-
Κάνε καλή ασφάλεια! Η καλή ασφάλεια είναι το καλύτερο αντικλεπτικό!
Πριν μήνες έκλεψαν από συγγενή μου Land Rover αγορασμένο μεταχειρισμένο 50.000 ευρώ (πάνω από 100k καινούριο)
Ευτυχώς πήρε τα περισσότερα πίσω λόγω ασφάλειας... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πριν μήνες έκλεψαν από συγγενή μου Land Rover αγορασμένο μεταχειρισμένο 50.000 ευρώ (πάνω από 100k καινούριο)
Ευτυχώς πήρε τα περισσότερα πίσω λόγω ασφάλειας...Σωστό , εννοείται αυτό που λές! Είμαι ήσυχος και καλυμμένος με αυτό αλλα ότι και να γίνει ΜΕΤΑ το κακό, το θέμα είναι το πρίν. Κανένας δεν θέλει να μπλέξει με αυτά ακόμα και άν είναι βέβαιος οτι μετά θα βρεθεί το αυτοκίνητό του κλπ...
Αντικλεπτικό με gps και sim έχω βάλει και σε αυτό , όπως και στα υπόλοιπα ακριβά αυτοκίνητα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Συνδεδεμένο και με ΕΛ.ΑΣ. Έτσι είμαι χαλαρός. Απλά αναφέρω προβληματισμούς που πιθανώς όλοι έχουμε.
-
Ανάλογα το αμάξι μπορείς να παρακαλας και να μην βρεθεί [emoji1] [emoji1]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ανάλογα το αμάξι μπορείς να παρακαλας και να μην βρεθεί [emoji1] [emoji1]δεν παίζεσαι!!! lol
-
Ανάλογα το αμάξι μπορείς να παρακαλας και να μην βρεθεί [emoji1] [emoji1]Δε θα σε χάλαγε να γίνει κάτι τέτοιο με το QQ, ε?
-
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Ευτυχώς πήρε τα περισσότερα πίσω λόγω ασφάλειας...Σωστό , εννοείται αυτό που λές! Είμαι ήσυχος και καλυμμένος με αυτό αλλα ότι και να γίνει ΜΕΤΑ το κακό, το θέμα είναι το πρίν. Κανένας δεν θέλει να μπλέξει με αυτά ακόμα και άν είναι βέβαιος οτι μετά θα βρεθεί το αυτοκίνητό του κλπ...
Αντικλεπτικό με gps και sim έχω βάλει και σε αυτό , όπως και στα υπόλοιπα ακριβά αυτοκίνητα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Συνδεδεμένο και με ΕΛ.ΑΣ. Έτσι είμαι χαλαρός. Απλά αναφέρω προβληματισμούς που πιθανώς όλοι έχουμε.
Αυτο με το gps και τη sim που λες τα παρακαμπτουν και δε μεταδιδουν τιποτα
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δε θα σε χάλαγε να γίνει κάτι τέτοιο με το QQ, ε?
Ελα ρε ... υπερβάλλεις!
Σοβαρά πάντως καλύτερα να μην βρεθεί γιατί τότε θα μπλέξεις με τη μερική κλοπή και θα έχεις και αμάξι 'μαγαρισμένο'.
Αν είναι να στο κλέψουν να στο κλέψουν σωστά να πάρεις το σύνολο της αποζημίωσης. -
Δε θα σε χάλαγε να γίνει κάτι τέτοιο με το QQ, ε?
Ελα ρε ... υπερβάλλεις!
Σοβαρά πάντως καλύτερα να μην βρεθεί γιατί τότε θα μπλέξεις με τη μερική κλοπή και θα έχεις και αμάξι 'μαγαρισμένο'.
Αν είναι να στο κλέψουν να στο κλέψουν σωστά να πάρεις το σύνολο της αποζημίωσης.Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αυτο με το gps και τη sim που λες τα παρακαμπτουν και δε μεταδιδουν τιποτα
Έχω λάβει τα μέτρα μου για αυτό το ''τζάμερ'' όπως λέγεται που τα παρακάμπτει και προς το παρόν κοιμάμαι ήσυχος.
Η λογική μου πάντως είτε σε κατοικία,είτε αυτοκίνητο.είτε άτομο, είναι να ΜΗ σε βάλουν στο μάτι! Άν σε βάλουν την έχεις βάψει όπως και δήποτε!Ρε σείς ισχύει οτι ''ανοίγει'' το μοτέρ μετά απο κάποια χλμ? Για sdrive 18i εν προκειμένω... Σαν να έχω αρχίσει να βλέπω διαφορά προς το καλύτερο! ...ή να είναι ψυχολογικό με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα?
-
Όλα τα καινούρια μοτέρ ανοίγουν! Κ εγώ έχω δει μεγάλη διαφορά στο δικό μου αμάξι μετά τις 10000 χλμ Φαντάζομαι ότι κάνεις χλμ κ εκτός πόλης κ το ξεμπουκωνεις περιοδικά...
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Ρε σείς ισχύει οτι ''ανοίγει'' το μοτέρ μετά απο κάποια χλμ? Για sdrive 18i εν προκειμένω... Σαν να έχω αρχίσει να βλέπω διαφορά προς το καλύτερο! ...ή να είναι ψυχολογικό με όλα αυτά που έχω διαβάσει εδω μέσα?Ναι ισχύει! Μετά τις 10.000χλμ. θα δείς διαφορά προς το καλύτερο.
-
Έτοιμος!!! Το εργαλείο έχει απο χθές καινούρια λαδάκια και φίλτρο! Πήγα Νταγκουνάκη, 90 € , όλα καλά!
Το κλίμα πολύ ωραίο, εξυπηρέτηση επιπέδου, ωραίος χώρος που σου γεμίζει το μάτι και ας μην είναι ''παλάτι'' και ο τεχνικός με το χαμόγελο στα χείλη! Αυτά δηλαδή που θεωρούνται δεδομένα, αλλα τελικά στην πράξη τα βρίσκεις σχετικά δύσκολα. Βέβαια θα μου πείς όλοι καλοί είναι όταν απλά πάς για μια επίσκεψη ρουτίνας. Ελπίζω να συνεχίσει η συνεργασία μας έτσι. Χθές πάντως θεωρώ οτι βρήκα συνεργείο για τη BMW μου. Επίσημος επισκευαστής, οπότε πληρεί τα standards της BMW Ελλάς και έχω και εγώ τη σιγουριά ενός επίσημου αλλα ταυτόχρονα και φιλικού ανθρώπινου συνεργείου! Ελπίζω όλοι να μπαίνουμε εκεί για τα καθιερωμένα service και να έχουμε απροβλημάτιστα χλμ!
Μή με ρωτήσετε άν είδα διαφορά στην οδήγηση! Δεν πρόλαβα να κρίνω ακόμα! Τους ρώτησα πάντως πώς το είδαν το αμάξι και τα λάδια τα χρησιμοποιημένα, και μου είπαν οτι ήταν σαν καινούρια και απο χρώμα και υφή. Τα έπιασα κ γώ και όντως ήταν πολύ ''αδούλευτα''.
Υ.Γ. Το Χ1 μας όπως το κοιτάς στο γερανό απο κάτω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! Η ποιότητα σε όλο της το μεγαλείο! Φαίνεται ρε σείς οτι είναι αυτοκίνητο με πολύ καλό επίπεδο κατασκευής και συναρμογής! Και τα λέω ώς έμπειρος πρώην ιδιοκτήτης καλώς αυτοκινήτων ακριβότερων... -
Όμορφο συναίσθημα αυτό, το να εμπιστεύεσαι το συνεργείο όπου πηγαίνεις το αμάξι σου. Έχοντας αδερφό μηχανικό αυτοκινήτων που για 15 χρόνια μου έκανε όλα τα service και φρόντιζε τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου να είναι 'πένα' μπορώ να σε καταλάβω απόλυτα!
Με την αλλαγή λαδιών και φίλτρου θα δεις επίσης διαφορά! Κάνε το μια βόλτα σε ανοιχτό δρόμο και μόλις ζεσταθεί θα δεις να είναι 'ανανεωμένο'. Τα λάδια είναι για τη μηχανή ό,τι το αίμα για το σώμα... -
Οι γνωρίζοντες από bmw - και όχι μόνο - θα κάνατε επέκταση εγγύησης και με τι κόστος;
Ξέρει κάποιος τι διακυμάνσεις υπάρχουν κατά καιρούς στις τιμές και αν καμιά φορά κάνει και η εταιρία δώρο ένα πρόσθετο διάστημα;Έχω ένα χρόνο μπροστά μου...αλλά έτυχε να το συζητήσω και σκέφτηκα να το παραθέσω και εδώ!
-
Βασίλη, εάν είχα τα χρήματα διαθέσιμα, θα έκανα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το κόστος δεν ξέρω πόσο είναι (γιατί έχει αρκετά διαφορετικά προγράμματα που 'παίζουν' με έτη και χιλιόμετρα, όλα όμως φτάνουν μέχρι τα 6 έτη ή 200.000χλμ). Ρώτα στην αντιπροσωπεία, συνήθως κάτι καλύτερο κάνουν (γιατί οι τιμές είναι στάνταρ).
Για να καταλάβεις, η BMW όλα αυτά τα πουλάει/κοστολογεί ως έξτρα εξοπλισμό (υπάρχει ειδικός κωδικός εξοπλισμού!!) και πάει αθροιστικά. Δηλαδή για να κάνεις επέκταση εγγύησης, πρέπει αναγκαστικά πρώτα να πληρώσεις το service inclusive (το οποίο όμως είναι στάνταρ εξοπλισμός στην Ελλάδα, άρα μειώνεται το κόστος) και μετά να προσθέσεις την επέκταση εγγύησης η οποία υποχρεωτικά περιλαμβάνει και το service inclusive plus.
ΥΓ: Εγώ δεν έκανα και εκ των υστέρων εάν είχα κάνει θα ήμουν περίπου 'μια η άλλη', γιατί μια ζημιά που εμφανίστηκε το καλοκαίρι (αντλία νερού) μου στοίχισε συνολικά (γιατί επηρέασε αρκετά πράγματα) περί τα €700 και η εγγύηση για 3 έξτρα χρόνια θα μου κόστιζε περί τα €900 (όχι όμως της BMW, αλλά της MARPFRE).
-
Οι γνωρίζοντες από bmw - και όχι μόνο - θα κάνατε επέκταση εγγύησης και με τι κόστος;
Ξέρει κάποιος τι διακυμάνσεις υπάρχουν κατά καιρούς στις τιμές και αν καμιά φορά κάνει και η εταιρία δώρο ένα πρόσθετο διάστημα;Έχω ένα χρόνο μπροστά μου...αλλά έτυχε να το συζητήσω και σκέφτηκα να το παραθέσω και εδώ!
Billy εγώ άν και έχω ακόμα 4+ χρόνια μπροστά μου για την 5ετία της Χ1 , γενικά κρατάω μικρό καλάθι για τις εγγυήσεις... Κάνε καλές συντηρήσεις και καλή χρήση και ότι έρθει, μακάρι να μήν έρθει, κανόνισέ το όπου εσύ θέλεις. Είναι καλά εργαλεία τα BMW ρε φίλε. Μετά θα έχει παλιώσει και το κόστος θα είναι και πιο λογικό...
...άποψή μου πάντα !
-
Κάτσε...ή εγγύηση που έχουμε είναι 5 χρόνια ή 60.000 χλμ; Γιατί εμένα μου κόλλησε 2 χρόνια;
Αν ισχύει το πρώτο τότε εγώ θα πάω με τα χλμ...δλδ στα 2μισι με 3 χρόνια... -
Κάτσε...ή εγγύηση που έχουμε είναι 5 χρόνια ή 60.000 χλμ; Γιατί εμένα μου κόλλησε 2 χρόνια;
Αν ισχύει το πρώτο τότε εγώ θα πάω με τα χλμ...δλδ στα 2μισι με 3 χρόνια...θα σε γελάσω τί ισχύει ρε σύ... Θα διαβάσω τα χαρτιά μου αύριο κάποια στιγμή και θα σου πώ τί ισχύει σε μένα, αλλα νομίζω τώρα που το λές οτι τα 60.000 χλμ είναι το ταβάνι. Είδωμεν!
-
Tα 5χρονια/60.000χλμ αφορουν το δωρεάν σερβις, μην μπερδευεστε!
Η εγγύηση ειναι 2 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα. Η επέκταση εγγύησης εχει περιορισμό
Χιλιομέτρων.
BMW X1 2016