iceman7 με έβαλες να ψάχνω...τέσπα...παραθέτω όλο το ποστ που είχα κάνει μαζί για το test drive του παλιού Χ1 1.6 στα Γιάννενα. Με bold έχω την προσφορά που ζητάς :
Ως μη γενόμενο...
Κάπως έτσι θα χαρακτήριζα το test drive που έκανα στην Χ1, επειδή δεν υπήρχε το diesel μοντέλο διαθέσιμο αλλά μόνο το 1600 βενζίνη και μάλιστα σε αυτόματο
Εντυπώσεις ;
Η καμπίνα μετρίων διαστάσεων για αμάξι της κατηγορίας. Ποιότητα καλή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι είδα οφθαλμοφανείς διαφορές (με το QQ π.χ.) Η GLA από την άλλη πλευρά μου είχε φανεί πιο ποιοτική μέσα.
Καθίσματα άνετα και βολικά, αλλά μάλλον για 2 άτομα πίσω άνετα. Πορτπαγκάζ μέτριο.
Ποιότητα κύλισης πολύ καλή, στιβαρό αμάξωμα, καλό τιμόνι, η ηχομόνωση, επίσης, δε με εντυπωσίασε. Ένιωθα να περνούν ήχοι στην καμπίνα περισσότερο από ότι θα περίμενα. Όχι ο ήχος του κινητήρα, αλλά οι υπόλοιποι. Να πω ότι σήμερα εβρεχε Γιάννενα και ο δρόμος δεν ήταν σε καλή κατάσταση (αν παίζει ρόλο αυτό...).
Εξαιρετικό το αυτόματο κιβώτιο! Να πω ότι πήγα απίστευτα αρνητικός και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά πάλι manual θα επέλεγα (δύσκολο να αλλάξεις μια συνήθεια δεκαετιών...)
Ο κινητήρας στα 1600 βενζίνη όπως είπα δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Νεκρό δεν τον λες, αλλά δεν είναι γι' αυτό το αυτοκίνητο. Να πω ότι ο εξαιρετικός και φιλικότατος πωλητής μου ανέφερε και για προσφορά ενός diesel μοντέλου 18d με εξοπλισμό που φτάνει τα σχεδόν 40.000 ευρώ στην τιμή των 33.000 ή και στα 30.000 κρατώντας και το δικό μου αμάξι. Την απέρριψα, όπως του είπα, για 3 λόγους :
- Το νέο Χ1 είναι κουκλί, το παλιό ελάχιστα μου αρέσει
- Το νέο Χ1 έχει 505 λίτρα πορτπαγκάζ, το παλιό 420
- Προτιμώ τον νέο κινητήρα με τα 190 άλογα (20d) από τον παλιό 18d με τα 143
Έτσι, δώσαμε ραντεβού από Σεπτέμβρη, όταν αναμένεται το νέο Χ1, ελπίζοντας έως τότε σε ανάλογες τιμές με τις σημερινές και σε νόμισμα που δε θα ανατρέψει την τιμή του...