-
Ασφαλώς μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Από εκεί και πέρα αν η σχέση σου με την αντιπροσωπεία είναι καλή, είσαι ευχαριστημένος και θέλεις να διατηρήσεις μια σχέση εμπιστοσύνης...και έχεις και καλή έκπτωση...μπορείς και να επιλέξεις την αντιπροσωπία για την αλλαγή...
-
Βασίλη δεν είμαι βέβαιος ότι μπορείς να αλλάξεις όνομα...Οι γνωρίζοντες ας βοηθήσουν!
Στην τελική διάγραψε τον λογαριασμό σου και δημιούργησε έναν νέο!Αλλαγή σε screen name δεν δύναται να γίνει από τους χρήστες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις η Διαχείριση μπορεί να κάνει μια τέτοια αλλαγή. Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται εκ του Κανονισμού. [Admin]
-
Οκ Βασιλη δεκτο αυτο που λες αν και πιστευω οτι ειναι στη σκεψη τους για καποια εκπτωση γιατι μπορει να ειναι απεναντι στην audi και στη μερσεντες αλλα το γκρουπ αυτη τη στιγμη εχει και τη vw σαν αντισταθμιση.
Τωρα για τις πωλησεις το ξερω οτι εκανε καλες μεχρι τωρα. Απο δω και περα θα ειναι τα ζορια ομως -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το XC90 αποτελεί τέτοιο παράδειγμα...
Btw το XC90 εντυπωσιαζει με τις διαστασεις του και κυλαει αθορυβα στο δρομο σε σημειο που νομιζεις οτι περναει κανενα Smart. Στην Πατρα που σπουδαζω εχω δει τουλαχιστον 4 διαφορετικα χρωματα και μαλιστα μονο το ενα ειχε ξενες πινακίδες, τι στο καλο τοσοι λεφταδες ειναι στην Πατρα. Ψαχνω με το κυαλι να δω την νεα X1 στο δρομο αλλα δεν εχω πετυχει ουτε μια μεχρι στιγμης. Αντιθετως βλεπω συχνα την προηγουμενη που μονο SUV-crossover δεν ειναι. Εχω δει την X3 που μου αρεσε αρκετα, αν και δεν πολυσυμπαθω την κατηγορια που ανηκει.
-
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι 3 μεγάλες γερμανικές μάρκες απευθύνονται κυρίως σε συγκεκριμένα πορτοφόλια...
Η πλειοψηφία των αγοραστών που μπαίνει σε μια αντιπροσωπία bmw ξέρει ότι θα πληρώσει περισσότερα από τις άλλες μάρκες και πάει συνειδητοποιημένη. Οι άλλοι αγοραστές που βρίσκονται στο 'περίπου' και κοιτάζουν ΚΑΙ μια X1 ανάμεσα σε άλλα suv ή θα κάνουν την υπέρβαση δίνοντας περισσότερα - επειδή θέλουν το συγκεκριμένο αμάξι ή το σήμα - ή θα κάνουν μεταβολή και θα πάρουν κάτι άλλο οικονομικότερο... -
Αν πας σε τέτοια μάρκα συνήθως ακολουθούν και αλλα. Εχω περίπτωση τέτοια του κουμπάρου μου που δεν αλλάζει με τίποτα και εχει φτάσει τωρα στη Μ4 .... κάτι σαν εμένα με την Τογιότα δηλαδή [emoji14]
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Calling Fanis75Θα πάρω να μάθω...αν και δεν ευελπιστώ σε μεγάλες προσφορές.
Όταν πριν λίγο καιρό ανέφερα στην bmw τις ανταγωνιστικές τιμές άλλων εταιριών ξέρεις τι μου απάντησαν;
'Η bmw δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές τέτοιων εταιριών. Δεν τις κοιτάζει καν αυτές τις εταιρίες. Την bmw την ενδιαφέρουν οι τιμές της merc και της audi μόνο...'Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά ακόμα και η Mercedes κάνει τρελλές εκπτώσεις...πριν 2 εβδομάδες έλαβα (με email) προσφορά για την GLA, από €40.000 στις €33.000 τελική τιμή! Και η BMW κατά καιρούς κάνεις πολύ μεγάλες προωθητικές ενέργειες.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά τα σημερινά μοντέλα της (s60,v60,v40) είναι πολύ παλιά και πολύ ακριβά! Οι τιμές τους κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι ανάμεσα σε vw και premium .
Πάντως η Volvo έχει ρίξει πάρα πολύ τις τιμές της. Ειδικά το V60 που είδα, το δίνει €27.000 με αυτόματο κιβώτιο και πάρα πολλά έξτρα (τουλάχιστον €7.000 σε έξτρα εξοπλισμό έχει η συγκεκριμένη έκδοση)
Αν πας σε τέτοια μάρκα συνήθως ακολουθούν και αλλα. Εχω περίπτωση τέτοια του κουμπάρου μου που δεν αλλάζει με τίποτα και εχει φτάσει τωρα στη z4 .... κάρι σαν εμένα με την Τογιότα δηλαδή
Αλήθεια είναι συνήθως, εάν πάρω παράδειγμα και από εμένα (μια εξαίρεση είναι το Mini, αλλά είναι μέσα στο group). Όμως, όταν μπαίνει θέμα πρακτικότητας, οικογενειακών αναγκών και συγκεκριμένου budget, τότε αρχίζουν να παίζουν και άλλες επιλογές αναγκαστικά.
Φίλε Βασίλη, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να την χαίρεσαι την Χ1 σου με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Καλησπέρα σε όλους! Το πρώτο σχόλιο που έχω να κάνω είναι οτι το αυτοκίνητό μας είναι ενα υπέροχο head-turner! Έχω εντωπίσει άπειρες φορές βλέμματα οδηγών και μή να χαζεύουν τα έντονα led φώτα ημέρας και γενικά να κολλάνε με την πρώτη ματιά στο φοβερό εξωτερικό του αυτοκινήτου. Ελπίζω να μή ματιάζουν κιόλας! Μέχρι στιγμής έχω 10.000 χλμ σχεδόν σε 8 μήνες και σχεδόν όλα σε αστικές διαδρομές στην Αττική. Η BMW μας υστερεί ελάχιστα σε σχέση με αυτά που είχα κ ήταν φορτωμένα εξοπλιστικά, αλλα όσον αφορά στο value-for-money της Χ1 είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! Με αυτά τα χρήματα δεν περιμένεις τέτοια ποιότητα. Η Mercedes που κατ'εμέ είναι η μοναδική φίρμα που κοντράρει τη BMW, έχει ρίξει πάρα πολύ την ποιότητά της. Και σε εσωτερική σχεδίαση η Χ1 είναι miles away που λέει και η Madonna! Δέν θα σχολιάσω τη σύγκριση με Audi γιατι τη θεωρώ λάθος απέναντι σε ένα ακριβό VW. Είμαι λάτρης της VW ,είχα και 2 golfακια κάποτε, αλλα είναι άλλη κατηγορία!
-
To 1.5 βενζινη εχεις; Αλλαγη λαδιων στον Σπανο 28 η εργασια και 16 το φιλτρο. Λαδια αγορασε καλυτερα δικα σου.
Αυτά πχ κανουν:
http://www.trade-wind.gr/car/lubricants ... -5w30.html
Χρειαζεσαι ένα τετραλιτρο και ένα 1 λιτρο γιατι το 1.5 θελει 4.25 λιτρα λαδι.
-
Σωστός ο wantone ! Ξέχασα να το πώ, έχω το s drive 18i , 1500 βενζίνη αυτόματο. Ρε σύ , αξίζει να κάνω τσιγκουνιά στην παρθενική επίσκεψη στο συνεργείο? Επίσης κάτι με δωρεάν service για 5 χρόνια κλπ που έχει το δικό μου, δεν τα έχω ψάξει ακόμα , αλλα προφανώς θα αφορούν στα κανονικά service στα 30.000 χλμ και μετά. Θα πάρω να κανονίσω ραντεβού και θα σας ενημερώσω για συνολικό κόστος ΜΕ λάδια και βλέπω. Πόοοοοσο να με γδάρουν πιά?
-
To δωρεαν σερβις ισχυει και πας όταν σου δειχνει το αμαξι σου. Βασικα το πρωτο είναι στα 2 χρονια από την μερα κατασκευης ή αν συμπληρώσεις τα χιλιόμετρα πιο πριν.
Λαδια δεν χρειαζεται να αλλαξεις ποιο πριν, τωρα αν θελεις να το κανεις πηγαινε.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
To δωρεαν σερβις ισχυει και πας όταν σου δειχνει το αμαξι σου. Βασικα το πρωτο είναι στα 2 χρονια από την μερα κατασκευης ή αν συμπληρώσεις τα χιλιόμετρα πιο πριν.Λαδια δεν χρειαζεται να αλλαξεις ποιο πριν, τωρα αν θελεις να το κανεις πηγαινε.
Θα το πάω για να έχω και μια πρώτη επαφή με συνεργείο γιατι είναι σχεδόν όλα τα χλμ στην πόλη και αργεί πολύ το προγραμματισμένο service...
Με το θέμα βενζίνης δεν θυμάμαι , έχει συζητηθεί καθόλου το τί να προτιμάμε απο μάρκα και οκτάνια?
Εγώ βάζω απο την πρώτη μέρα σε ΕΚΟ εταιρικό, την απλή αμόλυβδη και ανα 5 γεμίσματα περίπου και ένα 100άρα. -
Και εγω (τον ιδιο κινητηρα εχω) βαζω την απλη ΕΚΟ και μερικες φορες απλη Shell. 100 δεν εχω βαλει ακομα.
-
Εγώ από βενζίνη βάζω 9 στις 10 φορές Shell vpower, αλλά όχι την 100αρα.
Αλλαγή λαδιών σε εξουσιοδοτημένο (π.χ. Σπανό που πάω εγώ) θα σου κοστίσει περί τα €80-100 (χρεώνουν ακριβά τα λάδια, περίπου €15-16/λίτρο). Εργασία μπορεί και να σε χρεώσουν μπορεί και όχι.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αλλαγή λαδιών σε εξουσιοδοτημένο (π.χ. Σπανό που πάω εγώ) θα σου κοστίσει περί τα €80-100 (χρεώνουν ακριβά τα λάδια, περίπου €15-16/λίτρο). Εργασία μπορεί και να σε χρεώσουν μπορεί και όχι.όπως τα λέει ο Φάνης είναι...για μια ακόμη φορά!
-
Όπως έχω αναφέρει φίλος ενδιαφέρεται για την sdrive18i και έτσι επισκεφτήκαμε μια αντιπροσωπεία για να πάρει μια προσφορά. Οι άνθρωποι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να μας απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση. Αφού περιεργαστήκαμε μια χ1 sdrive18d που είχαν σαν έκθεμα, εντυπωσιαστήκαμε από τους χώρους που έχει το αυτοκίνητο και ειδικότερα πίσω κάθονται άνετα 3 άτομα του μεγέθους μας. Ο χώρος απασκευών πολύ μεγάλος αλλά χάνει μεγάλο μέρος εάν το εξοπλίσεις με ρεζερβα(έτσι τουλάχιστον μας είπε ο πωλητής). Πήγαμε και πήραμε μια προσφορά για αυτοκίνητα με τα specs που ήθελε και η τιμή έφτασε τις 47000 ευρώ!! Πρέπει να προσέχει κάποιος γιατί η τιμή ξεφεύγει αρκετά μιας που έχει και φόρο πολυτελείας. Τώρα το τι θα αποφασίσει ο φίλος μου δεν ξέρω, εγώ προσωπικά σε αυτοκίνητο με λιγότερο εξοπλισμό απο οτι έχει το δικό μου και σε αυτήν την τιμή, ούτε που θα το συζητούσα.
ΥΓ.1 Το sdrive18d το είχε με πολύ καλό εξοπλισμό γύρω στα 35000 και με έκπτωση 2500 ευρώ
ΥΓ.2 Οι εκπτώσεις στα stock είναι γύρω στα 2000 ευρώ στην βενζίνη και γύρω στα 2500 ευρω στο πετρέλαιο
ΥΓ.3 Στα sdrive18d,sdrive18i το επιτόκιο χρηματοδότησης είναι 5,9% ενώ για τα δίλιτρα είναι 3.9% -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγώ από βενζίνη βάζω 9 στις 10 φορές Shell vpower, αλλά όχι την 100αρα.Αλλαγή λαδιών σε εξουσιοδοτημένο (π.χ. Σπανό που πάω εγώ) θα σου κοστίσει περί τα €80-100 (χρεώνουν ακριβά τα λάδια, περίπου €15-16/λίτρο). Εργασία μπορεί και να σε χρεώσουν μπορεί και όχι.
Όταν βρίσκεις συνθετικά Aral με €6 το λίτρο και προδιαγραφή BMW LL04, είναι τουλάχιστον πολυτέλεια (για να μην πω σπατάλη) να δώσεις σχεδόν τα τριπλάσια λεφτά στην BMW...
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Πρέπει να προσέχει κάποιος γιατί η τιμή ξεφεύγει αρκετά μιας που έχει και φόρο πολυτελείας.Μια μικρή διόρθωση: Δεν υπάρχει φόρος πολυτελείας πια. Απλά αλλάζει φορολογικός συντελεστής με την αύξηση της αξίας και επιβαρύνεται πολύ η τιμή.
Όταν βρίσκεις συνθετικά Aral με €6 το λίτρο και προδιαγραφή BMW LL04, είναι τουλάχιστον πολυτέλεια (για να μην πω σπατάλη) να δώσεις σχεδόν τα τριπλάσια λεφτά στην BMW...
Δεν θα διαφωνήσω (και εγώ τα δικά μου λάδια αγοράζω, απλά προτιμώ τα Castrol στα €10 για ψυχολογικούς λόγους!)...απλά ανέφερα την τιμή, εφόσον ρώτησε ο φίλος μας.
-
Σήμερα μίλησα με Σπανό για την αλλαγή λαδιών! ...κρατηθείτε !!!!!
Μου είπαν ασφαλώς οτι ΔΕΝ χρειάζεται και οτι όλα τα απαραίτητα service που θα έχουν ένδειξη στο ταμπλώ του αυτοκινήτου μου θα είναι εντελώς δωρεάν. Μου είπαν οτι στοιχίζει περι τα 140-150 € ! Πολλά νομίζω! Οπότε θα ψάξω σε άλλους επισκευαστές. Άν υπάρχει καμια καλή ιδέα για Βόρεια Προάστια ή Νέα Φιλαδέλφεια κοντά που με εξυπηρετεί σαν τοποθεσία, πέστε μου !!! Απλά σκεφτόμουν οτι άν πάω σε κανενα συνεργείο με τα δικά μου λάδια στο χέρι σαν την πρόταση του Wantone (ευχαριστώ φίλε!) και είμαι παρόν κλπ όταν τα αλλάξουμε , δεν θα φαίνεται πουθενά οτι τα άλλαξα??? Άν χτύπα ξύλο κάτι συμβεί, μή μου βρούν οι ΣπανοΣφακιανάκηδες οτι τα άλλαξα σε άλλον! Θυμάμαι στα Mercedes που είχα οτι υπάρχει το ηλεκτρονικό βιβλίο service. Εδώ ισχύει το ίδιο σύστημα?
Υ.Γ. Sorry για τις μακροσκελείς αναρτήσεις αλλα έχω μπεί φορτσάτος στο Φόρουμ! -
Στο τιμολόγιο πάνω αναγράφεται ότι τα λάδια τα έφερε ο πελάτης
BMW X1 2016