-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Οι γνωρίζοντες από bmw - και όχι μόνο - θα κάνατε επέκταση εγγύησης και με τι κόστος;
Ξέρει κάποιος τι διακυμάνσεις υπάρχουν κατά καιρούς στις τιμές και αν καμιά φορά κάνει και η εταιρία δώρο ένα πρόσθετο διάστημα;Έχω ένα χρόνο μπροστά μου...αλλά έτυχε να το συζητήσω και σκέφτηκα να το παραθέσω και εδώ!
Εργοστασιακη επεκταση εγγυησης δυστυχως μπορεις μονο να αγορασεις όταν το αμαξι είναι καινουριο. Μετα αγοράζεις εγγυηση από αλλη εταιρεια. Από την στιγμη που εχεις αδελφο μηχανικο και μπορει να το συντηρει το αμαξι δεν βλεπω τον λογο να παρεις επεκταση εγγυησης νομιζω.
-
Ο αδερφός μου πλέον βρίσκεται πιο πολύ στο εξωτερικό παρά στο εσωτερικό κ πλέον δεν μπορεί να φροντίζει το αμάξι μου...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Tα 5χρονια/60.000χλμ αφορουν το δωρεάν σερβις, μην μπερδευεστε!Η εγγύηση ειναι 2 χρόνια με απεριόριστα χιλιόμετρα. Η επέκταση εγγύησης εχει περιορισμό
Χιλιομέτρων.Σωστός ο Φάνης !
Άλλωστε το λένε service inclusive 5 χρόνια/60.000 χλμ ! Η εγγύηση όντως είναι 2 έτη ανεξαρτήτως χλμ.
Κατέβηκα στο γκαράζ και το έψαξα τώρα. Εγώ είχα στο πακέτο προσφοράς το Μάρτιο που το παρέλαβα (το είχα παραγγείλει αρχές Δεκεμβρίου του 2015) +3 χρόνια, δηλ σύνολο 5 χρόνια εγγύηση /100.000 χλμ (όποιο έρθει πρώτο).
Η διαφορά είναι οτι τα 2 πρώτα χρόνια είναι απο τη BMW AG , ενώ τα επόμενα 3 απο τη BMW Hellas.
Το είχα παζαρέψει και μου το βάλανε δώρο αντί για την εργοστασιακή μπαγαζιέρα και μπάρες οροφής που είχαμε αρχικά συμφωνήσει. Και πήρα μετά after market της Thule... και μάλλον έκανα καλά! -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εργοστασιακη επεκταση εγγυησης δυστυχως μπορεις μονο να αγορασεις όταν το αμαξι είναι καινουριο. Μετα αγοράζεις εγγυηση από αλλη εταιρεια.Δεν ισχύει αυτό πια. Πλέον αγοράζεις κανονικά εργοστασιακή εγγύηση από την BMW Hellas, αρκεί το αυτοκίνητο να είναι ακόμα μέσα στην 2ετή εργοστασιακή εγγύηση*. Εάν λήξει η εργοστασιακή εγγύηση, τότε όντως δεν μπορείς να αγοράσεις εργοστασιακή επέκταση αλλά μόνο από ανεξάρτητη εταιρεία.
- Όμως, η επέκταση ισχύει από την 1η ημέρα αγοράς του αυτοκινήτου και όχι από την ημέρα που έγινε η επέκταση. Δηλαδή εάν το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί στις 25/1/2015 και η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης έχει γίνει στις 25/1/2016 για ακόμα 3 χρόνια (δλδ. συνολικά 5 χρόνια), η εγγύηση ισχύει από 25/1/2015 και για 5 χρόνια, δηλαδή μέχρι 25/1/2020.
-
Καλησπέρα σε ολους.Ειμαι ο Μιχάλης απο τα Γιάννενα και κατοχος μιας X1 1500cc diesel απο τον περασμενο Ιούνιο.Χαιρομαι που εγινα και εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας αν και λιγο αργοπορημένος.Θα τα λεμε λοιπον.Να ειστε ολοι καλα.
-
Ο χρήστης Mike_Fe έγραψε:
Καλησπέρα σε ολους.Ειμαι ο Μιχάλης απο τα Γιάννενα και κατοχος μιας X1 1500cc diesel απο τον περασμενο Ιούνιο.Χαιρομαι που εγινα και εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας αν και λιγο αργοπορημένος.Θα τα λεμε λοιπον.Να ειστε ολοι καλα.Μιχάλη καλησπέρα και καλώς όρισες στο forum!
Βασίλης, μένω Γιάννενα και έχω την Χ1 20d εδώ και ένα χρόνο πια. Γράψε μας αν θέλεις τις εντυπώσεις σου από την 1500άρα, γιατί δεν έχουμε αναλυτική κριτική από τη συγκεκριμένη version στο forum!ΥΓ: Αρκετές οι 1500άρες στην πόλη!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εργοστασιακη επεκταση εγγυησης δυστυχως μπορεις μονο να αγορασεις όταν το αμαξι είναι καινουριο. Μετα αγοράζεις εγγυηση από αλλη εταιρεια.
Δεν ισχύει αυτό πια. Πλέον αγοράζεις κανονικά εργοστασιακή εγγύηση από την BMW Hellas, αρκεί το αυτοκίνητο να είναι ακόμα μέσα στην 2ετή εργοστασιακή εγγύηση*. Εάν λήξει η εργοστασιακή εγγύηση, τότε όντως δεν μπορείς να αγοράσεις εργοστασιακή επέκταση αλλά μόνο από ανεξάρτητη εταιρεία.
- Όμως, η επέκταση ισχύει από την 1η ημέρα αγοράς του αυτοκινήτου και όχι από την ημέρα που έγινε η επέκταση. Δηλαδή εάν το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί στις 25/1/2015 και η επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης έχει γίνει στις 25/1/2016 για ακόμα 3 χρόνια (δλδ. συνολικά 5 χρόνια), η εγγύηση ισχύει από 25/1/2015 και για 5 χρόνια, δηλαδή μέχρι 25/1/2020.
Στο Γερμανικο σαιτ αλλα λεει. Προσεχε γιατι η BMW Hellas μπορει να σου πουλαει εγγυηση αλλα δεν είναι παρομοια με αυτή που θα παρεις από την ΒΜW AG με αγορα νεου αμαξιου.
-
Ερώτηση!!! Ψάχνω ανεμοθραύστες μπροστινούς για τη Χ1 μου και δε βρίσκω! Έχει βάλει κάποιος? Και μη με αρχίσετε στα σχόλια τύπου ''θα είσαι σαν ταρίφας'' ! χχαχαααχαα! Βολεύουν απίστευτα! Ειδικά το χειμώνα! Είχα σε όλα μου τα προηγούμενα αυτοκίνητα και ενώ έλεγα να μη βάλω στη BMW λόγω του οτι πλέον δεν καπνίζω μέσα λόγω παιδιών, τελικά με τις πρώτες βροχές και κρύα είδα οτι μου λείπουν! Ξεθολώνει τζάμια, αερίζεις με βροχή και αέρα κλπ...
-
γιατι δεν ξεθολωνεις τα τζαμια με το aircondition(με ζεστο)? 5 δευτερολεπτα παιρνει και δεν χανεις και την θερμανση της καμπινας.
Τωρα για τον εξαερισμο αν δεν σου αρκει απο τον κλιματισμο , παλι μπορεις να ανοιξεις μισο δακτυλο τα 2 μπροστινα παραθυρα και σε 3 λεπτα εχει εξαεριστει η καμπινα. Ποσες φορες θα χρειαστει να εξαερισεις το αμαξι και να βρεχει καταρρακτωδως , ωστε να μην μπορεις να ανοιξεις ουτε μισο δακτυλο τα παραθυρα και σου ειναι απαραιτητοι οι ανεμοθραυστες? -
Είδες σε heko ή climair; τσέκαρε και τα sites τους μήπως αγοράσεις απέξω.
Μεγάλη ευκολία οι ανεμοθραυστες ειδικά σαν τους παραπάνω διακριτικοι..
Μέχρι και στο leasing έβαλα για να μπορώ να έχω λίγο φρέσκο αέρα όσο και να βρέχει.... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μέχρι και στο leasing έβαλα για να μπορώ να έχω λίγο φρέσκο αέρα όσο και να βρέχει....Πές τα ρε iceman ! Γενικά οι Heko είναι πολύ ποιοτικοί και ωραίοι σε σχήμα και φιμέ απόχρωση. Υπάρχουν για τη Χ1 αλλα δεν έβγαλα άκρη στο site τους άν κάνουν για την F48 ή για την παλιά. Ο τύπος με μαγαζί που έχω για τέτοια είδη, μου είπε πως δεν έχει βρεί ακόμα σε εισαγωγέα στην Ελλάδα να έχουν έρθει...
Όταν έχεις παιδιά ή γενικά κόσμο στο αυτοκίνητο και έξω βρέχει και έχει κρύο, το να πατήσεις το ξεθάμπωμα του A/C , δεν ξεθαμπώνει καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις το πιο βολικό είναι οι ανεμοθραύστες, οι οποίοι στην Ελλάδα για κάποιο λόγο είναι παρηξηγημένοι ενώ στο εξωτερικό και κυρίως στις Βόρειες χώρες είναι must have...
-
Εχω που εχω heko στο i10 ενω ειναι ωραιοι,διακριτικοι και φιμε μετα τα 100 κανουν θορυβο. Καλυτερα αιρκοντισιον και σε 10 δευτερα εχεις ξεθαμπωμενα τζαμια
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Μέχρι και στο leasing έβαλα για να μπορώ να έχω λίγο φρέσκο αέρα όσο και να βρέχει....Πές τα ρε iceman ! Γενικά οι Heko είναι πολύ ποιοτικοί και ωραίοι σε σχήμα και φιμέ απόχρωση. Υπάρχουν για τη Χ1 αλλα δεν έβγαλα άκρη στο site τους άν κάνουν για την F48 ή για την παλιά. Ο τύπος με μαγαζί που έχω για τέτοια είδη, μου είπε πως δεν έχει βρεί ακόμα σε εισαγωγέα στην Ελλάδα να έχουν έρθει...
Όταν έχεις παιδιά ή γενικά κόσμο στο αυτοκίνητο και έξω βρέχει και έχει κρύο, το να πατήσεις το ξεθάμπωμα του A/C , δεν ξεθαμπώνει καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις το πιο βολικό είναι οι ανεμοθραύστες, οι οποίοι στην Ελλάδα για κάποιο λόγο είναι παρηξηγημένοι ενώ στο εξωτερικό και κυρίως στις Βόρειες χώρες είναι must have...
Δοκίμασε μεσω της pancar στο Γαλάτσι (http://www.pancar.gr) να δεις αν έχουν έρθει!
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
γιατι δεν ξεθολωνεις τα τζαμια με το aircondition(με ζεστο)? 5 δευτερολεπτα παιρνει και δεν χανεις και την θερμανση της καμπινας.
Τωρα για τον εξαερισμο αν δεν σου αρκει απο τον κλιματισμο , παλι μπορεις να ανοιξεις μισο δακτυλο τα 2 μπροστινα παραθυρα και σε 3 λεπτα εχει εξαεριστει η καμπινα. Ποσες φορες θα χρειαστει να εξαερισεις το αμαξι και να βρεχει καταρρακτωδως , ωστε να μην μπορεις να ανοιξεις ουτε μισο δακτυλο τα παραθυρα και σου ειναι απαραιτητοι οι ανεμοθραυστες?Σωστά αυτά που λές, αλλα είμαι λίγο την εντέλειας στο αυτοκίνητο.
Επίσης φαντάζομαι πως όλοι έχετε παρατηρήσει οτι όταν καθαρίζεις το παρμπρίζ πετώντας υγρό, όταν οι βραχίονες πετάνε το νερό δεξιά και αριστερά, αυτό καταλήγει μέσα απο το (ενώ είναι ανοικτό) παράθυρο και πάνω στα κουμπιά του παραθύρου... . Με ανεμοθραύστες αυτά τελειώνουν! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δοκίμασε μεσω της pancar στο Γαλάτσι (http://www.pancar.gr) να δεις αν έχουν έρθει!
Το link είναι απο car rental της Κρήτης... μήπως το μπέρδεψες? ή μέσω αυτόυ του site βρίσκω κάτι άλλο να μπώ?
-
http://www.pancarshop.gr/ είναι το σωστό
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
http://www.pancarshop.gr/ είναι το σωστόΣωστός ο Ανδρέας!!
-
Γεια σας και παλι.Καταρχάς να πω πως η δικη μου Χ1 είναι με χειροκίνητο κιβώτιο.Το ααυτοκίνητο το ερωτεύτηκα απο τηντην πρώτη στιγμή και ο μόνος ενδοιασμος που είχα ηταν αν ο 1500ρης κινητηρας θα ειναι αρκετος να κινήσει τα 1600kg του Χ1.Μετα απο 8000χλμ που εχω κανει μπορω να πω πως ο κινητηρας ειναι αξιοπρεπεστατος και αρκετά οικονομικος.Στο τελευταιο ταξιδι ένιωσα μια μικρη διαφορα προς το καλύτερο.Κινουμενος δε με επιλογη comfort mode.Τι θεωρει ικανοποιητικο καποιος ειναι υποκειμενικό αλλα θεωρω πως δεν θα απογοητευτεις απο τη δυναμη του κινητηρα.Αυτα τα λιγα για αρχη.Θα επανέλθω και με αρνητικα στοιχεια που θα εντοπισω ή να απαντησω σε κατιμια που θέλετε πιο συγκεκριμένα.
-
Θα επανέλθω και με αρνητικα στοιχεια που θα εντοπισω ή να απαντησω σε κατιμια που θέλετε πιο συγκεκριμένα.Καλωσήρθες και εσύ Μιχάλη! ΓΙΑΤΙ ρε φιλαράκι να εντοπίσεις και αρνητικά στοιχεία δηλαδή???
Σου εύχομαι και εσένα να ΜΗΝ βρείς! -
Γεια σας και παλι.Καταρχάς να πω πως η δικη μου Χ1 είναι με χειροκίνητο κιβώτιο.Το ααυτοκίνητο το ερωτεύτηκα απο τηντην πρώτη στιγμή και ο μόνος ενδοιασμος που είχα ηταν αν ο 1500ρης κινητηρας θα ειναι αρκετος να κινήσει τα 1600kg του Χ1.Μετα απο 8000χλμ που εχω κανει μπορω να πω πως ο κινητηρας ειναι αξιοπρεπεστατος και αρκετά οικονομικος.Στο τελευταιο ταξιδι ένιωσα μια μικρη διαφορα προς το καλύτερο.Κινουμενος δε με επιλογη comfort mode.Τι θεωρει ικανοποιητικο καποιος ειναι υποκειμενικό αλλα θεωρω πως δεν θα απογοητευτεις απο τη δυναμη του κινητηρα.Αυτα τα λιγα για αρχη.Θα επανέλθω και με αρνητικα στοιχεια που θα εντοπισω ή να απαντησω σε κατιμια που θέλετε πιο συγκεκριμένα.Καλώς ήρθες Μιχαλη! Βενζίνη ή diesel έχεις; Γραψε μας τις εκτιμήσεις σου μέχρι στιγμής!
BMW X1 2016