-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ειχα BMW τελευταίας γενιάς και εχω οδηγήσει πολλα Audi τελευταίας γενιάς . Αυτο που γράφεις δεν ισχύει ουτε για πλάκα.....Sent from my iPad using Tapatalk
Έχω ακούσει από πολλούς κ το αντίστροφο...
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ειχα BMW τελευταίας γενιάς και εχω οδηγήσει πολλα Audi τελευταίας γενιάς . Αυτο που γράφεις δεν ισχύει ουτε για πλάκα.....Sent from my iPad using Tapatalk
Μια χαρά ισχύει. Από Audi μόνο τα R8 και ΤΤ αξίζουν πραγματικά οδηγικά.
-
Πάντως εγω ανάμεσα σε Α3 cod 1.4 TFSI, stronic και σε αυτόματη 118i που οδήγησα πολύ πρόσφατα , έμεινα και απο τα δυο εξίσου ευχαριστημένος οδηγικά αν και με διαφορετικό τροπο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Κάποια audi έχουν ένα θεματάκι με τις...στροφές (όχι του κινητήρα...)
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Ειχα BMW τελευταίας γενιάς και εχω οδηγήσει πολλα Audi τελευταίας γενιάς . Αυτο που γράφεις δεν ισχύει ουτε για πλάκα.....Προσωπική άποψη είναι αυτή...σέβομαι ότι έχεις διαφορετική. Εμένα η εμπειρία μου, μου λέει αυτό που έγραψα.
Απορω η Χ2 και το Q2 τι τιμη θα χουν...40.000ευρω?
Η Χ2 λογικά €2-3.000 πάνω από την Χ1. Το Q2 είναι μια κατηγορία κάτω από το Q3 (δεν είναι η 'κουπέ' του έκδοση), αφού βασίζεται στο Polo και θα η τιμή του υπολογίζεται ότι θα ξεκινάει από τις €23.000 με τον 1.000αρι κινητήρα.
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Υ.Γ. Ακουγα στο ραδιοφωνο δημοσιαγραφο με ονομα Μπαλή να υποστηριζει οτι τα πετρελαιοκινητα δεν κανουν για την πολη γιατι με τα συνεχιζομενα σταματα-ξεκινα χαλαει ο κινητηρας τους. Μου μοιαζει υπερβολικο αλλά θυμαμαι και στην αντιπροσωπια με απετρεψαν για πετρελαιο οταν ειπα για 10.000χλμ, ετησιως και τα 7.000 στην πόλη.
Τα diesel είναι για πολλά χλμ, από 15.000 - μην πω 20.000 - και πάνω...Είναι αργόστροφα, έχουν πολύ καλύτερη κατανάλωση και θέλουν χλμ σε ανοιχτό δρόμο...Έχουν μηχανολογικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πιο αραιά service, αλλά και πιο ακριβές βλάβες...
Τα βενζινοκίνητα αποτελούν πιο εξελιγμένη τεχνολογία, είναι πολύστροφα, πιο ήσυχα και θα τα προτιμούσαν οι περισσότεροι - και εγώ μεταξύ αυτών - αν η τιμή της βενζίνης βρισκόταν σε λογικά επίπεδα...
Για τη δική σου περίπτωση και εγώ βενζινοκίνητο θα έπαιρνα...
Για μένα, ήδη με 18.000 χλμ σε 9 μήνες, το πετρέλαιο ήταν μονόδρομος... -
Σωστά τα είπες Βασίλη!!
ΥΓ: Πολλά χιλιόμετρα κάνεις ρε θηρίο, έτσι όπως πας θα 25αρίσεις στον χρόνο επάνω! Μου θυμίζεις την γυναίκα μου που παλιά έκανε 30.000χλμ τον χρόνο (για αυτό το Μινι έχει 232.000χλμ σήμερα) και κάθε Σεπτέμβριο άλλαζε λάστιχα!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σωστά τα είπες Βασίλη!!ΥΓ: Πολλά χιλιόμετρα κάνεις ρε θηρίο, έτσι όπως πας θα 25αρίσεις στον χρόνο επάνω! Μου θυμίζεις την γυναίκα μου που παλιά έκανε 30.000χλμ τον χρόνο (για αυτό το Μινι έχει 232.000χλμ σήμερα) και κάθε Σεπτέμβριο άλλαζε λάστιχα!!
συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!
Το corolla μου το έδωσα με 180.000 χλμ περίπου...
Το καλό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χλμ μου γίνεται σε ανοιχτό δρόμο και ελάχιστα μέσα στην πόλη. Έτσι τα αυτοκίνητά μου δεν καταπονούνται και - ευτυχώς έως τώρα - δεν βγάζουν και βλάβες. Και στην πόλη τις ώρες που μετακινούμαι εγώ (πολύ πρωί και αργά το βράδυ...) δεν βρίσκω ποτέ κίνηση και φτάνω στον προορισμό μου σε 10-15 λεπτά το πολύ...Καταλαβαίνεις λοιπόν τι πολιτισμικό σοκ παθαίνω όταν πηγαίνω Θεσ/νίκη ή ακόμη χειρότερα Αθήνα και κολλάω σε αυτές τις ατελείωτες ουρές με 'σταμάτα - ξεκίνα'...Πώς αντέχετε γαμώτο;; Αλλά τι να κάνεις θα μου πεις...Ελπίζω να μην χρειαστεί να πρέπει να ξαναγυρίσω να ζήσω στην Αθήνα... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
[Καταλαβαίνεις λοιπόν τι πολιτισμικό σοκ παθαίνω όταν πηγαίνω Θεσ/νίκη ή ακόμη χειρότερα Αθήνα και κολλάω σε αυτές τις ατελείωτες ουρές με 'σταμάτα - ξεκίνα'...Πώς αντέχετε γαμώτο;; Αλλά τι να κάνεις θα μου πεις...Ελπίζω να μην χρειαστεί να πρέπει να ξαναγυρίσω να ζήσω στην Αθήνα...Πόσο δίκιο έχεις!!
Εγώ αντέχω με: πολύ υπομονή, καλή μουσική και ιδανικά με αυτόματο κιβώτιο. Επίσης, εδώ και 2 χρόνια πηγαίνω στην δουλειά με το μετρό (αυτοκίνητο το έχω για σπίτι-μετρό-σπίτι) και το αυτοκίνητο το παίρνω μόνο τον Αύγουστο που είναι άδεια η Αθήνα και τον υπόλοιπο χρόνο μόνο εάν είναι ανάγκη (π.χ. μετά την δουλειά πρέπει να πάω κάπου που δεν έχει μετρό).
Τέλος το off topic όμως (να μην μας κυνηγήσουν οι Mod!!)....και για να μπώ ξανά on topic, θα πω ότι όταν πάρω την Χ1 θα είναι αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο και για τον παραπάνω λόγο.
-
Έχω νέα. Σύντομα (σε λίγες μερες) ανεβαίνουν οι τιμές στο configurator. Επίσης ετοιμάζεται έκπτωση στις χαμηλές εκδόσεις για να δίνεται περιθώριο να μπουν επιπλέον αξεσουάρ. Ισχύει για τα 1500αρια.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Έχω νέα. Σύντομα (σε λίγες μερες) ανεβαίνουν οι τιμές στο configurator. Επίσης ετοιμάζεται έκπτωση στις χαμηλές εκδόσεις για να δίνεται περιθώριο να μπουν επιπλέον αξεσουάρ. Ισχύει για τα 1500αρια.Καλά νέα είναι αυτά!!
Τα έμαθες από την BMW Hellas ή από αντιπρόσωπο?
-
Αντιπρόσωπο. Βλέπω η μικρή της βενζίνης να αγγίζει τα 30000
-
Αντιπρόσωπο. Βλέπω η μικρή της βενζίνης να αγγίζει τα 30000€31.500 έχει αυτή την στιγμή. €1.500 χαμηλότερη τιμή δεν είναι και πολύ σπουδαία μείωση, αλλά κάτι είναι.
-
1200 μόνο κοστίζει το πακέτο advantage. Δεν είναι και μικρή μείωση (αν γίνει σε τέτοιο επίπεδο βέβαια)
-
1200 μόνο κοστίζει το πακέτο advantage. Δεν είναι και μικρή μείωση (αν γίνει σε τέτοιο επίπεδο βέβαια)Ίσως να μην κατάλαβα: Εννοείς ότι η τιμή θα είναι περί τις €30.000 μαζί με το πακέτο advantage? Γιατί εάν είναι χωρίς, €1.500 εγώ δεν την βρίσκω και μεγάλη μείωση (όχι ότι την φτύνω, μην παρεξηγηθώ!), θα ήθελα να δώ την τιμή στα προηγούμενα επίπεδα (€29.000), αφού μπορεί να το κάνει η BMW Hellas άνετα, με μείωση της τιμής λιανικής (το έκανε και είχε κατηγορηθεί για αυτό μαζί με την ΜΒ και με τις εργοστασιακές τιμές).
ΥΓ: η έκπτωση θα είναι από την BMW Hellas ή σε επίπεδο αντιπροσώπου? Γιατί έχει μεγάλη διαφορά (εάν είναι από την BMW μετά ο αντιπρόσωπος έχει περιθώριο και για επιπλέον έκπτωση).
-
Για την 1.5 βενζινης ενδιαφερεσαι? λαβε υποψιν οτι ο 1.5 3κυλινδρος ειναι αρκετα ποιο αδυνατος απο τον κινητηρα της 116 που εχεις τωρα. Προσωπικα θα πηγαινα κατευθειαν κατ εκαχιστον στον διλιτρο Β48.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
1200 μόνο κοστίζει το πακέτο advantage. Δεν είναι και μικρή μείωση (αν γίνει σε τέτοιο επίπεδο βέβαια)
Ίσως να μην κατάλαβα: Εννοείς ότι η τιμή θα είναι περί τις €30.000 μαζί με το πακέτο advantage? Γιατί εάν είναι χωρίς, €1.500 εγώ δεν την βρίσκω και μεγάλη μείωση (όχι ότι την φτύνω, μην παρεξηγηθώ!), θα ήθελα να δώ την τιμή στα προηγούμενα επίπεδα (€29.000), αφού μπορεί να το κάνει η BMW Hellas άνετα, με μείωση της τιμής λιανικής (το έκανε και είχε κατηγορηθεί για αυτό μαζί με την ΜΒ και με τις εργοστασιακές τιμές).
ΥΓ: η έκπτωση θα είναι από την BMW Hellas ή σε επίπεδο αντιπροσώπου? Γιατί έχει μεγάλη διαφορά (εάν είναι από την BMW μετά ο αντιπρόσωπος έχει περιθώριο και για επιπλέον έκπτωση).
Χωρίς το advantage το οποίο κοστολογεί τα 1200. Η βασική έχει 31500. Αν κατέβει στα 30000 και με 1200 βάζεις το advantage ( άρα τελική 31200) θα είναι σούπερ. Φυσικά αν πέσει και κάτω από 30000 ακόμη καλύτερα. Σε πολύ λίγες μέρες θα ανέβουν και οι τιμές στο configurator.
Από ότι κατάλαβα η έκπτωση θα είναι από τη bmw hellas. Θέλουν πιθανότατα να χτυπήσουν και το Tiguan γιατί υπάρχει ρεύμα. ... -
Θα πρεπει να κατεβει περισσοτερο για να χτυπηθει αφου με 36.000 παιρνεις 190 ιππους και εξοπλισμο στανταρ που στη bmw δε τον βρισκεις παρα μονο στα εξτρα
-
Αυτό που μου είπε ο αντιπρόσωπος (και δεν το λέει μόνο αυτος), τα vw που έρχονται από ανταλλαγή, περνάνε οπωσδήποτε εξονυχιστικο έλεγχο. Πολύ ζημιαρικα...
-
Αυτό που μου είπε ο αντιπρόσωπος (και δεν το λέει μόνο αυτος), τα vw που έρχονται από ανταλλαγή, περνάνε οπωσδήποτε εξονυχιστικο έλεγχο. Πολύ ζημιαρικα...Και bmw να ερχονταν ανταλλαγη αν ειναι σοβαρη αντιπροσωπεια παλι εξονυχιστικο ελεγχο θα εκανε
BMW X1 2016