήστης napet1 έγραψε:
Στις 40Κ που έχω βάλει το όριο οι επιλογές ειναι 2, ή διλιτρη Χ1 βενζίνη καινούργια ή μεταχειρισμένη Χ3 επισης διλιτρη.Το ποςό όμως για μεταχειρισμένο μου φαίνεται υπερβολικό, χώρια το ότι ειναι δύσκολο να βρεθεί καλο μεταχειρισμένο γενικά και ότι το καινούργιο ειναι πάντα καινούργιο...napet1, για δες κι εδώ: https://www.spotawheel.gr/buy/bmw/used-2015-bmw-x1/484
Βέβαια,εσύ θέλεις καινούρια Χ1 και βενζίνη (αν και με τα χλμ. που κάνεις μάλλον συμφέρει diesel),αλλά η συγκεκριμένη είναι αυτόματη και 4χ4 κι απ'ότι φαίνεται σε καλή κατάσταση.
BMW X1 2016