-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αν κ συμφωνώ στο να πηγαίνουμε by the book οι κινητήρες λένε ότι έρχονται ήδη στρωμένοι...
Κ εγώ πάντως έκανα λίγο υπομονή...Από τη στιγμή που πηγαίνει άνετα χώρις ζόρι δεν πειράζει. Άλλωστε αυτό με τις στροφές είναι το μόνο περί στρωσιματος που αναφέρει το manual, άρα δεν βρίσκω το λόγο να μην το τηρήσω.
Πάντως ούτε που καταλάβαμε πως φτάσαμε και βρήκαμε και βροχή στο δρόμο. Επίσης και το χρωμα παρά τη βροχή δεν δείχνει τη βρώμα. Μόνο χαμηλά στα μαύρα πλαστικά και στο μαρσπιέ φαίνεται. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν κ συμφωνώ στο να πηγαίνουμε by the book οι κινητήρες λένε ότι έρχονται ήδη στρωμένοι...
Κ εγώ πάντως έκανα λίγο υπομονή...Από τη στιγμή που πηγαίνει άνετα χώρις ζόρι δεν πειράζει. Άλλωστε αυτό με τις στροφές είναι το μόνο περί στρωσιματος που αναφέρει το manual, άρα δεν βρίσκω το λόγο να μην το τηρήσω.
Πάντως ούτε που καταλάβαμε πως φτάσαμε και βρήκαμε και βροχή στο δρόμο. Επίσης και το χρωμα παρά τη βροχή δεν δείχνει τη βρώμα. Μόνο χαμηλά στα μαύρα πλαστικά και στο μαρσπιέ φαίνεται.Στεφανε απόχρωση του λευκού έχεις;
-
Κ εγώ πάντως έκανα λίγο υπομονή...Κοιτα εχω φιλους μηχανικους σε αντιπροσωπειες οι οποιοι μου ειπαν ακριβως ο,τι και στη vw: ειναι τελειως διαφορετικο να δουλευει ο κινητηρας εκτος αμαξωματος οπως τους δουλευουν, και αλλο μεσα στο αμαξωμα εν κινησει. Εγω δεν εχω μηχανολογικες γνωσεις, και θεωρησα αυτονοητο να τους ακουσω.
Ειμαι υπερ του προσεχω για να εχω!
Οποτε δε ζορισα καθολου το αυτοκινητο οπως μου υπεδειξαν, καλυτερα να σαι λιγο υπερβολικος παρα να τρεχεις μετα.
(Και ασχετα απο του Ice το αμαξι γενικα μιλωντας)Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κ εγώ πάντως έκανα λίγο υπομονή...Αλλο τι λενε και αλλο τι γινεται. Μονο 1 στους 10 περνουν μπρος στο εργοστασιο κινητηρων. Οι περισσοτεροι λειτουργουν οταν φτιαχτει το αμαξι. Θα δεις αλλωστε τι διαφορα θα εχει ο κινητηρας μολις στρωθει.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κ εγώ πάντως έκανα λίγο υπομονή...Θα δεις αλλωστε τι διαφορα θα εχει ο κινητηρας μολις στρωθει.
Μπράβο, εδώ ειναι όλη η ουσία!!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κανενας κινητηρας δεν ερχεταο στρωμενος, μυθος ειναι αυτο. Παλια (προ bmw εποχης) ερχοντουσαν στρωμενοι μονο οι κινητηρες της Rolls Royce. Απλα με την βελτιωση της μηχανολογιας και κυριως της μεταλλουργειας, δεν απαιτειται το ιδιο στρωσιμο οπως πριν 20-30 χρόνια.
-
Σχετικα με τον κινητηρα σημαντικο ειναι να μην πηγαινεις πανω απο 3500 στροφες οταν ειναι κρυος. Επισης να μην δουλευει πολυ στο ρελαντι.
-
Βασίλη το χρωμα είναι το platinum silver (δες ένα σε xline επισης σε ίδιο χρωμα από Αγγλία http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1187939) μέσα το σαλόνι είναι Canberra beige (ευτυχώς πάτωμα και πάνω και κάτω πλαϊνά πορτών είναι σε μαύρο)
Το δικό μου δεν έχει και τα χρωμια στο πλαίσιο των παραθύρων -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Κανενας κινητηρας δεν ερχεταο στρωμενος, μυθος ειναι αυτο. Παλια (προ bmw εποχης) ερχοντουσαν στρωμενοι μονο οι κινητηρες της Rolls Royce. Απλα με την βελτιωση της μηχανολογιας και κυριως της μεταλλουργειας, δεν απαιτειται το ιδιο στρωσιμο οπως πριν 20-30 χρόνια.Στα περισσότερα supercars έρχονται στρωμένοι. Βέβαια όταν λέμε στρωμένοι δεν εννοούμε ότι έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα, απλά τους τρέχουν στο max στο δυναμόμετρο, italian tuning style. Στις Ferrari για παράδειγμα, όλοι οι κινητήρες μπαίνουν για μισή ώρα στον πάγκο και μετριούνται, χτυπώντας κόφτες κλπ. Αν δεν αποδώσουν τα νούμερα που πρέπει δεν μπαίνουν στο αυτοκίνητο και στέλνονται πίσω για ανακατασκευή.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη το χρωμα είναι το platinum silver (δες ένα σε xline επισης σε ίδιο χρωμα από Αγγλία http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1187939) μέσα το σαλόνι είναι Canberra beige (ευτυχώς πάτωμα και πάνω και κάτω πλαϊνά πορτών είναι σε μαύρο)
Το δικό μου δεν έχει και τα χρωμια στο πλαίσιο των παραθύρωνΠανέμορφο Στεφανε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κανενας κινητηρας δεν ερχεταο στρωμενος, μυθος ειναι αυτο. Παλια (προ bmw εποχης) ερχοντουσαν στρωμενοι μονο οι κινητηρες της Rolls Royce. Απλα με την βελτιωση της μηχανολογιας και κυριως της μεταλλουργειας, δεν απαιτειται το ιδιο στρωσιμο οπως πριν 20-30 χρόνια.
Στα περισσότερα supercars έρχονται στρωμένοι. Βέβαια όταν λέμε στρωμένοι δεν εννοούμε ότι έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα, απλά τους τρέχουν στο max στο δυναμόμετρο, italian tuning style. Στις Ferrari για παράδειγμα, όλοι οι κινητήρες μπαίνουν για μισή ώρα στον πάγκο και μετριούνται, χτυπώντας κόφτες κλπ. Αν δεν αποδώσουν τα νούμερα που πρέπει δεν μπαίνουν στο αυτοκίνητο και στέλνονται πίσω για ανακατασκευή.
Μάλιστα! Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις όλων σας! Έχω πέσει λοιπόν θύμα 'παραπληροφόρησης' από την αντιπροσωπία. Βέβαια, όπως έγραψα ήδη, εγώ πήγα by the book κ το αμάξι 27.000 χλμ μετά δεν έχει καμία σχέση με τα πρώτα 10.000 χλμ... Έχει ανοίξει πάρα πολύ...
-
Λοιπόν παιδιά, την έκανα και εγώ την …. κουτουράδα.
Το έκλεισα και πάω για τελική παραγγελία την ερχόμενη εβδομάδα.
Χαίρομαι που ο ice είναι τόσο ευχαριστημένος γιατί φαίνεται ότι και στην πράξη το αμάξι είναι άριστο.Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή?
-
Σαφως και ειναι αριστο!!! Οποιος μπορει να διαθέσει €30Κ+ για suv σήμερα, η Χ1 ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν!!
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Χαίρομαι που ο ice είναι τόσο ευχαριστημένος γιατί φαίνεται ότι και στην πράξη το αμάξι είναι άριστο.Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά την παραλαβή?
Μπράβο ! Με το καλό ! Σε 2 μέρες από την εξόφληση θα το έχεις.
Στην παράδοση θα σου εξηγήσουν τα πάντα. Ολόκληρη παρουσίαση κάνουν. -
Μονο σε εμενα δεν εκαναν ποτε παρουσιαση...αφου ελυνα και αποριες των πωλητων!
-
Μονο σε εμενα δεν εκαναν ποτε παρουσιαση...αφου ελυνα και αποριες των πωλητων! -
Μονο σε εμενα δεν εκαναν ποτε παρουσιαση...αφου ελυνα και αποριες των πωλητων!Καλά εδώ εγώ μετά από 3 τεστ drive και τις ερωτήσεις στο Φανη τα ήξερα τα πιο πολλά και το πήγαμε σε fast forward
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Ή παροικία της Χ1 λοιπόν μεγαλώνει! Με το καλό κ εσύ gnone!
Παρεμπιπτόντως δεν έχω αναφέρει το πόσο οργανωμένη είναι ή εταιρία γενικά - θα το διαπιστώσετε κ οι νέοι αγοραστές - με τηλέφωνα, έρευνες κ ελέγχους όταν αγοραζετε το αμάξι αλλά κ κάθε φορά που πάτε στην αντιπροσωπεία για κάτι... -
Σαφως και ειναι αριστο!!! Οποιος μπορει να διαθέσει €30Κ+ για suv σήμερα, η Χ1 ειναι η καλυτερη επιλογη μακραν!!Θα συμφωνήσω μόνο στο σκέλος οτι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο στο δρόμο στα 30+ suv. Με μικρή διαφορά από 3008 και το cx-5 για να ακριβολογούμε.
Σε πρακτικότητα υπάρχουν καλύτερα μοντέλα όπως και σε εξοπλισμό.
Έαν μετρας μόνο το αποτέλεσμα στο δρόμο bmw x1 και ξερό ψωμί.
Έαν θέλεις ένα πολύ καλά εξολισμένο αυτοκίνητο , η bmw x1 είναι υπερβολικά ακριβή όποτε άλλες λύσεις είναι πολύ πιο συμφέρουσες.
Έαν θέλεις περισσότερους χώρους και πρακτικότητα Rav4, CRV, Xtrail είναι πολύ ανώτερα.
-
To 'καλύτερη επιλογή' εννοείται ότι το εννοώ προσωπικά (αφού εγώ γράφω), δηλαδή για εμένα. Είναι ακριβή, έχει ακριβά έξτρα, αλλά για εμένα δεν συγκρίνεται με το ανταγωνισμό ως οικογενειακό SUV, πάντα για τα δικά μου ζητούμενα, ανάγκες και γούστα. Εαν είχα ή ήθελα να διαθέσω σήμερα περί τα 35.000 για SUV, δύσκολα θα κοίταζα κάτι άλλο πέρα από την Χ1.
BMW X1 2016