-
Συμφωνώ ότι δεν αξίζει...αλλά είναι ωραίο!! Είμαι και γκατζετάκιας και τρώγομαι με κάτι τέτοια.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Συμφωνώ ότι δεν αξίζει...αλλά είναι ωραίο!! Είμαι και γκατζετάκιας και τρώγομαι με κάτι τέτοια.that makes two of us! Αλλά βάζω και ένα όριο στο τι πληρώνω!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
that makes two of us! Αλλά βάζω και ένα όριο στο τι πληρώνω!
Και εγώ....για αυτό και δεν το έβαλα πότε το navi...αλλά πάντα τρώγομαι!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
that makes two of us! Αλλά βάζω και ένα όριο στο τι πληρώνω!
Και εγώ....για αυτό και δεν το έβαλα πότε το navi...αλλά πάντα τρώγομαι!
Με ένα καλό κινητό ή tablet και ένα καλό λογισμικό πλοήγησης μοιάζει ανούσιο να δώσεις 650 ευρώ ή και παραπάνω μόνο γι' αυτό...Άλλο να περιλαμβάνεται στην τιμή που αγοράζεις το αμάξι και άλλο το να το πληρώνεις extra. Και ιδίως όταν το gps θα το χρησιμοποιήσω μόνο μερικές μέρες τον χρόνο, σε διακοπές...
-
Με ένα καλό κινητό ή tablet και ένα καλό λογισμικό πλοήγησης μοιάζει ανούσιο να δώσεις 650 ευρώ ή και παραπάνω μόνο γι' αυτό...Άλλο να περιλαμβάνεται στην τιμή που αγοράζεις το αμάξι και άλλο το να το πληρώνεις extra. Και ιδίως όταν το gps θα το χρησιμοποιήσω μόνο μερικές μέρες τον χρόνο, σε διακοπές...Δεν αντιλέγω....απλά εμένα μου αρέσει η εργοστασιακή οθόνη και επίσης να μπορώ να χειρίζομαι το σύστημα φωνητικά, από το iDrive κλπ.
-
Γι΄αυτό πλέον όλοι προσανατολίζονται σε MirrorLink, AndroidAuto, CarPlay, γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα άλλο, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά, εφόσον έχεις σοβαρό κινητό
-
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος μίας BMW X1 sDrive 18d σε χρώμα Mineralweiss Metallic (A96) από τα τέλη Δεκέμβρη του 2015. Μετά από μία μικροσύγκρουση μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω στην αντιπροσωπεία (όχι να επισκευάσω, κολλήματα βλέπετε) το φτερό και τον μπροστινό προφυλακτήρα. Εδώ και καιρό όμως δεν μπορούν να πετύχουν σωστά το χρώμα (πάντα δείχνει να διαφέρει κατά ομολογία και της αντιπροσωπείας).
Φίλε The_Emperor είχες κάποιο αντίστοιχο θέμα όταν έβαψες την πόρτα του δικού σου;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Ειναι θεμα φανοποιου
-
Ο χρήστης dpf έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος μίας BMW X1 sDrive 18d σε χρώμα Mineralweiss Metallic (A96) από τα τέλη Δεκέμβρη του 2015. Μετά από μία μικροσύγκρουση μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω στην αντιπροσωπεία (όχι να επισκευάσω, κολλήματα βλέπετε) το φτερό και τον μπροστινό προφυλακτήρα. Εδώ και καιρό όμως δεν μπορούν να πετύχουν σωστά το χρώμα (πάντα δείχνει να διαφέρει κατά ομολογία και της αντιπροσωπείας).Φίλε The_Emperor είχες κάποιο αντίστοιχο θέμα όταν έβαψες την πόρτα του δικού σου;
Καλησπέρα φίλε μου! Κρίμα και για τη δική σου ατυχία. Εγώ είχα φάει την πίσω πόρτα. Το έφτιαξα στην αντιπροσωπεία και έμεινα 100% ευχαριστημένος. Δεν φαίνεται απολύτως τίποτα από την επισκευή και το χρώμα δεν έχει την παραμικρή διαφορά με το υπόλοιπα αμάξι. Αν μένεις κάπου προς τα δικά μου μέρη (Ήπειρος) σου το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς μου είχαν κάνει φοβερή δουλειά και με το προηγούμενο αμάξι στο οποίο ήθελα να σενιάρω χτυπηματάκια προτού το πουλήσω για να πουλήσω πάρω την Χ1.
Αν είσαι από Αθήνα ο Φάνης θα ξέρει να σου προτείνει...Για αλλού οι αγαπητοί συμφορουμίτες ας βοηθήσουν!Αλήθεια πάντως δεν μπορούν να πετύχουν το χρώμα;;
-
Χθές, μετά απο πολύ καιρό, ταξίδεψα στο χωριό μου για να ανάψω ένα κεράκι στον Άγιο-Νικόλα! Είναι ένα μικρό χωριό κοντά στα Καλάβρυτα που λέγεται Πλανητέρο. Είναι εκεί η πηγή της Στύγας (ύδατα της Στυγός άν σας λέει κάτι απο μυθολογία με Αχιλλέα ), έχει απίθανα μέρη με αιωνόβια πλατάνια,πηγές,ποτάμια και γενικά όλα όσα θέλει κάποιος που έχει 4χ4! Εγώ (άν και έχω το KingCab της δουλειάς) σκέφτηκα οτι τί έχω να χάσω???
Μιά και δυό, ΕΧΩΣΑ τη X1 S drive 18i παντού! ΠΑΝΤΟΥ!
Επειδή έχει σχολιαστεί εκτενώς το θέμα ΠΟΥ μπορεί να βάλει κανείς τη μπροστοκίνητη Χ1... σας απαντάω οτι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ !!!
Δεν κώλωσε και κόλλησε πουθενά (για τις δυνατότητες 2χ4...) αλλα αυτό που με άφησε παγωτό είναι οτι ακόμα και εκεί που ήμουν βέβαιος οτι θα ακουμπήσω απο κάτω, δεν ακούμπησε! Περνούσα απο βράχια, νερά , χιόνια , λάσπες , βούρκους κλπ. Ο αδερφός μου που ήταν συνοδηγός, με έκραξε οτι δεν πάω καλά! Οτι θα κολλήσω κλπ. Πάρτε μια γεύση σε αυτές τις φωτο (έχω σβήσει πινακίδα) και πατήστε το link που έχω στο τέλος για να δείτε 30 φωτό που έβγαλα μόνο για να σας πώ... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ !!!
[imgfree upload][/img][imghow to do a screenshot on a pc][/img]
images hosting
[imghow to do a screenshot on a pc][/img]και το συνολικό link για όλες τις φωτο είναι το https://postimg.org/gallery/1dsp8ef5i/
-
από Καλάβρυτα είσαι βρε συ;;;
Ζηλεύω όσους επισκέπτονται χώρους φυσικής ομορφιάς!
Μπράβο! Πολύ ωραίες φωτογραφίες! -
από Καλάβρυτα είσαι βρε συ;;;Ζηλεύω όσους επισκέπτονται χώρους φυσικής ομορφιάς!
Μπράβο! Πολύ ωραίες φωτογραφίες!Ευχαριστώ! Βρήκα ευκαιρία να κατέβω χωρίς γυναικόπαιδα για να κάνω τις ''βρωμοδουλειές'' μου!
Τώρα θέλω να του κάνω ενα καλό πλύσιμο γιατι η λάσπη έχει φτάσει στον ουρανό!
-
Κανα ψάρι έφαγες εκει στις πηγές ή ειναι κλειστά το χειμώνα;;
Πολυ ωραίες φωτο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πλανητερο... Εφαγες πεστροφα;
-
Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος μίας BMW X1 sDrive 18d σε χρώμα Mineralweiss Metallic (A96) από τα τέλη Δεκέμβρη του 2015. Μετά από μία μικροσύγκρουση μπήκα στη διαδικασία να αλλάξω στην αντιπροσωπεία (όχι να επισκευάσω, κολλήματα βλέπετε) το φτερό και τον μπροστινό προφυλακτήρα. Εδώ και καιρό όμως δεν μπορούν να πετύχουν σωστά το χρώμα (πάντα δείχνει να διαφέρει κατά ομολογία και της αντιπροσωπείας).
Φίλε The_Emperor είχες κάποιο αντίστοιχο θέμα όταν έβαψες την πόρτα του δικού σου;
Καλησπέρα φίλε μου! Κρίμα και για τη δική σου ατυχία. Εγώ είχα φάει την πίσω πόρτα. Το έφτιαξα στην αντιπροσωπεία και έμεινα 100% ευχαριστημένος. Δεν φαίνεται απολύτως τίποτα από την επισκευή και το χρώμα δεν έχει την παραμικρή διαφορά με το υπόλοιπα αμάξι. Αν μένεις κάπου προς τα δικά μου μέρη (Ήπειρος) σου το συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς μου είχαν κάνει φοβερή δουλειά και με το προηγούμενο αμάξι στο οποίο ήθελα να σενιάρω χτυπηματάκια προτού το πουλήσω για να πουλήσω πάρω την Χ1.
Αν είσαι από Αθήνα ο Φάνης θα ξέρει να σου προτείνει...Για αλλού οι αγαπητοί συμφορουμίτες ας βοηθήσουν!Αλήθεια πάντως δεν μπορούν να πετύχουν το χρώμα;;
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κι όμως δεν τα έχουν καταφέρει μετά από 6 δοκιμές! Οι πρώτες δοκιμές έγιναν από εξωτερικό βαφέα που χρησιμοποιεί η αντιπροσωπεία. Τώρα χρησιμοποιούν έναν καλό βαφέα που είχαν στο προσωπικό τους από την περίοδο που λειτουργούσαν το βαφείο τους το οποίο και ενεργοποίησαν πάλι. Χθες και σήμερα κάνουν δοκιμές με τεχνικό της εταιρίας χρωμάτων από την Αθήνα. Δυστυχώς κατέληξε έπος η βαφή ενός φτερού! Στην περίπτωσή μου φοβάμαι ότι οι διαφορές είναι έντονες επειδή είναι δύο επίπεδες επιφάνειες η μία δίπλα στην άλλη, η πόρτα με το αρχικό χρώμα δίπλα στο βαμμένο φτερό.
Δεν θυμάμαι από το αρχικό σου post. Έχεις βάψει την πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών ή των επιβατών; Πώς λέγεται ο αντιπρόσωπος; Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά στην απελπισία το κάνω το ταξίδι. Δεν έχω έρθω και ποτέ στα ωραία Γιάννενα... -
@Vasilis Constructor, σίγουρα δεν βρήκες πουθενά από κάτω; Πολύ χαμηλό φαίνεται στις φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κανα ψάρι έφαγες εκει στις πηγές ή ειναι κλειστά το χειμώνα;;Πολυ ωραίες φωτο!
Χαχαχααα!!! Νιώθω υπερήφανος που ξέρετε τα ''μυστικά'' του χωριού μου! Απο πέστροφες άλλο τίποτα! Τόσα χρόνια πρέπει να έχω φάει μια δεξαμενούλα μόνος μου! Τηγανιτή με βούτηρο ή καπνιστή και θα με θυμηθείτε! Το πιο παλιό και γνωστό πεστροφείο-σολωμοτροφείο είναι η Φάρμα Ρηγόγιαννη που είναι του θείου μου.
Νομίζω πρέπει να κάνουμε καμια Μπεεμβεδο-απόδραση κάποτε...
Ανεβάστε καμια φωτο να έχουμε να γράφουμε ρε παιδιά! -
Ο χρήστης famas έγραψε:
@Vasilis Constructor, σίγουρα δεν βρήκες πουθενά από κάτω; Πολύ χαμηλό φαίνεται στις φωτογραφίες.Δε βρήκα , άν και σε διάφορα σημεία ήμουν βέβαιος οτι θα βρώ. Έχει πολύ καλή αναλογία σε προσέγγιση και έξοδο απο εμπόδια! Δηλαδή ψηλή μούρη-μάσκα και πίσω προφυλακτήρα. Όσο έβγαζα τις φωτο είχα στο πορτπαγκάζ 4 κούτες τραχανά και καμια 30ριά κιλά μέλι(βανίλια-έλατου χελμού). Πάντως άν κάνετε κάποια στιγμή τη δοκιμή σας οι υπόλοιποι , θέλει λίγο εμπειρία στο χειρισμό σε λάσπες κλπ, γιατι κολλάνε και τα 4χ4 κάποτε! Έχω κολλήσει αρκετές φορές με το KingCab αλλα τα ήθελε ο πισινός μου εκεί που το πήγαινα.
-
Ο χρήστης dpf έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κι όμως δεν τα έχουν καταφέρει μετά από 6 δοκιμές! Οι πρώτες δοκιμές έγιναν από εξωτερικό βαφέα που χρησιμοποιεί η αντιπροσωπεία. Τώρα χρησιμοποιούν έναν καλό βαφέα που είχαν στο προσωπικό τους από την περίοδο που λειτουργούσαν το βαφείο τους το οποίο και ενεργοποίησαν πάλι. Χθες και σήμερα κάνουν δοκιμές με τεχνικό της εταιρίας χρωμάτων από την Αθήνα. Δυστυχώς κατέληξε έπος η βαφή ενός φτερού! Στην περίπτωσή μου φοβάμαι ότι οι διαφορές είναι έντονες επειδή είναι δύο επίπεδες επιφάνειες η μία δίπλα στην άλλη, η πόρτα με το αρχικό χρώμα δίπλα στο βαμμένο φτερό.
Δεν θυμάμαι από το αρχικό σου post. Έχεις βάψει την πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών ή των επιβατών; Πώς λέγεται ο αντιπρόσωπος; Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά στην απελπισία το κάνω το ταξίδι. Δεν έχω έρθω και ποτέ στα ωραία Γιάννενα...Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο...
Είχα χτυπήσει την πίσω πόρτα από αυτή του συνοδηγού. Ο εδώ αντιπρόσωπος είναι ο Κατσιούλης.
Εύχομαι να βρεις λύση. Αν χρειαστείς οτιδήποτε από εδώ γράψε μου να βοηθήσω!
Μακάρι να έρθεις και για τη βόλτα, αν και τώρα η περίοδος είναι...επικίνδυνη λόγω καιρού!
Όταν δεν βρέχει είναι υπέροχα (π.χ. αυτή την εβδομάδα είμαστε σχετικά...στεγνοί), αλλά όταν βρέχει είναι ατσαλιά και η μετακίνηση γίνεται δύσκολη. Ενημέρωσέ μας για το τι έκανες για να ξέρουν και άλλοι -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Κανα ψάρι έφαγες εκει στις πηγές ή ειναι κλειστά το χειμώνα;;
Πολυ ωραίες φωτο!
Χαχαχααα!!! Νιώθω υπερήφανος που ξέρετε τα ''μυστικά'' του χωριού μου! Απο πέστροφες άλλο τίποτα! Τόσα χρόνια πρέπει να έχω φάει μια δεξαμενούλα μόνος μου! Τηγανιτή με βούτηρο ή καπνιστή και θα με θυμηθείτε! Το πιο παλιό και γνωστό πεστροφείο-σολωμοτροφείο είναι η Φάρμα Ρηγόγιαννη που είναι του θείου μου.
Νομίζω πρέπει να κάνουμε καμια Μπεεμβεδο-απόδραση κάποτε...
Ανεβάστε καμια φωτο να έχουμε να γράφουμε ρε παιδιά!Συμπατριώτες είμαστε λοιπόν...εγώ 'κρατάω' από Ελίκη, 7 χλμ από Διακοπτό...
Ευκαιρία όταν κατέβω να ξανανέβω προς Καλάβρυτα...πάνε χρόνια από την τελευταία φορά!
BMW X1 2016