-
Νέες μειωμένες τιμές BMW και προνομιακά πακέτα εξοπλισμού για μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ.
[url]https://www.press.bmwgroup.com/greece/article/detail/T0263503EL/νέες-μειωμένες-τιμές-bmw-και-προνομιακά-πακέτα-εξοπλισμού-για-μοντέλα-bmw-και-μινι[/url]Στα 30.000 ευρώ η απλη με χειροκίνητο κιβώτιο Χ1.
Στα 37.000 ευρώ η Xline με αυτόματο κιβώτιο Χ1.
Ας ελπίσουμε οι εκπτώσεις να ναι καλες αφου οι τιμες είναι της Bmw Hellas και οι αντιπρόσωποι έχουν περιθώρια.
Σε αυτή την φωτογραφια φαινεται η αποσταση από το εδαφος..δεν την λες χαμηλο αμαξι..Η δικια μου εχει park assist αλλά φοβάμαι να την βαλω να παρκάρει μόνη της. Το χει κανει κάποιος να μας πει εντυπώσεις.
-
Δηλαδή πλέον καθίσταται ανταγωνιστική με το Tiguan ; Τι εκπτώσεις μπορει να δώσουν οι αντιπρόσωποι;
-
Μου βγηκαν τα ματια με αυτες τις τιμες. Εχω την εντυπωση οτι οι εκπτωσεις θα ειναι μαζεμενες τωρα αφου ηδη εκαναν μια εκπτωση στα πακετα. Βεβαια αργοτερα μπορει να αλλαξουν. Ας παει καποιος να παρει μια προσφορα προς το τελος του μηνα που ληγει το τριμηνο, αν δεν πιασουν στοχους θα εχει καλο σπρωξιμο...
-
H BMW X1 s Drive18i θα διατίθεται με το παρακάτω πακέτο εξοπλισμού:
Πακέτο xLine Advanced Έκδοση Χ Line,
Εσωτερικό
• Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ σε αλουμίνιο με επιγραφή BMW
• Καθίσματα με επενδύσεις από συνδυασμό υφάσματος/δέρματος «Cross Track» σε καφέ Granite με λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα, εναλλακτικά καθίσματα με επενδύσεις από δέρμα «Dakota», με διάτρητες επιφάνειες σε Mocha. Διατίθενται και άλλες επενδύσεις καθισμάτων
• Σπορ δερμάτινο τιμόνι
• Κλειδί αυτοκινήτου με διακοσμητικό σε χρώμιο Pearl
• Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με διακοσμητική επιφάνεια σε χρώμιο Pearl. Διατίθενται και άλλες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού
• Πορτοκαλί ή λευκός μεταβλητός ατμοσφαιρικός φωτισμός
• Αποκλειστικές οπτικές ίνες LED στα διακοσμητικά καλύμματα των θυρών
Εξωτερικό
• Μάσκα «νεφρών» BMW με 7 αποκλειστικής σχεδίασης κάθετες γρίλιες με μπροστινές πλευρές σε ματ αλουμίνιο και πλαίσιο μάσκας σε γυαλιστερό χρώμιο
• Μπροστινός προφυλακτήρας με ποδιά κάρτερ και άλλα σχεδιαστικά στοιχεία σε ματ ασημί
• Ζάντες ελαφρού κράματος 18' με ακτίνες Y 569. Διατίθενται και άλλες ζάντες
• Πλευρικά διακοσμητικά μαρσπιέ σε ματ ασημί
• Ποδιά κάρτερ σε μαύρο-ασημί χρώμα με διακοσμητικό ένθετο σε ματ ασημί
• Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσωΜεταλλικό χρώμα, Αυτόματο κιβώτιο.
Προσφερόμενη Λιανική Τιμή: 36.820 €Πιστεύω ότι μπορεί να πάει στα 35.000 συν ή μείον 500 ευρώ στην διαπραγμάτευση...
Σύντομα θα μάθουμε από υποψήφιους αγοραστείς. -
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Νέες μειωμένες τιμές BMW και προνομιακά πακέτα εξοπλισμού για μοντέλα BMW και ΜΙΝΙ.
[url]https://www.press.bmwgroup.com/greece/article/detail/T0263503EL/νέες-μειωμένες-τιμές-bmw-και-προνομιακά-πακέτα-εξοπλισμού-για-μοντέλα-bmw-και-μινι[/url]Στα 30.000 ευρώ η απλη με χειροκίνητο κιβώτιο Χ1.
Στα 37.000 ευρώ η Xline με αυτόματο κιβώτιο Χ1.
Ας ελπίσουμε οι εκπτώσεις να ναι καλες αφου οι τιμες είναι της Bmw Hellas και οι αντιπρόσωποι έχουν περιθώρια.
Σε αυτή την φωτογραφια φαινεται η αποσταση από το εδαφος..δεν την λες χαμηλο αμαξι..Η δικια μου εχει park assist αλλά φοβάμαι να την βαλω να παρκάρει μόνη της. Το χει κανει κάποιος να μας πει εντυπώσεις.
Έχω παρκάρει εγώ με park assist με test drive αμάξι...Κανένα απολύτως πρόβλημα! Μην το φοβάσαι καθόλου!
Άλλωστε γιατί το πλήρωσες/έβαλες;; -
Το περιθώριο κέρδους στους αντιπροσώπους δεν έχει αλλάξει (8%), ίσως μάλιστα να έχει αυξηθεί και ελάχιστα. Οπότε οι εκπτώσεις από τους εμπόρους δυνητικά μπορούν να συνεχίσουν να είναι μεγάλες (€1.500-2.000) εάν το επιθυμεί ο έμπορος. Εικάζω όμως ότι οι περισσότεροι έμποροι θα 'πουλήσουν' τις νέες μειωμένες τιμές και θα πουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια.
-
Η BMW Hellas το Μάιο είχε εκτελωνισει 3000 αυτοκίνητα. Γιαυτό και οι εκπτώσεις τώρα. Μη τρελαινεστε.
-
Αν επιτρεπεται εχεις καποια σχεση με χωρους φυλαξης, τελωνειο, εισαγωγικη/μεταφορικη?
Μηπως εγραφες με αλλο nick παλιοτερα? -
Έχω γνωριμίες με όλες σχεδόν τις εισαγωγικες
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το περιθώριο κέρδους στους αντιπροσώπους δεν έχει αλλάξει (8%), ίσως μάλιστα να έχει αυξηθεί και ελάχιστα. Οπότε οι εκπτώσεις από τους εμπόρους δυνητικά μπορούν να συνεχίσουν να είναι μεγάλες (€1.500-2.000) εάν το επιθυμεί ο έμπορος. Εικάζω όμως ότι οι περισσότεροι έμποροι θα 'πουλήσουν' τις νέες μειωμένες τιμές και θα πουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια.με...απορία αντιμετώπισε την αναφορά μου για μειωμένες τιμές και ο εδώ τοπικός αντιπρόσωπος σήμερα...οψόμεθα...
-
Το 1500αρι diesel με τα 115 κινεί την 116 παραπάνω από ικανοποιητικα. Για το αυτόματο κιβώτιο δε συζητώ καν. Ένα κόσμημα.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το 1500αρι diesel με τα 115 κινεί την 116 παραπάνω από ικανοποιητικα. Για το αυτόματο κιβώτιο δε συζητώ καν. Ένα κόσμημα.Αφού δεν βγαίνει ο 1500 diesel με αυτόματο, ή μήπως έχασα κατι;
-
Η 116 σε ποια κυβικα είναι το μικρό με αυτόματο;
-
Από την avis το νοικιασα. Είχα την εντύπωση ότι είναι το 1500αρι
-
Νομιζω πως αυτόματο δεν βγαίνει στον μικρό diesel κινητήρα. Εχει δίκιο ο iceman
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και τι ήταν αυτό που πήρα ρε παίδες;
-
-
Αυτό το κιβώτιο είχε
-
Βγαινει. Στο προηγουμενο με τον κινητηρα της πεζω δεν εβγαινε.
-
Sorry παίδες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW X1 2016