-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Σπυρο τι οδηγείς τώρα, θύμισέ μου...
Ή τιμή φαίνεται καλή. Το μόνο θέμα είναι να σου αρκεί ο κινητήρας. Κάνε οπωσδήποτε test drive!Προφανώς δεν θέλεις διλιτρο. Επιδόσεις σε ενδιαφέρουν; Αν σου αρκεί να πηγαίνει απλά καλά το 18i είναι οκ. Το 16d θα είναι συμβιβασμός.
Αν θέλεις το κάτι παραπάνω...150 άλογα κ πάνω με τέτοιο αμάξι κατά τη γνώμη μου.Επίσης, τα 18000 χλμ δεν είναι λίγα...Θα έλεγα ότι πιο πολύ ή συμφέρουσα λύση είναι το πετρέλαιο κ λιγότερο η βενζίνη. Πάρε μολύβι κ χαρτί κ πήγαινε κ για test drive...
Edit αφού διάβασα το μνμ του Φανη. Μήπως να πάρεις kuga με 150 ή 180 άλογα κ να σου περισσέψει κανένα 10αρι;;
Βασίλη έχω το Χ3 e83 το 2λιτρο βενζίνης με τα 150 hp και πολλα έξτρα πάνω του. Πιστεύω ότι το χ1 θα κινείται σε παρόμοιους ρυθμούς με το παλιότερο Χ3 οπότε θα με καλύψει. Σίγουρα το δικό σου με τα 190 άλογα είναι κορυφή σε επιδόσεις αλλά βαρέθηκα να πληρώνω κερατιατικα φόρο πολυτελείας και τέλη. Γι αυτό σκέφτομαι και το downsizing. Θα πάρω κι άλλες προσφορές και θα δούμε.
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;
Sent from my iPhone using TapatalkΘυμομουν τι είχες αλλά δεν ήμουν σίγουρος! Δες κ τις άλλες επιλογές κ επιλεξε αφού κάνεις test drive! Συγκρινε κ επιδόσεις κ χρήματα αν κ μου φαίνεσαι να κλινεις προς κάπου ήδη... Πάντως τα βενζίνης καίνε κ εσύ κάνεις χλμ...
-
Εγώ ήμουν ανάμεσα στο CRV και στην Χ1. Και στα δυο οι εκπτώσεις αφορούσαν αυτοκίνητα που είχαν πάρει πινακίδες τέλος Νοεμβρίου.
Είχα βρει πολύ καλά configuration σε Alpine White , με πανοραμική οροφή και εξοπλισμό Xline στα 33Κ απο Σφακιανάκη
Value for money δεν είσαι σε καμιά περίπτωση η BMW , ούτε και το Honda.
Απλά το παίρνουμε γιατι μας αρέσει και τελεία.
Η μετάβαση απο X3 σε Χ1 κοστίζει αρκετά σε χώρους, όποτε να έχεις προετοιμάσει την σύζυγο για την αλλαγή.Έαν δεν υπάρχει σύζυγος τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Έαν χρειάζεσαι χώρους τότε αξίζει να δεις το 9αρι αυτόματο του CRV. 160 diesel 4X4 (έστω και όχι ιδιαίτερα σκληροπυρηνική) και πολύ καλύτερο εξοπλισμό. Και γενικά οι κινητήρες της Honda είναι αληθινά έργα τέχνης .
Γενικά μου ειχε κάνει καλύτερη εντύπωση ο Σφακιανάκης ειδικά το καινουργιο κατάστημα που έχει ανοίξει στο Κηφισό.
Για την ιστορία εγώ πήγα σε CRV.
Ή τιμή φαίνεται καλή. Το μόνο θέμα είναι να σου αρκεί ο κινητήρας. Κάνε οπωσδήποτε test drive!Προφανώς δεν θέλεις διλιτρο. Επιδόσεις σε ενδιαφέρουν; Αν σου αρκεί να πηγαίνει απλά καλά το 18i είναι οκ. Το 16d θα είναι συμβιβασμός.
Αν θέλεις το κάτι παραπάνω...150 άλογα κ πάνω με τέτοιο αμάξι κατά τη γνώμη μου.Επίσης, τα 18000 χλμ δεν είναι λίγα...Θα έλεγα ότι πιο πολύ ή συμφέρουσα λύση είναι το πετρέλαιο κ λιγότερο η βενζίνη. Πάρε μολύβι κ χαρτί κ πήγαινε κ για test drive...
Edit αφού διάβασα το μνμ του Φανη. Μήπως να πάρεις kuga με 150 ή 180 άλογα κ να σου περισσέψει κανένα 10αρι;;
Βασίλη έχω το Χ3 e83 το 2λιτρο βενζίνης με τα 150 hp και πολλα έξτρα πάνω του. Πιστεύω ότι το χ1 θα κινείται σε παρόμοιους ρυθμούς με το παλιότερο Χ3 οπότε θα με καλύψει. Σίγουρα το δικό σου με τα 190 άλογα είναι κορυφή σε επιδόσεις αλλά βαρέθηκα να πληρώνω κερατιατικα φόρο πολυτελείας και τέλη. Γι αυτό σκέφτομαι και το downsizing. Θα πάρω κι άλλες προσφορές και θα δούμε.
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε αυτά τα λεφτά δε πας να δεις το 9ταχυτο crv που του έχουν βάλει κι ένα σκασμό πακέτα ασφαλείας;
Ευχαριστώ σίγουρα θα κάνω μια σχετική έρευνα (Crv, 3008, Tiguan q3 ateca ίσως και rav) αλλά κλίνω προς τη χ1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο την στιγμή που δεν θες 4χ4 και βρήκες προσφορά την χ1,να την πάρεις για να μην σου μείνουν απωθημένα.
-
Επειδή το πλάτος είναι σεβαστό, ΒΑΛΕ οπωσδήποτε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.
Θα σου κακοφανεί πολύ το αυτοκίνητο χωρίς αυτο το αξεσουαρ.Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλησπέρα στο topic της Χ1. Έχω αρχίσει να κάνω σκέψεις για την αγορά της x1. Προσανατολίζομαι για το sdrive 18i με τα 136 άτια και κατά δεύτερο λόγο για το 1.6 d. Αν και κάνω κατά μεσο όρο 18Κ χλμ, ετησίως, προτιμώ τη βενζίνη γιατί θέλω κατά προτεραιότητα το αυτόματο.
Πήγα λοιπόν στο Σπανο σήμερα όπου πήρα τη παρακάτω προσφορά:
Βασικός εξοπλισμός συν:
Μεταλλικό 580€
Αυτόματο κιβώτιο steptronic 1513€
Ζάντες με διπλές ακτίνες 17 άρες 126€
Ράγες οροφής με φινίρισμα αλουμινίου 252€
Σπορ δερμάτινο τιμόνι 0€
Σύστημα καθαρισμού προβολέων 227€
Προβολείς led 832€
Έκδοση advantage 907,5€
Τελική τιμή με πινακίδες και τέλη: 37.220€. Σε αυτή μου κάνει έκπτωση 4.000€ λόγω ότι είναι πινακιδωμενο από τον Οκτώβριο του 16 με μηδέν χλμ. Άρα τελικά 33200€
Πως σας φαίνεται ; αξίζει; emperor, fanis κλπ BMW fans παρακαλώ για τα φώτα σας!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;Λογικα δεν υπαρχει πρόβλημα με αυτα τα αμαξια αρκει να τους πιεσεις να παρεις τα 5 χρονια εγγυηση (αν πληρωνεις μετρητα γιατι αν βαζεις δοσεις είναι μεσα πιστευω). Βεβαια καλο να το δεις ποσα χμ εχει πανω και αν εχει καμμια μικροφθορα. Αν εχει πανω από 20χμ στο κοντερ θα το σκεφτομουν, αλλα και παλι αν είναι καθαρο θα πιεζα για εκπτωση.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Εγώ ήμουν ανάμεσα στο CRV και στην Χ1. Και στα δυο οι εκπτώσεις αφορούσαν αυτοκίνητα που είχαν πάρει πινακίδες τέλος Νοεμβρίου.Είχα βρει πολύ καλά configuration σε Alpine White , με πανοραμική οροφή και εξοπλισμό Xline στα 33Κ απο Σφακιανάκη
Value for money δεν είσαι σε καμιά περίπτωση η BMW , ούτε και το Honda.
Απλά το παίρνουμε γιατι μας αρέσει και τελεία.
Η μετάβαση απο X3 σε Χ1 κοστίζει αρκετά σε χώρους, όποτε να έχεις προετοιμάσει την σύζυγο για την αλλαγή.Έαν δεν υπάρχει σύζυγος τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Έαν χρειάζεσαι χώρους τότε αξίζει να δεις το 9αρι αυτόματο του CRV. 160 diesel 4X4 (έστω και όχι ιδιαίτερα σκληροπυρηνική) και πολύ καλύτερο εξοπλισμό. Και γενικά οι κινητήρες της Honda είναι αληθινά έργα τέχνης .
Γενικά μου ειχε κάνει καλύτερη εντύπωση ο Σφακιανάκης ειδικά το καινουργιο κατάστημα που έχει ανοίξει στο Κηφισό.
Για την ιστορία εγώ πήγα σε CRV.
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για χώρους σίγουρα το Χ3 έχει καλύτερους στις αποσκευές όχι επιβατών. Γενικά είναι ένα κλικ μεγαλύτερο. Ίσως να μου λείψει το xdrive αν τελικά το αποφασίσω για το δικινητο sdrive. Θα πάω και στο Σφακιανακη γιατί οι τιμές που αναφέρεις φαίνονται πολύ καλές. Η συγκεκριμένη προσφορά που πήρα είναι ενδεικτική ενός συγκεκριμένου πινακιδωμενου. Θα δω κι άλλα σε συνδυασμό με τη τιμή. Για το CRv θα κάνω μια επίσκεψη στη Honda, αν και δεν το πολύβλέπω. Θα δούμε θέλει ψάξιμο καλό για να βρεις αυτό που θες σε όσο το δυνατό καλύτερη τιμή
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Επειδή το πλάτος είναι σεβαστό, ΒΑΛΕ οπωσδήποτε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες.
Θα σου κακοφανεί πολύ το αυτοκίνητο χωρίς αυτο το αξεσουαρ.Καλησπέρα στο topic της Χ1. Έχω αρχίσει να κάνω σκέψεις για την αγορά της x1. Προσανατολίζομαι για το sdrive 18i με τα 136 άτια και κατά δεύτερο λόγο για το 1.6 d. Αν και κάνω κατά μεσο όρο 18Κ χλμ, ετησίως, προτιμώ τη βενζίνη γιατί θέλω κατά προτεραιότητα το αυτόματο.
Πήγα λοιπόν στο Σπανο σήμερα όπου πήρα τη παρακάτω προσφορά:
Βασικός εξοπλισμός συν:
Μεταλλικό 580€
Αυτόματο κιβώτιο steptronic 1513€
Ζάντες με διπλές ακτίνες 17 άρες 126€
Ράγες οροφής με φινίρισμα αλουμινίου 252€
Σπορ δερμάτινο τιμόνι 0€
Σύστημα καθαρισμού προβολέων 227€
Προβολείς led 832€
Έκδοση advantage 907,5€
Τελική τιμή με πινακίδες και τέλη: 37.220€. Σε αυτή μου κάνει έκπτωση 4.000€ λόγω ότι είναι πινακιδωμενο από τον Οκτώβριο του 16 με μηδέν χλμ. Άρα τελικά 33200€
Πως σας φαίνεται ; αξίζει; emperor, fanis κλπ BMW fans παρακαλώ για τα φώτα σας!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέπτες δεν έχω στο Χ3 άρα δε νομίζω να μου φανούν απαραίτητα. Αυτό που κυριως θέλω και σε σχέση μ αυτά που τώρα διαθέτει το αυτοκίνητο μου είναι καλύτερος φωτισμός δηλ τα led και η οθόνη με το I drive για χειρισμό smartphone κλπ gadget
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;Λογικα δεν υπαρχει πρόβλημα με αυτα τα αμαξια αρκει να τους πιεσεις να παρεις τα 5 χρονια εγγυηση (αν πληρωνεις μετρητα γιατι αν βαζεις δοσεις είναι μεσα πιστευω). Βεβαια καλο να το δεις ποσα χμ εχει πανω και αν εχει καμμια μικροφθορα. Αν εχει πανω από 20χμ στο κοντερ θα το σκεφτομουν, αλλα και παλι αν είναι καθαρο θα πιεζα για εκπτωση.
Μου είπαν για μηδέν χλμ και η τιμή που μου έδωσε είναι με έξτρα έκπτωση περίπου 2 χιλ
-
Σε σχέση με την Χ3 που έχεις Σπυρο δεν νομίζω ότι θα χάσεις πολύ σε χώρους με την Χ1 γιατί έχεις παλιότερη Χ3 που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι επόμενες...
Για την ακρίβεια νομίζω ότι η Χ3 που έχεις έχει μικρότερο χώρο αποσκευών από την νέα Χ1... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Σε σχέση με την Χ3 που έχεις Σπυρο δεν νομίζω ότι θα χάσεις πολύ σε χώρους με την Χ1 γιατί έχεις παλιότερη Χ3 που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι επόμενες...
Για την ακρίβεια νομίζω ότι η Χ3 που έχεις έχει μικρότερο χώρο αποσκευών από την νέα Χ1...Βασίλη σε χώρους επιβατών δεν είδα ιδιαίτερες διάφορες. Στις αποσκευες όμως αν και τα νούμερα που δίνουν είναι υπέρ του x1 στο ματι μου οι χώροι του Χ3 είναι σαφώς ανώτεροι. Δεν ξέρω πως υπολογίζουν τον όγκο, εκτός αν με ξεγελά η ανοιχτόχρωμη επένδυση του Χ3. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν με προβληματίζουν οι χωροι που είναι ικανοποιητικοί για τις ανάγκες μου.
-
Κάπου πήρε το μάτι μου 480 λίτρα για την Χ3 σου. Ή Χ1 έχει 505 νομίζω... Ασήμαντη ή διαφορά... αλλά δεν θα σου λείψουν χώροι.. αυτό εννοώ...
-
Έτσι ειναι
-
Eπειδή την έχω δουλέψει αρκετά την χ3 , ο χώρος αποσκευών είναι λιγότερος ρηχός απο την Χ1 και υπάρχει και εφεδρικός τροχός.
Στην Χ1 ο χώρος αποσκευών είναι πιο ρηχός και ο επιπλέον χώρος (που εμφάνιζεται στα specs) είναι στον κρυμμένο χώρο από κάτω που θα έπρεπε να υπάρχει η ρεζέρβα. Γενικά η ρεζέρβα είναι μάλλον προτιμότερο να υπάρχει σε τέτοιους είδους οχήματα. Δεν με έχει πείσει το run flat οτι είναι καλή λυση για SUV.
-
Καλησπέρα
Ανάμεσα στους προβολείς αλογόνου και τα LED, βλέπω ότι πολλά μέλη συνιστούν τα LED ως must. Έχουν τόση διαφορά στην απόδοση; Ή θεωρούνται πιο αξιόπιστα;
Συμπαθάτε την noob ερώτηση… -
Ο χρήστης so was Red έγραψε:
ΚαλησπέραΑνάμεσα στους προβολείς αλογόνου και τα LED, βλέπω ότι πολλά μέλη συνιστούν τα LED ως must. Έχουν τόση διαφορά στην απόδοση; Ή θεωρούνται πιο αξιόπιστα;
Συμπαθάτε την noob ερώτηση…Ναι εχουν τεράστια διαφορα...μερα με τη νυχτα!!
-
Thanks fanis. Σίγουρα θα πάω και Σφακιανάκη. Είμαι κλασικός bmwfan και έχοντας x3 δύσκολα θα κοίταγα κάτι άλλο πλην ίσως του 3008 το οποίο θα τσεκάρω.
Και εγω το ιδιο (3 εχω παρει απο Σπανο σε συνολο 4 και 1 Μινι), αλλα για το επόμενο αυτοκινητο θα κινηθω εκτος bmw πλεον, για οικονομικους κυριως λογους.
-
Ευχαριστώ, Fanis.
Γνωρίζει κανείς αν το ηχοσύστημα του βασικού εξοπλισμού δέχεται USB stick; Εννοώ, μπορεί κανείς να ακούσει μουσική συνδέοντας ένα απλό USB stick στη θύρα USB;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπέρα
Ανάμεσα στους προβολείς αλογόνου και τα LED, βλέπω ότι πολλά μέλη συνιστούν τα LED ως must. Έχουν τόση διαφορά στην απόδοση; Ή θεωρούνται πιο αξιόπιστα;
Συμπαθάτε την noob ερώτηση…Ναι εχουν τεράστια διαφορα...μερα με τη νυχτα!!
Αν εχεις αυτόματους προβολείς γιατι τα θες τα καλύτερα φώτα το βράδυ ; απορία το εχω αυτο μιας και ετσι εχεις πάντα όπου ειναι πραγματικά σκοτάδι τα μεγάλα φώτα και τα μεσαία μονο οταν έρχεται απο απεναντι άλλος.
Ποιος ο λόγος πέραν του αισθητικού να πληρώνεις τόσο για ενισχυμένα μεσαία σκάλα ; -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Thanks fanis. Σίγουρα θα πάω και Σφακιανάκη. Είμαι κλασικός bmwfan και έχοντας x3 δύσκολα θα κοίταγα κάτι άλλο πλην ίσως του 3008 το οποίο θα τσεκάρω.
Και εγω το ιδιο (3 εχω παρει απο Σπανο σε συνολο 4 και 1 Μινι), αλλα για το επόμενο αυτοκινητο θα κινηθω εκτος bmw πλεον, για οικονομικους κυριως λογους.
Το δικό μου το είχα πάρει από τον παλιό Κουλουρη που απορροφησε ο Σφιακανακης. Έχεις δίκιο για το οικονομικό αλλά από την άλλη μετά από μετά από τρεις BMW και ένα mini δεν θα σου είναι εύκολη η αλλαγή...
-
Ο χρήστης so was Red έγραψε:
Ευχαριστώ, Fanis.Γνωρίζει κανείς αν το ηχοσύστημα του βασικού εξοπλισμού δέχεται USB stick; Εννοώ, μπορεί κανείς να ακούσει μουσική συνδέοντας ένα απλό USB stick στη θύρα USB;
Υπάρχει θύρα usb μέσα στον 'κουβά' ανάμεσα σε οδηγό κ συνοδηγό. Εγώ από την πρώτη μέρα συνέδεσα σκληρό δίσκο με 360 γίγα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όσες φορές δοκίμασα κ οποιοδήποτε άλλο στικακι ή κ κινητό με καλώδιο έπαιζε τα πάντα. Εννοείται ότι υπάρχει κ bluetooth με άριστη λειτουργία.
Το ηχοσύστημα είναι σιγουρα αξιοπρεπές, αλλά αν θες το κάτι παραπάνω δεν νομίζω να σε καλύψει (το γράφω γιατί ασχολούμαι πάρα πολύ με τη μουσική κ εκεί δύσκολα θα μείνεις πλήρως ικανοποιημένος...). Το ραδιόφωνο από την άλλη είναι εξαιρετικό. Πιάνει σε σημεία που κανένα προηγούμενο δεν έπιανε στα ορεινά της Ηπείρου...
BMW X1 2016